[Update] 'Keizer nog trainer tegen H'veen'

BvdPloeg, 26-09-2017 om 07:15, 62425 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het functioneren van trainer Marcel Keizer wordt deze week tegen het licht gehouden. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. Bovendien verkent de Amsterdamse club de trainersmarkt.

'Het is echt crisis en daar hoort crisisberaad bij', schrijft de ochtendkrant. 'Vooralsnog blijft Keizer de man om Ajax als trainer te leiden, vooral gesteund door Dennis Bergkamp. Maar binnen de rvc is gemor hoorbaar, alleen ontbreekt in dat orgaan iedere technische kennis na het vertrek van Theo van Duivenbode. Of Keizer het krachtenveld bij Ajax gaat overleven en zondag tijdens het uitduel bij SC Heerenveen op de bank zit, valt te bezien', aldus de krant.

Ajax verloor zondagmiddag opnieuw in de Eredivisie dure punten door te verliezen van Vitesse (1-2). Na de eerdere nederlaag bij Heracles Almelo (2-1) en het gelijkspel bij ADO Den Haag (1-1) was het alweer de derde keer dat er punten werden verloren in nog maar zes Eredivisiewedstrijden dit seizoen.

Update - 07.11 uur (26 september 2017)
Marcel Keizer zit zondag nog op de bank als coach van Ajax tegen SC Heerenveen, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant blijft de club vertrouwen houden in de trainer, die steeds meer onder druk staat na een dramatische seizoenstart. Er valt te lezen dat Keizer 'nogal wat tegenslag te verwerken heeft gekregen'. Er wordt nog eens herhaald dat Keizer eigenlijk liever als assistent was gestart, maar Dennis Bergkamp gooide hem het liefst voor de leeuwen.

Tegen Heerenveen zal de druk er vol op staan voor Keizer. 'Tegen Vitesse zaten de miljoenenaankopen David Neres, Luis Orejuela, Max Wöber op de bank en ze kwamen daar niet vanaf en Keizers wisselbeleid is tot dusver ook niet onderscheidend geweest. Met al deze factoren zal de leiding van Ajax bij de evaluatie na de wedstrijd tegen Heerenveen rekening houden', zo valt te lezen.

FIFA 18 bestellen? Uiteraard kun je het spel al pre-orderen, maar...op dinsdag 26 september is het zelfs mogelijk om de FIFA 18 Ronaldo Edition al te kopen!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Zeer laag Keizer nu huidige sportieve malaise in de schoenen te schuiven. Dit ligt bij het beleid en de waardeloze transferperiodes, laatste nog ergste van allemaal. Man had gewoon moeten bedanken en lekker bij Jong blijven ipv het Wespennest wasr die nu in zit.
0 0
Catenaccio
Ancelotti is nu ook vrij. Bestuur sla je skag
0 0
Blaze
Na drie jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Hein Vanhaezebrouck en AA Gent. Het bestuur en de trainer beslisten in onderling overleg om uit elkaar te gaan na de tegenvallende resultaten dit seizoen, zo bevestigt de club woensdag op een persconferentie.
0 0
Matzet
Van mij mag hij komen als vervanger voor Marcel Keizer. Een man met een duidelijke visie die past binnen de Ajax-filosofie. Man die prijzen heeft gewonnen en bovendien veel meer passie uitstraalt dan de 'dooie' die nu in de dug-out zit.
Voor de interesse naar zijn visie: http://mydugout.be/articles/view/455#'

