Huntelaar denkt voorlopig niet aan stoppen

BVeenstra, 20-09-2017 om 08:30, 5990 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar denkt voorlopig nog niet aan het beëindigen van zijn voetballoopbaan. De 34-jarige spits keerde afgelopen transferperiode na negen jaar buitenland terug bij Ajax en tekende een contract voor één seizoen. Toch lijkt het erop dat Huntelaar hoopt op een langer verblijf.

‘Vorig seizoen kwakkelde ik een paar maanden met een knieblessure, maar nu voel ik me topfit', vertelt hij in de nieuwe Voetbal International. 'En natuurlijk is het lekker dat ik direct weer met goals belangrijk kan zijn. Maar dat verrast me ook weer niet, mijn stap naar Ajax betekende zeker niet dat ik maar even ging afbouwen. Zo zit ik ook niet in elkaar. Als ik ook maar een beetje het gevoel heb dat ik maar wat meehobbel, stop ik direct. Dan is het klaar. Maar tot dat moment wil ik nog alles eruit halen, elke dag opnieuw', aldus Huntelaar, die voorlopig nog niet klaar lijkt te zijn met het voetbal.

Wel geeft hij aan dat hij is veranderd sinds zijn vertrek bij Ajax in 2008. 'Ik ben ouder, heb meer ervaring, ben niet snel verrast door iets of iemand. En uiteindelijk leer je ook anders omgaan met je omgeving', vertelt Huntelaar, die als jonge speler vooral met zichzelf bezig was. 'Dat is ook logisch. Nu let ik veel meer op de spelers om me heen, op het team, hoe we het met Ajax het best kunnen doen zodat we landskampioen worden. Uiteindelijk moet alles dit seizoen leiden tot dat ene doel, dat lijkt me duidelijk. Als ervaren speler ben je daar automatisch meer mee bezig.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PowNed
Held.
7 0
Ruff Rhythim
Zoals hij nu speelt kan hij nog zeer zeker 2 jaar mee, wie weet langer....
Die vent is topfit !
7 -2
BlueDuke
Kan hard gaan op die leeftijd. Gok nog een jaartje en dan wordt het lastig voor hem.
0 0
Bjorn
Ik wil deze man graag volgend seizoen ook nog in een Ajax-shirt zien. Als aanvoerder.
7 0
godofajax1900
Denk dat Klaas Jan nog makkelijk 2 seizoenen mee kan
7 0