Jong Ajax krijgt Limburgs pak slaag in slotfase

FinnDekker, 06-02-2017 om 21:05, 52482 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft maandagavond zijn 24e wedstrijd in de Jupiler League verloren. De beloften begonnen aardig door goals van Mateo Cassierra en Vaclav Cerny, maar werden in de tweede helft compleet overrompeld door een uiterst effectief Fortuna Sittard. In Limburg ging een op papier sterk Jong Ajax met 5-2 ten onder.

De ploeg van Marcel Keizer begon goed aan het duel. Er werd na één minuut en veertig seconden al gescoord door Cerny, die een strakke, lage voorzet van Noussair Mazraoui vogelvrij kon binnenschieten. Een goed begin wat geen goed vervolg kreeg. Althans, niet in het eerste kwartier, aangezien Fortuna de betere partij was in de beginfase.

Toch leidde dit niet tot een treffer voor de thuisploeg, wat voornamelijk werd voorkomen door Ajax-keeper Norbert Alblas. Jong Ajax trof daarentegen wel doel. Vlak voor rust was het Cassierra die een vrije trap van Frenkie de Jong knap binnenschoot, waardoor de Colombiaan, een van de zeven(!) spelers uit de A-selectie in de basis, opnieuw op het scorebord verscheen bij een wedstrijd van de beloften. 

Na rust ging Jong Ajax op zoek naar de beslissing, maar kon het eigenlijk geen potten breken. Iets wat Fortuna wel kon, mede dankzij Finn Stokkers, die vlak na rust de aansluitingstreffer scoorde. Vervolgens was er twintig minuten weinig aan de hand. Beide ploegen lieten weinig zien, totdat Fortuna opnieuw van zich liet spreken. Met enig geluk maakte Perr Schuurs de gelijkmaker.

Daarna was de ban gebroken. Binnen tien minuten scoorde de middenmoter aan de lopende band. Liefst drie keer lieten de spelers van trainer en oud-Ajacied Sunday Oliseh het net van Jong Ajax bollen. Gavin Vlijter scoorde de derde, waarna invaller Djibril Dianessy twee keer mocht afdrukken, waarmee Jong Ajax de wedstrijd in de slotfase totaal uit handen gaf. Eindstand: 5-2.

Opstelling Fortuna Sittard: Braun, De Regt, Hadzhiev, Stokkers, Bassan (Saddiki 60'), Van Hout (Dianessy 73'), Dautovic, Vlijter (Khalouta 79'), Schuurs, Ospitalieri, Oliveira 
Wissels Fortuna Sittard: Ter Wielen, Mares, Torunarigha, Dianessy, Khalouta, Askovski, Purzycki, Kurt, Ars, Saddiki, Van de Walle

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Tete, Bergsma, Riedewald (Lartey-Sanniez 67'), Dankerlui, De Jong (Bay 81'), Nouri, Van de Beek, Mazraoui (Walian 82'), Cassierra, Cerny
Wissels Jong Ajax: Leeuwenburgh, Savastano, Lartey-Sanniez, Leyder, Bay, Walian

Doelpunten:
0-1 Vaclav Cerny (2')
0-2 Mateo Cassierra (40')
1-2 Finn Stokkers (51')
2-2 Per Schuurs (75')
3-2 Gavin Vlijter (78')
4-2 Djibril Dianessy (80')
5-2 Djibril Dianessy (85')

Klaar voor de winter de komende dagen? De WZAWZDB-beanie en -zonnebril zijn weer beschikbaar

Volg de wedstrijd via Twitter:

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Zoveel domme reacties hieronder gelezen. Terechte kritiek op deze wedstrijd, maar sommige trekken oerdomme conclusies.
0 0
Cello
Binnen 10 minuten van 1-2 voorsprong naar 5-2 verlies. Tsjah. Flinke dreun. Hopelijk wordt ervan geleerd.
Geluk bij ongeluk dat VVV ook verliest en waardoor het verschil met de koploper hetzelfde blijft. Maar met winst had je goede zaken kunnen doen richting een mogelijk kampioenschap in de Jupiler.
0 0
PJK54
Dat heet weer met de voetjes op de vloer nu allemaal voor de spiegel gaan staan en daar eens goed in kijken!!!!
0 0
JPC40
Inderdaad een lesje in bescheidenheid, ben ook mee eens dat veel spelers te snel de hemel in geprezen worden dit terwijl zij helemaal niet zo ver zijn.
Gelukkig mogen zij hier fouten maken, ze staan daar om te leren, en niet omdat zij al bij de wereldtop horen.
Hopelijk ook voor bosz een wake-up call.
0 0
Boer
Van de Beek, De Jong en Nouri zijn nu flink door de mand gevallen. Geldt ook voor Tete. Dit soort jongens weet zich omringd door slijmjurken en hebben daardoor geen realistisch zelfbeeld. Ze spelen tegen Fortuna, een ploeg met spelers van wie ze nog nooit hebben gehoord. Ook de media dragen veel schuld, elke jonge speler krijgt een gezwollen ego doordat ze meteen tot talent of supertalent worden gebombardeerd. Ik neem het die jongens dan ook niet kwalijk. Ze worden verpest door de omgeving. Dank aan Fortuna voor de gratis les in nederigheid.
6 0
Pierre Heno
en zo is dat!
0 0
tonny
Mentaliteit zoals zo vaak je ziet bij ajax 1
3 0
Leprechaun
5-2 verliezen na een 0-2 voorsprong. Kan iemand daar een vinger op leggen?
0 0
Redrum
Een hele wankele verdediging ondersteund door een onzekere keeper. Dan is op een bepaald moment elk schot raak. Het gebeurde vorige week ook al, alleen toen bij een 5-0 voorsprong gelukkig.
1 0
Leprechaun
5 tegendoelpunten in zo'n kort tijdsbestek impliceert dat het hele elftal zich laat overlopen. Verdedigen begint bij de aanval ;)