Mag hij gelijk Thomas Foket meenemen, dan hebben we tenminste weer een goede rechtsback. Kanttekening daarbij is dat hij een hartprobleem heeft gehad, en pas na de winterstop inzetbaar is.
1 0
Catenaccio
Talenten kunnen alleen beter worden in een draaiend elftal met betere ervaren spelers .
Kan je beter worden naar Donny die misschien 20 eredivisie wedstrijden heeft gespeeld . Bestuur heeft lopen kloten in alles. Kopen van de juiste spelers en aanstelling van de trainer.
Dus resumerend, Keizer eruit? Bestuur weg.
1 0
brullie
Frank terug voor een jaar....niet het mooiste voetbal maar wel resultaat gericht...dat is het enige wat nu al telt na 5 wedstrijden...!!
0 -2
Roesie46
Dit seizoen is naar de klote, daar ga je nu niets meer aan veranderen, ook niet door Keizer weg te sturen. Vandaag lees ik dat de functie van Sar wordt doorgelicht.....pffff nu er ook geen technisch vernuft meer in de rvc zit en ook daar wisselingen gaan komen, heeft t nu helemaal geen zin om functies door te lichten. Iedereen die nu een bepalende functie heeft binnen Ajax moet zichzelf en zijn eigen belang eens doorlichten. Het lijkt er op dat iedereen in het technisch hart te weinig ervaring heeft. Door de hele as van de club zit er te weinig ervaring om er een topclub van te maken en het zo te houden. Ik zeg...schrap een paar zelfgecreërde vrienden functies van het technisch hart. Ik kan mij echt niet voirstellen dat dit ongeregeld zootje de filosofie van Cruijf is. Talenten uit de jeugd doorschuiven, heeft alleen zin bij een club die goed draait en een elftal hebt wat het goed doet. Dit begint voor mijn gevoel bij de basis......de leiding dussss.
0 -1
Jan Doedel
Het is ook niet zo makkelijk voor Dennis Bergkamp.........eerst een trainer die z'n vak verstaat maar niet goed luistert naar hem...........nu een trainer die prima luistert maar z'n vak niet verstaat. Ben ik nou de enige die nog het volste vertrouwen heeft in Bergkamp?
0 0
hakkietjakkie
Zet er gewoon een ervaren gast bij man, niks aan de hand.
0 -2
Catenaccio
Hennie is al 65.,veeeeeel ervaring bij .......
1 0
Tscheu
Wegwezen
3 0
Morrissey
Keizer ontslaan zal het probleem niet verhelpen. Flappie en of miep miep Overmars ontslaan ook niet. De heren moeten hun ego opzij zetten en ons supporters eens serieus nemen. De F-Side wordt koest gehouden met de beloofte voor een nieuw clubhuis. 410 is letterlijk vermoord.

Waar is die branie wat ons supports zo gehaat maakt gebleven. Het is tijd voor actie want onze mooie club moet geredt worden.
4 0
maikelklaassen
de reden dat het slecht gaat is gewoon het (wan)beleid van de laatste jaren. na die 4 kampioenschappen en bijbehorende CL inkomsten en een failliet psv en feyenoord hadden we nu het bayern of basel van nederland moeten zijn. ieder jaar je beste spelers verkopen en altijd mindere spelers voor aan trekken of opvangen met jeugdspelers in de hoop dat het wat wordt. eriksen>duarte, sanchez>de ligt, vertonghen>moisander, klaassen>vd beek. ze durven niet te investeren in toppers of missen de kennis om ze in huis te halen. zorg dat je de beste selectie hebt van nederland!!
2 -1
brullie
Je kan als club met een bak geld alle spelers van de wereld benaderen maar de spelers willen niet meer zo graag voor Ajax voetballen. De salarissen bij de andere clubs komen uit grotere kassa's die gevuld worden door televisiegelden etc. Met Bosz hadden we een goede trainer maar de trein met geld had opnieuw invloed. We zijn een as kwijt op het veld waar je U tegen zegt...
0 -1
Cello
We kunnen wel makkelijk roepen dat die eruit moet òf dat die eruit moet....of dat ze zelfs allemaal moeten opstappen. Maar goed, wat dan?. De spelersgroep blijft hetzelfde. Wat krijg je dan terug voor de weggestuurde/opgestapte personen?.
Het betekent helemaal niet per definitie, dat wanneer ze weg zijn, dat het daarna gelijk allemaal beter gaat zijn.
Er is namelijk ook nog een kans (lijkt iedereen te vergeten), dat de opvolgers het nog veel slechter gaan doen.

