'Waarom krijgt Sánchez wel transfer en ik niet?'

giobelloni, 20-10-2017 om 07:25, 41893 views, De Telegraaf | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Amin Younes baalt ervan dat hij van het Ajax-publiek veel kritiek krijgt. Dat zegt hij in gesprek met De Telegraaf. Volgens de kleine Duitser is zijn matige spel het gevolg van de korte vakantie die hij deze zomer na de Confederations Cup kreeg.

Younes erkent dat hij op dit moment niet honderd procent fit is. 'Ik ben niet fris. Vanwege de Confederations Cup heb ik geen goede vakantie gehad en daarom aan Ajax gevraagd of ik tussentijds even weg mocht. Het antwoord was 'nee', terwijl ik door het incident met Appie Nouri in de zomer geen minuut heb los kunnen komen van voetbal. Ik wilde er toen voor mijn teamgenoten zijn en ben eerder teruggekomen. Dan is tien dagen vrij veel te kort.'

Daarnaast zegt de kleine dribbelaar dat hij het mentaal moeilijk heeft, vooral met het niet krijgen van een transfer. 'Er waren drie clubs in Duitsland en Italië die een grote transfersom voor mij wilden betalen. Maar een transfer was onbespreekbaar, er viel niet eens te praten. Ik heb twee jaar lang binnen en buiten het veld alles voor de club gegeven. Waarom laat Ajax Davinson Sanchez wel gaan en mij niet?', vraagt hij zich af. Ruzie maken doet de aanvaller echter niet. 'Ik zal me honderd procent blijven inzetten zolang ik bij Ajax onder contract sta.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Shit... Dat had ik liever andersom gezien. Younes voor veel geld verpatst en Sanchez morgen slopend in de Kuip..
1 0
gras
Ik wist niet dat hij graag weg wilde. Verrast me. Aan de andere kant, het was logisch hem te laten gaan voor een goed bedrag, als Ajax eerst een ander zou hebben aangetrokken. Dat is sowieso beter, want dan melken andere clubs je niet uit voor het bedrag dat je net hebt geïncasseerd.

Ook vreemd dat je zo'n jongen niet extra vakantie geeft. Dat werkte bij Dolberg ook. En omdat zijn transferwaarde ook toeneemt door deel uit te maken van het Duitse elftal was dat enkel in het belang van Ajax.

Ik heb het idee dat het transfer- en spelersbeleid bij Ajax zo ad hoc en communicatief en sociaal uiterst belabberd is. Zag je ook aan Riedewald en Tete. Ook waardeloos be/afgehandeld. Viergever idem. Prima vorig jaar gehad, maar geen vertrouwen geven en ook niet laten vertrekken.

Zo jaag je spelers tegen je in het harnas, net als met Younes. Terwijl dat een uitstekend ventje is.
1 0
Jan Doedel
Belachelijk al dat gezeik op Younes! Hij scoorde afgelopen weekend nog een prachtig doelpunt. Met z'n rug notabene! Hoeveel zogenaamde topspelers kunnen dat? Amin je bent een topper!
1 -1
Ajaxfan-87
En ik maar denken dat Younes graag voor Ajax speelde en gelukkig was.
Heel teleurstellend, had dit van onze knuffelduitser niet verwacht.
2 -1
Babangida83
Het is duidelijk dat het succes van vorig seizoen naar de bolletjes gestegen is. En als dan het eerste schaap over de dam is (Bosz en Sanchez) en Ajax toont zelf geen ambitie dan kun je op je vingers tellen dat er onrust komt. Krijg je ook nog een paar onbegrijpelijke wissels van Keizer erbij waardoor je geen Europees speelt, dan kun je opnieuw beginnen met het opbouwen van je selectie. Als zelfs Amin Zwart al praatjes krijgt, dan is het duidelijk dat het hommeles in de tent is. Viergever wil ook graag weg... Enige manier om dat op te lossen is de rotte appels eruit halen en verkopen. Daar was Bosz trouwens goed in, de rotte appels eruit halen. Ironisch.
1 0
ST
Rare zaak dat ze deze matige speler niet hebben laten gaan en Sánchez en Klaassen wel.
4 -1
Babangida83
Alsof Ajax een keuze had.
1 -2
Duif63
Ja die had Ajax. Ze hebben alleen de verkeerde gemaakt.
2 -1
Ardoe
Al die stoere mannetjes binnen Ajax maken personen kapot. Chapeau, again...
5 -1
Panama
Aan de hand van alle artikelen, zie ik dat ze goed bezig zijn met de klassieker. Kunnen we nu vast een kleine voorspelling doen: we beginnen dramatisch en feyenoord enorm sterk. Hierdoor komen we vroeg achter en kunnen we maximaal terugkomen tot een gelijkspel. Kan niet wachten!
2 -3
Ricoo
Dat vraag ik me ook af Amin. Had het ook liever andersom gezien, maarja..
4 -1
Lagasj
Dit is weer lekker voor de sfeer in de groep.
Goed voor de concentratie zo vlak voor de wedstrijd.
Keizer heeft zelfs dit niet in de hand.
En de RVC drinkt nog een glas.....
3 -3
EKS
Het is heel dom dat Keizer er dan in de pers nog op in gaat ook.
3 -1
echtgras
Waar is Keizer mee bezig??

