Hattrick Flemming bij oefenzege Jong Ajax

BVeenstra, 22-07-2017 om 15:40, 23855 views, Ajax Showtime | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Jong Ajax heeft zaterdagmiddag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 3-2 gewonnen van de VVCS (Vereniging van Contractspelers). Met drie treffers was Zian Flemming de grote man bij het elftal van trainer Michael Reiziger.

De eerste helft (van de drie) begon nog rustig en pas na een klein halfuur spelen kreeg Jong Ajax zijn eerste serieuze kansen. Op aangeven van Flemming miste Nousair Mazraoui van dichtbij. Even later werd een schot van de spelmaker geblokt, waardoor er na dertig minuten nog niet gescoord was.

In de tweede helft ging het meteen los. Flemming gebruikte zijn lichaam goed, ging alleen op de keeper af en wist vervolgens netjes af te ronden. Heel lang kon Jong Ajax niet genieten van zijn voorsprong, want binnen enkele minuten maakte VVCS gelijk en niet veel later kwam het zelfs op voorsprong.

Vlak na het fluitsignaal voor de derde helft was het opnieuw Flemming die scoorde voor Ajax. De spits reageerde alert uit een corner van Jong Ajax. In het restant van het duel gingen de beloften van Ajax op zoek naar de zege en was het namens Flemming, Darren Sidoel, Mauro Savastano en Mees de Wit dichtbij de 3-2. De winnende treffer viel in de slotseconde alsnog: wie anders dan Flemming zorgde voor deze goal. Uit een voorzet van Teun Bijleveld, deze zomer overgekomen van AZ, kopte de spits raak.

Opstelling Jong Ajax: Groothuizen; Lartey (Schouten 41'), Sidoel (Doekhi 41'), Bergsma, Dijks (M. De Wit 61'); Matusiwa, Mazraoui (Bijleveld 61'), Bijleveld (Savastano 31'); M. De Wit (Muric 31'), Flemming, Boultam (Sidoel 67') 
Wissels Jong Ajax: Doekhi, Schouten, Savastano, Muric.

Opstelling VVCS: Ramaj, Bouma, Ottenhoff, Nieveld, Pinas, El Abdouni, Snijders, Aborah, Huisman, Deul, Godee;
Wissels VVCS: Kieboom, Krul, Valies, Roshanali, Derby;

Doelpunten:
1-0 Zian Flemming (36')
1-1 VVCS (38')
1-2 Joey Godee (40')
2-2 Zian Flemming (61')
3-2 Zian Flemming (82')

Bijzonderheden:
-

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Johnvanessen
Ligt het aan mij of is dit een slechte lichting jong Ajax? Of ligt dat ook aan aantal spelers die nog moeten afvallen? A1 daarentegen zitten veel leuke spelers in. Tenminste, ga ik vanuit als je spelers van buitenaf haalt!
0 0
DaishRedan
Is laatste paar maanden al zijn nieuwe hobby geworden, scoren!
1 0
Mr.P.
krul zit inmiddels op de bank bij vvcs lol
1 -1
MosesD
Hoe speelde Muric? Ik blijf het zonde vinden dat die jongen niet echt de kans krijgt. Talent druipt er vanaf. Oké, een beetje lui wellicht, maar beter dan Cerny imo.
2 0
DonAdam
Ik heb het nooit gezien in Muric. Voetballen kan hij, maar hij is traag en heeft geen diepgang, kortom, geen toekomst.

Cerny heeft naast techniek snelheid en diepgang, dus veel meer potentie als buitenspeler. Afgelopen seizoen was wel een verloren seizoen voor hem door blessures en wat ik vernomen heb door de verleidingen van de stad. Hij is op zichzelf gaan wonen, maar schijnbaar heeft hij een thuissituatie met gastouders nodig; regels dus.

Ik hoop dat Cerny zich herpakt, want hij is potentieel goud.

Overigens absurd dat Dijks hier moet spelen. Die zou met de selectie van het eerste mee moeten trainen, want zo lang Sinkgraven geblesseerd is, zou hij backup moeten zijn als linksback. Tegen Nice zou Dijks echt op de bank moeten imo; we moeten echt die voorrondes door!
0 -2
Mr.P.
muric heeft nooit een echte kans gekregen, in geen enkel eerste elftal, altijd op de bank dus je kan vrij weinig zeggen over zijn kwaliteiten als hij niet genoeg in wedstrijden wordt ingezet

hij is nog jong dus kan nog veel leren maar heeft steeds oudere spelers voorzich, dit moet niet te lang duren dan is zijn ontwikkeling gestopt en weet je nooit of hij zijn optimale vorm kan krijgen
1 0
OKP-AFCA
Je kan je ook afvragen waarom hij die kansen niet krijgt... omdat de trainer daarvoor al niet genoeg vertrouwen in zijn kwaliteiten heeft misschien?
0 0
gi0vanni
Weet het niet zeker maar het kan er mee te maken hebben dat hij dan niet meer voor een andere club mag uitkomen in Europa dus minder snel verkocht wordt. Maar er zijn er hier vast wel een aantal of dat ook voor de voorrondes geldt.
0 0
MosesD
Cerny is idd sneller, maar ik vind die jongen weer erg gehyped. De laatste een moeilijkste stap, ik weet niet of hij die gaat maken.
0 0
Wimmel
Ik begrijp iets uit het artikel niet.