En dan wbt opvolgers. Wie moet het gaan doen èn.... minstens net zo belangrijk: wie zijn beschikbaar en willen?. En wie kan de goedkeuring van de volledige achterban krijgen?.

En zelfs als Keizer eruit gaat dan zullen ze eerst al een nieuwe trainer moeten hebben klaarstaan. Want stuur je Keizer weg, zonder de opvolger te hebben, dan gaan we eerst verder met de meest geliefde trainer op AS: Hennie Spijkerman met Aron Winter als eerste assistent.
Dat vergeten de meesten namelijk die hier het hardst om Keizers vertrek schreeuwen.
0 -1
Catenaccio
Keizer hoeft niet weg maar in de leer bij een nieuwe trainer.. de rest van die bank af. TH op heffen , andere directeur . Geen rvc meer. Hiervoor echter de staturen van de vereniging Ajax aanpassen!
Ledenvergadering dys
0 0
gabrich
Marcel Keizer had nogal een grote mond over Bosz, Dat hij wel een plan b en c zou hebben in tegenstelling tot Peter Bosz. Keizer heeft nog niet eens een plan A.
Ajax moet Keizer snel ontslaan, kampioenschap is nu al moeilijk.
5 0
Bobbaasje
En al zou Keizer vertrekken, dan belt Bergkamp zijn goede vriend Frankie de Boer op.
2 0
MankeNelis
Die zat in de andere skybox zondag, die hebben elkaar waarschijnlijk gesproken achter de schermen. Dat zou overigens een geweldige tegenvaller zijn..
0 0
Piejotter
Het is te gemakkelijk om te denken dat als je de technische staf ontslaat en de trainer dat je dan garantie hebt op betere resultaten. De spelers en staf moeten maar eens een goed gesprek gaan hebben (als dat nog niet is gebeurd) en alle puntjes op de i zetten. Keihard en eerlijk zijn tegenover elkaar en als er iemand of meerderen zijn die niet kunnen leven met wat de meerderheid wil dan dient deze zijn biezen te pakken.
Alle neuzen moeten de gelijke richting wijzen en geen excuses meer over kunstgrasveld of ik voel me wat minder vandaag. En RVC kun je niet ontslaan zoals ik op een spandoek zag staan, echt dom spandoek. Dan dien je eerst de beurs te verlaten.
0 0
flyingsoccer
Dit lijkt mij voor Keizer niet prettig werken maar dat is het risico van het vak. Hij had bij Jong Ajax moeten blijven en dat hele TH, RVC en de kliek van Sar moeten oprotten.
0 0
Piejotter
Keizer kan deze rol nog niet aan. Maar ja, achteraf praten is altijd gemakkelijk. En het ligt natuurlijk ook aan de spelers. Afgelopen zondag was denk ik alleen Onana goed bezig de rest krijgt van mij een zware onvoldoende voor matige inzet.
0 0
klopper
Ligt aan Keizer, die heeft tegen Nice en Rosenborg eigenhandig Ajax in geplaatste positie de nek om gedraaid met zijn wissels, niet meer niet minder. Verder wisselt hij als hij spelers moet laten staan en andersom. Tuurlijk zijn de spelers ook debet aan de resultaten, maar Keizer heeft elk vertrouwen en voetbal binnen enkele maanden uit deze selectie gesloopt. Zwakste trainer die ook bij Ajax heb meegemaakt. Zekfs Wouters was nig minder erg.
1 0
Piejotter
Elke wedstrijd wordt van tevoren meegedeeld of Keizer wel of niet op de bank plaatsneemt
0 0
Cheezhead
Compensatie update voor scc houders graag
1 0
Robeerke
www.isdennisalweg.nl
0 0
AjaxAddicted
en ondertussen heeft het technisch hart zijn zakken weer gevuld met al die geweldige aan- en verkopen en het mooie eigen Vermogen. Klootzakken. Wat begon al een lach bij deze heren, eindigt nu in tranen. Wat kunnen goeie voetballers toch slechte leiders zijn...
1 0
Joseph
Ik zie liever een update of Bergkamp onze club kapot mag blijven maken.. Wie is Keizer?!
2 0
X-RaY
Ik zie liever een update met een waslijst aan ontslagen...
2 0
Piejotter
Garandeer jij dan ook betere resultaten en aantrekkelijker spel? Na alle ontslagen? Ik bedoel als dat betere resultaten oplevert, sta ik achter je.
0 0
X-RaY
Die garantie heb je natuurlijk nooit en die kan ik je al helemaal niet geven. Maar zoals Sandro hier al onder aan geeft kan het niet echt slechter gaan toch. Het is gewoon een ontwikkeling die blijkbaar heel gevaarlijk is. Hij is aangesteld door het TH maar niemand heeft blijkbaar genoeg kennis in huis om te zien en vast te stellen op voorhand dat Keizer eigenlijk gewoon een lichtgewicht is en was. En dat je daarbij ook nog Spijkerkut en Winter naast hem op de bank zet zegt al helemaal genoeg. Het TH moet gewoon ontbonden worden en Keizer moet je terug zetten naar de A1 met Heitinga als ass.
Er zal denk ik daarna ook niet snel meer een buitenstaander instappen als er steeds wordt meegekeken en beslist over het reilen en zeilen.
TH opdoeken en zo snel mogelijk een sterke trainer (buitenstaander) met visie en ervaring aanstellen ook al win je zondag.
0 0
Sandro19
Heel veel slechter dan hoe de resultaten nu zijn kan het iig niet worden
0 0
tomli
Dit is toch het moment voor Keizer om zijn eigen plan te trekken? Er vanuitgaande dat hij er een heeft teminste. Niet meer luisteren naar Hennie de dikkop, slome Aaron en de rest van die vazallen. Gewoon het elftal opstellen waarvan hij denkt dat het de sterkste opstelling is, met de spelopvatting die hij zelf voor ogen heeft. Schop die Spijkerman de dugout uit en doe je ding Marcel. Dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Laat je je oren hangen naar de angsthazen naast je dan weet je zeker dat je eruit geschopt wordt.
5 0
flyingsoccer
Gaat niet gebeuren Keizer moet het met deze clowns doen een andere trainer komt er pas als die zijn eigen assistenten mag meenemen. Vergeet niet zo wel spijkermank, winter en die laatste L ami moet je allemaal afkopen.
1 0
Sjaakvaak
'Keizer was eigenlijk liever als assistent gestart, daarom geven we hem wat extra tijd.' Wat een waanzin. Dat is juist des te meer reden om hem vroegtijdig aan de kant te zetten.

