Komst Johnsen officieel: 'Kan niet wachten'

BartVeenstra, 16-08-2017 om 15:40, 10315 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft de komst van Dennis Johnsen officieel bekendgemaakt. Op Ajax.nl valt te lezen dat Ajax en SC Heerenveen een akkoord hebben bereikt. De Noor tekent een contract voor vier jaar en staat daardoor tot en met 30 juni 2021 op de loonlijst.

Eerder al maakte SC Heerenveen melding van de transfer. De aanvaller speelde voor zijn tijd in Friesland bij Rosenborg BK. 'Ik ben ontzettend blij met mijn contract bij Ajax en kan niet wachten om te beginnen met trainen. Ajax liet weten hoge verwachtingen van mij te hebben en die ga ik natuurlijk proberen waar te maken', aldus het talent.

De verwachting zou zijn dat Johnsen begint bij Jong Ajax, al doet de Amsterdamse club daar zelf geen mededelingen over. Eerder deze week viel in De Telegraaf te lezen dat men verwacht dat hij dit seizoen al een basisplaats kan veroveren in het eerste elftal van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pieter433
Wat ik niet begrijp. Mees de Wit sluit aan bij Jong Ajax. Vince Gino Dekker krijgt een jaar verlenging en nu wordt Johnsen gehaald voor Jong Ajax? Is er zo weinig vertrouwen in de Wit en Dekker bij nader inzien?
0 0
Ozymandias
Jong Ajax heeft vier buitenspelers nodig en aangezien Cerny en Kluivert bij het eerste zitten blijven alleen Dekker en Mees de Wit over. Ik hoop persoonlijk dat Reiziger ervoor kiest om Dekker op linksback te zetten met Johnsen op linksbuiten en Mees op rechtsbuiten. Met Dekker op links en Zeefuik op rechts staan er twee backs die de gehele flanken bespelen en Mees en Johnsen kunnen zowel binnendoor als buitenom een directe tegenstander passeren.
0 0
Pieter433
Het is inderdaad wat dun bezet op rechts. Goed punt. Des te meer keus op links, want ook Mazraoui en Lang kunnen daar spelen.
0 0
altijdwelwat
Ik vraag mij af waar alle mensen die dit een topper vinden dat op basseren ? Ik heb hem vaak tegenover Bakboord zien staan en dan had hij niks maar dan ook echt niks te vertellen. En dan is hij nog ruim een jaar ouder ook. Ik moet het allemaal nog maar zien of hij beter is dan Lang , de Wit en Nunnely ....want in alle onderlinge partijen was daar geen sprake van.
0 0
ditisdebeslissing
hij heeft wel wat weg van el ghazi alleen hij is wat meer doordacht. en bij hem lukken dingen.
0 0
A'dam Oud-West
Zijn we soms Grønkjær al vergeten? Als er één Ajacied uit het verleden is geweest waar deze jongen mij aan doet denken, is het hem wel!
0 0
J00DT0TMIJND00D
Veel maar dan ook veeeeel technischer dan Anwar, ook lichtvoetiger. El Ghazi heeft meer power.
1 0
bojansuarez
Valt het iemand hier ook op dat Marc er met de dag slechter uitziet? Buikje, dikke wallen, vermoeid. Viel me vorig jaar ook al op, de beste man staat ook wel onder veel druk maar dat lijkt me normaal op zon top positie. Desondanks lijkt mij wel dat ie best een 2e man kan gebruiken als je ziet hoe druk ie het heeft. Heeft volgens mij amper tijd over om nog met andere dingen bezig te zijn behalve met jeugd aankopen en contract verlengingen.
1 -4
MarcNetto
Het probleem is dat als je een tweede man naast Netto neerzet dat kwaliteit per definitie omlaag gaat, dan gaan de mensen hier nog meer zeiken en kom je dus in een vicieuze cirkel. Ik stel voor dat Ajax een potje maakt voor een regelmatige jetski vakantie voor Netto.
1 0
dumperPattiruhu
Jonge speler met potentie, zodra hij zijn potentie benut is hij weg.
2 -1
RedFeather
In de tussentijd worden wij EL kampioen en kopen we een stadion.
Bright side.
0 0
insectenverdelg
en pakken we een miljoentje of 40 op hem.
0 0
Juichtoon
Als ie maar kan verdedigen anders stelt Keizer hem nooit op....
6 -5
renemar
Inderdaad, wss. ingefluisterd door Spijkerman. Wordt misselijk van trainers die talentvolle aanvallers niet laten spelen omdat ze niet goed "mee verdedigen".

