Zege op Zweden niet genoeg voor Oranje

JipVR, 10-10-2017 om 22:45, 25402 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het Nederlands elftal heeft het onmogelijke logischerwijs niet waar kunnen maken. Oranje won wel met 2-0 van Zweden, maar kwam bij lange na niet in de buurt van de benodigde 7-0 om het WK te halen. In de eerste helft waren er legio kansen voor de thuisploeg, maar na de thee leek men moegestreden. 

Bondscoach Dick Advocaat begon met een aparte opstelling, die zijn vruchten in eerste instantie leek af te werpen. De Nederlanders waren oppermachtig in de openingsfase en kregen legio mogelijkheden op de openingstreffer. Voordat Arjen Robben een penalty benutte, waren er al verschillende dreigende momenten van Oranje geweest in de zestien van Zweden.

Oranje bleef voor rust hongerig naar goals, maar bleek niet scherp genoeg om het overwicht aan kansen in doelpunten uit te drukken. Robben, die zijn laatste interland gespeeld heeft, scoorde voor de thee nog wel de 2-0, door verwoestend hard uit te halen. 

Toen het eigenlijk al te laat was, probeerde de bondscoach nog wat gif in de ploeg te brengen door onder meer Davy Klaassen te brengen, maar het Nederlands elftal kon het niet meer bolwerken om tot scoren te komen. Zodoende eindigt Oranje met lege handen en gaat men niet naar het WK in Rusland. Zodoende mist het Nederlands elftal het tweede grote toernooi op rij, aangezien het EK in 2016 in Frankrijk eerder al niet werd gehaald. 

Geen van de 3 geselecteerde Ajacieden – Joël Veltman, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek – kwam in actie.

Opstelling Nederland: Cillessen; Tete (Janmaat 70'), Van Dijk, Rekik, Aké; Vilhena, Blind, Wijnaldum (Klaassen 71'); Robben, Janssen (Dost 46'), Babel. 
Wissels Nederland: Janmaat, De Ligt, Hoedt, Veltman, Van de Beek, Depay, Van Ginkel, Locadia, Klaassen, Dost, Stekelenburg, Zoet. 

Opstelling Zweden: Olsen; Lustig, Lindelöf, Granqivst, Augustinsson; Claesson, Johansson, Larsson, Forsberg; Toivonen, Berg
Wissels Zweden: Nog niet bekend.

Doelpunten:
1-0 Robben (16' pen.)
2-0 Robben (40')

Bijzonderheden:
Nederland heeft nog een kleine kans om het WK in Rusland te halen. Daarvoor moet Oranje met een doelpuntenverschil van minimaal zeven winnen van Zweden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schöne82
Het is allemaal niet best, maar gister vond ik het wel OK gezien het materiaal wat we hebben. En het heeft ook echt niet meegezeten in de kwalificatie.

* Menig scheids had de goal van Dost niet afgekeurd, NL was dan door
* Had die Franse keeper die bal niet bij Toivonen in zn voeten gespeeld in de 90e minuut, dan was NL door
* Was onderling resultaat leidend (wat doorgaans zo is), dan was NL door

Je kan dan wel concluderen dat het Zweden flink heeft meegezeten en NL niet bepaald. Waren die twee eerste, hele kleine momenten die jezelf niet kan beinvloeden, anders uitgepakt dan had NL op 5 punten boven Zweden geeindigd in de poule. Had iedereen geaccepteerd dat we achter Frankrijk stonden, maar dan hadden we een hele redelijke kwalificatie gespeeld.
3 -1
PJK54
Opvallend overigens dat er maar 1 in NL spelende speler was opgesteld tekenend voor de aftakeling van ons voetbal?

Deze wedstrijd was eigenlijk een inhaalrace die niet haalbaar was daarvoor hebben Hiddink en Blind te veel voor verknoeid in voorgaande wedstrijden. Het keuzebeleid van de KNVB moet nu echt op de schop niets geen vriendjes meer die wel een leuk baantje krijgen maar een coach + staf met macht.