Prima als je hem assistent maakt van een nieuwe trainer, maar hij moet zsm weg als hoofdcoach. Waarbij de huidige assistent allen zo snel mogelijk de club moeten verlaten.
5 0
Boer Gijs
Wat een verrassing. Topsport mentaliteit is ver te zoeken bij TH
2 0
Sjaakvaak
Terwijl de vriendjespolitiek en liefdadigheid weer hoogtij viert.
1 0
Amsterdamsetrots
Bezem door het TH. Iedereen op flikkeren en Keizer assistent maken van een ervaren trainer met dezelfde visie als Bosz. Een trainer die ze even flink op hun kloten geeft na een wedstrijd van zondag. Keizer heeft waarschijnlijk een kringgesprek georganiseerd ofzo.
5 0
AjaxPassion
Ongelofelijk dit, alle shit die hierboven in het artikel staat is de verantwoordelijkheid van het TH, niet van Keizer! Duik daar dan 'ns vol op laffe Telegraaf!!!

En zo te lezen begrijpen de meeste supporters hieronder dat ook niet helemaal...
5 -1
wendoo9
En zo is het gap en niet anders !
0 0
Ajax4glory
Mijn eerste gedachte: Waarom?
Je weet dat het niet goed zit maar laat keizer gewoon doormodderen? Kom op de bezem erdoor. TH opdoeken en vervangen voor een TD. Stel een trainer met charisma en visie aan en laat deze zijn eigen staf samen stellen.
0 0
donpedroh
Weg met keizer Bergkamp Spijkerman. Opbokken
4 0
Hammerzeit
Bye Bye Flappie
1 0
de-Ajacied
Als er niets verandert zijn Dolberg en Onana met de winterstop weg.
Maar misschien is dat de bedoeling, maken we nog meer winst.
2 0
X-RaY
Lekker verliezen zondag dan kan de bezem er door, anders gebeurt er toch niets en denken ze dat het lek boven is.
9 -2
wendoo9
Snap niet dat ""supporters"" hier roepen dat we zondag moeten verliezen. Ik hoop dat we gewoon winnen bij Heerenveen en in het spoor kunnen blijven. Kan niet zo zijn dat we nu hopen dat ons aller Ajax moet verliezen en over twee maanden weer staan te juichen. We zijn toch Ajacieden die van onze club houden. Als we verliezen heb je toch een kut dag al had je het gehoopt dat ze zouden verliezen (dus niet) Het falen van Keizer heeft gewoon te maken met dit bestuur en niks anders. We kunnen Keizer wel de grond in boren ,maar vind dit niet helemaal terecht. Tuurlijk heeft deze man rare opstellingen en rare wissels waar ik ook geen moer van snap. Misschien toch wissels van die zure pruim die naast hem zit. Wie zal dat zeggen. Hij is ook zeker debet aan de malaise, maar ook deze trainer moet roeien met middelmaat en spelers die nog niet klaar zijn voor dit niveau waar velen wel dachten dat ze er klaar voor waren (middenveld,linksback enz) Een bestuur die vertikt om een of twee toppers terug te kopen en een speler laat schieten voor een paar miljoen. Keizer heeft ook de pech dat veel goeie spelers zijn vertrokken en ook moet doen met middelmaat of met spelers die pas aangetrokken is waar hij nog geen beroep op kan doen. En gisteren moeten we lezen dat we 50 miljoen winst hebben geboekt,terwijl we zevende staan in de Eredivisie. Wat is dit een bestuur zonder schaamte !!
2 -6
flyingsoccer
Het leest makkelijker als je alinea's gebruikt.
0 0
echtgras
Het is ook een heel lastig dilemma. Mijn Ajax hart huilt als ik denk dat we beter af zijn door te verliezen maar wat verandert er als we winnen bij Heerenveen? Juist.... helemaal niks helaas. En dan winnen we mss de week erop ook maar daarna weer een paar keer niet.