Speler geeft zelf aan dat hij niet 100% is (deels als excuus maar ok), dan ga je hem toch niet tegen zn zin opstellen? Helemaal niet als je met Dolberg en Kluivert betere alternatieven hebt...

Keizer wil gewoon niet winnen denk ik.
Echt totaal onbegrijpelijk.
11 0
trainerdv
Onzin. Zolang je niet geblesseerd bent én de beste op je positie (in de ogen van de trainer), ben je gewoon inzetbaar. Het is geen kantoor waar je zelf je vrije dagen op kan nemen. Buiten dat is iedereen is kapot van Appie. Als hij echt niet meer kan en wil, geeft hij dat wel aan. Maar vooralsnog heeft alleen Gudelj ooit zoiets vreemds gedaan.
0 0
Onpartijdig
hij speelt zondag weer, dat zegt Keizer zojuist op de persconferentie.
4 0
10Sneijder10
Verschrikkelijk....
Het word steeds schrijnender....
5 0
Redrum
Zucht.. Keizer, wat is er toch mis met die gozer? Het lijkt me echt een realistische en sympathieke gozer, maar hij loopt zo gruwelijk hard te kloten met die opstellingen.
6 -1
Redrum
Meneer is dus moe en gefrustreerd. Nu op de tribune en in de winterstop verkopen. Desnoods voor 3 miljoen. Opflikkeren met dit soort gasten
7 -7
Warrior
Als jij dan mee gaat...
2 -5
Koekepeer
Sorry van de min. Was niet de bedoeling
2 -1
RedFeather
Los van deze jongen, die je zo snel mogelijk moet verkopen, maakt dit maar weer duidelijk waarom eigen jeugd meerwaarde heeft. Die blijven in het gemeen langer hangen. Kijk naar Davy.
5 -4
jaripettersson
Ja en Redan, fosuh-mensah, dilrosun, peters etc..
4 -2
Babangida83
Degenen die het eerste halen, in ieder geval.
0 0
Jajijdaar
Met zulke uitspraken maakt Younes zich niet populairder mee..
Zo zie je maar... Het lijkt alsof elke speler wel makkelijk of snel weg wilt bij Ajax.
6 -1
De Stift
Toch weinig sympathiek dit van Younes. Terwijl hij me juist altijd positief opviel om die reden. Ik denk dat Younes Ajax toch vooral dankbaar moet zijn. Speelde toch een onopvallende rol in de tweede Duitse divisie en heeft bij ons echt de kans gekregen. Laat met zijn acties zien veel talent te hebben, maar door zijn gebrek aan rendement zou hij vooral in de spiegel moeten kijken. Als hij namelijk gaat scoren en assists geven, dan komt die grote transfer echt wel. Tegelijkertijd: als hij aangeeft vermoeid te zijn, kan je hem best twee wedstrijden rust geven en bijvoorbeeld Kluivert, Cerny of Dolberg op zijn positie zetten.
7 -2
Woodenshoe
Verbijsterend eigenlijk... Deze jongen smeekt om rust en tegelijkertijd verklaart Keizer Younes alleen op te stellen vanwege zijn fysieke kracht. Ondertussen zien we dit hele seizoen een Younes met de ziel onder de arm zich over het veld bewegen, met zijn matige prestaties schreeuwend om een wissel en welverdiende rust.

Hoe kan het dat iedereen dit ziet behalve de mensen die er over gaan??? Voldoe aan zijn vraag en geef deze jongen een tijd rust, voor ieders bestwil.
6 -1
X-RaY
Die jongen moet gewoon in de etalage staan daarom speelt hij altijd.
0 0
Rinus M.
Verbijsterend dat sommigen hier die rioolkrant nog serieus nemen, alles wordt opgepoetst en verdraaid voor een verhaal.
3 -5
Dwergje48
Als dit allemaal waar is dan is het gewoon een kwalijke zaak. Als hij aangeeft niet fit te zijn gun hem dan gewoon zijn rust. En ik snap ook wel dat je scheve gezichten krijgt als iemand na 1 jaar al weg mag omdat ie ff gaat zeuren maar voor jou mag er niet eens gesproken/onderhandeld worden terwijl je je 3e seizoen in gaat.
2 -1
Ajaxvooraltijd
Is dit een grap of een sensatieartikel van de Telegraaf of is dit echt waar? Dit doe je toch niet vlak voor een klassieker?
1 0
Babayaka
Inderdaad schandalig, sanchez laten ze na een jaar gaanm en deze klasbak houden ze binnen, vooral na het dozijn aan goals en assists die die aan ajax gegeven heeft.
Ajax gaat trouwens zo gigantisch pak slaag krijgen dit weekend.
4 0
Harrie Nak
Oftewel, lekker banken, te beginnen zondag!
2 -1
..::Rootje::..
Younes zegt dat hij niet honderd procent fit en niet fris is.

Laten we eens naar vorig seizoen kijken. Daarin gaf hij zijn eerste assist pas in speelronde 9. Zijn eerste beslissende doelpunt viel pas in speelronde 26. Daarvoor maakte hij maar één treffer in speelronde 21; de 0-2 tegen Roda JC.