Flemming scoort in de 3e helft, vlak voor tijd uit een assist van Bijleveld. Echter er staat ook dat die na 31 minuten werd gewisseld...
0 0
FlyingDutchMan
Gewisseld worden en vanaf de bank nog een assist leveren, dat zijn de pure talenten!!
0 0
SJvanveen
Jong Ajax speelde drie halfuren. Flemming werd niet gewisseld, Bijleveld wel na het eerste half uur. Derde half uur speelde hij weer mee.
0 0
EricAjax1
werd doorgewisseld
0 0
Petervandersluis
Flemming is jong Ajax ontgroeid... Hahaha nee hoor
0 -2
Petervandersluis
Waarom speelt eiting eigenlijk niet?
0 0
Gerard36
wat vinden jullie van flemming? ik heb hem vorig seizoen bij utrecht uit gezien toen beviel hij mij wel, in deze voorbereiding scoort hij ook bijna elke wedstrijd, zal hij op termijn de opvolger van dolberg kunnen worden?
0 0
Ozymandias
Ik denk niet dat Flemming het potentieel heeft om het eerste van Ajax te halen. Sierhuis heeft als spits meer potentieel door zijn goede positionering en neusje voor de goal.
2 -1
Petervandersluis
Zian blijft mij wel steeds positief verrassen. Eigenlijk door de blessure van Kaj zich terug geknokt en is steeds beter gaan presteren. Ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen
0 0
Ozymandias
Mij ook hoor, ik heb hem dan ook nog niet helemaal afgeschreven maar ik denk alleen dat Ajax op elke positie waar hij speelt één of meerdere talenten van rond dezelfde leeftijd maar met meer potentieel heeft.
0 0
FlyingDutchMan
Zijn Flemming onfire!
1 -1
Ajaxbrl
Toplichting weer hoor , Geen Sneijder halen want die staat al deze toppers in de weg XD
1 -4
Ozymandias
Want dit zijn de spelers waar Sneijder de concurrentie mee aan zou gaan? Niet met talenten als Vd Beek, De Jong en Eiting ofzo...
0 0
Horrontelli
Weet iemand waarom Sierhuis niet bij de selectie zit? Hij is toch niet meer geblesseerd?
0 0
Sten04Stam
Hij is geblesseerd geraakt in de wedstrijd tegen Genk
0 0
Horrontelli
Thanks.
0 0
Piejotter
Hey Muric leeft nog! Wel op de bank. En Dijks mag zijn conditie op pijl houden ervan uitgaande dat hij toch nog weg gaat.
0 0
Ozymandias
Ik hoop dat het Ajax nog lukt om Menig, Muric, Groothuizen, Dankerlui, Bay en Leyder kwijt te raken. Met een basisopstelling met Alblas; Schouten, Bergsma, Kemper, Savastano; Lang, Sidoel, Bijleveld; Mazraoui, Sierhuis en M. de Wit in de basis en een bank met Van Bladeren, Sanniez, Doekhi, Boultam, D. de Wit, Dekker en Flemming zou Reiziger een prima wedstrijdselectie ter beschikking hebben.

Natuurlijk is Jong Ajax ten opzichte van het afgelopen seizoen erop achteruit gegaan maar ze kunnen nog steeds met de beste teams van de Eerste Divisie mee strijden. Zeker aangezien spelers als Cerny, Eiting, Zeefuik en Kluivert waarschijnlijk nog regelmatig met Jong Ajax wedstrijden in de Jupiler League mee zullen spelen. Al hoop ik dat deze vier zo veel mogelijk speeltijd in het eerste krijgen.
1 -6
Mace0107
Dankerllui doet de hele voorbereiding al.met 1 mee, dus lijkt me niet dat ze daar snel afscheid van gaan nemen he.
0 0
FlyingDutchMan
Dat zegt niks, er is gewoon niemand anders meer qua opvulling lol.. Mede doordat je geen A2 meer hebt en de rest nog voor A1 benodigd is. Dankerlui zou in een gekke bui nog kunnen debuteren, net als Clement. Maar gaat hem echt niet worden bij het eerste.
0 0
Rsv
Schouten boven Zeefuik?
0 -2
FlyingDutchMan
Viel me ook op inderdaad
0 0
Ozymandias
Woeps, ik bedoelde in de eerste alinea Sanniez en niet Zeefuik. Aangezien ik in mijn tweede alinea al aangaf dat ik denk dat Cerny, Eiting, Zeefuik en Kluivert bij het eerste horen maar "waarschijnlijk nog regelmatig met Jong Ajax wedstrijden in de Jupiler League mee zullen spelen". Ik heb die vier dus niet in de wedstrijdselectie van Jong Ajax meegerekend en deze geheel ingevuld met vaste spelers van Jong Ajax.
0 0
Petervandersluis
Ergens te bekijken? het zal wel niet
2 0
Figo
op de Toekomst
0 -5
Petervandersluis
Ben niet in Amsterdam
0 0