Viergever kritisch: Anders geen kampioen'

BvdPloeg, 09-09-2017 om 23:59, 17114 views, Voetbal International | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Nick Viergever heeft zich zaterdag na Ajax - PEC Zwolle kritisch uitgelaten over het spel van zijn ploeg. De verdediger, die zelf ook af en toe slordig voor de dag kwam, vindt dat Ajax snel beter moet.

'Ik heb een heel slecht gevoel overgehouden aan deze wedstrijd. Dat klinkt misschien gek als je met 3-0 wint, maar het ging lange tijd zo moeizaam. Het liep niet, er ontbrak iets in ons spel, en ook het vertrouwen is maar deels aanwezig. Gevolg is dat PEC het tempo lange tijd bepaalde. Dat kan niet. En dan hadden we nog geluk dat zij ook niet veel geloof in hun spel hadden, anders had het zomaar verkeerd kunnen aflopen', vertelt Viergever aan Voetbal International.

De linkspoot klaagt: 'Het was allemaal zo statisch, met dit nieuwe systeem liep het niet. Zo gek is dat ook niet, we hebben er pas twee keer op kunnen trainen. Na vanavond is duidelijk dat voor dit systeem nog heel veel trainingsuren noodzakelijk zijn. De trainer kiest ervoor en dat begrijp ik ook wel als je spitsen van het kaliber Dolberg en Huntelaar in je selectie hebt. Voor elke verdediging is het niet lekker om daar tegen te spelen. Maar vandaag lagen de frustraties bij ons. Er is een hoop werk aan de winkel, in welk systeem dan ook. Als we op deze manier doorgaan, worden we geen kampioen.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
In welke systeem je ook speelt.
Een tegenstander als PEC mag geen problemen opleveren.

Ik vind het geweldig dat Keizer kijkt naar alternatieve systemen.
Het systeem met Dolberg op 10 is een realistische optie.

Ik heb de wedstrijd niet helemaal gezien, wel de samenvatting.
Zag ik het goed dat Frenkie op 10 kwam te spelen?
0 -3
Amsterdamsetrots
Desnoods Dolberg op de plek van Younes en dan frenkie erin. Met sinkgraven op back en dit middenveld heb je echt wel iemand die de linkerkant bestrijkt als Dolberg naar binnen trekt
1 -3
achterlijn
Grapje?... Younes is degene met de meeste dreiging bij Ajax.
0 0
X-RaY
Kampioen wordt je toch niet zolang dat op de bank zit, met dank aan het TH.
0 -1
ambtenaar
Heeft hij inmiddels al een aanbieding gekregen van Ajax ?
0 0
BarAjax
Snap niet waarom iedereen Veltman zo graag naar het centrum ziet verhuizen? Die man komt daar ook te kort.

Sinkgraven/Viergever op de LB. Wober/de Ligt/Viergever het uit laten vechten in het centrum en Orejuela RB. Klaar ben je. Veltman backup RB en in geval van nood CV. Lekker verpatsen straks.
3 -3
johnd
Veltman naar het centrum en Hunt altijd in de basis en 80% van de problemen is opgelost.
3 -2
Willem410
Zet Dolberg op de plaats van Younes, Frenkie erbij op het middenveld en klaar ben je.
5 -2
de-Ajacied
Precies
En dan ook Viergever weer op LB Dijks eruit en Veltman centraal en Orejuela RB
1 -1
ETM
De woorden van een aanvoerder..
3 -1
LezDeBoer
Viergever als aanvoederder was ook het meest logische geweest
2 0
RaynoFischer
Liever geen kampioen en dat er eindelijk de juiste koppen gaan rollen, we hebben een keer langer zonder titel meegemaakt en als er goeie veranderingen komen heb ik nog een jaartje niks er prima voor over.
7 -6
Zionist
Die ratten blijven gewoon zitten. Als ze van Ajax hadden gehouden dan houden ze Bosz nooit laten gaan. Ze zitten er voor zichzelf en iemand anders. Geen zelfkritiek en alles gaat goed. Wie controleert die rotzakken?
10 -1
Ajax27
Als ze Bosz aan zn contract hadden gehouden dan had hij er een rechtszaak van gemaakt. En al had Ajax die gewonnen dan had je een ongemotiveerde trainer gezien die eigenlijk weg wil om bij een topclub uit een top-5 competitie trainer te zijn. Waren we dan blij geweest?
2 -3
Koenniiee
Wat heeft Overmars er aan om kant te kiezen (hij stond achter Bosz) als 'duidelijk is dat Bosz zou gaan.' Kortom, Bosz' intentie was gewoon om hier te blijven, mits de werksituatie verbeterde met een nieuwe assistent.

