Keizer: 'Vervelend nog zacht uitgedrukt'

SJvanveen, 10-09-2017 om 12:28, 23492 views, Ajax Life | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Marcel Keizer baalt flink van het feit dat naar alle waarschijnlijkheid Ajax-fans niet aanwezig zijn bij het bekerduel tussen Scheveningen en Ajax. De Amsterdamse fans mogen twee keer in drie dagen niet afreizen voor duels van Ajax in Den Haag.

Op 17 september ontvangt ADO Den Haag Ajax in De Hofstad, waar geen Ajax-supporters bij mogen zijn, de 20e september vindt Schevingen-Ajax ook zonder uitfans plaats in het Cars Jeans Stadion. Keizer tegenover Ajax Life: 'Natuurlijk wil ik dat wij met onze supporters spelen.' 

'Als je ziet hoe de fans overal waar we spelen achter de jongens staan, dan vind ik dat echt grote klasse', is de oefenmeester lovend over de eigen aanhang. 'Zeker als je niet in zo’n goede fase zit, zoals we met Ajax hebben gezeten. Dan vind ik het heel vervelend – en dat is nog zacht uitgedrukt – als ze er niet bij kunnen zijn.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
hetzijnmaar
gewoon de eerste 5 jaar geen Beker, of de eventuele Johan Cruyff schaal boycotten als we ons er al met dit wanbeleid voor plaatsen
en net als n bericht hieronder, Laat uitzoeken of we misschien beter in Belgische of Duitse competitie kunnen gaan deelnemen
0 0
AlexIbarra
17 uitwedstrijden in de eredivisie.
-7 op kunstgras.
-3 zonder uitsupporters.

Dus totaal maar 7 uitwedstrijden met normale omstandigheden voor betaald voetbal.
En dan is het nog afwachten wat je weer voor een scheids krijgt...

Ik ben niet zozeer voor een Beneliga of zo, maar vind wel dat de professionaliteit in NL omhoog moet. Dat hoeft niet altijd met videorefsystemen die miljoenen kosten, begin eens simpel.

Iedere eredivisieclub (eigenlijk Jupiler ook) zorgt er maar voor dat ze een grasmat hebben. Bondsvoorzitters die voorkeuren voor clubs uitspreken of over lopende onderzoeken praten (v Oostveen, kakkies / Twente) flikker je eruit. Clubs die jarenlang frauderen laat je niet in de eredivisie spelen, clubs die geen fans kunnen ontvangen mogen wel meespelen maar dan alleen uit.

Bij doeltrappen en ingooien niet elke keer 30 seconden tijdrekken, laten ingooien daar waar de bal uit ging. En als iemand in een handbalverdediging na elke overtreding de bal nog eens wegschiet of op 2 meter ipv 9.15m gaat staan, mag daar ook tegen opgetreden worden. Een spijkerhard duel vind ik prima, maar die nieuwe jongen Johnsen krijgt vandaag drie 'professionele' overtredingen tegen terwijl hij zijn man al voorbij is en die man (steeds dezelfde) komt er zonder kaart vanaf...

Wij zijn van huis uit een aanvallend en goed georganiseerd voetballand maar de 'ga-maar-door' trend onder de scheidsrechters werkt niet echt aanvallend positiespel in de hand. En de vrij strikte financiele regels in NL werken beperkend voor clubs die vooruit willen, maar als een club er een bende van maakt wordt deze niet gestraft. Dan is het ineens ouwe jongens krentenbrood.

Zag net ergens een Belg vertellen dat er momenteel een kleine 50 miljard per jaar in de Europese voetbalindustrie rondgaat. En wij hebben geen grasvelden.
1 -1
hetzijnmaar
Ajax heeft jarenlang gefraudeerd je komt zeker net kijken
0 0
Hans Kraay Jr.
Gewoon lekker met 0-10 de bietenbrug opsturen daar heb je geen supporters voor nodig tegen dat stelletje amateurs. En de aankomende duels lekker de ADO supporters weigeren in de JC arena.
1 -3
1eringzuid2
Dat is geen oplossing maar kwaad met kwaad vergelden.
0 0
ram
Het is een bekerpotje tegen een kutclubje... Who cares.
3 -3
1eringzuid2
Hier begint het mee... volgende stap is dat elke burgemeester het wel erg gemakkelijk vindt om (Ajax) supporters te weren. En binnenkort mag je dus nergens meer heen.
1 0
BarAjax
Clubs die niet in staat zijn een wedstrijd conform de eisen/regels te organiseren lekker verbannen uit dat bekertoernooi. Hoe moeilijk kan het zijn.
12 -2
Robinjo1988
Ze hadden op fside alweer snel een spandoekje gemaakt. Maar over het wanbeleid bij Ajax hoor je ze nauwelijks.
13 -20
Panama
Die hebben toch ook geen verstand van bestuurlijke zaken joh, maken ze zich echt niet druk om. Maar niet kunnen snuiven in scheveningen zet kwaad bloed natuurlijk. Ik had super veel respect voor vak 410. Prachtige sfeeracties, 90minuten vocale steun en altijd achter de ploeg blijven staan. Gister was het echt totaal sfeerloos, stil en saai.

