Keizer wil winst: 'Niet al kijken naar titelstrijd'

BvdPloeg, 18-10-2017 om 15:45, 9372 views, Ajax TV | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Marcel Keizer kijkt uit naar zijn eerste Klassieker als trainer van Ajax. De coach vertelt in gesprek met Ajax TV dat hij de ambiance van het duel mooi vindt, maar dat hij vooral wil presteren.

'Ik heb heel veel zin in die wedstrijd, er staat wat op het spel. De sfeer is natuurlijk prachtig, maar het is jammer dat het niet met twee supportersschares is. Dat maakt het minder, maar we weten dat het daar hectisch kan zijn. We moeten voetballen en ons werk doen, dat is het belangrijkste', aldus Keizer.

De trainer weigert dan ook een speciale stempel te plakken op de kraker. 'Het is een competitiewedstrijd, maar wel een hele leuke om te spelen en om bij te zijn. De prestige tussen beide clubs, dat doet wat met je en daarom is het één van de mooiste wedstrijden van het seizoen. We moeten gewoon winnen en niet al kijken naar een titelstrijd. We moeten blijven winnen, dat is voor ons belangrijk.'

Over Feyenoord is hij vrij positief. 'Ze hebben een redelijk vast team, meestal ervaren jongens. Ze zijn fysiek sterk, hebben loopvermogen en hebben hun spits terug. Ze waren aan het begin misschien even zoekende, maar nu hebben ze het beter op de rit. Ik denk niet dat de Champions League invloed heeft. Van dinsdag tot en met zondag, dan heb je genoeg rust. Ik denk dat er geen favoriet is, dat maakt het alleen maar spannender.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De Stift
Ik vraag me af: wat zou Overmars nu aan het doen zijn?

Is hij nu bezig om de contracten van Huntelaar, Viergever, Younes, Frenkie de Jong en Kluivert te verlengen? En dan heb ik het nog niet eens over het hele arsenaal aan spelers uit Jong en de A1 met kortlopende contracten.

Of zou hij bezig zijn om de contracten van Zyiech, De Ligt en Onana flink te verbeteren. Want wat we aankomende zomer echt niet kunnen gebruiken, is dat weer drie sterkhouders de deur uitlopen. Afgelopen zomer al, had Overmars veel sterker moeten handelen. Traore hadden we moeten kopen voor 15 miljoen, Klaassen had nog best een seizoen aanvoerder kunnen zijn en ook Sanchez was te behouden geweest, als hij hem eerder een verbeterd contract aangeboden was.

Als Ajax staan we namelijk ook een kruispunt. Afgelopen seizoen roken we weer even aan dominant voetbal op Europees topniveau. Wat rook dat goed! De kunst is daar structureel te blijven. Dat gaat alleen als dragende spelers ook wat langer blijven. Nu moeten wij toekijken hoe talenten zich naar de Europese middenmoot en soms top ontwikkelen, om dan met lede ogen aan te zien, hoe zij gelijk worden verkocht, zodra ze daar een seizoen bij aansluiten. Op zo'n moment handelt handelshuis Ajax veel te snel. Dat gold een paar jaar geleden voor Christian Eriksen, Daley Blind en Arek Milik. Ooit kon nog gezegd worden: we hebben dat geld hard nodig. Dat geldt nu allerminst. Dat gold ook aan het begin van dit seizoen niet. De inkomsten van Sanchez (40M), Klaassen (27M), Riedewald (9M) en Tete (4M) hadden wij niet nodig. Sterker nog: we hadden hen nodig! De eerder opgehaalde miljoenen hadden moeten worden geïnvesteerd om hen te behouden.

Dat is niet gebeurd en daar is dus niets meer aan te doen. Alleen voor volgend jaar mag die fout niet nog eens gemaakt. Het enige wat moet gebeuren, is doorselecteren. Dus zij die niet goed genoeg zijn, verkopen. En investeren in wie we willen behouden.

Want op dit moment heeft deze selectie nog steeds veel kwaliteit. Spelers als Onana, De Ligt, Van de Beek, F. De Jong, ZIYECH, Kluivert, Dolberg en Neres hebben de potentie om de absolute top te halen. Spelers als Veltman, Sinkgraven, Viergever, Schone, S. de Jong, Younes en Huntelaar vormen een solide basis. En met talenten als Wober, Oreleja, Cerny, Eiting, Nunnely, Cassiera, De Wit en Johnson zit daarachter nog genoeg potentie.