Dan helpt het niet als men in het TH kritiek heeft dat hij niet rouleert, trainingsintensiteit niet hoog genoeg ligt en hij roekeloos te werk gaat (risicovolle druk). Terwijl hij fantastisch werk levert. Uiteindelijk ga je dan, ja!
2 0
Ajax27
Er kwam naar buiten dat de werksituatie niet goed was... en 1 of 2 dagen later kwam ineens naar buiten dat Dortmund geïnteresseerd was. Uhhhh.... ja, 1 en 1 is 3. Natuurlijk hebben er al gesprekken met Bosz en Dortmund plaatsgevonden en dat naar buiten in de media brengen is gewoon een extra zetje om te forceren dat je naar Dortmund gaat.

Dat iemand geevalueert wordt na zijn seizoen is niet meer dan normaal. Iedereen heeft op z'n werk jaarlijks een evaluatie. Dat hij niet rouleerde was terechte kritiek. Dat heeft er mede voor gezorgd dat El Ghazi, Tete en in mindere mate Riedewald zijn vertrokken. Trainingsintensiteit valt over te dubben.. Bosz had vrijwel nooit blessures maar dat zal vast uitgebreider met hem zijn besproken. En dat Bosz maar 1 systeem speelde was idd ook de kritiek van de rest van de analisten in NL. Het ene systeem waar we ontzettend veel succes mee hebben gehad vorig seizoen. Maar wanneer we dat systeem niet konden hantern omdat we niet lekker in de wedstrijd zaten of de tegenstander gewoon heel anders op de druk reageerde, dan was er geen 2e plan. En dan zakte we vaker heel hard door de ondergrens.

Bosz heeft de Boer een prachtige aanbieding naar Tottenham zien afwijzen. Die heeft bij zichzelf gedacht... dat gebeurt mij niet. Dortmund is gewoon een prachtige grote club die in de top van de Bundesliga speelt. Trainer kunnen worden bij een topclub in een top-4 competitie, dat is een hele kleine kans. Die zou Bosz nooit hebben laten schieten.
0 0
AlexIbarra
Zo zie ik het ook nog steeds.

Veel mensen nemen de lezing van Bosz graag over maar ik denk dat iedereen prima met elkaar kon werken totdat er een club kwam die momenteel verder is en een stuk meer betaalt.
Toen werden de verschillen in inzicht die vakmensen nou eenmaal kunnen hebben ineens cruciale redenen om niet verder te kunnen gaan. Bosz wilde natuurlijk geen wegloper genoemd worden.

Ook niet onbelangrijk: het TH is toch die kern van oud-spelers die Cruijff graag aan het roer zag bij de club, en de trainer een passant? Denk dat het sowieso goed beleid was geweest om hem niet de hele staf te laten uitkiezen. Als zij een jaar later dan alsnog weggaan ben je meteen iedereen kwijt die binding heeft met het eerste elftal. Voor onze jonge en wisselende selecties is enige continuiteit wel handig.
0 0
RaynoFischer
Reken ik toch niet op met deze incapabele trainer en het waardeloze TH ....
4 -1
Panama
Mwah psv is drama en feyenoord gaat het schema niet aankunnen. Huntelaar zal er wel in blijven staan, en als ik afgelopen weekend weer alle centrale duo's gezien heb... maakt klaas er wel een stuk of 30/40. Paar jaar geleden werden we ook 4x kampioen met een incapabele trainer en dito TH. In mijn ogen geen titels om trots op te zijn gezien het spel destijds en concurrentie op dat moment. Verwacht dus weer zo'n periode. Slecht voetbal
2 0
Mokum<3destad
Het zou zomaar kunnen dat Keizer vanuit het TH de opdracht krijgt om Dolberg op te stellen. Als er daadwerkelijk 50 miljoen is geboden op Dolberg, dan is het kapitaal vernietiging wanneer hij op de bank komt te zitten. Iedereen kan zien dat Dolberg niet goed bezig is en Huntelaar in top vorm steekt. Nu wordt onze hele opstelling omgegooid met het slappe excuses dat je zoveel mogelijk scorend vermogen op het veld wil staan. Een team dat goed in elkaar steekt zal veel doelpunten maken. Niet door 11 spitsen op te stellen.
7 0
Joseph
Ik hoop dat die clowns op de bank naar Viergever luisteren, die zegt gewoon op een nette manier dat jijhet niks vind. Met gezond verstand ga je namelijk geen trainingsarbeid steken in een systeem dat totaal niet werkt en waarmee PEC Zwolle je het in eigen huis lastig kan maken!
4-3-3 of 3-4-3 (3-3-4) dat zijn de smaken die je hebt bij Ajax, systemen waarbij je het middenveld opoffert mogen de clowns op de bank doen als ze weer bij een club van hun niveau zitten, MVV ofzo.
13 0
Ajax27
Huntelaar gaf al aan dat 1 van beiden constant iets meer moet inzakken waardoor het een verkapte nummer 10 is. En viola... daar heb je je 3e middenvelder. Niet te moeilijk toch?

