Mix Jong en Ajax 1 in oefenduel niet langs Telstar

BvdPloeg, 09-11-2017 om 14:15, 16124 views, Telstar | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Een mix van Ajax 1 en Jong Ajax heeft donderdag een oefenwedstrijd tegen Telstar met 1-1 gelijk gespeeld. Op De Toekomst was er vooraf geen aankondiging van het duel, waarin onder meer David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Siem de Jong in actie kwamen.

Benjamin van Leer maakte na een enkelblessure zijn rentree. Ajax kwam op een 0-1 achterstand, maar door een benutte strafschop van De Jong werd het uiteindelijk 1-1. Ajax schrijft over de 0-1: 'Het doelpunt werd ingeleid door Luis Orejuela, die een kleine duw gaf aan zijn directe tegenstander. Dit kwam de rappe rechtsback duur te staan, want de indraaiende vrije trap kwam voor de voeten van de inlopende Donny van Iperen. De verdediger zorgde met een hoog schot voor de 0-1.'

In een verslag op Ajax.nl wordt gesproken van 'een fysiek duel'. 'Ajax vond op spaarzame momenten de oplossing op dit fysieke geweld. Snel combinatiespel gaf Telstar weinig kans, met uitzondering van Sven van der Maaten. De doelman van Telstar hield Neres en Siem de Jong met fraaie reddingen van het scoren af. Het uitblijven van de verwachte gelijkmaker leidde tot ontevredenheid bij de Ajacieden. Zij zochten met balende gezichten de kleedkamer op.' Na een handsbal zorgde De Jong na rust voor de gelijkmaker vanaf elf meter.

Opstelling Ajax: Van Leer, Orejuela, Doekhi, Viergever, Sinkgraven; S. de Jong, Matusiwa, Dankerlui; Neres, Huntelaar, Cassierra.
Wissels: Lamprou, Sidoel, Bijleveld, Boultam.

Highlights Ajax - Telstar

Tijdens de interlandperiode oefende een mix van Ajax 1 en Jong Ajax tegen Telstar, de oude club van Marcel Keizer en de huidige nummer 4 van de Jupiler League. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax Snapchat: http://snapchat.com/add/afcajax

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
suske
Van middag om 14.00 uur AVA vergadering bij Ajax. Van Avond huldeging John Steen-Olsen als 20 jaar Scout bij Ajax.
0 0
DJMokum
We hadden nog mazzel met die gegeven penalty en mochten dus nog blij zijn met het gelijk spel...echt triest allemaal. De personen die de trainer moeten vervangen weten dat ze zelf zouden moeten vertrekken, dus daarom durven ze niets.

