Ajax B1 gelijk; winst voor C2, C3 en D1

SP, 01-10-2007 om 10:48, 1013 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Zondag kwamen drie jeugdelftallen van Ajax binnen de lijnen. De B1 speelde gelijk, maar de C2 en C3 pakten wel de drie punten. De D1 van trainer Frank de Boer won op zaterdag van Haarlem D1.

Ajax B1 speelde thuis de topper tegen SC Heerenveen B1. Ajax, dat een goede wedstrijd speelde, kwam net voor rust met 0-1 achter. In de tweede helft maakte aanvaller Lorenzo Ebecilio de gelijkmaker voor Ajax. Na de gelijkmaker kregen de jonge Ajacieden nog kansen op de overwinning, maar het bleef bij 1-1.

Ajax C2 won thuis met 3-0 van AFC C3. De ploeg van trainer Bryan Roy revancheerde zich daarmee voor de nederlaag van afgelopen week. De C2 had wel geluk dat AFC een penalty miste.

In Velzen nam Ajax C3 het op tegen Stormvogels Telstar C2. Het werd 1-6 voor de Amsterdammers. Gyliano van Velzen was met drie treffers de grote man bij Ajax. Ook Bas Kuipers, Denzel James en Emran Barakzai scoorden.

Door een 2-0 zege op Haarlem D1 boekte Ajax D1 alweer de vijfde overwinning van het seizoen. Floris Mulder opende de score voor rust, waarna invaller Serhat Cakmak het duel na rust besliste.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!