[Update] Jensen tekent contract bij Ajax

BvdPloeg, 07-06-2017 om 15:20, 38971 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax maakt vrijdag melding van de komst van het Deense talent Victor Jensen. De zeventienjarige speler komt over van FC Kopenhagen en tekent een driejarig contract. Ajax zou volgens een journalist zo'n 3,5 miljoen euro (exclusief bonussen) betalen.

Jensen is Deens jeugdinternational en werd door toedoen van John Steen Olsen, die in het verleden al talloze Scandinavische talenten naar Ajax haalde, aanbevolen voor Ajax. Marc Overmars is lovend over de Ajax-scout. 'Complimenten voor onze Deense scout John Steen Olsen, mede dankzij zijn inspanningen komt Jensen naar Amsterdam.'

Vanaf komend seizoen start Jensen in de O19 van de Amsterdammers. Een team dat de club al van buitenaf de afgelopen jaren vaker versterkte. Onder meer Boy Kemper, Pascal Struijk, en Sebastian Pasquali kwamen over van respectievelijk Volendam, ADO en Melbourne City. Ook de Hongaren Szabolcs Schön, Oliver Horvath en de Roemeen Ricardo Farcas zullen actief zijn in het elftal van Aron Winter.

Olsen was de afgelopen jaren al goed voor de transfers van onder meer Lucas Andersen en Kasper Dolberg, maar hij wordt nog steeds het meest geroemd om zijn deal rondom Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd aanbevolen en uiteindelijk overgenomen door Ajax.

Lees de eerste reactie van Jensen hier.

Update - 15.20 uur (7 juni 2017)
Victor Jensen is officieel Ajacied. De Deen tekende woensdag zijn contract bij Ajax, waardoor hij voor drie jaar vastligt. 'Ik vind het geweldig om hier te zijn. Ik kan mezelf nu eindelijk een echte Ajacied noemen. Ik kijk er heel erg naar uit om voor deze club te gaan spelen', aldus de middenvelder, die zal beginnen bij Ajax O19.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Johnvanessen
Is O19 een beetje rond of worden daar nog spelers voor verwacht? (Lijkt mij nog een spits, als Sierhuis naar JA gaat)
0 0
Ozymandias
Sierhuis moet naar Jong Ajax aangezien hij te oud is om bij de A1 te blijven. Het lijkt me, inderdaad, dat Ajax er nog een spits bij zal halen aangezien Kaars duidelijk te kort komt.
0 0
AjaciedForLive
https://www.vi.nl/nieuws/keizer-op-pole-position-voor-trainerschap-ajax
0 0
AADeluxe9
Eindelijk weer eens positief nieuws! Welkom Victor! Make us proud!
0 0
RaynoFischer
Welkom Victor! :)
0 0
Wiersma
Erg triest terwijl we genoeg talent hebben! De scouting moet hun werk beter doen. Insiders weten dat een Tyrone Mensah, Jamairo Appiah, Lasse Aalbers en Kenzo Riedewald allang bij ajax hadden moeten spelen en wonen allen in de buurt van de toekomst. Tyrone die evenals Rychentello Knoll bij Feyenoord speelt. Rychentello speelde bij zeeburgia, maar niemand van het hele scoutingteam kenmerkt zoiets als talent belachelijk. Door dit beleid moeten we nu hengelen en geld uitgeven. Of het beter is gegaan sind de Regt weg is???
2 -9
chrisjuhhh
Waarom dan , want als het niet bij Ajax speelt is het niet goed genoeg .
Je moet wel objectief zijn en deze jongens inschalen wat leeftijd betreft en kijken wat er bij Ajax rond loopt voordat je ga roepen schandalig , want wie ben jij dan wel ???
4 0
Nourri
Onnodig. We hebben Nouri ook nog. Die moet dit seizoen gaan komen.
0 -4
chrisjuhhh
PFFFF terug onder je rots jij hup .
3 0
AltijdGelijk
Jari Litmanen 2.0
0 0
AltijdGelijk
Ziet er erg goed uit op het filmpje!