In totaal gaf Younes vorig jaar zes assists en kwam tot drie doelpunten. Dat is barweinig voor een buitenspeler van Ajax. Dat hij dan niet honderd procent fit is, daar geloof ik vrij weinig van.
En als hij met zijn hoofd ergens anders zit, wat ik ook niet geloof, dan moet hij dat aangeven, zodat hij lekker kan banken. Geef Kluivert of Cerny maar speelminuten, spelers die er echt voor willen gaan.
11 -1
footietsar
Als hij werkelijk heeft aangegeven niet 100 procent fit te zijn meteen op de bank plaatsen de komende wedstrijden. Tegen Fey beginnen met Neres op rechts, Kluivert op links en vervolgens Dolberg in de 60ste minuut inbrengen voor één van de drie.

Kluivert heeft ook veel meer diepgang dus lijkt me sowieso een betere optie in de kuip.

De reden dat hij alsnog een transfer wou maken de afgelopen zomer heeft waarschijnlijk met dat andere te maken wat hij vertelde. Hij wil geld verdienen en dat doe je beter in het buitenland.
Dat Ajax hem niet wou verkopen heeft te maken met het feit dat Traore weg was en de transfer van Richarlison niet door ging(met dank aan de RvC.) Met alleen Neres, Kluivert en Cerny kun je niet een seizoen in gaan.
4 0
GvanderK
Ajax heeft gewoon grotendeels walgelijke en nare mannetjes in het bestuur zitten.
7 -3
Bocarra
Trap er niet in..... er worden weer spelletjes gespeeld.
2 -2
WestlandforAjax
Zal wel een aardige leegloop worden van de zomer. Ik hoop dat Ajax zo veel mogelijk spelers als Onana, De Ligt, Ziyech (zal moeilijk worden), Dolberg weet te behouden. Desnoods een verbeterd contract in het voorjaar aanbieden.
2 0
Ajax68
Snel verpatsen die klaagzak in de winter of zomer !
9 -5
waynelove
Ik kan hem zeker wel begrijpen. Is ook nog maar jong.. Maar Ajax zou er goed aan doen hem even rust te geven. Laat een ander spelen en dan kan hij rustig zijn stijl herdenken, of verfrissen. Daarna weer ee concurrentie aangaan, en wellicht deze zomer een transfer.
1 0
Rockpotje
Ik snap er helemaal niets meer van. Sanchez is een dragende speler, maar hij mag voor een hoog bod vertrekken. Younes is een degelijke speler, maar hij moet hoe dan ook blijven, terwijl er met Kluivert al talent op de deur staat te kloppen. Ondertussen zou Viergever, een andere degelijke speler met meer leiderskwaliteiten en ervaring transfervrij vertrekken omdat hij de ontwikkeling van talent in de weg staat. Younes zei zelf afgelopen zomer dat hij het enorm naar zijn zin had bij Ajax en misschien wel de nieuwe Sjaak Swart wilde worden en nu wil hij opeens vertrekken. En Keizer stelt Younes elke wedstrijd op omdat hij fitter is en fysiek meer kan geven, terwijl Younes aangeeft helemaal opgebrand te zijn. Roept en doet iedereen nou maar wat, of worden er spelletjes gespeeld?
10 0
NouridolbergNeres34
als je hem kon verkopen had je het deze zomer direct moeten doen. Hij wordt nooit meer beter. En nu huilen dat hij weg kon en voor de camera zeggen dat hij zo graag voor Ajax speelt en hier nog jaren wil blijven “de nieuwe Sjaak Swart”.

Sanchez mocht gaan omdat hij veel geld waard was en zelf weigerde te spelen!

Hadden we jou maar verkocht, riep ik hier al in de zomer vorig jaar was hij ook matig een paar potjes europees aadig gespeeld in de competitie dramatisch.

Waarom keizer de man nog opsteld is nu een nog groter raadsel, een oververmoeide niet presterende speler blijven opstellen die notabene zelf om rust vraagt.

Ongelofelijk en keizer nog roepen na Sparta dat younes speelt omdat hij het langste volhoudt en meest krachtig is.. hier zakt je broek toch van af
4 -2
Inhartennieren
Dus als je een grote bek hebt, en weigert te spelen, mag je verkocht worden.
1 -1
NouridolbergNeres34
Blijkbaar ja zo is het wel gegaan sanchez weigerde te spelen tegen rosenborg, ajax vond het veel geld ging akkoord en liet hem uiteindelijk gaan bij 40 mil.