Je kan beter 2x goed verliezen dat er iets verandert (hoe pijnlijk dat ook is) dan dat je verspreid over 4 maanden veel meer punten laat liggen en ook het kampioenschap verspeelt. Of mss word je wel kampioen maar zitten we volgend jaar weer met hetzelfde probleem. Dat wil je toch ook niet?
En Keizer is zeker geen hoofdschuldige, alleen hem straffen heeft geen zin nee. Maar hij heeft wel deze baan geaccepteerd en dan ben je ook verantwoordelijk. Je kan dan ook weer niet alles afschuiven op de rest. Hij moet gewoon zeggen dat hij het niet eens is met Hennie of Aron en zn eigen beslissingen nemen. En als hij het wel eens is met deze opstellingen en wissels dan is hij ongeschikt als Ajax coach.
1 0
SuperHumpie
Exit Keizer betekent exit TH. Hiermee wordt in feite de hele club onbestuurbaar. Dit zal de RvC nooit doen gezien de positieve cijfers die zojuist gepresenteerd zijn. Financieel kerngezond, sportief morsdood.
7 -1
MSwertz92
Younes kon voor 12 mill naar duitsland(Schalke 04), tegen gehouden door Dennis Bergkamp. Bron: Valentijn Driessen.
3 -1
Redrum
Good old Valentijn wil het vuurtje nog even verder opstoken. Wat een wereldgozer is dat toch!
2 0
echtgras
Als dat helpt om nu de druk op te voeren zodat Bergkamp eieren voor zn geld kiest, dan juich ik dat deze keer toe....
1 0
Bensco
Ja nog effe hoor. We kunnen alles wel in de schoenen gaan schuiven van Bergkamp maar ergens is er ook een grens. Die rare wissels kwamen ook niet van Dennis, die zat namelijk bovenin de arena. Het is echt niet alsof Dennis en Keizer zitten te appen tijdens de wedstrijd.
5 -4
echtgras
Nee maar de speelwijze en met welke gedachte je wilt voetballen, ook bij de jeugd, komt wel van Bergkamp deels. En die verschilt wezenlijk met vorig jaar toen Bosz er zat.
Welk poppetje dat uitvoert is belangrijk maar minder belangrijk dan de spelopvatting
0 0
Bensco
Klopt, tenminste dat vermoeden heb ik ook maar ik doelde meer op dat we niet alles in de schoenen van Dennis kunnen schuiven. Driessen opperde nu dat Dennis in de weg heeft gelegen bij een transfer van Younes en eerder gaf hij hem ook al de schuld van de rare wissels terwijl Dennis hoog in de arena zat. Dat vind ik afzeiken om het afzeiken. Ik ben ook geen fan van de beste man maar er zijn meer verantwoordelijk voor de rotzooi bij Ajax.
0 0
de-Ajacied
Maar Neres is natuurlijk een Bosz aankoop.
Vindt Bergkamp niet leuk.
4 0
Lane 8
Het is toch ongelooflijk dat Marcel niet eens coach wilde worden en ik begrijp het van zijn kant zo goed. Als beginnend coach, met, wat voorheen de absolute top was, werken zonder enige ervaring met al dieego's, want de jongens die vorig jaar de finale hebben gehaald voelen zich helemaal 'the shit'. Dennis is de mol.
0 0
Panama
Zolang rest vh TH er zit maakt het niks uit
0 -1
ambtenaar
Laat van Gaal of Hiddink maar komen, kan me niet voorstellen dat Bergkamp of Hennie daar in tegen in hebben te brengen.
1 -4
OKP-AFCA
Er komt dus niemand meer die eventueel tegenwoord geeft aan Bergkamp of Hennie, het worden alleen maar kontlikkers en ja-knikkers.
2 0
MARTIN1992
Ik ben er helemaal klaar mee met deze tyfus club ze zoeken het maar uit... zolang deze knuppels aan de macht zijn spelen we veen play off voor CL maar om degradatie te voorkomen. Hoe lang pikken wij dit nog als supporters op de F-side hoeven we ook nie te rekenen en SVA ook nie andere woorden deze club is gewoon kapot gemaakt !