Zeer doelgericht 2 benig, sterk aan de bal

Ik moet niet te vroeg zijn.

Maar hij doet mij kwa stijl heel erg denken aan:

Jari Litmanen

Deze jongen is een toekomstige topper, mits blessures
0 0
Sterretje73
Onze geweldige "zeehond" had filmpjes waar men in Pieterburen kirrend op klaarkwam maar kon uiteindelijk geen normale bal trappen. Eerst zelf een paar wedstrijden zien spelen voor ik zo'n oordeel geef als jij nu doet.
1 -3
AltijdGelijk
Leuk dat jij geen oordeel kan geven na het bekijken van een filmpje.

Misschien bezit jij die kwaliteiten gewoon niet! Heb je daar weleens aan gedacht?

Lees nog maar een keer wat ik zei en praat tegen me over 3 aan 4 jaar. Kijken of ik ze niet kan beoordelen via filmpjes.

Off: Ik heb deze speler ook alleen op filmpjes gezien! Gaat 100 procent een topper worden.

Zijn naam is Luan Vieira!!! Bekijk maar en vertel me of je hem per se wedstrijden wil zien spelen.

Ik heb genoeg aan zulke beelden.
1 -3
jariafca020
Je snapt dat ze op een filmpje alleen de hoogtepunten laten zien? Gisteren nog een filmpje gezien van Cyriel Dessers. Zaten een aantal leuke acties tussen. Volgens jou is hij dan goed genoeg? Je kan pas oordelen als je een paar wedstrijden hebt bekeken.
2 0
Sterretje73
Jij hebt dan ook altijdgelijk....de laatste jaren zijn de spelers die geweldige filmpjes op youtube hadden geen van allen doorgebroken bij ons. Spelers als Dolberg die minder gehyped werden kwamen veel meer als verrassing. Ik zeg niet dat jij per definitie fout zit alleen dat er veel meer bij komt kijken dan leuke filmpjes voordat iemand werkelijk uitgroeit tot wereldspeler. Op deze leeftijd gaat het ook bij de zekere gevallen nog vaker mis dan goed. That's all...
1 0
Ar
Wow, dat jij nog geen scout bent bij ons Ajax zeg.

