Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax wint oefenduel met HFC

JipVR, 10-10-2017 om 20:35, 14292 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax heeft dinsdagavond een oefenduel van HFC gewonnen. Op Sportpark De Toekomst werd het 2-0 in het voordeel van de ploeg van Michael Reiziger. Zian Flemming scoorde beide doelpunten voor de beloften.

Danilo Pereira, die afgelopen transferperiode van Sao Paolo werd overgenomen, maakte een sterke indruk tijdens de wedstrijd tegen de Koninklijke. De achttienjarige Braziliaanse spits scoorde niet, maar was sterk in balbezit, waarbij hij het overzicht hield en veel kansen creëerde. 

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren, Schouten, Doekhi (Sidoel 46'), Lartey Sanniez, Bakker, Matusiwa, Boultam, Flemming, M. de Wit, Pereira, Thethani.

Doelpunten:
1-0 Flemming (21')
2-0 Flemming (47')

Bijzonderheden:
Lees hier Ajax Showtime's Blik op Jong Ajax over Darren Sidoel. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
3-0 geworden. Bijleveld scoorde ook nog. En Danilo komt van Santos.
2 0
Pheadrus
Flemming werkt weer lekker aan zijn statistieken zie ik.
0 0
Pheadrus
Goed dat ze een oefenwedstrijd houden. Een aantal jongens maken heel weinig minuten. Hoe moet bv Kai Sierhuis wedstrijdritme opdoen?
0 0
Pheadrus
Wow, Pereira en Thethani debut in Jong. Knap hoor. Heeft iemand een mening over deze aankopen?
0 0
willieovertoom
Ik. Maar bij Danilo is dat gebaseerd op drie a vier wedstrijden en bij Thethani op slechts 'n enkele invalbeurt. Dus neem het wel met een korreltje zout.

Danilo is een enorm technische spits die het niet per se van zijn doeltreffendheid moet hebben (al scoort hij ook gewoon) maar van zijn capaciteiten aan de bal. Kan 'm vast houden, kan een mannetje uitspelen en heeft overzicht. Of dit een pareltje is weet ik nog niet, dat kunnen we pas aan het eind van dit seizoen beoordelen. Maar dat hij kan voetballen is duidelijk.

Thethani is een frivole rechtsbuiten die er tegen Hammarby makkelijk langskwam. Hij kwam zelfs met één van de mooiste acties van de wedstrijd, een heel zuivere panna, qua overzicht leek het ook prima. Niet blind ofzo. Maar nog veel te vroeg om een serieuze mening erover te geven. Ik deel gewoon wat ik heb kunnen constateren.

Zaterdag een leuke middag op De Toekomst. Ajax o16 om 12:00 en o19 om 14:30. Nog lekker weer ook.
4 0
Pheadrus
Danilo blijkbaar sterk gespeeld. En hij is maar 1,74 meter. Uiteindelijk is timing en handelingssnelheid bepalend.
1 0
Pheadrus
Dank.
Ik vind O19 en Jong veel leuker dan Ajax1. Er hangt een sfeer van belofte en verwachting omheen. Er staat zo veel spanning op het eerste elftal dat de charme van het voetbalspel er een beetje af gaat.
4 0
Terranova
Zou best kunnen, is transfervrij dacht ik. Dus zal wel mee trainen oid
0 0
IboAFCA
Zit Ruben Ligeon op de bank?
0 0