Van der Sar: 'Goede wedstrijd gespeeld'

SJvanveen, 24-08-2017 om 22:28, 16316 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edwin van der Sar heeft in een opvallend interview bij FOX Sports aangegeven dat Ajax genoeg kansen heeft gecreëerd om zich naar de Europa League-groepsfase te spelen. Echter scoorden de Amsterdammers 'slechts' twee keer bij Rosenborg, was de thuisploeg drie keer trefzeker, waardoor de Amsterdamse club voor het eerst sinds 1966 geen Europees voetbal speelt. 

'Dat ga ik hier niet direct voor de camera bij jou vertellen, vriend', spreekt de algemeen directeur van Ajax als hem gevraagd wordt waarin de directie van de club gefaald heeft. Vervolgens countert de voormalig goalie in zijn antwoord. 'Ik denk dat we vandaag een goede wedstrijd gespeeld hebben met genoeg kansen om de wedstrijd te winnen. Door individuele fouten hebben we te makkelijk goals weggegeven.' 

De uitslag is dan ook 'zwaar teleurstellend', vindt Van der Sar. 'De eerste tien minuten heb je zes schoten op doel. Door een fout op het middenveld kom je 1-0 achter. De tweede helft met Klaas-jan erbij kom je terecht op 2-1 voor en vervolgens heb je ook wat kansen erna. Maar bij de tweede kans die zij krijgen is het meteen raak en gelijk klaar.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxinhethart
Na jaren van alleen maar commentaar lezen nu maar even een reactie:

WAT EEN GELUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oprotten en wel heel snel
0 0
Inhartennieren
Tja, kan hij ook niets aan doen.
Dat is ook de rede dat ie vroeger keeper is geworden.
0 0
suarez30
Kan die sar niet effe langdurig op het schijthuis gaan zitten......en neem het hele zooitje ( TH- RVC ) mee aub
0 0
dave41
j a daar koop je wat voor....speel liever slecht en win, dan het eeuwige gelul van we spelen goed, veel balbezit, veel kansen....
0 0
Panama
Onze dorpsautist uit voorhout, die grijns van je interview van gister staat op mn netvlies gebrand. Lekker naar united gaan ed, daar hebben ze vast nog wel een keeperstrainer nodig in de jeugd
0 0
DulceDesde
Wat een minkukel weet niet wat hij gezien heeft en waar hij aan gesnoven heeft. Maar meen toch en velen met mij dat van een goede wedstrijd geen sprake was.
1 0
swelbaum
Als cherny die bal gewoon afspeelt.....
1 -6
Joseph
Dan heb je nog steeds Veltman die blijft staan en Dolberg die er uit gehaald wordt..
0 0
Aeter
Ach hou toch je bek Ed, flapneus.
0 0
Ajax68
IK roep dit al zolángggggggg,......er STAAT ook helemaal NIKS met zo'n figuur als voorzitter .
HIJ heeft totáál geen enkele uitstraling, en zijn " beleid " is gewoon een WANBELEID !
En dan durft deze man ook nog eens te stellen dat het een goeie wedstrijd was, ......wáár en bij wélke wedstrijd heeft deze MINKUKEL dan gezeten zeg ?
WIJ willen van GAAL, en héél de rést van dit bederfelijke zooitje ERUIT, ik roep het al zolang, Ajax gaat met dit totale bestuur naar de kloten.
Van de Sar, Bergkamp, Overmars, én die RvC....eruit !
4 0
Van Reenen
Wel een zeer begrijpelijke reactie in je emotie, maar een beetje dom gelul in de ruimte. Bij een beursgenoteerd bedrijf heb je altijd een RvC, dus ook bij Ajax. En of je nou door de hond gebeten wordt of de kat.....
Maar ben het wel met je eens van dat T.H. en wellicht een andere trainer. Deze wisselt mij te vaak met verkeerde keuzes. Trouwens, wil Neres nog niet weg Van der Sar?
1 0
Truth
Die gek heeft volgens mij naar een aftrek wedstrijdje tussen de leden van het TH en de RvC zitten kijken
2 0
talent020
Edje moet niet zo hoog van de toren blazen, was misplaatste Arrogantie van hem tijdens het Fox interview, kappen met die shit en gewoon normaal doen! Zorg eerst maar eens dat de zaken op orde zijn voordat je de popie Jopie gaat uithangen.
1 0
Ardoe
Hoeveel meer bewijs moet je hebben om te zien dat deze man totaal ongeschikt is? Doet alles fout wat ie fout kan doen en toont aan ook niets te leren. Exit Sar.
5 0
loempia
Een goede leidinggevende zou na dit interview van der Sar naar de deur verwijzen;