Zo nu gelijk een grote bezem door de kliek beginnen met afscheid nemen van de "oudjes" en starten met spelers die echt willen en het spelen in Oranje een eer vinden. Verder een compleet nieuwe staf die keihard zijn en spelers die niet willen gelijk afschrijven, we hebben spelers nodig die voor elkaar door het vuur gaan en geen eenlingen die voor hun ego voetballen.
0 0
fanforeffer
ik hoop dat Die topcoaches Advocaat en Gullit ook oprotten. dikke sukkels.totaal verkeerde visie.
2 0
kleinedraaicirkel
Hoort in de top 5 beste Nederlandse voetballers aller tijden. Lekkere nuchtere jongen uit Bedum, iedere dag braaf op de fiets op naar school en dan lekker ballen.

Een uitstervend ras zijn mannen als Robben. Zal die wedstrijd van hem tegen Spanje (1-5) nooit vergeten. Pure machtsvertoning en speelde een verdediging helemaal kapot.
2 0
Oeroeboeroe
Medum bestaat niet als plaats. Bedum wel en ligt onder de rook van het mooie Groningen in noordelijke richting.
0 -1
kleinedraaicirkel
autocrrectie
0 0
4xEC1
Wat vonden jullie van Ryan Babel de laatste 2 interlands? Ík zou hem i.i.g. graag teugzien bij Ajax....
2 0
Bensco
Kleine foutjes van Blind en Hiddink verbloemen het echte probleem en dat is dat men koppig probeert om 4-3-3 te blijven spelen zonder fatsoenlijke buitenspelers. Robben was de enige met een bepalend vermogen. Loopt hij niet, loopt de aanval niet. Loopt hij wel, loopt de aanval ineens een stuk beter. Nu is hij pleitte en gaat het helemaal janken worden op de flanken. De KNVB moet die Hollandse koppigheid eens opzij zetten en gaan beseffen dat die Hollandse school geen prijzen gaat opleveren. Van Marwijk zag dat en besloot met een 4-2-3-1 formatie te werken en Van Gaal beaamde dat door met 5-3-2 resultaat af te leveren. Tijd om ds formatie aan de selectie aan te passen ipv andersom.
4 -4
maikelklaassen
van basten speelde al 4-2-3-1 op het EK, v marwijk is daar mee door gegaan.
0 0
DS
Zoals je gister de eerste helft gezien heb maakt een systeem niet uit. Ajax heeft dat vorig jaar in de EL ook laten zien.
Als je er maar met zijn alle als een collectief ervoor gaat.
1 0
Bensco
Houd er wel rekening mee dat je Robben gisteren nog had. De nieuwe generatie buitenspelers zal hoogstwaarschijnlijk bestaan uit Depay, Babel en Promes. Thats it, dat zijn straks je 3 opties op de flanken. En dat is nog mits iedereen fit is en Babel over 2 jaar nog wel een serieuze optie is want hij is ook al oud aan het worden en zal snel afbouwen. De kwaliteit op de flanken is ronduit dramatisch, zeker in vergelijking met de jaren daarvoor. Je mag nog hopen dat Kluivert goede stappen gaat zetten en El-Ghazi een opleving krijgt anders gaan ze straks nog middenvelders plaatsen als buitenspelers ook.
0 0
geDaante
Heeft niks met de formatie te maken, maar met de invulling daarvan, die kan je 'Cruijjiaans' invullen zoals Barca deed en Bosz voor een flink deel deed, of je voert het uit a la de KNVB/Van Gaal/De Boer/Van Marwijk. Dat is nogal een verschil. Helaas kiest men in Nederland voor laatstgenoemde kansloze, laffe en zwaar verouderde visie, die helemaal niks met de oorspronkelijke Hollandse School van doen heeft. Deze heeft Cruijff met zich meegenomen naar Barcelona toentertijd, met als logisch gevolg een heersend Barcelona niet lang daarna.

De opbouw, het spelmaken, het combinatiespel, het spel met én zonder bal bij 4-3-3 moet heel anders dan men in en met Nederland doet.

Het ligt dan ook in eerste instantie aan de zwaar verouderde visie, en de visie van de verkeerde man (Van Gaal ipv Cruijff), en de coaches en jeugdtrainer die daarin opgeleid worden. Hoe goed je spelers ook zullen zijn, als je het niet aanpakt bij die bron, wordt het nooit meer wat.