Wat een arrogante mafklapper.
2 0
Sterretje73
Jeugdige overmoed en wat gebrek aan ervaring denk ik :-p
1 0
AFCA0492
lijken me wel erg veel buitenlanders voor 1 team. we zijn op zoek naar doe Nederlandse toppertjes. Niet naar veelste dure buitenlanders.
0 0
boris
Kwaliteit boven nationaliteit wat mij betreft. Als we geen topper in die leeftijdscategorie hebben dan maar een buitenlander. Heb me nooit geïrriteerd aan het feit dat Eriksen geen Nederlander is.
0 0
insectenverdelg
t is ook niet zo dat Ajax achte r de andere ploegen j die leeftijdscategorie aanhobbelt.
0 0
Tecmessa
Net even op Youtube gezocht, ziet er goed uit. Wat klein van stuk maar hij lijkt fysiek sterk. En wat hieronder ook al geroepen werd: erg doelgericht. Ben benieuwd op welke positie hij geposteerd gaat worden, hij lijkt bij FCK echt als schaduwspits te spelen, loopt constant dicht tegen hun nummer negen aan (en lijkt uitstekend gevoel voor posiekiezen te hebben).
0 0
Flerenc
Bij Fischer en Andersen was voor mij ook nooit echt duidelijk waar ze het beste tot hun recht zouden komen.
0 0
wolterx
Allebei vlak achter de spits, net als deze jongen heb ik het gevoel. Lijkt veel op een meer tweebenig Fischer van 16-18 jaar.
0 0
Mikes
Volgens ajaxa1watcher op Twitter gaat er ook nog een spits komen. Is nog even wachten zegt hij....
0 0
NouriVandeBeek
Zag het ja. Was ook wel nodig. Kaars en Lopez zijn te licht.
0 0
Ajax#1900
Goed om te zien dat ze zo actief zijn in het versterken van deze vrij matige lichting.
0 0
Michels
3,5 miljoen exclusief bonussen, dus zeg maar 4 of 4,5. Meer misschien zelfs als het gaat om een doorverkoopclausule (mits hij duur doorverkocht wordt). Mag wel een behoorlijk toptalent zijn dan. Tenzij Marc weer denkt "ach, we hebben het geld toch..."
1 0
Petervandersluis
Misschien een hele verre vergelijking maar doet mij een beetje aan een iets meer aanvallende Modric.
0 0
EVH
Hoop dat ie het beter gaat doen dan Fischer of Andersen of Boilesen
0 -1
Koenniiee
Andersen werd verkracht in dat elftal. Had onder Bosz veel meer kunnen laten zien. Maar dat is koffiedik kijken!
1 -1
Ferd
Andersen had geen effectiviteit, niet bij Ajax, niet bij Willem II en nu weer niet. Leuke dribbelaar maar typisch een zomeravondvoetballer
1 0
DeVlo
Ik vond het een fijne speler. Met veel meer potentie dan er ooit uit is gekomen.
Denk ook wel dat Bosz hem had kunnen laten floreren.
0 -1
wolterx
Als hij zelfde als Fischer neerzet in het eerste ben ik al ruim tevreden.
0 0
EVH
Really ......
0 0
wolterx
Ja, die jongen was echt niet zo slecht als men hem soms maakt zeker het eerste seizoen een geweldenaar die een groot aandeel had in die titel, heeft ons ook nog geld opgeleverd en haalde best een goed rendement vorig jaar als backup van Younes. Als je zo'n speler voor 3.5 miljoen nu binnenhaalt zal ik niet klagen.
1 0
Suarez16_
Precies. 1ste seizoen toen hij in de basis kwam scoorde hij oa tegen feyenoord en psv waardoor we uiteindelijk kampioen werden. Fischer wordt hier echt neergezet alsof het Lukoki was, maar hij had gewoon een groot aandeel in een kampioenschap en betwijfel of we zonder hem wel kampioen waren geworden.
1 0
Mikes
Absoluut eens, tot zijn blessure was het echt een geweldenaar. Hij kom toen ook volgens geruchten naar alle clubs in Europa, maar na zijn blessure heb ik dat mooie onbevangen aanvallende spel niet meer gezien. Het was gehaast en hij moest en moest presteren, zon indruk kreeg ik. Maar al met al zeker geen slechte speler.