Zeker met Nouri, Van de Beek en De Jong in het elftal mag dit toch eigenlijk niet gebeuren?
2 0
HenryVakH1972
WTF schande voor Ajax dit
0 0
Sluk
In de wedstrijden die ik van Jong Ajax heb gezien, zie ik de meeste spelers nogal ongeïnteresseerd over het veld lopen. Heb het idee dat die geen zin hebben in potjes voor 1500 man. Nog een wonder dat er zoveel gewonnen is.
1 -1
Pierre Heno
Ze voelen zich al goed genoeg voor een volle Arena en vergeten dat een wedstrijd winnen heel wat anders is dan 90 minuten tegen een balletje trappen.
0 0
BlueDuke
Alsof je als voetballer niet altijd wilt winnen. Als zijn er geen fans. Als je dat niet kan opbrengen dan moet je ander vak uit gaan kiezen lijkt mij.
0 0
Redrum
De verdediging van Jong Ajax is gewoon van een extreem beroerd niveau. In sommige wedstrijden kunnen de middenvelders het niet meer compenseren en dan krijg je dit dus. Heeft niks met gebrek aan talent van Nouri en Donny te maken, die komen er echt wel. Het heeft alles te maken met een ongekend beroerde verdediging van Jong Ajax.
2 0
ST
Waarom .nl erachter? Wat is daar leuk aan?
0 0
altijdwelwat
De mannen geven even eenwedstrijdweg.nl . Toch toont deze wedstrijd ook wel weer aan waaraan het schort bij met name Nouri , kijk alle 5 de tegengoals er eens op na. Hij staat op het middenveld , maar schakelt dramatisch tot niet om, is alleen bij de eerste tegengoal in beeld en dat doet hij uitermate zwak. Bij de overige tegengoals komt hij niet eens in beeld, voetbal is zoveel meer dan alleen in balbezit af en toe een geniale pass versturen. Voetbal is ook willen winnen , omschakelen , alert zijn, fysiek in orde zijn, arbeid leveren voor het team, tactisch slim zijn, pijn willen leiden, loopvermogen, inhoud, zakelijk zijn etc
2 -1
Boer
Door de naam Nouri is bij internationale scouts al een dikke streep gegaan. Wij kijken met Nederlandse ogen naar die aandoenlijke jongen met zijn enorme vaardigheid en aanvallende vernuft. Ik denk dat hij alleen bij Barcelona mee kan, hoe gek dat ook klinkt. Voor de Serie A, Bundesliga en Premier League is hij totaal ongeschikt.
1 0
Pierre Heno
In 10 minuten tijd 4 (!!) tegengoals incasseren met o.a. in het veld spelers Tete, Nouri, Van de Beek, Cassierra, Cerny en De Jong. Na een 0-2 voorsprong alsnog met 5-2 de bietenbrug opgaan. Dat zegt m.i. toch wel iets over hun potentie voor het eerste.
2 -2
Jorisbman
zegt meer over de verdediging, want nadat Riedewald het veld verliet voor Lartey was het net een gatenkaas.
0 0
Barrabrava
zegt misschien wat meer over hun mentaliteit om voor JA te spelen dan de potentie van deze spelers. Jongens uit het eerste zullen toch eerder wat teleurgesteld zijn om in Jong te spelen, dan de jonkies die dit zien als een kans zich te bewijzen.
0 0
johnd
Na de wissel van Riedewald 4 goals tegen, is dat toeval of was hij gewoon slot op de deur?
0 0
ziz0u.
Viel mij ook al op, maar ik denk meer dat het door het enorm zwakke verdedigen van Lartey-Sanniez komt. Toen we laatst 6-3 wonnen, was hij ook al direct betrokken bij alle 3 de tegen goals. Natuurlijk gaat er meer fout, maar het viel me wel gelijk op.
0 0
vodin424
Waarom breng je dit als een feit naar iedereen toe, terwijl Lartey er destijds bij een 5-3 voorsprong in kwam? gaat het niet?
0 0
ziz0u.
Wauw ik zit er goed naast, excuus. Dan zal het Zeefuik zijn geweest die een paar keer stond te slapen?
0 0
PabloXXX
Wat een analisten weer hier, jong Ajax staan 2de in de Jupiler league en mensen hebben nog lef om te gaan zeiken op een tienerelftal. Ze zijn niet klaar voor het eerste wordt er al geroepen. Alsof DvB en Nouri er wat aan kunnen doen dat die jongens achterin het verpesten. Wat overigens ook een keer mag in een kweekelftal.
1 0
Sluk
Tegen Fortuna stonden er anders best wat namen op het veld. Die horen gewoon van Fortuna Sittard te winnen. Tuurlijk is het knap dat Jong Ajax zo hoog staat, maar met het elftal wat gisteren op het veld staan moet je je schamen als je zo'n pak op de broek krijgt.
1 0
Pierre Heno
Fortuna Sittard......
1 0
Maxwell5
Opportunisme regeert..al meer dan een decennium lang.
0 0
johnd
Als ze allemaal klaar waren voor het eerste elftal, dan stond Ajax 1 op de toekomst en Jong Ajax in de ArenA.

Ontzettend knap de prestaties, dit soort wisselvalligheid hoort bij jonge jongens.
0 0
Ajaxbrl
het gaat weer eens mis in de slotfase waar zie ik dat nou nog meer wel eens gebeuren.....
0 0
SundayOliseh
Sorry boys, maar mijn tactiek werkte gewoon erg goed.
7 0
mvdk
En dat op maandag!
1 0
DoorenAFCA
Jezus die verdediging inclusief keeper van Jong Ajax is om te janken. Alleen De Licht is op dit moment duidelijk materiaal voor het eerste maar die ontbrak. De rest zakt echt ver door de ondergrens. Echt abnormaal hoe deze goals weggegeven worden. Is overigens niet alleen deze wedstrijd maar al het hele seizoen dramatisch achterin. Enige reden dat Ajax zo hoog staat is omdat het aanvallend goed loopt.
1 0
EVH
Kan gebeuren.