Je vergeet verder dat dat 5-3-2 alleen tegen het op dat moment (mentaal) zeer zwakke Spanje werkte, en verder niet. Al die opvolgende wedstrijden moest er geswitcht worden naar 4-3-3 om het meer te laten draaien en scoren.
3 -4
Bensco
Het is wel grappig dat jij Cruijff aanhaalt maar Cruijff hanteerde zelf ook vaak een 4-2-3-1 formatie met een ruit voorin de aanval. Zoek zijn uitleg op YouTube maar eens op:

https://youtu.be/620nI07DHDw

Laudrup heeft trouwens deze formatie door ontwikkeld en heeft een speelstijl ontwikkeld waarbij je dominanter kan voetballen. Van Marwijk zag er een counter techniek in maar Laudrup en Cruijff meer een aanvalstactiek.

En als je al doelpunten gaat nakijken van het WK 2014 en bekijkt welke tactiek er is gehanteerd kun je al snel de conclusie trekken dat de meeste vielen in een 5-3-2 formatie. De 5-1 tegen Spanje en 3-2 tegen Australië werden namelijk volledig in 5-3-2 gespeeld en telden al 8 van de 10 doelpunten in de poulefase. Omschakeling naar 4-3-3 leverde nauwelijks doelpunten op. Van Gaal had er misschien wijzer aan gedaan om 3-5-2 te gaan spelen in de omschakeling maar met de korte voorbereiding die Louis had was dat misschien teveel gevraagd.
1 0
Minsc
Ach, het systeem. Zou het niet gewoon met kwaliteit te maken hebben? Had je Vilhena en Wijnaldum op het WK willen zien schutteren? Ik niet.
0 0
Bensco
Dat is mijn hele conclusie juist. Laatste zin van mijn tekst "Tijd om de formatie aan de selectie aan te passen ipv andersom." Als je met spelers als Vilhena en Wijnaldum (vind ik geen verkeerde voetballer trouwens) het WK wil halen moet je een oplossing gaan vinden voor het gebrek aan kwaliteit. Nou denk ik dat we wel genoeg keuzes hebben aan middenvelders maar aanvallers hebben we bijna niet meer. Promes, Dost, Janssen, Babel en Depay zijn de enige. Dat zegt toch al genoeg? We komen flankspelers met doorslaggevende kwaliteiten tekort dus 4-3-3 spelen kan helemaal niet
0 0
Ajaxvooraltijd
Ik ben nooit fan van Robben geweest, maar wel respect voor zijn prestaties en carrière. Alleen hoe die commentator bijna met zijn pik in zijn hand 1000 keer zijn naam zei en iedere open deur in het boekje open trapte en zijn fantasieen openlijk beleefde was gewoon stuitend, gadver. Ik was meer fan persoonlijk van Overmars, wat meer een teamspeler was en in de kleine ruimtes niet zo'n one trick pony.
3 -9
Ajax27
Die one-trick-pony is wel de enige speler die al zo ontzettend lang op het allerhoogste niveau heeft gespeeld en nog steeds speelt. Doodzonde dat een jongen met zoveel talent zoveel blessures heeft gehad. Blijft gewoon een speler van absolute wereldklasse. Dat je als pessimist, en met je eeuwige roze-ajax-bril een speler uit de nineties gaat vergelijken met een buitenspeler van nu... tja zo kan ik wel een heel elftal van spelers opnoemen van spelers waar ik meer fan van was dan wat er nu staat, in zowel Ajax 1 als Nederlands elftal. Maja we leven in 2017 en dan zie ik maar 1 NL elftal voetballen waar 1 buitenklasse speler bij zit, Robben.
3 0
ziz0u.
wel mooi dat ie zei, de man van glas heeft het het langst volgehouden
0 0
Ajax4proud
Haha, ja hij is recht voor zijn raap. Mooie speler man!
0 0
Ajax4proud
Als je het verhaal had gehoord dan weet je waarom hij zoveel keer genoemd werd. Zijn acties zorgen er wel voor dat heel Oranje beter presteert. Je zal straks de volgende kwalificatie voor het EK zien hoe Robben gemist word. Mark my words!
0 0
ram
Toch een mooie avond door dit indrukwekkende afscheid van Robben. Mooi om zo'n icoon zijn hele carrière gezien te hebben. Bedankt Arjen!
7 0
AFCA1510
Wat een gemis wordt deze man. Wat een strijder. Wereldspeler.
4 0
Ajax95Duivendrecht
Wat een verademing om Blind op die 6-positie te zien spelen. Kwam het veldspel duidelijk ten goede. Eindelijk zag je weer eens veel passes door de as.