Het geld en de werkweigering speelde een rol om hem te laten vertrekken. Heeft Overmars ook zelf aangegevn bij Ajax Inside.
0 0
Inhartennieren
Op zich was de gedachte om hem te houden natuurlijk helemaal niet verkeerd.
Als je hem verkocht had, was de spoeling ook dun geweest aan die zijde.
We klagen wel over hem, maar het is nu ook niet zo dat zijn concurrentie cherny, en Kluivert het super geweldig doen.
1 -1
echtgras
Volgens mij is Younes uit eigen beweging eerder teruggekomen.
Het is gek dat Keizer aan het begin vh seizoen aangeeft dat hij rust nodig heeft maar hem vervolgens elke wedstrijd opstelt.
Daarnaast zegt Keizer vorige week dat Younes speelt omdat hij fitter is dan de andere?
Ajax wilde hem verkopen als Richarlison binnen was maar dat duurde te lang en ging niet door dus Younes moest blijven. Maar Younes geeft ook vaak aan dat hij de duitse Sjaak Swart wil worden dus dit klinkt allemaal als excuses.
Dat je slecht speelt kan ik nog mee leven maar jezelf al 3 jaar lang niet proberen te verbeteren op je zwakke punten vind ik onbegrijpelijk. Hij kan geen voorzet met links geven, hij ging al weinig buitenom maar nu bijna helemaal nooit en hij heeft geen oog voor een medespeler dus loopt zich vaak vast omdat tegenstanders weten wat hij gaat doen...
Qua timing is dit misschien wel perfect. Keizer kan nu eigenlijk niet anders dan hem zondag op de bank te zetten en te beginnen met Kluivert of Dolberg. En dan heb ik gelijk meer hoop
2 0
NouriVandeBeek
Van de zomer krijgen we een aardige renovatie. Veel spelers zullen weggaan. Hopelijk wel voor de hoofdprijs
2 0
fanforeffer
Kluivert en Johnson zijn nog te licht, mentaal en fysiek. Zodra het iets minder gaat worden ze afgezeikt. Yuones kan daar tegen. Eind van het seizoen komen wordt er vaker gewisseld.
1 -2
echtgras
Hahahaha gefeliciteerd! Jij wint vandaag de prijs voor de domste reactie....
Waarschijnlijk snap je zelf niet wat er allemaal niet klopt aan die redenering maar je kan niet de slechtste speler blijven opstellen omdat hij het makkelijkste zn kop in het zand kan steken
2 -3
witchmaster11
een beetje respect mag wel voor deze speler , er zijn er genoeg die zeiken over de speler maar weten niet eens wat er is achter de schermen ..en je moet nooit geen oude schoenen weg doen voor dat je nieuw heeft en vooral je had op de knip houden
2 -4
makaveli
nu hebben ze mij ook boos gemaakt younes! waarom hebben we deze gozer niet laten gaan. daar kan ik dan ook boos om worden. doei :p
2 0
godenzonenssuper
Dit was toch al bekend?
Bergkamp wilde niet dat hij vertrok.
2 -1
AFCA-CBS
Bij het eerste goede bod hadden ze hem direct moeten verkopen. Dan had je Richarlison misschien ook wat meer kunnen bieden. Nu zitten we nog steeds met dezelfde ellende opgescheept.
6 -5
Truth
Van mij mag hij tegen feyenoord zijn "welverdiende" rust krijgen. Zet Kluivert maar op links, het liefst een paar wedstrijden achterelkaar. Veel slechter zal het niet gaan
9 -2
FT`S
Hahahaha! Ongelooflijk Dit! Hahahahaha!
2 -2
Salamis
40 miljoen was niet te weigeren, dat is een absurd bedrag voor een speler die pas 1 jaar bij de club was en weg wilde. 15 miljoen voor Younes kan Ajax wel laten lopen natuurlijk. Hij speelt al het hele seizoen slecht, dus het wordt wel tijd om hem even rust te geven. Genoeg andere buitenspelers die het waarschijnlijk ook beter zullen doen op dit moment.
2 -2
wladimir
Wanneer een club 15 miljoen biedt op Younes moet je hem altijd laten gaan. Net als dat het onbegrijpelijk is dat ze Viergever niet hebben laten gaan.
1 0
AjaxCitizen
Vond al dat hij te weinig vakantie had en dat hij misschien daarom zo uit vorm was. Die jongen verdient veel respect voor het vroegtijdig stoppen van zijn vakantie, om na het drama rondom Nouri bij de selectie te zijn en ze een hart onder de riem te steken. Wat doen mensen hier? Kunnen hem alleen maar afzeiken.

Dat hij zelf bij de leiding aangeeft dat hij wat rust nodig heeft en ze daar nee tegen verkopen, begrijp ik totaal niet. Ziyech gaf vorig seizoen aan dat hij te vermoeid was om te spelen. Wat deed Bosz? Hij luisterde en zette hem op de bank. Na die wedstrijd kwam hij als herboren terug. Deze technische staf weet totaal niet hoe ze moeten handelen.