Wordt weer tijd voor een ouderwetse revolutie bij ons aller Ajax!!!
1 -1
Aquanovio
triest is dit. Keijzer wanneer schraap jij nu eens alle moed bij elkaar en laat jij de directie weten dat je het voor gezin houd.
Per direct aub.
1 -1
Minsc
Een gezin voor Keijzer? Waarom, en wie is Keijzer?
2 0
ajax4ever01
Dit moet dan PSV inhalen om kampioen te worden? Forget it, niet met dit zooitje die de leiding heeft
7 0
foensai
Koning keizer admiraal. lullen kan hij hélemaal!
1 -1
ST
Keizer eruit. Echt zo snel mogelijk.
6 0
debarbaar
Het probleem is vast niet alleen Keizer. Heb je die 4 muppets naast 'm op de bank zien zitten. Allemaal wegens gebrek aan gewicht boven komen drijven. L'Ami is een neuroot die al tien keer ontslagen had moeten worden vanwege zijn gedrag naar de arbitrage toe, Aaron Winter is overal mislukt als trainer en is een tactisch lichtgewicht, Spijkerman heeft het nooit verder dan PEC gebracht en Rekelhof is door iedereen te licht bevonden.
Een bank vol tactische onbenullen van het niveau Emmen en Go Ahead.
7 0
ST
Om je kapot te schamen.
6 0
NR9
Wordt met de dag slechter. Wie kan keizer nog serieus nemen. Kan die man de eer niet aan zichzelf houden....
5 0
mvdk
Toch wel grappig tegen mn plaatselijke 11. Maar dit moet toch gewoon 5-0 wezen...
2 0
Jan60
Ik begrijp dat Telstar de laatste 5 wedstrijden had gewonnen. Hebben wij die reeks toch even even gestopt. Die lui zullen nu wel balen.
6 -1
Labrador
Ik pleit voor een kleine huldiging
8 0
Ajaxhart
Een DVD.
8 0
Mart42
Dit is toch hopelijk een grap???
4 0
Inhartennieren
Helaas niet !!
Ajax is zo ziel als de pest.
Spelers golven gewoon niet meer in hem.
Ja Veltman en Younes, de rest niet meer.
0 0
Mundus
En wie gaat Keizer dan wel wegsturen ? Het TH adviseert aan algemeen directeur vd Sar. Het TH zal niet tot een eensluidend advies komen. Bergkamp houdt Keizer de hand boven het hoofd want het ontslag van Keizer kost hem ook de kop. Van der Sar zal dus de knoop door moeten hakken en dat zie ik Edwin nog niet doen. Kortom: Keizer, Bergkamp en de rest van deze Ajax-onwaardige staf blijven gewoon zitten. Ik heb het al vaker gezegd: van deze structuur deugt helemaal niks. Laat de Technisch Directeur beslissingen nemen op technisch gebied. Daar is hij directeur voor.
3 0
NouridolbergNeres34
Niet eens van telstar kunnen winnen man man wat armoedig toch met keizer & co.
0 0
Heiko
Keizer out, zo spoedig mogelijk.
1 0
Restored
Man man man ik altijd maar Telstar aanhalen als ik het over een slecht niveau heb nu zijn we even kut als Telstar kan toch niet dit zelfs in een oefenpartij
3 0
foensai
kan deze weer uit de kast getrokken worden?...

"Het geld van de NV gebeurt al jaren niets meer mee. Naar Ajax wil niemand heen, want Dennis en Hennie die zijn toch het probleem."

vaker en harder misschien wel uitbreiden ten op dichte van die witte boorden in de club engnekken
2 0
Joseph
Dat is toch treurig, als je met dit team niet kan winnen van Telstar. Eigenlijk kun je dan wel conculederen dat de huidige technische staf inclusief coach, niet functioneert..
7 0
Boer Gijs
Ja! Gescoord uit een dood spelmoment!
1 0
Koenniiee
Ik heb toch wel te doen met Keizer. Maar ik vind het ook weer zó makkelijk om te wijzen naar die gasten naast hem op de bank. Die gasten lieten bij hun vorige teams (of werk als assistent) helemaal niets zien van centraal voetbal, veel vrijheid voor middenvelders om te zwerven en (de intentie om) hoge druk (te zetten). Dat is er nu allemaal wel.

Moge duidelijk zijn wie er in elk geval wel blaam treft en dat is die bende op politiek vlak (Hennie 'ik wil geen Cruijff' Henrichs) en voetbal vlak (Dennis 'ik wil plan Cruijff op mijn manier doen' Bergkamp).
6 -1
godenzonenssuper
Dus de visie van keizer werkt gewoon niet?
0 0
Koenniiee
Vraag jezelf maar eens af of het reëel is om er elke wedstrijd min. 3/4 te scoren (daardoor lukte het bij JA wel), aangezien hij bij JA en ook dit seizoen zo enorm slecht counters eruit haalt waardoor je doelpunten tegenkrijgt. Ik denk het niet, ED verdedigen ze beter.

Qua spelerskeuzes hebben die flappie’s naast ‘m best een invloed. Net als het wisselbeleid. Maar ik twijfel inderdaad aan de speelstijl die Marcel Keizer erin wil slijpen. Die is toch veel te risicovol voor Winter en Spijkerman?

Het is te naïef, teveel gericht op aanvallen, veel spelers voor de bal, vrijheid om te zwerven en een groot man zei ooit: “om goed te kunnen aanvallen moet je defensief goed zijn. En in de aanval moet je al bezig zijn met verdedigen.” - JC en Pep

Restverdediging dus. Spelers achter de bal. Nadenken over je aanvalsopzet, welke pass de tegenstander als eerste speelt en hoe.
2 0
Dexy
Mee eens. Keizer past duidelijk een naïeve tactiek toe en is dus zelf verantwoordelijk voor het gebrek aan drukzetten en de karrenvracht aan tegengoals uit counters, maar Dennis en Hennie H. zijn eigenlijk de hoofdschuldigen voor het gebrek aan beleid/visie.