0 0
DeVlo
Zó mooi hoe Ajax iets met Denen heeft.
Al sinds de tijd van Lerby en Arnesen. Jesper Olsen natuurlijk. Eriksen. Dolberg. Enzovoort - noem ze maar op.
Ik vind dat prachtig.
Hopen dat deze jongen een mooie traditie gaat voortzetten. Welkom, Victor.
0 0
GG
Volgens mij is 26 miljoen kronen iets meer dan 2.5 miljoen euro, iig niet 3.5miljoen.
0 0
Mikes
Nee 26 miljoen deense kronen is ongeveer 3.5 miljoen. 1 euro is iets meer dan 7 kronen waard.
0 0
MáximaZorreguieta
3,5 miljoen is nogal wat voor een 17 jarige. Have fun at Ajax! Mooiste club van Nederland!
1 0
Cassierra19
Lijkt que stijl heel erg op Younes. Hij heeft een hoge versnelling maar op de langere afstand valt het wel mee omdat hij net als Younes vrij korte benen heeft. Hij staat tijdens het spel vaak wat achter de spits op de rand van de 16 maar komt altijd naar de man met de bal toe om zich aan te bieden. Het is een speler die graag aan de bal is maar hij is ook goed in de combinatie. Hij is een middenvelder die veel naar voren komt en ook regelmatig scoort. Kijk eens naar de highlights van Kopenhagen 017 tegen Randers 017, geeft daar een assist en maakt 2 goals.
0 0
PuurGeluk
Ik ken die Victor niet. Weet wel dat Overmars zelf ook niet heel lange benen had en heeft maar was over langere afstand zijn tegenstander vaak te snel af. Hoeft dus niet veel te zeggen.
0 0
Cassierra19
Nee klopt! Maar ik bedoel meer dat zijn versnelling veel beter is dan zijn sprintsnelheid.
0 0
Suarez16_
Younes is op de eerste 10 meter ook snel, maar daarna sloom. Zegt niet zoveel.
0 0
gofee
Scouten is zo prachtig, 1000 wedstrijden bekijken , in weer en wind, kou, regen, hitte mooi weer , slecht weer. 1000 keer voor niks en dan opeens , hartslag omhoog , nog een keer bekijken, nog een keer, ja of toch niet . En dan , het gevoel dat je er weer een ziet, fluwelen bewegingen, zien anderen het ook ? Niet te enthousiast zijn ! En dan gaan analyseren , wat voor mens, achtergrond , fysiek, mentaal, geschiedenis, etc etc. En dan de beloning: parel binnen halen !
5 -3
piemonte
Doe maar niet.
0 -2
altijdwelwat
3,5 miljoen voor een ventje wiens lastigste tegenstander dit seizoen de de voorstopper van Noord-Ierland o17 was , heeft nog helemaal niks laten zien op niveau.
1 -1
PuurGeluk
Wij vroegen als supporter 20 miljoen voor Nouri. Die had toen in feite ook nog niks laten zien:)
1 0
Ajax#1900
Zo valt er altijdwelwat te zeiken
2 0
Ajaxgek1980
dacht precies hetzelfde haha
0 0
gofee
Alles wat John aanbiedt gewoon blind halen,
0 0
PuurGeluk
Daar is een scout voor. Hij zal hem vast niet zomaar aanbieden.
0 0
gofee
John een plaatsje geven in de ere galerij ondanks dat hij nooit bij ons heeft gespeeld
0 0
Caparzo
Als hij van Superscout JSO komt is het goed. Mijn god, geef dat deze man heeeeeel vreselijk oud mag worden! Leest u mee?!
0 0
gofee
Kunnen we hem niet vragen om zijn opvolger te scouten
4 0
JesusZoonVanGod
Ik zal een goed woordje voor 'm doen ;-).
1 0
MJ98
https://www.youtube.com/watch?v=27k7gnf-UR4 Een betrouwbare bron ben ik niet maar het lijkt erop dat het om die 10 met redelijk lang haar gaat. Ziet er op deze beelden snel, technisch en interessant uit!
1 0
gofee
Nicht
0 -14
MáximaZorreguieta
Neef
0 0
FriescheAjacied