En Younes had je moeten verkopen. 15 miljoen, het bedrag dat destijds werd genoemd, is gewoon een goed bedrag. Daar had je een andere buitenspeler voor kunnen halen. Heel slecht gehandeld door Ajax.
34 -2
A Kind of Magic
Juist. Perfecte reactie
0 0
GvanAchteren
Vind ik ook. Maar we weten hoe we met Richarlison mis hebben gepakt. En Kluivertje is er nog niet en Cerny komt er wsch niet. Het is niettemin nog niet te laat om na zondag Amin een maandje met verlof te sturen. Goede kans dat hij herboren terug komt. Aan zijn inzet ligt het in ieder geval niet.
2 0
vdvaart23
Hahahahaha. Wowwww. Ja. Ik denk dat wij onszelf nu hetzelfde afvragen.
Wtf. Hadden we hem kunnen verkopen? Jezus fucking Christ. Wat een blunder.
Nu snap ik zn gefrustreerde gedrag wat meer. Hup eruit. Met Kluivert en Johnson hebben we vervangers die het onmogelijk slechter kunnen doen dan Younes de laatste anderhalf jaar.
7 -9
AjaxCitizen
Weet niet welk seizoen jij hebt gekeken, maar het seizoen onder Bosz was hij na de winterstop gewoon prima
6 -7
vdvaart23
Ziet er echt prima uit allemaal maar een buitenspeler moet gewoon meer scoren en assist geven. Klaar. Hoeveel man hij ook bezighoudt, hoe makkelijk hij ook passeert en hou hard hij ook werkt: je hebt er geen zak aan.
6 -2
AjaxCitizen
Nee, je hebt er inderdaad geen zak aan. Maar toen hij belangrijk was in vooral de EL, stond je zeker te juichen?

Vorig seizoen heeft hij gewoon 7 doelpunten en 13 assists gemaakt. Dus zo slecht deed hij het niet vorig seizoen, om te zeggen dat een ander het niet slechter kan doen dan Younes het laatste anderhalf jaar.

Verder houdt hij constant meerdere tegenstanders bezig met zijn dreiging, waardoor andere teamgenoten juist meer ruimte krijgen. Als je wilt zeggen dat je daar geen zak aan hebt, dan begrijp je er niks van.
2 -4
behangdelul
Mee eens, en wel om een reden: hij ging ook buitenom...helaas nu niet meer. Alsnog dat wel doet zoals laatst gaf ie direct een assist.
0 0
Van Reenen
Met alle respect, ik heb Johnson afgelopen maandagavond zien spelen tegen Almere City en volgens mij hoeft Amin zich voorlopig geen zorgen te maken om zijn plaats links voorin. Dit is uiteraard slechts op basis van één wedstrijd, maar Johnson wa smisschien twee wedstrijden in vorm maar nu even niet.
3 -2
EKS
Dat klopt, de eerste twee wedstrijden was Johnsen opvallend goed, maar niet dat hij dat ook een hele wedstrijd kon laten zien.

Om met Keizer te spreken als je Johnsen (of Kluivert) zou opstellen heb je een verplichte wissel na 70 minuten want die jongens houden dat niet vol.
0 0
vdvaart23
Hij was erg matig inderdaad. Dat moet ik toegeven. Maarja hij zal meer assist geven en goals maken dan younes. Ben ik van overtuigd
4 -1
Rene1990
Dit is wel erg scheef van Ajax, toen het seizoen begon was er een artikel dat ze Younes nog rust zouden geven vanwege zijn vakantie Appie en interlands.slecht bestuur weer, daarnaast moet Younes niet zeiken hij speelt geen Europese wedstrijden doordeweeks dus rust zat lijkt mij,hij moet geen smoesjes verzinnen het ligt aan hem dat hij niet scoort hij is te veel met zichzelf bezig,ik zag dat potje FIFA van hem tegen Dani en ik lette op zen opstelling en ook daar ging hij voor eigen succes hij zette zichzelf op het middenveld en ging dan met de linksbuiten naar zichzelf voorzetten geven haha dan kan hij het wel als die zelf de bal kan krijgen dus hij weet wel hoe het moet hij kiest gewoon voor eigen (succes) maar dan zonder doelpunten
2 -1
3*stars*3
Was idd duidelijk dat hij weinig rust heeft gehad maar dan is het belachelijk dat Keizer hem week in, week uit blijft opstellen en 90min laat spelen.

Wel apart dat hij begint over Sanchez want ik dacht dat hij happy was in Amsterdam.
Achteraf is het makkelijk praten maar ze moesten hem na de confed cup verkopen.
Zijn marktwaarde is gedaald omdat zijn statistieken niet beter zijn geworden en Ajax speelt geen EU voetbal.