Alleen hebben we in elke linie een speler die nodig die de eredivisie is ontstegen. Een speler die al Europese top is en waar al die andere jongens zich aan kunnen optrekken. Vorig jaar waren dat Sanchez en Klaassen. Dit seizoen alleen Zyiech.

Willen we meer zijn dan alleen opleidingsclub en handelshuis dan moeten we zorgen dat de beste spelers blijven. Daar mogen tijdelijk miljoenencontracten voor worden uitgedeeld. Het plafond bij Ajax ligt nu op een miljoen euro per jaar, dat mag voor de echte toppers naar 2,5 miljoen. En echt alleen als je bewezen hebt, de allerbeste van de eredivisie te zijn.

Marc Overmars moet alles op alles zetten om deze verandering erdoor te krijgen bij Ajax. Leg voor Ziyech een contract klaar voor 2,5 miljoen per jaar als hij ook volgend seizoen nog bij Ajax speelt. Het contract gaat in een dag na sluiting van de transfermarkt. Afhankelijk van de ontwikkeling van Onana en De Ligt kan je voor hen dezelfde soort contracten klaar leggen.

We hebben toptalenten in onze selectie, maar kunnen niet zonder dragende spelers in elke linie. Nu vertrekken elk seizoen de dragende spelers, waardoor het kaartenhuis telkens ineen stort. Pas op het moment dat F. de Jong en Van de Beek gelijkwaardig zijn aan Ziyech nu, mag die laatste vertrekken. Maar tegen die tijd, verdienen De Jong en Van de Beek ook al fors beter.

Met het zodanig verhogen van de salarisplafonds loopt Ajax amper risico. Want het gaat om het verhogen van de salarissen van drie, maximaal vier spelers in de selectie. Dat kost dus maximaal 7 tot 10 miljoen extra per jaar. Met wat we afgelopen zomer hebben binnen gehaald, zouden we dat dus al 8 jaar vol kunnen houden!
8 0
Minsc
Dus jij denkt dat Ziyech blijft als zijn salaris naar 2,5 miljoen gaat? Neem aan dat je het over bruto hebt, want van 1 naar 5 miljoen gaat natuurlijk nooit gebeuren.
Waarom zou Ziyech dan blijven als hij bij iedere subtopper in het buitenland datzelfde netto kan krijgen? Nee, hij is weg als hij zelf denkt dat hij goed genoeg is voor een transfer; een salarisverhoging houdt hem echt niet hier. Zelfs als die 2,5 miljoen netto zou zijn krijgt hij datzelfde in een aantrekkelijker competitie, dus waarom zou hij dan nog blijven?
0 0
EKS
Mooi leesvoer, maar persoonlijk denk ik dat geld minder doorslaggevend is dan ik uit je betoog denk te begrijpen. Een speler van begin de 20 die de eredivisie ontgroeid is zal ook sportieve promotie willen maken, ergo in een topcompetitie willen spelen, meer uitgedaagd willen worden, meer prestige.

Ik denk dat het verhogen van het salarisplafond met name doorslaggevend zal zijn voor spelers die aan het afbouwen zijn, en Amsterdam daarbij als een prettige vestigingsplaats zien of iets hebben met Ajax uit het verleden.
1 0
Pure
Kerel 2.5 miljoen is voor Ajax 5 miljoen per jaar. Wil je graag failliet?
0 -1
De Stift
Ik begrijp je punt hoor. Maar de stelling van mijn stuk is: willen we Europees weer een beetje aanhaken of accepteren we dat Ajax voorgoed een opleidingsclub en handelshuis is? In dat laatste geval laten we alles bij hoe het nu is. Maar ik zie liever dat Ajax poogt wel aansluiting te vinden. Daar hoort inderdaad een financieel risico bij. Aan de andere kant: wij hadden Sanchez never nooit niet voor 40 miljoen verkocht als we het Europees niet zo goed hadden gedaan. Dan was hij waarschijnlijk de helft minder waard geweest. Want zo werkt het natuurlijk ook. En vanuit dat perspectief is het helemaal niet zo vreemd om salarissen van 2,5 miljoen voor -ik herhaal- drie of vier dragende spelers neer te leggen. Op basis van het geld op de bank en de inkomsten uit transfers kan Ajax dat risico nemen. Als blijkt dat je daardoor de beste spelers een of twee jaar langer aan de club kan binden, haak je mogelijk weer aan bij de Europese top. Als blijkt dat het niet werkt, kan je het altijd weer terug draaien.