Pauper.
3 0
RaynoFischer
Dat jij daar gelijk aan denkt zegt meer over jou dan hem :p
4 0
MJ98
Wat jij wil
1 0
Cassierra19
Je hebt gelijk. Is een beetje een type Younes maar hij hangt aan beetje achter de spits en scoort veel meer. Ook zet hij meer druk op de verdediging en keeper. Past echt perfect bij Ajax.
0 0
MJ98
En gelukkig is hij pas 17. Dan hebben we voor de volgende jaren Nouri en Van de Beek en dan staan hun opvolgers / vervangers alweer klaar! De toekomst is mooi
0 0
Cassierra19
Zeker! Hoop dat Nouri nog gaat slagen want hij breekt maar niet door. Zou zonde zijn van zo'n groot talent als die het niet haalt. Ik vraag me echt af waar het nou misgaat.
0 0
afcas
gaat nergens mis nouri heeft gewoon zijn tijd nodig om te wennen aan de groep etc. was bij jong ajax ook het geval. bij sommige spelers duurt het wat langer tot dat ook op het veld zichtbaar is. al vond ik hem tegen gae in de laatste thuiswedstrijd erg sterk spelen toen er nog serieus gevoetbald werd. ook moet je niet vergeten dat er met ziyech en klaassen 2 middenvelders op zijn eventuele positie spelen die vrij zeker zijn van een basisplaats en beide ook al genoemd zijn als beste spelers van de eredivisie... dus heb gewoon geduld.
0 0
Litmanen85
Frenkie is al veel beter en verder dan appie.. Misschien is een jaartje ergens anders toch wel goed voor appie.
0 0
wolterx
Vind Nouri aanvallend een stuk verder, De Jong als verlengstuk tussen verdediging en aanval weer beter. Nouri is als creatieve middenvelder (Ziyech zijn plek even cru gezegd) verder dan De Jong die op Schone zijn plek weer een stuk verder is. Zou allebei niet verhuren, bij blessure van Ziyech heb je Nouri namelijk nodig en bij vertrek van Klaassen zal Van de Beek starten en zal de Jong de rol van Van de Beek overnemen als eerste wissel op het middenveld.
1 0
Ajax#1900
Eens. Alleen wil Appie dat zelf niet. Misschien moet iemand hem een keer vertellen dat hij een van de vele talenten is, en hij er nog lang niet is. Jaartje verhuren zou perfect zijn.
0 -2
MJ98
Het komt denk ik voornamelijk door het feit dat hij bijvoorbeeld Klaassen en Ziyech voor zich moet dulden. Als wij daar alleen bagger hadden rondlopen dan had Nouri allang een basisplaats verovert. Ook de druk zou wel niet meewerken.
0 0
gofee
Wijfies 0-0 bij rust, wel veel gevaarlijker
0 -4
ram
Wijfies? Serieus?
0 -1
MáximaZorreguieta
Ik heb pas 2 comments van je gelezen maar vind je nu al een vreselijk figuur.. een jongen van 17 die nu net nieuw is bij Ajax nicht noemen en onze vrouwen noem je wijfies. Wat zal jou leven er rooskleurig uitzien man.
5 0
Ajax#1900
Is een troll die af en toe opduikt. Zo hebben we er een aantal.
0 0
PuurGeluk
Ik post ook nooit iets interessants maar zo reageren is wel laag hoor.
0 0
Ajax#1900
Je post vast geen dingen als ‘nicht' en ‘die wijffies hebben gewonnen’ hoor, daar gaat het om, niet of iemand z'n post interessant is of niet. Laten er de topics niet vervuilen met dat soort tokkie praat. Dat je mij dan laag vindt mag hoor, het slaat alleen helemaal nergens op.
0 0
PuurGeluk
Haha nee ik doel juist op diegene die dat soort dingen post en niet op jou:)
0 0
NouriVandeBeek
In deze leeftijdscategorie moet Ajax zich elk jaar profileren. Hier liggen de kansen voor ons. Pasquali is ook speelgerechtigd voor volgend seizoen. Zeer benieuwd naar het niveau van beide heren.