En nee ik heb geen seioenskaart en kan dus ook niet "zelf ff sfeer gaan staan maken in de fside" zoals hier de veelgebruikte reactie is bij kritiek op de sfeer. Het is enkel een constatering. Zij hebben een seizoenskaart in een sfeervak, met volle verstand genomen. Maak dan ook sfeer en niet bij elke foute pass fluiten en uitjouwen
De sfeer is met de opheffing van 410 afgestorven.
6 -5
Robinjo1988
De sfeer was ook niet best nee. Maar oke dat kan een keer gebeuren. Ik vind het erger dat ze het wanbeleid bij Ajax niet afkeuren.

Gisteren ook in mijn vak met enkele supporters gesproken en ik had het idee dat ze het allemaal wel prima vonden.. Tja, als supporters niets doen blijven Hennie en Dennis gewoon doorgaan met Ajax kapot maken.
4 -1
Panama
Vreemd is dat he, heb er ook zat in mijn vriendengroep die zeggen :" haal Frank maar terug, toen wonnen we tenminste prijzen". Nou daar zakt mijn broek dus vanaf. Maar ook grappig om te zien dat er dus zoveel verschillende opvattingen zijn over het huidige beleid. Ik kan er namelijk echt niet bij dat je het op dit moment prima zou vinden haha
3 0
Robinjo1988
Inderdaad. Meestal gaat men pas morren als de resultaten slecht zijn. Maar we zien nu toch al dat het de verkeerde kant op gaat bij Ajax!?

Overigens denk ik dat Frank de Boer het niet slechter zou doen dan Keizer met deze groep. Ik kan dat gepruts met systemen echt niet aanzien.
1 -1
waayop
Als er nu een vak was dat stijf stond van pillen en coke was het 410 wel en die waren vooral met hun eigen 'sfeer' bezig en zichzelf belangrijk vinden.
1 -3
AIR-S
Als het je niet zint, ga er zelf wat aan doen.

Je kan niet verwachten dat andere altijd alles opknappen voor je. Zo werkt dat niet .
4 -3
Robinjo1988
Ik doe wat ik kan, maar zit sowieso in een ander vak. Als er protesten of acties zijn doe ik daar altijd aan mee.

Had gewoon wat meer verwacht van de fanatieke groepen. Maar ze maken zich alleen druk om zaken als het supportershome en uitsupporters. Maar toen Jonk en Cruijff gesteund moesten worden waren ze nergens te bekennnen.
4 -6
Piejotter
Je kunt ze steunen door zaklampen te sturen :-)
0 -1
Mokumnorth
Sta eens op achter die computer vandaan en maak er zelf 1 zou ik zeggen....
2 -3
Robinjo1988
Ik doelde vooral op vocale protesten. Die waren er wel bij VVV uit. Ik had gehoopt op een massaal protest gisteren. Maar de meeste supporters vinden het allemaal wel prima, zo lijkt het.

Bovendien hebben spandoeken niet zoveel nut.
1 -2
ajax1981
Tja, je club steunen is ook bizar
1 -2
Robinjo1988
Wat lul je nou man?
0 0
MARTIN1992
Waar jullie gaan we volgen jullie overal wij blijven Ajax altijd trouw.

Gewoon kaarten kopen via Scheveningen !!
3 0
MFox
Snel twee goals maken tegen die amateurs en dan demonstratief met elf man op eigen helft gaan staan. Uit protest een grafpot ervan maken. Iedere bal het stadion proberen uit te schieten.
11 -1
FlyingDutchMan
Haha voor!
8 0
Hans Kraay Jr.
"Zoals we met Ajax hebben gezeten."

Volgens mij zit Ajax nog steeds in die mindere fase. Je wint gister wel maar het was echt weer niet om aan te gluren.
7 -3
Labrador
Kan makkelijk bij ado. Vanaf volgend seizoen alleen de NL+ houders laten gaan. Gaat dat goed, de rest.
0 0
HansBeus
Gewoon die gasten in den haag alle hoeken van het veld laten zien Marcelleke!... dan worden ze vanzelf doodstil!..
0 0
godofajax1900
Als je goed geluisterd had.keizer dan floten ze gister toch echt
3 -2
FlyingDutchMan
Sommigen hebben 24 uur een fluit in hun reet
1 0