Ze moeten er gewoon nog veel meer op trainen en dan slijpt dit systeem er echt wel in.
0 -1
Koenniiee
Wat vond je van Dolberg als 9,5? Eens met je comment. Dat zegt Viergever inderdaad tussen de regels.
0 0
JanTa
Dit keer lag het toch echt niet aan de spelers maar aan de coach die geen keuzes durft te maken over wie er in de spits moet en dan maar het hele systeem omgooit om beide op te kunnen stellen. Het gekke was, toen Frenkie ingebracht werd voor Dolberg begon Ajax wel te voetballen. Ik kan er niets aan doen maar mijn vermoeden word steeds vaker bevestigd dat Keizer de zwakste schakel is.
10 0
Mathijsvenner
Met de opstelling van gisteren wordt je inderdaad geen kampioen..
Hoop dat Sinkie weer snel fit is, want Dijks is gewoon niveau Willem 11.
Mijn ideale opstelling :
Onana
Veltman - de Ligt - Viergever - Sinkie
F. De jong
Ziyech - Vd Beek
Neres - Huntelaar - Younes.

Het liefst zie ik Orejuela op RB, helaas is onze 'captain' heilig bij de meeste trainers..
Kluivertje er in richting de 60e minuut. Vind hem in de basis nog vaak matig, maar als invaller ideaal met zijn snelheid.
Dolberg ook elke wedstrijd laten invallen waardoor vertrouwen hopelijk terug komt.
Vd Beek mag van mijn part ook vaker gewisseld worden, ik vind het vaak nog matig van zijn kant.
0 -2
HZMKK
Je ideale opstelling en dan Veltman erin zetten. Om vervolgens te zeggen dat je liever Orejuela ziet... shit man praat jezelf niet zo tegen!!
0 0
NouridolbergNeres34
Younes was gisteren ook weer 90 min lang matig, kluivert brengt altijd iets extra's.
Gewoon met kluivert starten en cerny laten invallen en Neres gewoon eens een keer 5 wedstrijden 90 min lang basis.
5 -1
Minsc
Een ideale opstelling met Younes er in, niet te geloven.
4 -6
Knalpot
Youness is gewoon een van de beste voetballers in je selectie dat ie niet meer scoort is minder maar het gevaar dat hij creeert dat krijgt geen andere buitenspeler van ons voor elkaar. Kluivert is leuk als er meer ruimte komt omdat de tegenstander meer risico gaat nemen, maar zolang je niet op voorsprong staat en de tegenstander de dubbele bus parkeert dan heb je niet veel aan hem.
2 0
AFCAsphere
Blijven huilen.
0 0
Redrum
Die waanzinnige opstelling met twee middenvelders zorgde ervoor dat PEC makkelijk mee kon voetballen. Toen Frenkie kwam voor Dolberg was Ajax heer en meester. Keizer moet echt snel normaal gaan doen nu of anders oprotten.
11 -3
Knalpot
Yep en toen was zwolle natuurlijk ook nog lekker okselfris enzo. Het grootste probleem was gewoon de belabberde passing en het feit dat je gewoon geen snelle 2e goal maakt.
0 -2
aietos
Denk je nou echt dat Keizer de opstelling bepaald? Dat doen Bergkamp en Spijkerman, die willen perse een plan B en C. Het lijkt helemaal nergens op.
1 -4
ambtenaar
Dan word het tijd dat Keizer een paar ballen laat groeien en gaat doen waar hij voor betaald word.
5 0
charis
Waarom zou Keizer een deel van z'n trainers cv af laten hangen van die twee pipo's?
Mocht dat het geval zijn, dan heeft de beste man misschien geen/weinig respect voor zijn eigen loopbaan door als trekpop te willen functioneren.
3 0
AFCAsphere
Heb je gezien hoe Keizer Jong Ajax liet voetballen vorig seizoen? Vergelijk dat even met nu, en houd in gedachten dat Bosz weg moest omdat Spijkerman en Bergkamp vonden dat zij niet genoeg te zeggen hadden. Zij hebben wel degelijk veel invloed op de opstelling en de tactiek. Vergeet niet dat het goede vrienden van elkaar zijn. Waarom denk je dat ze kiezen voor Keizer i.p.v. weer een vreemdeling met een eigen mening?
3 0
prinsmp
Met F de jong en straks Sinkgraven komen we weer aan voetballen toe. Nu moeten we even overleven met een paar dravers in het veld. Als we dan overleven met 3-0 vind ik het best.
10 0
NouridolbergNeres34
Het is te gek voor woorden dat die gozer nog speelt want je kon ook met Wober als LCV spelen en Viergever linksback. Maar dat kunnen die leeghoofden op de bank niet bedenken.

