Siem de Jong en Sinkgraven bij Jong Ajax

BvdPloeg, 06-10-2017 om 16:45, 10248 views, Ajax Showtime | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Jong Ajax treedt vrijdagavond met een flink veranderde selectie aan tegen Jong FC Utrecht. Michael Reiziger kan niet beschikken over veel spelers door de interlandperiode. Om die reden is onder meer Siem de Jong van de partij.

De middenvelder kwam in de slotweek van de transferperiode naar Ajax en hij speelde en scoorde al in de bekerwedstrijd tegen SVV Scheveningen. In de Eredivisie maakte hij zijn rentree met een invalbeurt tegen SC Heerenveen. Bij Jong Ajax speelde hij nog niet, maar tegen Jong FC Utrecht dus wel.

Ook Sinkgraven start opnieuw bij de beloften, dat is ook zeker. De linksback speelde een uur tegen Telstar en de hele wedstrijd tegen FC Oss. De linkspoot lijkt dan ook klaar voor zijn rentree in het eerste elftal als hij ook tegen Utrecht veel minuten maakt en fit blijft. Luis Manuel Orejuela start hoogstwaarschijnlijk op De Toekomst als rechtsback.

Coach Reiziger krijgt de beschikking over spelers, mede omdat zijn vaste waardes er niet bij zijn. Zo zijn onder meer Dennis Johnsen, Dani de Wit, Carel Eiting, Leon Bergsma en Deyovaisio Zeefuik niet aanwezig. De wedstrijd begint om 20.00 uur en zal vooraf worden gegaan door een minuut stilte, ter nagedachtenis aan de overleden Eberhard van der Laan.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com) 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Prima zo! Ik denk dat we beide spelers goed kunnen gebruiken dus stoom ze maar klaar.
0 -1
RobertAjax97
Neres speelt ook neem ik aan?
0 -1
Kupke
Live te zien op FOX?
0 -1
Thijsson
Kanaal 5
2 -1
WestlandforAjax
Fox is goed bezig laatste tijd, ze zenden veel JA uit.
2 -1