Met Kluivert en Johnson staan zijn opvolgers iig klaar.
6 0
wladimir
Er is idd wederom sprake van wanbeleid wanneer het waar is dat drie Duitse clubs de hoofdprijs voor deze man wilde betalen. Nog onbegrijpelijker dat ze zo hebben getreuzeld bij die Braziliaan. Terechte vraag. Waarom wel Sanchez laten gaan en Younes niet?
0 0
RaynoFischer
Sanchez ging moeilijk doen en wilde perse weg ineens, ja wat moet je dan?
1 0
wladimir
Sanchez was een topper. Uiteraard is 40 miljoen niet te weigeren. Younes is een twijfelaar. Als je die na twee jaar met winst kunt verkopen moet je dat altijd doen. Dan haal je bij Heerenveen Larsson op. Dan ben je niet slechter, maar wel rijker.
0 0
gwn_rj
waarom blijft Marcel hem dan opstellen? zet lekker Dolberg linksbuiten die kan naar binnen trekken rondom Huntelaar en sinkgraven kan voorzetten vanaf links geven die wel aankomen... anders Kluivert linksbuiten, speelt hij nog liever ook..
5 -2
HarryHarHar
Dan zegt de trainer dat Younes de sterkste is van de vleugel aanvallers!.. is dat een teken hoe het met de rest is gesteld, of beter gezegd hoe zwak de rest is (in de ogen van keizer!) of zoekt Keizer een excuus waarom hij Younes hoe dan ook altijd opstelt met een rendement van bijna nul komma nul!..
2 0
Tscheu
Keizer has no f****** clue.
2 0
KlasseLasse
voor de conf cup scoorde je ook al niet dus dat is bullshit! 1 leuk seizoej gehad en daarna 3x kut
3 -3
afct
Laten we met zijn alle proberen iets minder te zeiken op alles en iedereen en vooral steeds op bepaalde personen. Nee ik ben het zeker niet eens met hoe het nu gaat. Maar steun onze spelers en trainer
7 -2
nahfahlaar
Niet te begrijpen dat ze hem niet hebben verkocht. Blijkbaar zijn ze enorm fan van zijn verdedigende kwaliteiten, haha.
1 0
Bjorn
Dat verklaart deels waarom hij dus matig presteert maar toch niet op de bank gezet wordt,
2 0
RaynoFischer
Younes fanclub is ook weer gaande, ben benieuwd wat de reacties zouden zijn als dit van bijvoorbeeld een Veltman kwam. :p
2 -5
Duif63
Hij had zijn transfer wel gekregen als Richarlison gekomen was. Door het getreuzel van de RvC (Theo van D.) ging dat niet door en dus mocht Younes niet meer weg. Zo simpel is het.
0 -3
Meconium
WHAT THE FUCK?!?! Gaat deze man nu zo doen??? "Waarom krijg ik geen transfer?" Als je niet voor je plezier bij Ajax speelt, donder dan maar lekker op. Het is niet alsof je zo geweldig speelt. Ga maar lekker op de bank zitten in de Bundesliga.
7 -7
Viggen
ik denk nog steeds dat Younes wel een echte is.... loopt NOOIt te zeiken, geeft verdomme altijd vol gas en was inderdaad een van de prominenten bij het hele drama met Nouri.. ik vind dat hij echt meer credit verdient ipv met als en met de bekende mode-woordjes (prutser) gezien te worden
6 -3
RaynoFischer
Nooit te zeiken?, volgens mij is de laatste alinea vooral zeiken wat hij doet, was dit van Veltman had jij hem waarschijnlijk en iedereen die het nu voor Younes opneemt kapot gemaakt.
3 -5
Leprechaun
Uiteraard had Ajax hem langer vrijaf moeten geven. Maar als je vervolgens zo je onvrede uit in de media, dan hoort de trainer in te grijpen.

Begin tegen Feyenoord gewoon met Dolberg - Huntelaar - Neres. Het is me echt een raadsel waarom dat nog niet geprobeerd is.
6 -3
mickey2602
Ik wilde zeggen,omdat Ajax in mei al gezegd heeft dat Dolberg de eerste spits is en blijft. Dan kunnen ze hem niet linksbuiten gaan zetten.
Maar dan hadden ze Dolberg ook niet onlangs achter Huntelaar moeten opstellen.
Oftewel,het is mij ook een raadsel;-)
0 0
Labrador
En wat ik dan niet begrijp. Waarom speelt hij dan elke minuut.
4 0
EKS
Zo zie je maar weer dat het grote drama afgelopen zomer zelfs nu helaas nog doorwerkt in de huidige resultaten. En Younes zal heus niet de enige zijn.
2 -4
PJK54
Dus ga je het nu via de media spelen ook heel slim en zal zeker helpen om je rust te krijgen op de bank want daar hoor je te zitten. Helaas is het bij Ajax zo droevig gesteld met goede buitenspelers dat je mag blijven ballen ondanks dat je niets waard bent voor het team.
Ik hoop van harte dat je de zo graag gewilde transfer krijgt in de winterstop.
1 -6
Suarez16_
De "Duitse Sjaak Swart" wil na 2 jaat weer weg....
5 -1
BrandjeXL
Amin je vergeet erbij te zeggen dat je het hele vorige seizoen ook al ruk was en wat je nu zegt gelul in de ruimte is.
6 -7
ajax4ever01
Verkopen die gast, hij heeft totaal geen rendement
10 -6
Sirjd
Komt voor mij over als: ik ben niet gemotiveerd, maar ik moet wel zeggen dat ik mij 100% inzet.

Maw: bank mij, geef mij vrij en geef kluivert gewoon de kans. @ keizer, luister nu maar naar younes.
2 -3
behangdelul
Dit is toch echt slecht van Ajax/keizer. Die jongen geeft al maanden aan, dit is niet de eerste keer, dat ie vakantie nodig heeft en gewoon niet fit is, waarom dan toch maar blijven opstellen?!? Omdat er niks anders is?
15 0
Ajax4life16
Dat is er dus wel, echt onbegrijpelijk. Je hebt Kluivert en Johnsen die op links kunnen
0 0
glob
weer een gast met een totaal verkeerd zelfbeeld. De volgende in de rij vd Wiel, van Rhijn, Denswil, Bazoer, tete, Kishna, El gazhi.
2 -10
behangdelul
Waaruit blijk dat verkeerde zelfbeeld dan? Dit is de derde keer dat youness sinds de zomer aangeeft niet fit te zijn...zelf he!
8 -1
Leviathan
Als hij aangeeft niet te kunnen spelen speelt hij niet hoor. Maar hij zoekt een excuus bij de aanhang.
1 -5
Leviathan
Calimero. Ik was al klaar met Younes maar nu zeker hij wilt de grote jongen van Ajax zijn de nieuwe Sjaak Swart dan moet je ook zeer terecht kritiek accepteren hoe vervelend het ook is. Een Daley Blind had het nog veel zwaarder maar die bleef ervoor knokken zonder te janken.
3 -8
EKS
Hij mag desgevraagd in een interview toch aangeven wat er bij hem speelt? Hij is een mens geen machine.