Ik geloof er werkelijk helemaal niets van dat Ajax nu Europees uitgeschakeld was en al 7 verliespunten had als de basis bestond uit Onana - Viergever - De Ligt - Sanchez - Veltman - Van de Beek - Klaassen - Ziyech - Younes - Huntelaar - Neres/Kluivert.

Lekker ballen in Europa en de eerste plaats in de eredivisie is mij best een risico van 10 miljoen waard.
3 0
Marcus
Ik ga eerlijk zijn, dit wordt helemaal niks. Waarom? Omdat Marcel Keizer met de oude langzame Schone en de uit-vorm-verkerende Donny helemaal worden weggeblazen door Vilhena en El Ahmadi op het middenveld. Daar gaat een Ziyech niks aan veranderen.

Het compacte, eenheid, vastigheid, drukzetten en bij de strot grijpen is verdwenen onder Marcel Keizer en Ajax wordt zondag, ondanks de afgelopen 2 (4 goals) winstpartijen, weggeblazen & weer wakker geschud, beseffende dat we een trainer hebben die veel en veel te licht is.
4 -4
stefanzob
Inderdaad, ik denk dat ze ons makkelijk wegblazen. Het lukte Vilhena en El Ahmadi niet tegen NAC en PEC, maar dat zijn natuurlijk ook tegenstanders van een volledig ander niveau....
3 0
PeterVKV
Als hij weer hetzelfde elftal het veld in stuurt dan begrijpt hij er inderdaad weinig van en zal het voor hem inderdaad niet lang meer duren. Maar misschien verrast hij ons positief en brengt hij 3 of 4 veranderingen aan om meer snelheid in het team te krijgen voor deze specifieke wedstrijd die niet te vergelijken is met Sparta thuis.
1 -1
Tscheu
Tot nu toe heeft hij me alleen negatief verrast.
1 -1
Kees999
Ongelofelijk dat de trainer van Feyenoord uitspreekt dat Feyenoord na het verlies tegen Shakhtar een uitstekende wedstrijd heeft gespeeld. Als Keizer zondagmiddag 16.45 na afloop zegt dat Ajax ondanks het verlies uitstekend heeft gespeeld, maakt hij zich volkomen belachelijk. Toont maar aan dat Feyenoord echt niet bezig was met de wedstrijd tegen Shakhtar maar alleen met de wedstrijd tegen Ajax in hun hoofd voetbalde. Weg Europese punten, slechte zaak voor iedereen.
3 0
Nouwske
Winst is het enige wat wij accepteren keizer
3 0
FelixjeGassenlicht
Laten wij het hopen maar het zou de eerste goede pot zijn dit seizoen. Inderdaad Siem de Jong en Sinkgraven erin.
1 -1
ST
Onana
Veltman De Ligt Wober Viergever
Schøne
S. de Jong Ziyech
Neres Huntelaar Younes/Dolberg
5 -2
PeterVKV
Te weinig snelheid met Lasse, Siem, KJ en Younes. Frenkie, Kluivert en Dolberg moeten spelen want ze laten veel ruimte achter de verdediging zonder meevoetballende keeper.
2 0
EKS
hmm Feyenoord gaat volle bak opjagen, afjagen, opbouw verstoren. Wat heb je dan aan Frenkie, Kluivert of Dolberg, die lopen er verloren bij. Het is geen Jupiler League.