Keizer heeft nou eenmaal een naïeve speelwijze (zie Jong Ajax vorig jaar), maar de heren in de bovenkamertjes hadden het nooit zover mogen laten komen om het "project-Bosz" eigenhandig vroegtijdig af te breken. Bosz had een visie, was niet naïef in zijn speelwijze, liet prima veldspel zien. Eigenlijk stonden vooraf alle seinen op groen voor een prima seizoen! Maar de heren (Dennis en Hennie) vonden het weer nodig om hun egootje te laten gelden, waardoor Bosz vertrok...

Kan boos worden om het gebrek aan een lange-termijn-visie bij Ajax, al jaren lang. Dennis en Hennie zeggen dat het Plan Cruijff gevolgd wordt, maar in de praktijk komt daar weinig tot niets van terecht.

Noem het dan geen Plan Cruijff. Als je een kast blauw verft, ga je toch ook niet zeggen dat het rood is...
3 0
Koenniiee
Mooie vind ik ook dat Bergkamp vond dat Bosz te risicovol voetbal speelde. Waarschijnlijk omdat er achterin wat vaker één-tegen-één situaties voorbij kwamen dan nu. Maar het gebrek aan bezetting op het middenveld zorgt ervoor dat we nu acht keer vaker per wedstrijd 80 meter terug moeten rennen en dat vind ik nog veel risicovoller. Al die counters.

Maar goed. Keizer is dan ook het vriendje van Bergkamp*. Om nog maar te zwijgen over de kritiek op de doorstroom van talenten van Dennis aan Bosz. Hoeveel laat Keizer er wekelijks voetballen?
2 0
Stone020island
Ajax de nv, de nv....
1 0
vader123
Luxe-uitslag.
2 0
Dexy
Van een nederlaag naar een gelijkspel, we zien progressie.

Volgende wedstrijd een overwinning? Dan gaat de vlag bij mij uit! ;) #Keizertoptrainer #sarcasmemodusoff
3 0
iammike
Topper jongens proficiat. Al 4 dagen niet verloren! Kom maar op met die bonus voor Bergkamp en Van der Sar. Top!
6 0
MosesD
off topic: vanmiddag hoorde ik weer eens de reden van vertrek van Duivenbode uit RvC. Was het niet eens met benoeming Keizer en was een fan van Bosz. Ik begrijp dat werkelijk niet waarom van Duivenbode niet een keer de media opzoekt en het hele verhaal nu een keihard vertelt. Het is allemaal indekken, belangenverstrengeling, vriendjespolitiek en grote ego's. Ajax is doodziek en teert echt op successen uit het verleden.
12 0
Web
Nou ik,heb heel wat ander gehoord, van Duivenbode is het er niet mee eens dat Ajax het salaris plafon wil loslaten bij goede aankopen, ook is hij tegen hoge transferbedragen.

En dat heeft hij ook gezegd toen hij de RVC in ging, een jaar,of 6 geleden.
0 0
MosesD
Klopt, daar was RvC tegen. Nu weet ik niet wat de mening is. Het plafond is er echter nog steeds. Degene die mij vanmiddag e.e.a. vertelde heeft ook best goede contacten (plus zijn zoon heeft er in de jeugd gespeeld). Hij is vernietigend in zijn oordeel over Ajax, ik word er bijna kwaad van, maar ook wanhopig/moedeloos. Het is zo'n ziek zooitje. Cruyff mensen, en de zogenaamd niet Cruyff mensen, ze hebben allemaal hun eigen agenda. Kijk die mensen zullen allemaal beweren dat ze alles voor de club over hebben, maar over hun eigen ego of netwerk kunnen ze niet heen stappen. Het schijnt lig dat Bergkamp bizar veel macht heeft en ook letterlijk alles bepaald bij Ajax1.
0 0
Koenniiee
Dat wat jij gehoord hebt is al langer bekend. Dat van Moses is toch echt wat nieuws.
0 0
trodat4030
Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Misschien hebben jullie beiden een deel van de reden gehoord en hebben jullie beiden gelijk. Wie weet zitten jullie er beiden kilometers naast. Dat is het linke van zo'n roddelcircuit, maar maakt het tegelijkertijd ook wel weer leuk.
0 0
trodat4030
Interessant.