Geen enkele zelfreflectie na een faliekant mislukte strategie.
Een compleet ongeïnteresseerde uitstraling na een van de grootste nederlagen van de afgelopen 50 jaar.
Complete minachting naar de interviewer en de fans.
Het woord "Vriend" op een dusdanig minachtende manier gebruiken naar indirect de fans die met dezelfde vragen zitten, zou bij een hoop leidinggevenden toch echt een reden zijn om te twijfelen aan de capaciteiten van de werknemer.

Stel je voor dat de directeur van Ahold op deze manier zou reageren na bijvoorbeeld een schandaal met een product. De koers zou instorten!
9 0
DenSim
3 Doelpunten tegen en dan zeggen dat ze goede wedstrijd hebben gespeeld, dat zeg je tegen pupillen anders gaan ze huilen.
7 -1
ZwartNazareth
Maak een einde aan het Technisch Hart en stuur Vd Sar en Overmars weg. Zoek nieuwe capabele mensen, ook van buiten het voetbal, met een duidelijke visie. Wat we vooral nodig hebben is een goed netwerk en slagvaardigheid. Geen ex-voetballers die hun zakken komen vullen.
7 -1
Salamis
Door individuele fouten.... Lekker afschuiven, hij is toch met Overmars verantwoordelijk dat er een goede selectie staat en dat er een ervaren trainer wordt aangesteld. Bah. Dat hele idee dat oud-voetballers zomaar ook goede bestuurders zijn is nooit zinnig geweest.
7 0
Ardoe
Dat deze mannen er een potje van maken (Overmars heeft t vind ik wel redelijk gedaan) betekent niet dat het idee niet goed is.
1 -1
Minsc
Overmars heeft het wel redelijk gedaan? Ben je dronken?
2 -1
UltimateKaos
Bergkamp: OUT
Winter: OUT
Spijkerman: Assistent bij jong Ajax
Keizer: Assistent bij Ajax 1
v/d Sar: krijgt nog het voordeel van de twijfel en mag van mij nog even blijven zitten.
Overmars: alle vertrouwen in.

Een nieuwe goeie trainer voor het eerste met Keizer als assistent, dit was ook het voorstel van Overmars.
3 -9
Joseph
Jij hebt wel vertrouwen in Dijks en Siem de Jong? Het vertrouwen is pas terug als Overmars zegt dat hij geen geld mocht uitgeven.
Overmars gaat over de aankopen en die zijn wederom laat en ondermaats.
0 0
suarez30
Hennie bejaarde tehuis 1 gaan trainen met edje als verpleegkundige
Op rotten ...mijn cluppie wordt KAPOT gemaakt
2 0
Hammerzeit
Neh, ook Keizer geen assistent. Gewoon naar Excelsior ofzo.
1 0
OKP-AFCA
Edwin het voordeel van de twijfel?