Doe mij deze keer maar de opstelling voorgesteld door ST.
2 0
PeterVKV
Als zij gaan opjagen komen er ruimtes en daar kan je met snelle spelers van profiteren. Dus daarom beter Kluivert dan Younes, beter Dolberg dan Huntelaar en beter Frenkie dan Schone.
2 -1
MelleAfca
Wat heb je aan Frenkie als Feyenoord gaat opjagen?? Juist alles, Frenkie is onze enige middenvelder die zich onder druk uit kan voetballen.
Dat is misschien ook wel zijn grootste kwaliteit.
Siem, Schöne en Ziyech opstellen is zelfmoord, het gaat wel gebeuren, maar dat gaat helemaal fout.
Frenkie op 6, Schöne op 8 en Ziyech op 10. Alleen op deze manier kun je de baas worden op het middenveld.
Schöne is te traag op 6, dat is keer op keer gebleken in topwedstrijden.
4 0
ST
0-3

Younes '1
Younes '44
Younes '89
4 -1
klompv
Wereldspeler, die Younes!
1 0
DaniAjax
Hoeveel geld zou je hiermee kunnen winnen haha
2 0
DaniAjax
Sinkgraven gaat denk ik gewoon spelen. Heeft tov Wober (is heel lekker bezig, die komt er wel!) veel meer ervaring, en meer snelheid dan Viergever op lb tegenover Berghuis.
1 -1
Redrum
Ik zou Sinkgraven liever niet zien spelen zondag. Mist nog steeds een heleboel gif in zijn spel en ik denk niet dat hij de juiste man is om met die rat van een Berghuis om te gaan. Dan heb je toch meer aan Viergever denk ik. Wöber weer lekker centraal, die kopt alles weg.
4 0
PeterVKV
Ja, Sinkgraven moet nog even wachten. Zie je ook aan zijn spel bij JA.
1 0
Tscheu
Ik hoop dat we winnen en ik ben er bij. Heerlijk.

Alleen, zo lang we winnen blijft Keizer zitten, en hij zal ons niet verder gaan brengen. We zullen het seizoen moeten uitzitten, het zal ons niet veel brengen vrees ik.
3 -3
EKS
Als we in de Kuip winnen, we het kampioenschap in eigen hand houden en het veldspel verbetert zoals nu al een paar weken zou ik niet teveel somberen.
0 0
Tscheu
Ik help het je hopen.
0 0
ETM
Toch wel typisch dat na 2 gewonnen potjes kritiek op of een negatieve invalshoek naar Keizer ineens veel meer minnetjes oplevert dan een paar weken terug. Is dat omdat andere posters nu reageren of omdat mensen werkelijk zo sentimenteel draaien naar gelang resultaten?
2 -3
BRAMHOUTEN
Hoe zielig ben je als je je druk maakt om
Minnetjes. Wel hier spelers, trainers en bestuurders afzeiken achter je computer maar je druk maken om minnetjes.
3 -3
ETM
Maak me nergens druk om. Aan afzeiken heb ik bovendien nog nooit gedaan op dit forum. Mijn mening geven, dat dan weer wel. Beter je huiswerk doen dus, of je wat minder druk maken :)
0 -3
echtgras
Omdat veel mensen erg benieuwd zijn naar de opstelling zal ik die alvast geven....

Onana
Veltman De Ligt Wober Viergever
Schøne
S. de Jong Ziyech
Neres Huntelaar Younes

Ondanks de paar minuten van Sinkgraven denk ik niet dat hij daarmee gaat beginnen tegen Feyenoord. Berghuis is redelijk in vorm en daarnaast zijn alle keuzes van Keizer voor ervaring en niet voor talent. Daarom speelt ook Siem en niet Donny. En Schøne ipv Frenkie.

Verdediging kan ik mee leven en zelfs dat Siem speelt (denk dat hij samen met Ziyech uitstekend uit de voeten kan. Beetje als vroeger met Eriksen) vind ik prima. Alleen Frenkie moet spelen ipv Schøne en Kluivert of Dolberg moet op links ipv Younes.

Maar het belangrijkste is dat Keizer ze voorbereid op een storm, want zo gaat Feyenoord beginnen.
10 0
ST
Ben het met je eens.
0 0
blava
Een middenveld met Schone en Siem de Jong wordt weggeblazen zondag. Een 442 opstelling met Neres en Dolberg voor en v.d. Beek, Ziyech, Frenkie de Jong en Eiting past meer bij het huidige Ajax. Met Schone erbij wordt het middenveld overlopen. Kluivert en Younes kunnen later worden ingebracht. Verder Sinkgraven ipv Viergever.
1 -7
Siemmie
Tuurlijk joh, zondag ineens 4-4-2 gaan spelen met 3 jonkies op het middenveld. Nou dan word je pas echt weggeblazen. De beste voetballers op het middenveld is niet altijd het sterkste middenveld, je hebt ook body en ervaring nodig. Al helemaal in De Kuip.
3 0
MelleAfca
Waar komt dit vertrouwen in Siem opeens vandaan? Heb hem nog vrij weinig dingen in zijn minuten zien doen waar ik warm van word. Zou belachelijk zijn om hem nu in de pikorde boven Donny en Frenkie te zetten.