Ik hoop dat je kei hard op je bek gaat zondag keizer !
4 -3
Marcoryn
Keizer had lekker een jaartje bij Jong moeten blijven. Zondag gewoon kappen met die gast. Dit is trekken aan een dood paard.
1 -1
wasooittrotsopajax
Zal ik eens een gewaagde voorspelling doen?
Ajax gaat niet winnen in Heerenveen.
Oh ja, en kampioen worden we ook niet.
Beker hebben we wel een kansje, mits gunstige loting.
2 -2
Duif63
Mer andere woorden: als er van Heerenveen niet gewonnen wordt is het over en uit voor Keizer.
1 0
Schip
Van mij mag hij de zaak omdraaien met agressief spel en hoge druk. Daardoor is het spel van Bosz ook pas echt dat extra's gaan krijgen.

Ajax tegen Barca thuis onder de Boer; idem. Ajax tegen twente 15 mei: idem.

Hoog. Druk. Collectief.

Krijg je dat er niet in, dan krijg je geen Ajax voetbal.
2 0
NouridolbergNeres34
Belachelijk hij moet gewoon weg samen met bergkamp ,die wilde zijn vriendje marcel toch zo graag als hoofdtrainer hebben ,zodat hij alles kan beinvloeden nu is het gruwelijk misgegaan we liggenuit europa CL, EL, verloren van heracles en vitesse gelijk tegen ado.