Na dit interview moet zijn kop rollen.
1 -2
AFCSANCHEZ
Dat interview bij Fox. Ik heb zelden zo'n raar figuur gezien. Van zijn smerige grijns, zijn manier van praten, arrogante kop, tot zijn dooie egel op diezelfde kop. Wat een vent, die man is zwaar ongeschikt. Ik wist echt niet wat ik zag toen ik dat interview bekeek.
11 0
Capi86
Van der Sar, je bent ongeschikt voor Ajax "vriend"!
Hebben we een opsomming van al zijn blunders van afgelopen jaren?
Wat een AFGANG!
7 -1
chrisjuhhh
nou som ze eens op dan ?
1 -8
MelleAfca
Ik begin tegenwoordig al te kokhalsen als ik zijn arrogante kop zie.
6 0
niquedegraaff
Die vent probeert "zijn" Keizer aanstelling gewoon te beschermen. Zal nooit toegeven dat dit de slechtste zet van de eeuw is geweest.
7 0
DelPiero
Kijk hoe neerbuigend hij doet tegen die intervieuwer... met zijn 'vriend'.
7 0
PetrusKeizer
ja. maar ja, wat moet ajax. een miljoentje tegen n mediatraining aangooien? en DEZE heeft t nodig, hoor. Maar zou weggegooid geld zijn, want meneer vd Sar leert t NOOIT.
1 0
Restored
Goede wedstrijd gespeeld? We krijgen er godverdomme weer 3 tegen omdat JIJ te gierig bent om je portemonnee te trekken zitten we nu met losers als Veltman en Dijks opgescheept. 22 tegendoelpunten in 9 wedstrijden cijfers van een degradatieploeg maar de heer v.d. Sar vind het allemaal prima man man man
6 0
RaynoFischer
Als keeper was het nog een redelijke vent, maarja nu een naar arrogant mannetje, waar ging het mis?....
Wat eens nietsnut.
8 0
Rdk1983
Ik snap niet dat ie dit zegt. Dit kan toch nooit een wedstrijd van Ajax waar je het woord 'goed' op ksn plakken.
1 0
10Sneijder10
Wat een pino.
Ajax heeft op dit moment zoveel tumoren die elkaar versterken. Gaat niet meer goedkomen.
4 0
Ajax68
WELKOM in NIEMANDSLAND !
IK durf te stellen dat ook die van de Sar geen klap voor zijn neus waard is, want hij zegt dat Ajax een goede wedstrijd heeft gespeeld, nou dan vraag ik mij af, wélke wedstrijd HIJ heeft gezien ?
Neem alleen al héél die achterhoede, wat een FARCE, wat een ONKUNDIG geheel daar staat .
Veldman deugt gewoon niet als rechtsback, de Ligt dúrft en kan nog geen bal VOORUIT spelen, álles gaat breed of terug, erfenis van de Boer, Viergever is niet goed genoeg voor Ajax, en over Dijks zullen we het maar helemáál niet hebben, NIKS deugt er van heel die áchterhoede, en dan die risico volle showpik van Onana daar nog eens achter, verschrikkelijk !
Overmars vindt dat hij klaar is met die achterhoede, wat een INZICHT, al ruim een jaar is het over duidelijk dat er een ECHTE LINKSBACK moet worden gehaald, maar nee HIJ zet daar liever Sinkgraven/Viergever/Dijks neer, die helemaal geen backs zijn.
We zitten al zolang te wachten op een ECHTE SPITS erbij, en een ECHTE LEIDER voor dit veel te jonge team, en een Rechtsback voor die fálende " aanvoerder " van een Veldman, maar nee , Overmars en co. blijft maar volharden in de jeugd, met deze desastreuse gevolgen !
WAT zijn de vergaande gevolgen van deze RAMP , die ons weerhoud van Europees voetbal, hoever en hoe láng werkt deze KLAP nog na ?
Daar zitten de heren " Voetbalkenners " dan in dat Waardeloze en ONKUNDIGE bestuur, bestaande uit ..Overmars, ..van de Sar,.. Bergkamp, en RvC !
180 miljoen op de BANK,.... en 0,0 KWALITEIT op het VELD , en géén Europees voetbal voor ons supporters !
Wat voor gevolgen gaat dit krijgen voor de TOEKOMST ???
Met DANK aan deze absoluut FALENDE DIRECTIE, die gewoon in zijn gehéél moet OPSTAPPEN , want ZIJ hanteren GEZAMELIJK een WANBELEID, maar dachten hier wel mee wég te komen door alleen maar voor die Jeugd te blijven kiezen !
5 0
Aianteia
Er zal best iets in zitten wat je hier zegt, maar door al die in hoofdletters geschreven woorden ga ik er niet eens aan beginnen. Misschien iets voor de volgende keer, als je wel serieus genomen wil worden.
2 -3
de-Ajacied
van der Sar laat Bosz gaan, houd Laudrup tegen, zet Spijkerman en l'Amie weer in het zadel geholpen. Hij is er verantwoordelijk voor dat Ajax als een kaartenhuis in elkaar stort
11 0
Ajax68
ABSOLUUT,...HIJ,.. Overmars,..Bergkamp,.. én die kloten RvC !
WEG ermee !
2 -1
chrisjuhhh
Overmars wilde juist Bosz behouden , maar werd weggehoond .
5 -2
Minsc
Niet relevant, Overmars heeft gefaald.
2 0
HillbillyCat
Ik lees dit nu net pas en mijn mond valt wagenwijd open. Tuurlijk hebben we bij vlagen een goede wedstrijd gespeeld. Maar het was net zo goed bij vlagen uitermate zwak, met name verdedigend. Dit is pure struisvogelpolitiek om het eigen hachie te redden.....Dit valt me vies tegen van "de keeper van de eeuw".
7 0
Capi86
Hoe disrespectvol kun je trouwens zijn naar je supporters, je achterban.
1 0
NouridolbergNeres34
Ze hebben schijt aan de supporters, dat blijkt wel denken met een A1 de champions league in te gaan, lukt niet verkopen onze beste verdediger voor 40 mil alles voor de poen he bij de rvc vervolgens nog geen fatsoenlijke aankopen, verliezen van rosenborg overmars: de selectie is rond !? genoeg concurrentie hoe dan????