Ik vind openhartig zijn wat anders dan janken.
7 -2
Restored
Gemiste kans om hem afgelopen zomer weg te laten gaan, had je de hoofdprijs voor hem kunnen vragen na goede wedstrijden tegen o.a. Schalke. Na weer een seizoen met 2 goals in 34 wedstrijden in de eredivisie en geen europees voetbal slijt je hem natuurlijk nergens meer...

Snap ook niet dat Keizer hem opstelt terwijl hij al maanden aangeeft vermoeid te zijn, maarja Keizer snapt er sowieso niet zoveel van..
8 0
MrAFCA
Hij blijft een international van Duitsland, dus er zijn genoeg Duitse clubs die interesse hebben. We zullen alleen de hoofdprijs niet meer voor hem pakken.
En wat boeit dat? Geld hebben we genoeg, dus ben al blij als Kluivert een keer de kans krijgt op links.
0 0
Rmokum
Raar dat hij zo loopt te zeiken om een misgelopen transfer in zo'n vormcrisis. Lijkt sowieso vaak te balen in het veld en het plezier te missen. Mooi klusje voor de trainer om zo'n jongen weer op het goeie pad te krijgen, dan ga je er nog veel aan hebben 2e seizoenshelft.
0 -1
Leviathan
Wat ga je er aan hebben? Al ruim een seizoen weinig tot geen rendement. 1e seizoen ging wel maar dat was ook met t idee tis zijn 1e seizoen hier..
1 0
Lordniels
Younes moet inzien dat hij de laatste 18 maanden hetzelfde rendement heeft als de laatste 3. Bijna geen! Daarbij komt dat hij ook geen ruimte maakt voor z'n teamgenoten, omdat hij geen diepgang heeft. Laat hem lekker op vakantie gaan en geef hen het boek 'hoe speelt een linksbuiten van Ajax' mee.
2 0
Rmokum
Super sterk op de kleine ruimte, maar genadeloos uit vorm. Moeten ophouden iedereen zo naar beneden te lullen. Rendement is klote, maar zit veel talent in deze jongen. Maak me meer zorgen om het feit dat niemand echt beter is geworden onder Keizer tot nu toe.
2 -3
Bobbaasje
Het kan snel gaan met praatjes...

Younes: "Ik wil de nieuwe Sjaak Swart worden bij Ajax".
5 0
jaripettersson
Het kan snel gaan met hoe leuk deze club is..
0 0
mistermiyagi
In het begin van het seizoen piepte de Ajax showtime fans wel anders.
Het was Younes voor en Younes na.

Die gast had na 1 seizoen verkocht moeten worden, meneer was toen opvallend aanwezig, met zijn ongekende Messi dribbel.
2de seizoen viel meneer door de mand.
3de seizoen is aanmodderen.

Ajax moet nu met Dolberg, Kluivert of Cerny gaan spelen en Younes even uit de picture houden..
Neres zijn vaste basis plaats geven.
1 0
Rmokum
Cerny gaat t helaas niet redden denk ik. Afgelopen week bij Jong Ajax zo onrustig, veel balverlies een geen speloverzicht.
0 0
mistermiyagi
In het begin van het seizoen piepte de Ajax showtime fans wel anders.
Het was Younes voor en Younes na.

Die gast had na 1 seizoen verkocht moeten worden, meneer was toen opvallend aanwezig, met zijn ongekende Messi dribbel.
2de seizoen viel meneer door de mand.
3de seizoen is aanmodderen.

Ajax moet nu met Dolberg, Kluivert of Cerny gaan spelen en Younes even uit de picture houden..
Neres zijn vaste basis plaats geven.
0 0
Jim Wonk
"Waarom laat Ajax Amsterdammers."

Goede vraag, wil het ook wel eens weten.
1 0
BvdPloeg
Haha, ja daar ging even wat mis in de zinsconstructie. Excuus, is aangepast.
0 0
Catenaccio
Nou keizer, hoor je dat???
Actie!
2 -1
Rsv
Ik dacht dat Younes vaak riep dat hij zo graag de Duitse Sjaak Swart wilde worden? Dan nu ook niet piepen in de media en doen alsof je zo'n zware baan hebt, je verzint gewoon smoesjes om je dramatische vorm goed te praten.
4 -2
AFCA020AJAXAMSTERDAM
hadden ze je maar wel verkocht dan hoefde wij ons niet meer wekelijks te irriteren aan jouw spel
2 -1
Web
Als het rond met Richaldson was gekomen mocht hij vertrekken denk ik?