Gewoon 4-3-3 en frenkie op het middenveld, keuze maken tussen hunt en dolberg. Het is allemaal niet zo ingewikkeld.
2 0
Knalpot
Neuh want die slimmerikken als jij die snappen wel dat je rustig met een 18 en 19-jarige naast elkaar kan gaan spelen in het centrum.
0 -2
Ajax_95
Die ene draver is toch wel het symbool van het beleid van deze zomer. Het is onbestaanbaar dat die gast op linksachter in de basis staat en toch staat ie er al een paar weken. Het is inderdaad te hopen dat Sinkgraven snel terug is.
8 0
suarez30
Ik hoor niemand over Orejuela die goed speelde bij Jong ......kans geven , kan nooit slechter zijn als veltje
En arme Dijks doet zn best maar niveau is te laag.
Sinkgraven en viergever uit vechten voor LB
Wober centraal zetten
Younes zelfde verhaal als Dijks
Kluivert links en neres rechts beste optie.
En hunter even boven Dollyberg zetten
8 0
Daneman
achterin op het middenveld mis je een ervaren gast met power. Schone te veel mooi weer voetballer, v Beek te jong. niet in balans. had graag type Anita, of Nigel daar gehad.
7 0
fanforeffer
Bij elke snelle tegenaanval of hoge bal is het billenknijpen. de hele verdediging is zooooo onzeker en niet capabel om rust en zekerheid te bewaren. Veltman die ook nu weer de gekste missers af wisselt met goede actie. Maar ook de Ligt en Viergever hebben steeds weer van de rare blackouts. Dijks heeft veel inzet en passie ,maar is te lomp .
0 0
foroloca
Elk systeem met Dijks in je elftal is gedoemd te mislukken. Veltman is wel wat beter dan Dijks maar is ook een ramp als back. Er is totaal geen evenwicht achterin. Hoop snel op die nieuwe jongens/Singraven en wat jeugd om dat gat te vullen.
3 -2
eros
Als je eerlijk bent heeft Huntelaar gewoon de strijd gewonnen vooralsnog. Dolberg moet zich terug gaan knokken en zal hier sterker uit komen.
Daarnaast moeten we stoppen met Dijks op de flank.

Onana
Veltman-Wober-deLigt-Viergever
F.deJong(/Shone)
vdBeek(/S.deJong)-Ziyech
Neres(/Kluivert)-Huntelaar-Younes