Nu nog die twee halven (of ten minste 1 van de 2) vervangen door een echte spelmaker, en het spel in de as begint weer ergens op te lijken.
8 -2
Fredschuit1
Jammer dat we niet meer van Robben kunnen genieten. Deze geweldige Speler hebben we voorlopig niet klaar staan. Hoop dat de volgende bondscoach nu gaat bouwen aan een nieuw NL's elftal. Jongens als Van Persie, Sneijder, Nigel de jong, Babel, Van der Vaart en Huntelaar niet meer oproepen maar bedanken voor bewezen diensten. Nederlands elftal heeft een frisse wind en nieuwe start nodig.
2 0
Ismael Urzaiz
Het lijk van Arjen Robben houdt ons al jaren op de been. Die man is al 13 jaar de beste bij Oranje. Een van de allerbeste spelers die we ooit gehad hebben.
1 0
Bobbaasje
Younes ruilen met Robben.
7 0
AdK
We gaan het zien de komende jaren. Het vertrek van een icoon als Robben, kan ook een zegen zijn voor het 'team'. De eerste helft liet zien dat er best collectief gespeeld kan worden als team.
Nu is de vraag wie er "opstaat" in de komende jaren.

Als het allemaal zo gemiddeld is, wellicht dan eens meer als team presteren ipv te leunen op een "grote 1,2,3 of 4"!!!
0 0
Prethoofd123
Ga die Robben toch wel missen hoor! Vooral ook omdat we het nu met wannabe straat gangstertjes als Depay en Promes moeten doen op de flanken.
15 0
Ajax4proud
Depay, liever Babel op zo'n leeftijd!
0 0
Tinus
Veel meer drive die Babel, dat zeker. Maar uiteindelijk is ook bij hem te zien waarom hij nooit werd geselecteerd. Veel onnodig balverlies, te weinig diepgang en passes vaak achter de man. Niettemin blij dat hij erin stond ipv depay.
1 0
Ajax4proud
Ja klopt ook wel, maar dat heb ik voor lief. Hij staat er wel zonder te laten zien van hé ik ben de beste en nonchalant zijn, dat heeft Depay wel terwijl hij dat na lange na niet is.
0 0
jollie18
Oranje is nu definitief dood.
7 -3
martin1234
Ik heb de eerste helft van de jaren tachtig nog meegemaakt. Dat was drie maal geen plaatsing voor een groot toernooi. En euh, toen ineens kampioen.
1 0
Middenweg401
Maar dat jeugdteam met Van Basten, Rijkaard en Vanenburg stond wel te boek als zeer talentvol (internationale maatstaven). Nu is er ook talent, maar geen super talent.
2 0
Ismael Urzaiz
Stuk meer kwalificatieplaatsen ter beschikking tegenwoordig. We moeten het niet overdrijven maar ook niet bagatelliseren.
0 0
Dwergje48
Nee joh. Gewoon even een flinke dip. Hier komen we echt wel van terug hoor.
1 0
DirkvanDam
Goal Dost afgekeurd: geen winst Oranje tegen Zweden... dit is dus doorslaggevend geweest...... video arbitrage is toch echt een must!

2 -3
Puurvoetbal
Onzin, Zweden uit kan je gelijk spelen. Van Frankrijk verliezen uit en thuis is normaal. Bulgarije uit, dat was de angel. Grote fout van Blind om een 17 jarige die nog maar net in het eerste van Ajax speelt op te stellen. Achteraf is het eigenlijk een schande en kost ons deze wedstijd de kwalificatie.
0 0
Suarez16_
Had dost zijn arm niet moeten gebruiken....
0 -4
AJAIXIXIXI
"de man van glas heeft het het langste vol gehouden" haha legend!
8 -1
Noxin
Luxemburg 1-1 tegen Bulgarije. Dan vraag je je toch af hoe ze er tegen Zweden met 8-0 af gingen.
7 0
mgtow
Matchfixing. Semi profs omkopen is niet zo gek duur.
5 0
Bobbaasje
Allemaal de schuld van Bergkamp.