2 -5
Ozymandias
Kluivert verdedigt nauwelijks mee en die speelt ook gewoon. Het is dus onzin dat Keizer talentvolle aanvallers niet laat spelen omdat ze niet goed mee verdedigen. Keizer heeft ook nooit gezegd dat dit de reden was dat Neres niet in de basis staat. Hij zei alleen dat dit een punt is waar ze met Neres aan het werk zijn.
1 -2
BlueDuke
Wie pakt dan opkomende back op? Of mogen die gewoon hun gang gaan. Kijk ben je net zo goed als ronaldo dan laat die back je niet zo maar achter. Maar een hoop zijn dat niet dus komt je cerdediging in de problemen als je niet meeverdedigd.
5 0
Burpie
Ik snap dat al onze beste jeugdspelers die vertrokken zijn aangevuld moeten worden met buitenlandse, maar had er niet wat meer geld en energie in die Nederlandse jeugd gestoken kunnen worden? Hadden ze misschien nog bij ons gespeeld.
0 0
Ozymandias
Alsof Ajax niet genoeg geld en energie aan de spelers in hun jeugd steekt...
1 0
Joseph
Ziet er uit als een goede speler, vond vooral die aanname op zijn rug heel sterk, dat is oplossingen bedenken zoals je dat graag ziet, zoals Dolberg met zijn achterhoofd.
2 0
MarcNetto
Netto, Netto, Netto toch of moet ik je OctoNetto noemen? Waar haal je toch al die talenten vandaan zeg. Mooi dat Netto in de praktijk brengt wat mensen hier al jaren roepen. De grootste talenten van Nederland horen bij Ajax te spelen en Netto ript ze zo bij de andere clubs weg, LEKKER NETTO!!
0 -9
Ajax27
Verwijder je account met je irritante netto netto netto... stakker.
7 0
MarcNetto
Wow gast ik ben niet zo'n zielepiet die te pas en te onpas naar Netto wijst, als iemand momenteel goed werk levert in de organisatie is hij het wel. Ben blij dat iemand hier eens wat positiviteit brengt.
3 -2
Truth
Als je dat echt vindt, waarom noem je hem dan niet gewoon bij zijn nomale naam??
0 0
DannyK
Netto nietto
1 -3
Panama
Heerlijke speler, verwacht hem snel bij 1
1 0
31xAjax
Ik kan ook niet wachten Dennis, we spelen al ruim een jaar zonder linksbuiten. Kom er maar in....
3 -1
amthree
Ik snap deze aankoop niet helemaal, deze gast had nog een paar jaar bij heerenveen moeten ballen om dan pas naar ons te komen. nu gaat die in de jupiler league spelen tegen niet echt geweldige tegenstanders.
1 -11
Noxin
En na een paar jaar Heerenveen de hoofdprijs betalen, zeker?
5 0
RaynoFischer
En als dit zo'n groot talent is en we er straks 12 miljoen voor neer moeten leggen, zal er weer gezeurd worden dat we hem eerder hadden moeten halen. :p
8 0
AjaxBoon
precies! Nu kan het nog, volgend jaar wellicht niet meer.
2 0
HeavenlyDivine
Kan alleen maar oordelen op die paar potjes die op youtube staan, maar daar lijkt het best een leuke speler
1 0
FlyingDutchMan
Wilde net vragen, toevallig mensen die hem de afgelopen jaren in Scandinavië gevolgd hebben?
0 0
insectenverdelg
succes jongen. hoop op een Frenkie de jong scenario.
3 0
AjaxDordt
Wij zijn Ajax, wij zijn de jongste!
4 0
HarryHarHar
En de rijkste!..
1 0
Redrum
Dat sowieso al jaren.
1 0
wladimir
Opvolger van Younes.
0 -1