Nu uitgeschakeld door een incompetente coach en staf falend technisch hart ,dat weigert versterkingen te halen. En nog staan ze met hun arrogante muilen voor de camera alles recht te lullen.
Komende wedstrijden lekker hun wedstrijden afwerken in eenlege Johan Cruijff Arena. Kostsmisselijk van altijd elkaar maar indekken.

We hebben een nieuwe revolutie nodig, schoon schip de hele pleurisbende moet eruit.

Ook de selectie alle middelmaat eruit verkopen zsm.

En iemand die versterkingen gaat halen.
0 0
amberjari
Als je het filmpje ziet val je helemaal van je stoel. Laconiek, gebrek aan zelfreflectie. Aardige vent verder, uitstekende keeper, maar nogal ongeschikt voor zijn taak.

Als je interviews met Sar en Overmars ziet en je beseft dat zij de club moeten leiden dan zakt de moed toch in schoentjes.
8 0
chrisjuhhh
Buiten alles om he , maar als je een goede interview kan geven ben je goed en kan je dat niet dan ben slecht ??
Rare gedachten .
0 -1
masterrr
Hij werd ook erg fel toen hem gevraagd werd om in de spiegel te kijken

"Ga ik jou niet vertellen vriend"

Wat zijn dat voor teksten?
2 0
4EVERAJAX
Het is gewoon niet goed genoeg. Werk aan de winkel.
1 0
Mokum31
Door dit te zeggen geeft hij eigenlijk aan dat wij er allemaal geen reet van snappen. Deze man is geen realist en denkt dat veel supporters brullen uit emotie.
In feite roept hij hou je mond wij werken ook hard. Succes
2 0
loempia
Wat een smerige vent is het toch. Maakt hem allemaal niet uit. Krijgt z'n bonusjes toch wel. Dit zou de eerste moeten zijn die eruit vliegt!
3 0
kampioen0809
Ik weet wel dat dit gewoon pure ontkenning is, maar kom op! 'We hebben een goede wedstrijd gespeeld'? Hoe krijg je het over je lippen. Wees een echte vent, en ik citeer: 'Kappen met die shit!'
3 0
ajax4ever01
Als je verliest heb je geen goede wedstrijd gespeeld Edwin
1 0
supporter sinds
Tussen jaartje .....
0 0
Mokum31
Domme zak
0 0
Duif63
Heel benieuwd of Edwin zich nu eindelijk als de grote, natuurlijke leider gaat tonen en Ajax van woelige, weer naar veilige wateren gaat laveren. Of wacht zou Edwin misschien helemaal geen grote en natuurlijke leider zijn...?
0 0
Oempaloempa
Te gekke wedstrijd. Goed gedaan jongens. We zijn echt trots op jullie.

George Orwel
0 0
rodnet
Zo ver zijn we dus al gezakt. We spelen een goede wedstrijd en verliezen van f*cking Rosenborg.
0 0
Oempaloempa
Met alle respect voor de mans's sportief verleden, dit is newspeak.
Een goede wedstrijd win je. Zo simpel is het.
Dit is een drama. Zulke stomme fouten maak je in de D'tjes. De verdediging is tenenkrommend, totaal geen ballen en de aanval, die super aanval, die scoort niet.
De wissel van Dolberg sloeg nergens op.
0 0
ajaxfan83
Praat je eigen fout maar goed om keizer aan te stellen en niet naar overmars te luisteren.
dan zeggen ze ja keizer werd vorig jaar tweede met jong ajax.
Bosz speelde met dat elftal twee x in europa vorig jaar en won en speelde gelijk .
Gek he dat je met zon elftal in een jupiler leage dan hoog eindig dat had iedere coach gepresteerd.

en dan die hufters van een sar en bergkamp die steeds overmars maar terug roepen .
En ik Snap waarom bosz zei dat hij het hele technische staf naast m weg wilde hebben
1 0
Rdk1983
Goede wedstrijd? Donder op man! Kinderlijk niveau hoe de tegengoals vallen!
3 -1
Sterretje73
Pure armoede...ff showtje voor de camera zonder dat hij aanvoelt wat er zojuist gebeurt is. Deze man moet lekker op de beurs gaan werken.
4 0
Bennyben
Ja laten we vandaag van der sar afzeiken, gister keizer eergisteren overmars wie zullen we morgen doen veldman ?