Bedankt Arjen! We zullen je echt brood nodig missen.
6 -1
JordyAjacied
Moest ook zo zijn dat Robben de 2 goals voor zijn rekekening nam.
3 -1
MichelAngelo66
Het is toch wat.... We zijn inmiddels op het niveau beland dat Robben geadoreerd wordt als de speler van de eeuw. Hij heeft echt het maximale uit z'n carrière gehaald, erg knap, maar ik heb altijd een hekel gehad aan z'n spel. Rémy. Voormalig man van glas.
respect voor hem verder, maar ik heb niet zoveel met hem. Dat geslijm nu met z'n familie. Tjezus wat een gezeik.
1 -11
martin1234
En nog PSV-er ook heh. Dat vergeten mensen vaak.
0 0
AjaxDordt
Dat is inmiddels 15 jaar geleden man, get over it
0 0
martin1234
Hey, ik ben Ajacied in Brabant. Voorouders uit Amstelveen.
0 0
JordyAjacied
Respect voor Robben.
2 -1
Erik1966
mooi hoor! Was een unieke generatie
0 -1
Suarez16_
"Uniek" mogen de veters nog niet strikken van "Cruijff, Neeskens, hanegem", "Van Basten, Rijkaard, gullit" en de "midden jaren '90 generatie uit Mokum". Aub zeg. Deze is gewoon bedroevend.
0 -2
ram
2e en 3e van de wereld... Dat is meer dan wat de namen die jij noemt bereikt hebben. En dat met mindere medespelers. Je kunt ook alles downplayen...
0 0
Suarez16_
Ja? Vgm generatie Neeskens en Krol gewoon 2x 2de. Generatie Van Basten won de enigste prijs en later nog een halve finale op pingels er uit. Generatie 95 halve finale WK en halve finale EK op pingels er uit.
0 -1
grannig mokum1
Hoezo bedroevend? Het zit gewoon niet meer in, in dit Nederlandse elftal dit is de niveau wat wij moeten mee doen, zo is dat nou 1maal....
0 0
Ajax95Duivendrecht
Robben bedankt
3 -1
NouridolbergNeres34
Toch mooi dit voor Robben respect hoor voor die man wat hij heeft laten zien in al die jaren
4 -1
Erik1966
Heb vandaag best genoten van Oranje en het publiek.
4 -4
RS01
Dit is toch echt helemaal niks, zeg. Het is voetballend gewoon echt zo dramatisch. 90 minuten, dit is het resultaat:
- 0 goede voorzetten. Aké en Tete, technisch en voetballend gewoon dramatisch.
- 0 goede combinaties.

Jansen, Wijnaldum, Rekik, vDijk, Janmaat, Ake, Tete - technisch om te huilen. Allemaal lekker blij doen, omdat ze zo hard hun best doen.

Dit is niet waar wij in Nederland groot mee zijn geworden.
1 -1
ram
Welke wedstrijd heb jij zitten kijken? Ik heb een paar geweldige aanvallen en combinaties gezien hoor!
0 0
Keffie L
We beleven donkere tijden en het wordt straks nog donkerder als onze enigste wereldtopper het voor gezien houdt en wij verder moeten met deze zeer armoedige lichting.. Geen enkele speler van wereldklasse of in ieder geval de potentie heeft om daar te komen..
2 0
Erik1966
Hij wint toch 4 van de 5 potjes, die kleine advocaat
1 -2
Tufono
Slaapverwekkend en weinig diepgang!
1 0
Nagilahava
Overigens Dost valt goed in.
1 -1
Ajax95Duivendrecht
Moet zeggen dat Dost veel meer laat zien dan Janssen
0 0
witchmaster11
een heel interessante discussie op radio een vanmiddag , dat men van af de grond opnieuw moet worden opgebouwd er werd een flink aantal ajax talenten op genoemd waaron vooral frenkie werd genoemd en ook stonden ze stil bij onze appie ook al z.n groot talent ....gvd ik mis die knul nog gewoon
1 -1
martin1234
Appie was in principe helemaal niet zo een groot talent. Twintig jaar negen wedstrijden als invaller in de eredivisie, één doelpunt in de KNVB beker tegen FC Zwolle of wat was het? Aardig maar nou niet echt indrukwekkend. Het lijkt wel of zijn talent exponentieel is toegenomen na zijn hartstilstand.
0 -4
ram
Hou op man. Nouri was een bizar talent. Hij is wel laat gebracht maar dat zal met z'n fysiek te maken hebben gehad. Misschien een verkeerde keuze, misschien niet. Maar dat lage aantal wedstrijden doet niets af aan de potentie.