Nu mag ik toch hopen dat er een zeer talentvolle spits van 16/17 jaar oud wordt aangetrokken om in de o19 te spelen. Kaars en Lopez zijn onvoldoende. Helaas helaas zijn Redan en Malen er niet meer. Redan had gewoon de spits van o19 kunnen worden. Malen zou nu in Jong Ajax spelen met uitzicht op Ajax 1.
0 0
Caparzo
Dat denk ik ook.. helaas hoor je nu/toekomstig nooit meer iets beduidends van die beide jongens. Eeuwig zonde, maar het is niet anders..
0 0
Middenweg401
Kan me niet herinneren dat die Ajax letters bordeaux rood waren. Of hebben jullie een kleurenblinde stagiair aangenomen? In dat Huntelaar artikel zag ik ook al een bijna roze Ajax shirt.
0 0
JesusZoonVanGod
Op het Kopenhagen forum hebben ze niet heel veel over hem te melden. Alleen dat ze balen dat er weer een groot talent voor bijna niets vertrekt.
0 0
wolterx
26 miljoen kronen is zeker niet niks, is een van de duurste jeugdtransfers voor een o17 speler die ik heb gezien in Nederland.
0 0
JesusZoonVanGod
Is voor een jeugdspeler inderdaad een heel behoorlijk bedrag. Maar stel dat deze jongen een of twee seizoenen fantastisch gespeeld had voor het eerste elftal van Kopenhagen. Dan hadden ze daarna een heel stuk meer voor hem kunnen vangen. Dus ik snap ergens wel wat ze bedoelen. Ze raakten ook al Nartey kwijt, ook een heel groot talent.
0 0
wolterx
Is ongeveer hetzelfde als wat wij voor Antonucci kregen, dit lijkt de ontwikkeling te zijn bij jeugdtransfers. City betaald soms al rond het miljoen voor spelers die nog 16 moeten worden, ik verbaas me er nu over hoe snel de prijzen op alle niveaus stijgen.
0 0
JesusZoonVanGod
Dus met andere woorden: clubs als City gaan het weer voor ons verkloten.
0 0
wolterx
Tja, hier is makkelijk op te anticiperen door de leeftijd naar 15 (zoals ze in Denemarken en België -willen- doen) zodat je dit soort bedragen voor jeugdspelers mee kan pakken ipv 4ton oid.
0 0
Ajax meister
Ja wij zeuren ook als al onze spelers weggaan. Zo wordt het niveau in dat soort landen niet beter dan het bierelftal. Eigenlijk zou de fifa een reglement moeten instellen dat spelers onder de 18 geen transfer mogen maken, zal er nooit van komen maar toch.
0 0
Babangida83
Neem aan voor minder dan een miljoen. Dat zijn wel transferbedragen die ik mooi vind.
0 0
IboAFCA
Nee, 3,5 miljoen volgens een Deense journalist
0 0
Ajax meister
3,5 miljoen is volgens mij ook niet echt veel, als je voor 60% zeker ben dat het een goed tot zeer goed talent is. De zekerheid heb je nooit dat een speler slaagt.
Maar als je al kijkt wat tegenwoordig voor een middelmatige Ajax speler verkocht wordt ( 7 tot 12M ) dan is 3,5 niet echt veel.
Je kan volgens mij in deze tijd geen goede talenten halen voor minder dan 1 miljoen.
0 0
IboAFCA
Antonucci is ook laatst voor zo'n prijs verkocht toch? En als je bedenkt dat Real 45 miljoen neerlegt voor een 16-jarige, ja dan is 3,5 miljoen niet veel.
0 0
Ajax meister
Real en al die koopclubs zijn gewoon gestoord. Die hebben geen verstand van jeugdspelers. Hoe heet die jongen die Real kocht, hij speelt als het goed is nu bij Herenveen.
Die is ook alleen maar gekocht om hun macht te laten zien, want spelen zal hij nooit doen en dat heeft Real zelf gezegd.
0 0
wolterx
Las het net ook 26 miljoen kronen (afgerond zo'n 3.5 miljoen) waar nog bonussen en doorverkooppercentage op komen, pittig bedrag.
0 0
wolterx
Neem maar van mij aan dat ze over dat miljoen heen zullen gaan.
0 0
Ajax meister
Tenzij het een Messi achtige speler is. Dan kan je wel een gokje wagen om iets meer te betalen, deden wij met Zlatan toch ook?
0 0
gofee