Maar waarom hij niet naar buiten treed? Dikke kans dat hij een handtekening heeft gezet tegen het uitlekken van dergelijke verhalen en onenigheden binnen de club (en waarschijnlijk dateert die handtekening van vóór deze strubbeling en zijn besluit om terug te treden, anders snap ik niet dat v Duivenbode zoiets zou tekenen). Je wilt als club eensgezindheid uitstralen en das lastig als (ex) medewerkers in de media uit de school klappen over interne strubbelingen. Het geeft alleen maar nog meer onrust, maar nu ook nog van buiten de club naar binnen, ipv alleen binnenskamers.

Het feit dat jij bovenstaande al hebt gehoord, betekend alleen maar dat er in het roddelcircuit die afspraken wel geschonden worden (en gelukkig maar ;) Via die weg weet ik ook veel meer over de club dan waarmee Ajax openlijk naar buiten treed).
3 0
Lane 8
Toch een puntje gepakt Keizer ouwe sloopkogel! Wat een topper ben jij man!
4 0
HarryHarHar
Het gaat steeds beter!................
1 0
GvanderK
Volgensmij speelt er wat in de selectie, dit is toch onmogelijk slecht.
3 -2
Inhartennieren
Nou, ik weet wel zeker dat het niet goed zit.
2 -1
Vlieske
Keizer en hennie, dat speelt er.
5 -1
GvanderK
Alles is gewoon k*t bij Ajax momenteel qua beleid
4 0
godenzonenssuper
Siem stond zeker weer 90 min naast de spits.
6 0
AjaxAddicted
Lekker Marcel, Dennis en Edwin. We zijn er wel hè. Een luxeprobleem. Al 3 jaar geen kampioenschap, 8 punten achter en een elftal om van te smullen...het is nog erger dan eind jaren 90...
6 -2
KlasseLasse
net de hoogtepunten gezien bijna 0-2 achter!! wat was dit slecht!! niks nieuws dus
4 0
Hammerzeit
Is het meer scoren uit standaardsituaties al gelukt? Ja, een penalty!

Haha Marcel baas. Gaan er wel komen zo.
6 0
Toekomst1900
Oefenwedstrijdjes zeggen me niks. Ajax kan zich er niet voor opladen, Telstar juist wel!

Oefenwedstrijden zijn volgens mij bedoeld om automatismen erin te krijgen. Als ik Siem de Jong in de hele samenvatting tussen Huntelaar en Neres zie lopen, dan voorspelt dit weinig goeds voor Ajax! Kan er bijna boos om worden, dat het middenveld continue overgeslagen wordt.

Breng het combinatievoetbal terug ipv lange ballen voetbal. Bah!
3 -1
AjaxAddicted
Ajax kan zich nergens voor opladen...
2 -1
Dexy
Orejuela dus geen gelukkige rol bij de 0-1

Btw: Waarom keepen die doelmannen altijd alleen tegen Ajax de wedstrijd van hun leven? Puur toeval, of kunnen ze zich voor ons meer opladen?
1 -1
MSwertz92
Het lijkt al gauw of je een geweldige keeper bent als schoten constant recht op je af komen.
3 -1
prsyt
Nog iets: Huntelaar, S De Jong, Dankerlui, Viergever, Doekhi zijn doodhout.
0 -1
AjaxAddicted
nog iets. lekker belangrijk want we hebben een luxeprobleem...dus voor hen 10 anderen:-)
1 0
prsyt
LOL door een penal op gelijke hoogte komen, tegen Telstar.
1 0
Red Devil
Telstar thuis altijd lastig.
1 0
altijdwelwat
Ff vertrouwen tanken .... man man man
1 0
JanTa
Dankzij het deel van jong Ajax is de schade beperkt gebleven.
2 -2
NouriVandeBeek
Ik hoop Neres en SInkgraven van dit team volgende week in de basis te zien.
0 0
Hammerzeit
Keizer al weg?
8 0
gras
Oefenwedstrijden zeggen niet veel. Laten we niet doorslaan. Het is ook wel bijzonder tragisch dat een prima jeugdtrainer nu publiekelijk wordt afgemaakt, omdat de directie zo stupide en onverantwoord was hem als opvolger van iemand als Bosz aan te stellen.