Als ie ook nog groot en sterk was geweest, had ie op z'n 19e basis bij Barca gestaan en op z'n 22e de Gouden Bal gepakt.
0 -1
martin1234
Pfffff....Ja hoor echt!! Kom op, het wordt steeds erger met die Nouri. Nog even en het was de nieuwe Cruijff. En ja niemand kan dat ooit meer tegenspreken want hij zal niet meer voetballen. En als iemand kritiek levert dan is dat zoiets als heiligdomsschennis.
0 -1
ram
Je mag best reëel zijn maar jij praat onzin. En opmerkingen als "die Nouri" zijn gewoon heel naar. Redelijk walgelijk hoor.
0 0
Bensco
Alle sympathiek ten zijde durf ik toch echt wel te zeggen dat Nouri een van dan wel niet het grootste talent was van Nederland. Appie liet Feyenoorder klappen op varkensoord, was de smaakmaker van de oranje jeugdelftallen en kreeg niks voor niks de gouden stier van 16/17.
0 -1
martin1234
Gouden stier, die prijs hebben meer spelers gewonnen die nu niet direct internationale allure hebben verworven.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gouden_Stier_(voetbalprijs)

Dus nee, ik durf van mijn kant echt wel te zeggen dat de beoordeling van het talent van Nouri enigszins subjectief is.
0 0
MSwertz92
Ik denk dat er niet zoveel verschil zit tussen Frenkie's talent en Nouri's talent.
0 0
Bensco
Ja ik wel. Frenkie heeft een goede techniek maar een briljante voetbal intelligentie, Nouri had echter een fenomenale techniek alsmede een uitstekende voetbal intelligentie.
0 -1
DirkvanDam
nooit gekeken zeker..... talent van de de JP league!
0 0
martin1234
Jupiter League, ahum, tja... Sorry hoor, maar als je op je twintigste tot negen hele wedstrijden in de Eredivisie komt, dan ben je niet direct een aanstormend supertalent.
0 0
JesseMKB33
hahaha
1 -1
Erik1966
Op zich prima overwinning (als het zo blijft) Waardig afscheid voor Robben.
0 0
Keffie L
Begon al met die kut opstelling, Advocaatje moet lekker op zijn centjes zitten en op pensioen gaan.
0 0
NouridolbergNeres34
Jammer dost
0 0
Red Devil
Zweden laat Oranje gewoon lekker rond hobbelen en loert op een countertje.
1 0
martin1234
Zolang ze onder de zeven blijven is het goed voor ze. Prima, krijgen we i.i.g. wat ranglijst en potten puntjes voor de volgende kwalificatie.
0 0
Kingoffdatoilet
Toen Janmaat er in kwam wist ik zeker. Dit wordt niks
1 0
Nagilahava
Wat een drama wissel beleid.
2 0
Tinus
Het is echt lachwekkend slecht en lachwekkend laat
0 0
NouridolbergNeres34
die zweden zie ik ook het wk niet halen, gaan er zowiezo af in de playoffs
1 0
ram
Ik hoop dat ze degraderen.
0 0
witchmaster11
laat die vilena in godsnaam in rotterdom blijven aub
2 -1
Keffie L
Maar hij is zo lekker vel..
0 0
DS
lekker aanvallende wissels ook! Hahaha
2 0
witchmaster11
janmaat hahahahaha
3 0
stefanwillem
Woehahaha rechtsback voor jawel een andere rechtsback
1 0
Ajax95Duivendrecht
Daar hebben we Davy!
1 0
amthree
advocaat heeft het dus al opgegeven met janmaat er in te brengen...
1 0
NouridolbergNeres34
Kom op davy ram er er nog een paar in
0 0
lf87
JANMAAT???
2 0
Patajax
2-0 toch. We winnen. goed toch?
0 0
grannig mokum1
Ja vind ik ook, en er zit gewoon niks meer in,
1 0
witchmaster11
als ik klaasen was kon die hele advocaat me kont kussen .
0 -1
ram
Klaassen mag blij zijn dat ie erbij is..
0 0
AFCA1510
Amen
1 0
Patajax
lekker rustig de wedstrijd uitspelen. totaal geen intentie meer om meer te scoren
0 0
Toon meer reacties