Eventueel 3-3-4 door 1 van de verdedigers eruit te halen en Dolberg naast Huntelaar te zetten.
1 -2
AFCAPolarBear
Heb ik naar een andere wedstrijd gekeken? Als het na 25 minuten 3-0 staat is nog niet eens zo vreemd! Dolberg en Younes hadden die enorm grote kansen moeten afmaken. Valt die 2-0 snel, dan kan je "gewoon" weer naar de uitslagen zoals vroeger uitlopen, een 7-0 ofzo. Ik vond de 4-2-4 nog niet eens zo gek bedacht? Want hoe kan je 4 spitsen gaan dekken, helemaal kaliber Dolberg en Huntelaar? Dan speel je al gelijk 1-op-1 achterin. Dat zou betekenen dat je met minimaal 5 achterin moet spelen, en dan hebben zij maar 3 middenvelders of totaal geen dreiging voorin. In de Eredivisie bluf je elke tegenstander af op die manier. Enige verbeterpunten is het afjagen, dat gebeurd totaal niet en dan komen de verdedigers in hun zwaktes te spelen. En daarnaast kan je beter met 3-3-4 gaan spelen. Ben je overal op het veld de baas, en hou je minimaal 4 van de 5 wedstrijden de nul. Succesfactor voor een 34e titel!
2 -6
Knalpot
Juist je vergeet de kopbal van de Ligt nog , na 18 minuten ofzo hadden we al 7 behoorlijke kansen gekregen (en voor Koen, ja een uit een standaardsituatie), maak je 2-0 dan sluipt die angst er ook niet zo in na een slechte pass. Nu gaan er een paar passes fout en gelijk het hele team doet een paar stappen achteruit qua niveau.
0 0
Koenniiee
Juist daar moet je doorheen kijken. Je moet namelijk kijken naar hoe die kansen tot stand komen. Als je tien keer gevaarlijk bent en het komt (bij wijze van) alleen uit standaardsituaties, dan heeft dat niets met goed voetbal te maken, ook al kun je 10-0 voor staan. Ajax speelde helemaal niet goed, was gevaarlijk, maar dat had niets te maken met goed combinatievoetbal of -flankspel. Dat kwam louter tot stand door één man (Ziyech) of de (lange ballen) crosspasses die prima waren.