Jammer dat hier een hoop nep supporters rond lopen als je van mooi voetbal houd moet je voor het Dortmund van bosz zijn, als je van Ajax houd moet je voor Ajax zijn en niet de godganse dag lopen te zeiken
1 -4
PetrusKeizer
waarom Veltman (met dt) alleen maar morgen? elke dag is nog n dag te weinig.
0 0
Rdk1983
Snap je punt. Maar heeft niets te maken met voor welke club je bent. Ik stoor me aan de nodeloze sportieve verloedering juist omdat ik voor Ajax ben. Lig er niet van wakker bv dat Utrecht niet door is.

Mensen hebben hun club dicht aan t hart, als ze t dan rot vinden dat die club de verkeerde kant op gaat, zijn ze geen nep supporter.
1 0
afca95
Niet zeiken doen ze bij Roda JC als ze niet gedegradeerd zijn. Wij zijn Ajax, Bij Ajax moet je alles winnen. En als je niet presteert dan pleur je gewoon op. Zo is Ajax en zo zal Ajax altijd blijven in de ogen van de supporters. De successen van Ajax komen niet door alles weg te lachen en lief te doen!
2 0
ZwartNazareth
Veel van deze oud-voetballers hebben het niveau niet om een club te leiden. Deze ellende is voor een deel te wijten aan de wat simplistische visie van Cruijff die overal en altijd spelers naar voren schoof voor bestuursfuncties omdat 'spelers nu eenmaal anders denken'. Laat Ajax nu eindelijk eens mensen aanstellen die zich op bestuurlijk niveau hebben bewezen. Gewone mensen met gewone salarissen.
0 -4
afca95
Wat een onzin: Het gehele RVC is één al bestuurlijk ervaring. vd Sar en co zijn gewoon praat poppen van deze Bobo kliek. Cruijff is genaaid door alles en iedereen bij Ajax omdat ze bang waren voor hun plekje. Er is niks van plan Cruijff over, het is zelfs nooit uitgevoerd door het dwarsliggen van de ledenraad etc!

Lees maar even na:
http://www.ajax.nl/de-club/organisatie/de-vennootschap/rvc.htm
3 0
Horrontelli
Wij noemen hem thuis altijd 'Edwin eigenlijk van der Sar inderdaad'.
2 -1
ram
Hahah, ja.. Zó irritant. Daar mag die Miel Brinkhuis wel een keer met hem voor gaan zitten. Dat eruit rammen.
1 -1
Horrontelli
220 op zijn testikels iedere keer als hij die woorden gebruikt.
1 -1
leazi
Ik begrijp heel goed waarom Peter Bosz naar Dortmund is gegaan! Lijkt mij vrijwel onmogelijk om met dit soort gasten te moeten werken! Hun wil is wet.

Keizer is op papier de trainer,Maar die bepaald natuurlijk helemaal niets. Ik ben benieuwd wie die achterlijke wissels bedenken.
7 0
Lucky69
Wat denk je zelf? Lange jan van de Efteling zeker.
1 0
A-west
vd Sar moet zijn sprookjes maar bewaren voor een bezoek aan de efteling. Als je verliest van een clubje dat uit een land komt waar ze alleen maar goed zijn in skieen en schaatsen dan heb je een wanprestatie geleverd. Deze meneer met zijn stiekeme lach moet er zo snel mogelijk uit. Wat een druiloor.
2 -1
afca95
Als vd Sar zelf in deze onzin gelooft, snap ik ook heel goed waar het fout gaat bij het transfer beleid.
2 0
Tufono
Ik irriteer me mateloos aan deze domme en zieligie afbraak directeurtje!
3 0
Josajacied87
Het is alleen mogelijk bij Nederlandse clubs en Ajax in het bijzonder.
Elke wedstrijd waarin je drie goals tegenkrijgt is niet goed.
0 0
Toon meer reacties