Ik zag Messi tien hij 15 ofzo was echt gelijk owow , halen, maar helaas was ik niet de enige. Wat een barbaars talent toen al ,
0 0
gofee
Ik heb nou al weer zin in seizoen 2017/2018. Voor alle teams zowel Ajax 1 als jong als A1 etc.
Kan niet wachten hoe we een vervolgstappen gaan zetten. Met killer Hunter erbij!,,
0 0
gofee
De finale en natuurlijk vooral het spel met die jonge gasten geeft een grotere boost naar dit soort talenten dan een landskampioenschap !!!
0 0
3sterren
Yep!
Je hoeft alleen maar de naam Dolberg te noemen in Scandinavië en de wil om ook bij Ajax te spelen is enorm...
0 0
gofee
Nou bog die Tavaras dat beest en dan kan de transfer periode gelijk dicht
0 0
Ajax meister
Lol. dat achterlijke ding is helaas nog 2 maanden open.
0 0
gofee
Ja jammer
0 0
gofee
En azijnzeikers exit !
0 0
gofee
En een heel groot standbeeld voor John Kei Olsen !
0 0
NouriVandeBeek
Ben benieuwd. Ajax O19 kon wel een middenvelder gebruiken.
0 0
IboAFCA
Pasquali hebben we ook nog. Wellicht samen met Jensen op 't middenveld
0 0
gofee
Rechtsbuiten
0 0
gofee
Top
0 0
JesusZoonVanGod
Volgens Transfermarkt is het een rechtsbuiten.
0 0
gofee
Inderdaad en kan ook rechts op midenbeld
0 0
ginonator1
iemand meer info over deze jongen behalve dat hij een aanvallende middenvelder is?
0 0
Cassierra19
Lijkt que stijl heel erg op Younes. Hij heeft een hoge versnelling maar op de langere afstand valt het wel mee omdat hij net als Younes vrij korte benen heeft. Hij staat tijdens het spel vaak wat achter de spits op de rand van de 16 maar komt altijd naar de man met de bal toe om zich aan te bieden. Het is een speler die graag aan de bal is maar hij is ook goed in de combinatie. Lijkt opzich ook wel een beetje op Odegaard maar die speelt verder naar achteren, als spelverdeler. Jensen is een middenvelder die veel naar voren komt en ook regelmatig scoort. Kijk eens naar de highlights van Kopenhagen 017 tegen Randers 017, geeft daar een assist en maakt 2 goals.
0 0
Mikes
Basisspeler bij Denemarken o17, hij is op dit moment 2de jaars b junior. Heeft in 10 interlands 5x gescoord, hij staat bij Denemarken vaak of rm of cm. Speelt op dit moment zijn wedstrijden voor Kopenhagen o19 en is hier Basisspeler, dit is alles wat ik voor je over hem heb.
0 0
wolterx
Talent van het jaar in de o17 geworden, een van de jongste spelers met een basisplaats in de YL dit seizoen toen hij 16 was.
0 0
Mikes
Heb je nog meer info over hem wolterx?
0 0
wolterx
Niet veel, kende hem vooral van naam door de YL wedstrijd tegen Viitorul, mocht toen starten. Stond op rechtsbuiten meen ik, na de winter pas vast naar de o19 doorgeschoven en de Deense fans zouden enthousiast over hem zijn. Kan er weinig nuttigs over vertellen, we zullen er snel achter komen denk ik.
0 0
ram
Mooi! Ken hem niet maar ons aankoopbeleid in jonge grote talenten is de laatste jaren top. Dus wat mij betreft komen er deze zomer nog veel van dit soort gasten.
0 0
melvin druncte
Ben benieuwd. Toch positieve ervaringen met Denen, maar ook slechte. Lekker veel toevoegend, maar de vraag is dan ook wie kent deze Jensen?
0 0
arigold
Financieel is het een zeer klein risico. Zeker als je af en toe een klapper hebt zoals Eriksen of Dolberg.
0 0
Mikes
Fisher was financieel ook prima en zlatan kwam ook door steen olsen.
0 0
gofee
Hoe sneller hoe beter. Gewoon toeslaan
0 0
gofee
Rechtsbuiten en neven
Positie rechter middenvelder
0 0
arigold
Ajax is dé club waar je moet zijn als je als talent sportieve ambities hebt! Top aankoop!
2 0
Jarl1989
Gaat snel allemaal met de transfers. De Transferperiode is nog niet eens begonnen!
2 0
ajax4ever01
We moeten wel he aangezien voor Ajax het seizoen eerder begint ivm voorronde CL
1 0