Maar daar heeft Theo van Duivenbode zijn stokje voor gestoken, zijn laatste slechte daad voor Ajax

12 miljoen voor Richaldson en Younes voor 9 miljoen verkopen. Wat een kans hebben ze laten liggen.

Een droom voorhoede van Richardson - Dolberg- Neres met wissels als Kluivert en Huntelaar.

Maar ik begrijp niet dat Ajax hem niet 14 dagen op vakantie stuurt, en nu begrijp ik helemaal niet dat hij wekelijks voetbalt. Keizer moet nog veel leren.
2 -3
Raydo
Zo is het niet gegaan met Richarlison.
2 -2
Labrador
prima kerel. lekker banken.
1 0
Ruff Rhythim
Twee feiten:
Hij heeft inderdaad de zomer door gevoetbald.
Hij heeft die korte vakantie die hij had inderdaad onderbroken vanwege Nouri.

Dat zijn twee dingen die gewoon kloppen.

Over die transferperikelen kan ik niet veel zeggen maar sportief gezien lijkt het mij dat je deze jongen nu wat rust moet gunnen want dit schiet voor geen meter op. Momenteel is hij geen basisplaats waardig.
Dit is gewoon slecht werk van Ajax.
2 0
Pauw
Haha al dat geslijm van de afgelopen jaren richting Ajax en haar fans was dus niet meer dan een middel om ons gunstig te stemmen.

Jammer hoor. Prik er nou eerst maar eens een balletje in. Of leg ‘m panklaar voor een ander.
1 0
JordyAjacied
Heel apart altijd basis en ook nooit voortijdig gewisseld.
1 0
Jarl1989
Zo lang Ajax beursgenoteerd is krijg je deze taferelen. Slechtere spelers blijven opstellen om hun marktwaarde omhoog te houden. zo krijg je nooit je beste 11 in het veld en zal het altijd om winst maken gaan.
1 -3
Bensco
De raad van commissarissen en de directie bepalen niet de opstelling. Dat doet de trainer met zijn staf. Naar mijn mening hadden ze Younes, Viergever en Veltman moeten verkopen deze zomer. Alledrie hadden na de EL finale hun hoogste marktwaarde. Die is nu na het mislopen van Europees voetbal behoorlijk ineen gezakt. Het probleem is echter dat we geen waardige vervangers konden halen. Dus nu heb je ze wel nodig.
2 0
AjaxBaggio
Domste fout van Overmars

Ajax had hem gewoon moeten wegdoen.
Ajax haalde de EL finale. Younes werd international.

Dus ga er maar vanuit dat we minimaal een bod hebben ontvangen van - 10 miljoen.
Dat bedrag vang je na dit seizoen NEVER nooit meer Younes.

Denk dat je na dit seizoen blij mag zijn met 5-6 mil. Want die Younes raakt echt geen ene pepernoot.
9 -1
AFCA.
Dan had je de hele ploeg moeten verkopen.
1 0
insectenverdelg
Met deze redenatie had je viergever Onana Dolberg ziyech ook kunnen verkopen..
1 -1
Ron75
Wat een onzin excuus. Vorig seizoen speelde hij net als nu en toen had hij wel voldoende vakantie gehad. En de reden dat Sanchez wel verkocht is en hij niet, heeft uiteraard met het geld te maken.
2 -1
Hziyech14
Ja waarom?
1 0
DS
Had dan Youness verkocht en Troáre gehaald....
9 -1
Suarez16_
Nou geef hem vakantie. Laatste weken hebben we er geen kut aan.
3 -1
johnd
Weinig zelfreflectie.
2 -3
3sterren
Apart verhaal dit. Younes die ondanks dat hij vaak aangeeft dat hij niet fit is, zowel fysiek als mentaal, wel steeds op een basisplaats kan rekenen. Dat hij opgesteld blijft worden kan een aanwijzing zijn dat Ajax dacht/denkt hem in de winterstop voor meer te kunnen verkopen. Wat in zijn huidige vorm nog een hele kluif zal worden.
Het verklaart tevens waarom Keizer Kluivert niet op links opstelt. Dat zou een flinke waardevermindering kunnen opleveren voor de transfersom van de kleine, grote dribbelaar...
0 0
Joseph
Geef die jongen vakantie, voegt op dit moment niks toe, sla je 2 vliegen in 1 klap.
Dat hij in een transfer vraagt vind ik ongepast, zat ook zeker niet op het niveau van Sanchez, daarvoor moet hij echt een beter rendement halen.
0 0
insectenverdelg
omdatcje niet weigerde te spelen en geen 40 miljoen waard was Armin. En als je zo moe bent neem 2 weken valantie.
0 0
Toekomst1900
Neem je twee weken vakantie? Jij denkt dat ie morgen met verlof briefje aankomt? Hahahaha
3 0
insectenverdelg
ik zou m direcrv2 weken vrij geven. Zo hen je niks aan m.
0 0
ratje
Maar daar denk Ajax anders over. Staat nota bene in de tekst.
0 0
bremovic
ja dat snappen wij allemaal ook niet
0 0