Verder is Ziyech een compleet andere voetballer dan Eriksen en Siem niet meer de Siem van vroeger. Dus nergens op gebaseerd om daar vertrouwen uit te halen.

Ik moet je wel meegeven, ben er ook vrij zeker van dat hij met die 11 zal starten, jammer genoeg.

Ik zou voor deze 11 gaan: Onana, Veltman, De Ligt, Wöber, Viergever, Frenkie(6), Schöne, Ziyech, Neres, Dolberg, Kluivert

Was graag met Sinkgraven gestart, maar vond hem bij Jong Ajax nog extreem slordig.
Verder zou ik met Frenkie op 6 beginnen, omdat Feyenoord er natuurlijk vol op gaat klappen en we nog dan vaker moite hebben om ons er dan tussenuit te voetballen . Schöne dan op 8 omdat hij wat beter in vorm is dan Donny, en natuurlijk om zijn vrije trappen.
Wat mij betreft zou ik ook gewoon met Dolberg beginnen. Die kan met zijn eerste aannames nog wel eens cruciaal zijn om te kunnen doorvoetballen, Huntelaar onder druk op de middellijn wordt een lastig verhaal. Ze scoren ook beide niet dus dat is wat mij betreft ook geen item meer.
En ja Kluivert met Younes, daar laat ik het bij haha.
2 -1
OKP-AFCA
Siem wordt hier gesteund door sentiment de man is een zeer beperkte matige voetballer maar scoorde ooit wel twee keer in een kampioenswedstrijd, sindsdien zijn sommigen blind voor zijn kwaliteiten.
1 -1
MrAFCA
Dat is natuurlijk onzin. Nadat we geen Klaassen meer op ons middenveld hebben, is ons scorend vermogen op het middelveld ook compleet weggevallen. Siem vult dit gat prima op en kan nog eens een duel aangaan ook. Donny is ook redelijk sterk in duels, maar Schone niet en daarom zou ik Donny op 6 zetten met Ziyech en Siem ervoor.
1 0
wladimir
Never change a winning team! Als Donny niet functioneert kan Siem worden gebracht. Dolberg gaat minuten maken eventueel als linksbuiten. Ik hoop ook dat Frenkie weer minuten krijgt aankomende zondag.
1 0
FlyingDutchMan
Met je eens, Siem voor Donny kan ik begrijpen. Schone in zo'n topper is ook te verwachten. Moet wel zeggen dat Lasse nog weleens wat moois wil doen vs die kakkies!
4 0
echtgras
Laten we het hopen! Zn geweldige goal na 1,5 minuut vergeet ik niet zo snel haha
0 0
ajax4ever01
Marcel moet een dvd laten zien van de jaren 90 hoe Ajax toen speelde.
1 -3
DS
Nees mag zondag laten zien wie de ekte ekte Samba is!
1 -2
NouridolbergNeres34
LV: Kluivert /Cassierra CA: Dolberg RV:Neres

