[Update] Alle Ajacieden definitief in EK-selectie

JesseTH, 22-06-2017 om 12:13, 11393 views, OnsOranje |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

KNVB-trainer Maarten Stekelenburg heeft dinsdag zijn 23-koppige selectie voor Oranje O19 bekendgemaakt. Het jeugdelftal bereid zich tussen maandag 12 juni en donderdag 22 juni voor op het EK 2017. Vijf Ajacieden zijn opgeroepen door de coach.

Navajo Bakboord, Boy Kemper, Noa Lang, Ché Nunnely en Dani de Wit mogen zich opmaken voor de voorbereiding voor het EK, dat in Georgië wordt gespeeld. Op het eindtoernooi treft Oranje achtereenvolgens Duitsland, Engeland en Bulgarije, zo schrijft OnsOranje. Van 2 tot en met 15 juli wordt het eindtoernooi in Georgië afgewerkt.

De voorlopige selectie bestaat uit 23 spelers, maar uiteindelijk zal deze groep tot negentien man worden teruggebracht door Stekelenburg. Voorafgaand aan het EK speelt Oranje O19 nog een oefenduel in Nederland tegen KAA Gent. Op 27 juni kruizen beide ploegen vanaf 18.00 uur de degens in Katwijk.

Update - 12.08 uur (22 juni 2017)
Alle vijf de Ajacieden die door bondscoach Maarten Stekelenburg waren opgenomen in de voorselectie van Oranje O19 voor het EK 2017, zijn ook bij de definitieve selectie nog altijd present. Het jeugdelftal van Nederland zit momenteel volop in de voorbereiding op het eindtoernooi. Woensdag werd er met 7-2 gewonnen van VV Katwijk en over vijf dagen treden de Ajacieden met Oranje aan tegen KAA Gent. Daarna mogen Boy Kemper, Noa Lang, Ché Nunnely, Navajo Bakboord en Dani de Wit zich opmaken voor het EK in Georgië. Mex Bakker, Lars Kramer, Mats Knoester en Ragnar Oratmangoen zijn afgevallen.

Navajo Bakboord
Justin Bijlow
Jurich Carolina
Tristan Dekker
Javairo Dilrosun
Jay-Roy Grot
Ferdi Kadioglu
Boy Kemper 
Rodney Kongolo 
Teun Koopmeiners
Noa Lang 
Justin Lonwijk
Mike van de Meulenhof
Ché Nunnely
Armando Obispo
Maarten Paes
Joël Piroe
Dani de Wit
Robin Zwartjens

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
iammike
Staat ergens de hele selectie?
0 0
AjaxPassion
Gewoon ff Googelen, sowieso OnsOranje
0 -1
AjaxPassion
Sierhuis nog geblesseerd, of wat heeft hij eigenlijk?
0 0
iammike
Sierhuis idd laatste maanden last van zn knie. Weet niet of die nog geblesseerd is maar heeft geen ritme.. verwacht hem wel mee naar Oostenrijk met Ajax 1. Normaal zouden Zeefuik, Eiting, Sierhuis, De Ligt en Kluivert er ook bij zitten maar die zullen van Ajax geen toestemming krijgen.
2 0
AjaxPassion
Ligt eraan wat Cassierra doet en of ze nog iets nieuws halen. Denk dat Sierhuis zich eerst maar wens moet bewijzen in Jong Ajax
0 0
chrisjuhhh
zie je wat je schrijft !!! ??
5 namen van grote talenten en dat is mooi toch .
0 0
iammike
Ik vins het zeker mooi. Ik bedoelde juist dat als iedereen beschikbaar was voor o19 je een heel topelftal met Ajax spelers kon maken :)
0 0
Mikes
Zo'n 12 - 15 spelers ontbreken, helaas zullen wij als nederland weinig hoge ogen gooien bij EK o19. Nederland zou het moeten laten zien bij EK o17, hier kunnen spelers nog gewoon worden afgestaan.
1 0
Toekomst1900
Matige groep. Zijn toch duidelijk aantal afwezig. Wijndal van AZ zou ik als linksback naaf Ajax halen
1 0