Het voetbal is niet om aan te zien. Zit geen enkele lijn in, ja de lijn naar de afgrond misschien. Het is game over voor bergkamp, en sar kan ook zijn conclusies trekken.
5 0
Tscheu
Wegwezen
0 0
MichelAngelo66
Ik snap de primaire gedachte om hem te ontslaan. Ik vind Keizer een uilskuiken als hij roept dat de nieuwe aankopen op de bank nog niet genoeg zijn om ze in het veld te zetten. Maar hem ontslaan, is dat de oplossing? Wie gaan we dan krijgen? Winter? Bespaar me! De Boer terug? Een nachtmerrie.

- Een sterke onafhankelijk oordelende directeur die Bergkamp met z'n leutertje uit die hockey dames haalt, hem eindelijk eens aan het werk zet, hem naar de jeugd laat gaan, de werkelijke verbindingsman laat zijn tussen jeugd en Ajax 1 en hem verantwoordelijk maakt voor zijn daden.
- Een hoofd opleidingen die opleidt zoals Cruijff bedoeld heeft.
- Een technisch directeur die mensen aankoopt die direct van waarde zijn en aanvullend jeugdige beloften.
- Assistenten op de bank die werkelijk wat te vertellen hebben, in dezelfde lijn denken als de opleiding en uitstraling hebben.

Al met al dus een onderling kritisch samenwerkend team met het zelfde uitgangspunt en dezelfde doelstelling.

Dan kan Keizer gewoon blijven zitten. Ik kan het mis hebben, maar ik denk dat hij nu als een soort marionet daar voor de groep staat. Iemand die onder de duim zit van mensen die verkeerd hebben begrepen wat de term cultuurbewaker betekende en niet terzijde gestaan door capabele assistenten. Dan krijg je een onzekere en zwalkende onervaren hoofdcoach die soms de domste dingen uitkraamt en niet zijn visie weet/durft uit te spreken.
3 0
Bjorn2321
Hoppa..
1-0 achter, omschakelen naar kamikaze stijl en 4-1 verliezen.
Flikker die lamlul er samen met Hennie en Dennis deze ochtend nog uit.
2 -1
AFCSANCHEZ
Ik hoop dat Heerenveen wint.
4 -3
Leviathan
Ik hoop dat Keizer Ajax laag spelen zoals hij vorig jaar met Jong Ajax dee bij de meeste wedstrijden.
1 0
Truth
Voor de ranglijst hoop ik altijd dat Ajax wint, maar als een verlies er aanstaande zondag toe leidt dat de grote schoonmaak in wordt gezet, en die hele kaartclub er misschien uitgeflikkerd wordt, hoop ik van harte dat heerenveen in topvorm is zondag!
7 0
PJK54
Uitstel van executie of toont het management hiermee aan totaal ongeschikt te zijn voor hun werk? die hebben nooit stilgestaan bij de gevolgen van zijn aanstelling.
Keizer nu ontslaan zal ook voor het management grote gevolgen hebben die kunnen ook hun bureau leegmaken daar ze direct verantwoordelijk zijn voor zijn aanstelling.
Ook zal voor de rest van de technische staf het doek vallen en dan............. juist dan komt het probleem wie gaat dat allemaal overnemen cq aansturen? Een trainer vinden zal niet het moeilijkste zijn maar een capabel management zal heel wat voetjes in de aarde hebben zeker gezien de belangen die op de achtergrond meespelen.

AL met al zijn we lekker wat opgeschoten met die beursgang geld genoeg voor NV Ajax en voor AFC Ajax blijven de kruimels over in de vorm van een heel matige selectie en de supporters....... eh wat zijn dat? ohja die geldbron op de tribune maar die heeft weinig tot niets te vertellen!!!! toch NV Ajax
3 -1
aanval86
het is tijd aan ons om op te staan. genoeg is genoeg!
1 0
Toon meer reacties