Als Keizer nee zegt, is hij een lafbek die daardoor ook een stempel heeft. Als hij ja zegt, komt hij zonder enig trackrecord, behalve een goed jaar met een zeer getalenteerd Jong Ajax, boven zijn macht te werken.

Niet Keizer, maar de directie en het TH moeten 'out'. Haal Bosz maar terug, want die vliegt er binnenkort uit. En zorg ervoor dat je vooraf duidelijke afspraken maakt over technische staf.
12 -2
AFCA0492
na 90minuten spelen tegen bal op het dak 5 1goal die ook nog eens uit een pingel komt?????? is toch wel heel erg zielig dit.
2 0
AjaxDaniel
Wij zijn echt slecht
3 0
talent020
Keizer out.....
5 -1
X-RaY
Knap hoor! Telstar is tenslotte ook een top team dus 1-1 is netjes...zucht
0 0
maikelklaassen
waar haalt die kale het lef vandaan om huntelaar te laten spelen tegen telstar
0 -2
Suarez16_
telstar mag Keizer terug hebben.
1 0
Robinjo1988
Nu Cassierra ineens wel op links. Ook gewoon in de competitie proberen graag!
0 0
AJAIXIXIXI
Graag, Younes mag wel effe banken.
2 -1
Koenniiee
Uiteindelijk was het rendement 0 na Telstar-thuis. Cassierra is Dolberg II op linksvoor. Hebben daar (tegenwoordig) niets meer te zoeken omdat ze het vermogen missen om een mannetje uit te spelen.

Plus, ik denk na WII en FCU dat we alleen maar meer tegenstanders gaan krijgen die 5 achterin gaan plaatsen en als er niemand is die een mannetje uitspeelt dan kom je er helemáál niet doorheen.
2 -1
AJAIXIXIXI
En nog heb ik liever mateo op linksbuiten dan dat ik me weer 90 minuten moet gaan ergeren aan Younes
1 0
KlasseLasse
wat een afgang!
0 0
El-Dorado
Keizer niveau. Gelijkspel tegen Telstar, prima.
0 0
Onpartijdig
Jezus mensen, lekker boeiend dit.... Vorig jaar konden we de oefenpotjes tegen amateurs niet eens winnen maar stonden we wel in de EL-finale.

Dit is een ander jaar, maar het zegt veel over de nietszeggendheid van dit soort resultaten.
6 -1
Redrum
Jezus, hou de uitslag voortaan ook maar gewoon geheim
6 0
Rsv
Niet best met deze spelers.
0 0
Heiko
Gewoon tegen NAC nog even verliezen de 18e
1 0
erikvr
Ik vind het best netjes, ik geloof nooit dat wanneer je als 1e compleet bent ook van Telstar wint. Hulde aan Keizer, wist wel dat ie de jongens op tijd scherp zou krijgen!
0 0
prsyt
Als dit maar bijdraagt aan een vroege exit van flappie>
0 0
Lekiam
Jong Ajax speelde een paar weken terug ook met 1-1 gelijk tegen telstar. Nu doen er een handvol spelers mee van het eerste en kom je nog niet verder. Dus gewoon slecht.
6 0
AbdelhakNouri22
Hopelijk uploaden ze de samenvatting even op de youtube van AJAX. Verder begrijp ik niet echt helemaal waarom oefenwedstrijden zo vaak besloten zijn/niet worden aangekondigd.
0 0
Lekiam
Omdat er anders een vergunning aangevraagd moet worden. En daar zit niet elke burgemeester op te wachten.
2 0
AbdelhakNouri22
Oh oké
0 0
Ar
Voor Telstar was dit natuurlijk de wedstrijd van het jaar.
1 0
Gabri411
We wilden te graag
20 0
Boer Gijs
Haha
2 0
MelleAfca
Hahahaha wauw
3 0
Bjorn
Geen conclusies trekken op basis van oefenwedstrijden.