Ziyech Donny(6) Frenkie

Sinkgraven Wober De Ligt Veltman

Onana
1 -3
Van Reenen
Eerlijk is eerlijk, ik heb J.A. tegen J.Almere City gezien en Johnson is tot nu toe nog lang geen bedreiging voor Younes. De enige twee spelers die in deze wedstrijd indruk op mij maakten, waren Alblas en Mazouri
2 -2
EKS
Mazouri?
1 0
wladimir
Mooie goal van Cassierra ook. Johnsen had wel een goede assist, maar hij viel mij ook wat tegen. Net als Cerny.
0 0
Synzo
En voor wie zijn zij een bedreiging dan? Johnson doet het net zo goed prima! Btw..... column van Henk Spaan gelezen zeker?
2 -1
carel romijn
Iedereen heeft zin in die wedstrijd maar met welk elftal kom je nu weer. Stel je het elftal op via de lotto balletjes? 1-17-22 enz.
2 -4
Labrador
Hij speelde afgelopen weekend met dezelfde 11 als tegen Heerenveen en dat gaat hij Zondag weer doen. Rustig aan
1 0
Jan60
Veel tekst van die man, maar volgens mij is de conclusie dat we moeten winnen. Alles wat hierboven staat kan dus met 3 woorden.
4 0
AbdelhakNouri22
Deze kop doet me denken aan de trainer van Willem II die zegt dat de ranglijst voor de buitenwacht is. Geloof mij nou maar dat dit allemaal complete onzin is en dat iedereen in de voetbalwereld gewoon naar de ranglijst kijkt. We moeten ook gewoon winnen zondag want als je niet wint sta je minimaal 7 punten achter en is het gespeeld. Hopelijk leeft dat besef in de spelersgroep.
4 -1
Van Reenen
Ajax heeft na de winterstop wel eens 11 punten achter gestaan en ook weleens 1 punt voor gestaan bij het begin van wedstrijd 34!
Dus ik schrijf Ajax of 010 nog niet af. En een geoliede voorhoede hebben wij nog niet. Trouwens ook geen geoliede achterhoede, maar de tijd zal het leren. Eerst naar de Formule 1 kijken met Max en daarna lees ik het wel!
Afgaande op afgelopen zaterdagavond tegen Sparta gaat mijn voorkeur uit naar F1 Max.
2 -3
Ajaxvooraltijd
Ja ga jij maar lekker naar die lampenkap kijken. Wat doe je hier dan?
1 -1
ajax4ever01
Ja klinkt allemaal leuk maar dit is een heel ander Ajax ofwel zwakker
0 0
wladimir
Wöber lijkt een goede aankoop. Talentvolle verdediger die net als de Ligt gevaarlijk is bij dode spelmomenten. Twee clean sheets op rij en aankomende zondag volgt de derde. Younes heeft z'n eerste gemaakt. Let maar op die is los nu.
0 0
EVH
ping
2 -6
Lane 8
Hihihi je bent echt grappig.
0 -2
EVH
pong
3 -7
EVH
ping
pong
ping
pong
ping
pong
2 -7
Piejotter
Marcel, wij zijn de beste, dat moet je uitdragen. Beetje veel algemene praat waar je niets aan hebt.
3 -6
thepower1990
Ik ben vooral benieuwd of zondagavond nou ook eens iedereen hypocriet geschokt gaat zitten doen net als afgelopen zondag na het incident bij VVV tegen PSV. De spelersbus van Ajax zal ongetwijfeld weer opgewacht worden door een paar duizend helden met een capuchon op die massaal de Hitlergroet brengen. Daarna 90 minuten lang kijken naar mensen met het bloed in de ogen die verteerd worden door blinde haat en ongetwijfeld weer alle combinaties met daarin de woorden kanker en jood te gehoren zullen brengen. Zal heel Ajax dan zondagavond ook maar aangifte moeten doen of zullen alle zelfbenoemde voetbalkenners en analisten dan weer spreken van die unieke sfeer in de Kuip?
46 0
Jan Doedel
Schijnt dat de dokter bij de geboorte al aan de hersenomvang (of het gebrek daaraan) kan zien of iemand feyenoord-supporter kan worden.
5 0
Raoul14
Als je de walgelijke post leest van vanmorgen belooft dat weinig goeds :-(. Gelukkig heeft Feyenoord zich er wel van gedistantieerd. Dit soort mensen hebben echt geen hersencellen meegekregen en zeker geen geschiedenis op school gehad.
0 0
Labrador
De unieke sfeer bestaat uit 2 liedjes in de eerste 10 minuten. Fox doet er nog een schepje bovenop door Jan joost verslag te laten doen. Die geilt op alles in de kuip.