Ik had een flashback. We mogen dankbaar zijn dat Ziyech speelde want als daar Davy, Bazoer of Gudelj speelde dan hadden we een ontzettend groot probleem. Met name Ziyech (en Frenkie) zijn de enige spelers die er geen tikkie' terug en breed van maken, maar juist zorgen voor voetbal en gevaar. Pas met de 433 op het eind kwamen we eindelijk tot goede kansen (door meer ruimtes), met name door wél goed combinatievoetbal.
5 0
Godenzoon24
Dit is een opstelling voor opportunisme. Zo speelde we de eerste 10 min ook. Maar dat kan geen 90 minuten. Raadsel waarom dat wel geprobeerd wordt. Dit is enkel iets voor de laatste 10/20 min als er een keer wat geforceerd moet worden. Positioneel sta je verkeerd. Dat ze je je overbluft ze , daarna krijgen ze het door , kun je moeilijk druk zetten en hebben zij dus de bal.
5 -1
aietos
Wat een waardeloos voetbal. Wat nu? Plan D? Keizer, Bergkamp en Spijkerman rot aub zo snel mogelijk op. Het is niet om aan te gluren.
9 -6
godofajax1900
Ik zou volgende week 1 5 5 spelen dat heeft ie nog niet geprobeerd
9 -3
NouridolbergNeres34
Of een keer proberen met 10 op het veld beginnen , met dijks erbij speel je zowiezo al met 10 man.
0 -1
Pierre Heno
Elke week een ander systeem.....gaat weer een 'leuk' seizoen worden waarbij Keizer aan het eind van het seizoen nog zoekende is naar de ideale opstelling. Wàt 'n zooitje is het toch aan het worden, en allemaal vallen ze in herhalingen. Veltman zegt voor de 155e keer dat het vanaf nu ècht beter moet. Hoe serieus kun je het allemaal nog nemen!! Nou ja niet dus. Het was , is en blijft Ajax Comedy Capers waar de supporters nu zo te lezen al met veel plezier uitkijken naar woensdag om Feyenoord tegen City op de bek te zien gaan.....Zegt feitelijk genoeg over wat wij hier op het veld hebben rondlopen in de Arena. Gelukkig hoeven wij niet tegen City te spelen met deze 'selecao'. Zo heb elk nadeel toch weer een voordeel.
2 -8
Tinus
Ik begrijp die hele 424 opstelling niet. In mijn optiek was de balans totaal zoek vandaag. Met frenkie erin was die gelukkig weer terug. Volgende week graag met frenkie beginnen ipv Dolberg of Huntelaar. Waar de laatste denk ik aan het langste eind trekt vandaag.
22 0
Simon1
Het is ook niet te begrijpen. Met een 4-2-4 heb je spelers op posities met taken die niet bij hun passen. Zet gewoon een 4-3-3 met een echte '6 neer, dus geen Schöne, en laat het tijdens een wedstrijd omzetten naar een 3-5-2 indien nodig, zoals tegen Manchester United. Die twee systemen hebben namelijk dezelfde invulling van spelers nodig. Laten wij nou net de spelers daarvoor hebben, kijkend naar vorig jaar met Bosz.
0 0
MankeNelis
Dat gaat ook niet. Er was ooit een man die predikte dat je driehoeken over het hele veld moest kunnen maken. Dat kan alleen als je logisch opgesteld staat. met 2 op het middenveld sta je altijd verkeerd. Wie verzint zoiets? Je hele elftal valt in 2 stukken uiteen. Ik vind het eigenlijk de zoveelste tactische blunder.
12 -1
Joseph
Nick was vandaag de zwakste op het veld, ik vind hem ook gewoon geen goede centrale verdediger, bezit niet de opbouwende kwaliteiten die je bij Ajax graag ziet centraal achterin. Ik hoop echt dat er snel gerouleerd gaat worden achterin, want daar licht de basis van de slechte prestaties tot nu toe. al lag het vandaag aan de keuze van de staff om met 2 midenvelders te spelen.
3 -13
Godenzoon24
Licht? Dat is net zo fout als je oordeel over Viergever. Stop eens met dat gezeik. Vorig jaar gewoon zelfs een dragende speler. Het hele team speelt nu minder. En het feit dat het bestuur maar wat met die jongen doet, niet verkopen , niet verlengen, zal ook niet helpen met zijn persoonlijke gemoedstoestand. Daarbij was hij gister helemaal niet slecht.
4 -1
Dexy
Ik vond Viergever het vandaag juist prima doen. Samen met de Ligt en Huntelaar de beste op het veld.
15 -1
behangdelul
je vergeet Veltman
13 -2
14Abdelhak14
Donny was ook goed hoor op 2 domme momentjes van balverlies na. En Frenkie viel weer fantastisch in. Die moet gewoon basis spelen, zijn plek op de bank is niet langer te verantwoorden.
0 0
NouridolbergNeres34
Fijn dat er nog iemand kritisch is bij Ajax.
32 -2
Godenzoon24
Idd. Goed dit. Beter dan een Gullit, 'Fantastic game'.
Makkelijk om de prestatie op te hemelen na 3-0. Na een verlies kan iedereen dat. Maar moeten juist kritisch blijven als we wel ogenschijnlijk makkelijk winnen. Top Nick. Hoop echt dat ze je contract verlengen. Laat jou de rode draad in onze selectie zijn voor de aankomende jaren. Dit is je top misschien. Maar dat is prima voor ons en voor jou.
9 0
Joseph
Wat dat betreft een betere aanvoerder dan Veltman, die zich niet uit durft te spreken.
9 -5
Tinus
Je hoeft van mij geen fan van Veltman te zijn, maar ajb geen flauwekul verspreiden. Veltman is echt wel kritisch.
14 -7
Pierre Heno
Veltman komt altijd met dezelfde one liners. Dat neemt al lang niemand meer serieus net als die Veltman 'slimmigheidjes'. Hij is geen aanvoerderstype, zal hij ook nooit worden. Domme zet dus weer van Keizer. Viergever, Ziyech of Huntelaar zijn veel betere aanvoerders.
4 -6
Knalpot
En lekker de rest natoeteren, en dan vooral Ziyech als aanvoerder aandragen, dat is zo ongeveer de slechtst denkbare aanvoerder die je kan wensen.
1 -1
FlyingDutchMan
Veltman spreekt wel met zijn voeten, wat zat hij er toch telkens heerlijk tussen!! Mokhtar werd er gek van..
13 -1
jollie18
Dit spel is idd niet goed genoeg om kampioen te worden. Tegen Feyenoord, PSV Vitesse en Utrecht ga je er dik af.
16 -4
insectenverdelg
Ligt eraan. Als PSV zo speelt als tegen Heerenveen is geef ik Ajax alsnog een grote kans hoor. :)
0 0
Heiko
Als je gewoon de wedstijden blijft winnen wordt je kampioen
8 -11
Godenzoon24
'Gewoon' de wedstrijden blijven winnen. Oh werkt dat zo.
3 0
Bjorn
Alleen blijf je die met een 4-2-4 niet winnen.
19 -3
Knalpot
Met 4-3-3, 3-5-2, 3-4-3 en 5-5-0 ook niet wat is je punt? Keizer en co zullen echt niet alle wedstrijden 4-2-4 spelen als het kan zullen ze het niet nalaten (vooral thuis tegen de zwakkere broeders) maar een Utrecht uit of Feyenoord uit om maar iets te noemen zal er heus wel voor een andere tactiek gekozen worden.
0 -2