'Pech Cassierra dat hij twee concurrenten heeft'

giobelloni, 20-10-2017 om 14:35, 7023 views, Ajax.nl | De nieuwe rugnummers zijn bekend!

Marcel Keizer ziet dat Mateo Cassierra het goed doet bij Jong Ajax. Toch is de trainer nog niet van plan om de Colombiaan bij het eerste te halen. Dat zegt hij tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag.

'Hij traint op dit moment goed en moet vooral zo door blijven gaan. Hij heeft gewoon de pech dat hij twee hele sterke concurrenten heeft. Het geeft hem echter wel een goed gevoel dat hij nu bijna wekelijks speelt. Hij houdt zijn ritme en als we hem nodig hebben zal hij er staan', zegt Keizer over de spits van Jong Ajax.

Maar dat is op dit moment dus nog niet het geval. 'Hem erbij halen zou zeker kunnen, je moet jongens natuurlijk ook kunnen belonen. Maar we zitten nu in een fase waarin we de selectie laten zoals deze is.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
En we hebben allemaal pech met Marcel Keizer als coach.
0 0
AlexIbarra
Mooie gozer... Volgens mij is hij de meest 'Nederlandse' spits ooit. ;)

Redelijk overzicht, vrij goede techniek, kopkracht en snelheid okee, beweegt goed, doet zijn verdedigende werk en doet geen gekke dingen.
Maar blinkt ook nergens in uit, is geen stormram, dribbelkoning of echt killer voor de goal.
Volgens mij moeten we hem ook niet op de vleugel willen zetten.

Ik hoop dat we hem dit seizoen tevreden kunnen houden met wekelijks spelen bij Jong.
Neem aan dat we volgend jaar weer +50 wedstrijden spelen en dan is hij een prima (2e) spits.
Wie gaan we anders halen als Dolberg vertrekt?
0 0
NouridolbergNeres34
Zet hem dan op links want aan younes heb je geen ene reet. 70 min cassierra en dan laat je kluivert invallen of andersom, mateo verdiend gewoon een kans.
3 0
De_Realist
Keizer lult weer uit zijn nek, want de vorm van Dolberg is al maanden allerminst goed. Zeg dan gewoon dat je het niet in hem ziet zitten, dat is tenminste eerlijk.
3 -1
ajaxinho
Ik bewonder zijn leiderschap voorin.
Er zit overal een gedachte achter.

Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht.
Vorig jaar leek het alsof hij moeite had om aan te haken.
7 0
AFC34
Is natuurlijk ook wennen zo in een ander continent. Maar moet de scouting hier wel een pluim geven, dit is inderdaad een ruwe diamant. Hoe hij zich heeft ontwikkeld in een jaar tijd is op zijn minst bijzonder te noemen.
1 0
kaashaas
Kortom hij zit tegen het eerste aan.
1 0
MFox
Gewoon héél veel minuten laten maken bij Jong toch? Ik betwijfel of Dolberg volgend seizoen nog bij ons speelt, dan krijgt hij zijn kansen. En kom op, hij is pas 20 jaar, op zijn leeftijd speelde Klaas-Jan Huntelaar ook nog in de Eerste Divisie bij AGOVV.
12 0
Sanalologo
Zolang houten klaas de voorkeur krijgt boven 1 van de grootste europese talenten, die nu even in een dip zit, zie ik Dolberg aankomende zomer niet vertrekken. Ja, tegen een magere 11 miljoen euro misschien. Kapitaalvernietiging.
4 -6
michel76
jIj noemt dit even een dip? laat het woordje even gerust weg.
3 -3
AFCARSCA
Zet hem gewoon op de bank lul. Je hebt zoveel plekken die je niet benut. Dan kan je dan altijd nog eens kijken of hij in kan vallen. Dit sloopt zo'n jongen gewoon. Ik irriteer me al tijden aan dat flappie en zo, maar je vraagt er gewoon om met je gezwets.
9 -4
ajaxmachtig
Je weet dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn op de bank neem ik aan? Het lijkt me niet logisch om twee spitsen op de bank te zetten, als je er slechts met een speelt..
1 -5
kaashaas
Vokgens mij kon die ook lingsbuiten spelen..
0 -2
EKS
Ja hij heeft geconcurreerd met Younes onder Bosz en die strijd overduidelijk verloren.
1 0
Jayq
Jij weet dat die 'beperking' bestaat uit 12 plekken?

En dat Ajax nog nooit 12 spelers op de bank heeft gezet. En dat er dus weldegelijk ruimte is om Cassierra gewoon in de wedstrijdselectie op te nemen.
6 0
Jeroenb25
Dan zou je hem voor niets op de bank zetten, want bij uitvallen van eerste spits komt hij er toch niet in. Dit betekent stagnatie in zijn ontwikkeling, want dan kan hij ook niet uitkomen voor jong
1 -1
AFCARSCA
Je weet dat Keizer een paar plekken leeg laat iedere wedstrijd?
0 0
Robinjo1988
Hij zou ook gewoon op links kunnen. Maar dat snapt Keizer niet omdat hij dat inzicht niet heeft. Bosz heeft Cassierra een aantal keer op links gezet. Younes voegt toch niks toe.
4 -3
3sterren
Ja, dat was onder Bosz zo’n succes dat Peter er zelf al heel snel mee stopte.
Van een beetje geduld opbrengen is nog niemand slechter geworden...
3 -2
Robinjo1988
Hij is nu toch veel verder dan begin vorig seizoen. En Bosz stopte er mee omdat hij Younes blijkbaar ook geweldig vond want die wisselde hij zelden.
1 0
Leviathan
Begin van t seizoen daarna zagen we hem ook niet meer hoor
1 -1
blava
Dolberg en Cassiera hebben de toekomst en kunnen later met veel winst verkocht worden. Huntelaar is niet beter en vertegenwoordigt het verleden. ik zou het wel weten. Geef Dolberg het vertrouwen en hij is 200% beter dan Huntelaar. Opnieuw een falende coach.
4 -4
Gerard36
de ontwikkeling die deze jongen in korte tijd mee maakt belooft veel voor komend seizoen
2 0
Panama
De pech is dat de trainer in kwestie hem de hele voorbereiding erin zet, waarin hij ook scoorde. Dit doet hij bij jong ajax ook, en hij heeft letterlijk nog geen 1 kans gehad bij het eerste dit seizoen.
8 -1
Avontia
Hij is zoveel beter geworden op alle gebieden.. Ongelofelijk dat Keizer 'm niet eens tegen Sparta oid laat invallen voor 20 minuten.
11 -1
pieke
Spreekt hij of begrijpt hij al Nederlands?
2 0
Ozymandias
Dat zou ten koste gaan van de speeltijd van Dolberg en die heeft alle speeltijd die hij kan krijgen nodig om zijn vorm terug te vinden.
0 -1
michel76
Laat Dolberg dan maar een paar wedstrijdjes in JA ballen om zijn vorm terug te krijgen
1 -1
JordyAjacied
Beter in vorm dan Dolberg op dit moment, zou de 2e spits moeten zijn nu.
11 -2
Ajax4life16
Dolberg hoort linksvoor, Huntelaar en Cassierra moeten concurreren voor de spits positie. Dolberg heeft pas 1 of 2 keer linksvoor gespeeld in het 1e, maar het was in de A-jeugd zijn positie, dus hij kan het zeker en daarnaast moet Younes gewoon banken nu.
1 -4
godenzonenssuper
Dolberg zou 1e spits moeten zijn.
2 -4