19 0
Ajacied33
Jan Joost is een echte Feyenoorder ja. Wie niet bij Fox? Alleen Perez en Bruggink niet
5 0
de-Ajacied
Fox is idd een feijenoord zender. Driessen Oldenburg Schildkamp zijn allemaal kakkerlakken
7 0
Redrum
Ja en dan wordt hij nog een Ajacied genoemd ook door Pelle vlak nadat Feyenoord verloren heeft van Ajax. Dat zal hem enorm zeer gedaan hebben.
6 0
AFCARSCA
Hahahaha, ja sindsdien doet hij meer dan extra zijn best om dat predicaat kwijt te raken. Dat heeft hem en vooral zijn werkgevers enorm gestoken. Was echt een omslagpunt.
5 0
Redrum
Ga er maar vanuit dat dit zoals altijd weer sfeer genoemd zal worden. Kotsmisselijk word ik ervan. Gister ook weer geen reet gemerkt van die zogenaamde sfeer. Ik durf echt met 100 % zekerheid te zeggen dat er bij Ajax meer sfeer is tijdens Europese wedstrijden. Gister grote gedeeltes van de wedstrijd niks gehoord, op wat fluitconcerten en wat gegil na. Maar ja, dat beeld van die unieke sfeer moet in stand gehouden worden natuurlijk, anders heeft de 'topclub' Feyenoord helemaal niks meer over.
6 0
Bensco
Dat was nog het mooiste aan die wedstrijd tegen city. Die zogenaamde "trouwe supporters" die na 75 min pleitte gingen. En als je er na vraagt gingen ze zogenaamd "bier halen" of "de laatste trein pakken". Hahahaha myth busted.
4 0
Ajaciedforaltij
Keizer heeft gesproken.... wat zijn we toch een stuk wijzer geworden nu. Ik moet het even allemaal tot me door laten dringen want het is niet niks wat hij hier zegt natuurlijk..
10 -11
Dwergje48
Dit is gewoon zeuren om het zeuren. Wat voor teksten verwacht jij?
8 -2
Lagasj
Ik wil niet dat het spannend wordt.
Ik wil dat Ajax er overheen walst.
Voetbal-les geeft.
6 0
X-RaY
Titelstrijd? Laat me niet lachen Keizer!
2 -11
FlyingDutchMan
Fijne gedachte dat mijn cluppie voor de winst gaat, had ik niet van durven dromen!
10 -2
ajaxfan4life82
Ben benieuwd wat je opstelling gaat worden, want met deze puzzelkoning weet je het maar nooit.. Zondag "moeten" we winnen, dat is het enige wat telt..
1 -2
Professor
Ben bang dat hij op "zeker' gaat met Schone en Siem de Jong op het middenveld.
Met deze 2 is er helaas geen plek voor Frenkie en dat is op zijn minst een verkwisting van een enorm talent. Die al heeft laten zien hoe goed hij kan voetballen. (contract loopt 2019 af dus Overmars doe je best) Voor de rest hoop ik dat Dolberg er weer gewoon instaat. Op 2 assists na in de afgelopen maand brengt Huntelaar ook niet echt veel meer. Maar ben bang dat Keizer routine boven talent kiest wat op den duur een dure grap gaat worden.
2 -1
ajaxfan4life82
Denk ook dat hij ervaring boven talent kiest, maar ik zou beginnen met Frenkie i.p.v. Schöne, Schöne kan je er dan inbrengen voor Frenkie.. Siem voor vd Beek, want vd Beek kan beter dan dat hij nu laat zien.. Ik denk wel dat Frenkie zal gaan bijtekenen, misschien is Overmars daar al wel mee bezig.. Maar ik vind gewoon dat Keizer teveel aan het puzzelen is met de opstelling, zo raken ze tijdens wedstrijden nooit op elkaar ingespeeld.. Training is wat anders dan wedstrijden, en hij moet nu onderhand wel een vast basiselftal hebben..
1 0
HarryHarHar
Ik zou maar wel degelijk naar de titelstrijd kijken meneer Keizer, want bij gelijk spel is de achterstand op psv al 7 punten en bij verlies zelfs 8 punten, waar wil je dat nog goed maken dan?..
Tel daarbij maar gerust een punt extra voor het betere doelgemiddelde en zeker nu psv zo makkelijk scoort als de laatste wedstrijden puntverlies hoe dan ook is afhaken meneer Keizer! en dat geld ook voor 010 dus die klappen er gelijk op zondag daar kan je gerust op rekenen!.
2 -5