Vitesse en Utrecht-thuis zijn reden om conclusies te vormen.
5 -3
GeleenAjax
Ook in een oefenpotje moet je Tests oprollen, ook al spelen er jongens uit jong mee. Kom op zeg, jongens als Viergever, Sink, van Leer, Orejuela, Siem, Huntelaar, Neres en Cassiera; allemaal minimaal Eredivisie materiaal!
2 0
VanDerHoornLegend
Met dit elftal moet je gewoon winnen van Telstar, vriendschappelijk of niet.. Keizer out is helaas het beste denk ik zo.
9 -1
afcas
en wanneer houden we de spelers eens verantwoordelijk dan? ik heb het idee dat iedereen keizer maar overal de schuld van geven omdat ze hem vanaf het begin te onervaren vonden en hun mening altijd juist is in hun ogen. iedereen gaat voorbij aan het spel dat sommige spelers op de mat leggen. en dan gaat het niet eens over tactische keuzes die ze maken, maar het feit dat 100% van al onze basisspelers dit seizoen minimaal 1 pass over 5 meter verneukt hebben. dat zijn fouten waar een trainer niets tegen kan beginnen. we zijn uitgeschakeld in europa puur en alleen door persoonlijke fouten.... van telstar moet zo een elftal kunnen winnen zonder trainer of zelfs ondanks de trainer. als je daar niet van kan winnen ligt het niet aan de trainer, maar altijd aan de spelers. en het is ook gewoon een feit dat heel veel spelers heel wisselvallig of gewoon niet in vorm zijn. of niet goed genoeg natuurlijk. maar om zoals sommige hier echt alles op jeider af te schuiven slaat nergens op. dan ben je bijna van een net zo laag niveau als die raymond verheijen...
0 0
AFCA0492
het gaat er niet om wie er schuldig aan is maar wie er verantwoordelijk voor is. volgens mij ligt die verantwoordelijkheid toch echt bij de baas a.k.a. de manager a.k.a. keizer.
0 0
afcas
en is dat niet achterlijk? iemand anders de schuld geven van de fouten van anderen? want mij gaat het daar wel om. overigens ligt de eindverantwoordelijkheid van ajax in het algemeen niet bij keizer. iedereen die een beetje opgelet heeft ziet dat de spelers die keizer tot zijn beschikking heeft niet in staat zijn of niet het niveau hebben om het spel te spelen dat we zagen bij jong ajax. dus hij heeft niet de spelers die hij nodig heeft. niet zijn verantwoordelijkheid. ook mogen jullie hem de verantwoordelijkheid geven voor het dramatische persoonlijke spel van spelers, terwijl daar zoveel factoren in meespelen waar de trainer geen invloed op heeft. of denk jij dat een nieuwe trainer opeens zorgt dat alle emoties rond nouri verdwijnen bij spelers bijvoorbeeld? en dan vooral grappig die mensen die zeurden dat het belachelijk was dat cp de boer ontsloeg omdat ze wisten wat voor type ze in huis haalden... ajax had keizer al in huis en nog kunnen ze niet aan de vereisten voldoen om hem het spel te laten spelen waar velen een jaar lang van genoten... laten we de mensen verantwoordelijk houden die daar ook echt invloed op hebben...
0 0
Leviathan
Lekker makkelijk de trainer ontslaan. Dan blijven spijkerman l ami gewoon zitten. En wie denk je nou dat Ajax wel kan aan trekken als coach? Koeman of frank de Boer? Joepie garantie voor saai voetbal. En dan nog mist het team een paar goede spelers daar brengt een nieuwe trainer geen verandering in.
2 -4
VanDerHoornLegend
Nu is het toch ook extreem saai matig voetbal?? En uiteraard spijkerman carlo en aron ook lekker opbokken
0 0
Lekiam
En nu is het voetbal niet saai? Dan liever saai met resultaat.
0 0
Leviathan
Koeman en frank hebben ook weinig succes geboekt de laatste jaren anders. Zet liever een goede ervaren assistent naast Keizer en die andere weg ermee.. Keizer heeft wel aanvallende intenties en dan van de winter nog 2 goede aankopen erbij
0 0
Ricbun
Pffff
0 0
Mözil
trieste bedoeling
1 0
Jaridebeste
Wow...
1 0
mgtow
Lekker bezig boys lol.
0 0
AIR-S
Op papier geen onaardige opstelling
0 -1
aanval86
gewoon door blijven gaan op deze weg we beginnen echt goed voetbal te spelen
3 0
Koenniiee
Lol.
0 -1