Shit happens
1 -2
chrisjuhhh
Niet 1 van al die negatievelingen was daar niet 1 !
Walgelijke figuren die zich supporter noemen en dat terwijl er al 100 x geroepen werd , dat opleiden voor 1 de prioriteit is , maar van een aantal wist ik het wel de succes hossana supporters .
2 -1
Pierre Heno
Zat jij dan soms wèl in Vlaailand dan?
0 0
chrisjuhhh
Sta dat er dan ?
Het ga erom wat er getypt word over de spelers van Ajax .
0 0
AjaxDaniel
Zo die hebben de Falcons even geëvenaard.
1 -1
zivkabrimovic
Hoe was Cerny?
0 0
Ajax34
Cerny liep zich iedere keer weer vast. Was niet echt geweldig. Jong Ajax dacht dat ze er al waren met die 2-0 voorsprong. Knullig/ongeconcentreerd verdedigen. Ze hebben de wedstrijd onnodig uit handen gegeven. Ze hadden van dit Fortuna ruim moeten winnen.
Maar ja ook van zwakke ploegen kun je verliezen als je zelf niet alles geeft.
3 0
PeterVKV
Kan gebeuren dit. Nadat Riedewald eruit ging stond JA met spelers als Alblas, Dankerlui, Bergsma en Lartiez achterin. Allemaal jongens die binnenkort doorgeselecteerd moeten worden naar een andere club. Dat maakt Nouri, vd Beek, de Jong en Cerny niet ineens ook slechte spelers.
6 -1
Altijdbrutaalenarrogant
die supporters die nu klagen schaam je kapot man ze staan 2de in de jupiler leauge als jeugdteam tuurlijk dit mag niet gebeuren maar komop man zijn jochies van 18 19 tegen mannen
3 -3
Braatje87
Wat een reacties weer hier van de zogenaamde voetbalkenners. Jong Ajax speelt geen week in de zelfde samenstelling. De ene week is het hosanna en prijzen jullie Jong Ajax de hemel in en als ze een keer tegen een zeperd aanlopen, wat logisch is met alleen maar jonge talenten in een team, is het ineens weer allemaal ruk. Ga jezelf na laten kijken man stelletje azijnpissers!

Natuurlijk is het niet goed wat hier gebeurde, maar wat ik zeg... dat is logisch met jonge talenten en de allerbesten worden hier alleen maar beter van. Af en toe moet je even op je plaat gaan.
8 -1
HZMKK
Wat een geweldige jeugd, ongelofelijk dit. Die Nouri begin ik zo langzamerhand ook steeds minder vertrouwen in te krijgen, net als vd Beek. Voegen niets extra's toe op hoger niveau.
Leuke voetballertjes allemaal maar zodra er weerstand komt zakken ze als een hoopje stront in elkaar.
Dit wordt 100% geen Europese top! Ook geen subtop!
5 -15
ajaxminimax
Hahahhahahha, ik krijg bijna een rolberoerte van jou. Ik zie vaak onzin voorlangs komen bij Ajaxshowtime, maar deze reactie slaat weer eens alles. Hulde daarvoor! Je bent nu al genomineerd voor de grootste onzinreactie van het jaar 2017.
1 -2
HZMKK
Goed beargumenteerd man, proficiat.
Van mijn part krijg je die rolberoerte. De waarheid doet gewoon zeer. Iedereen roept om Nouri en vd Beek etc in Ajax 1.....
Sorry hoor maar hiermee wordt je geen kampioen. Jullie overschatten de jeugd extreem.
Bazoer zou ook wel ff wereldtop worden, Kishna was ook zo fantastisch. En waar speelt die jongen die toen als een van de beste jeugdverdedigers werd genoemd hier, 2-3 seizoenen terug, meneer Denswil?
1 0
Altijdbrutaalenarrogant
je kan t ook noeme dat we vertrouwe in de jeugd hebben
0 -1
HZMKK
Ik heb ook vertrouwen, maar dat is wel in de spelers waarvan ik zie dat ze echt de top (kunnen) gaan halen en niet als een kaartenhuis in elkaar zakken bij een beetje weerstand.
De Ligt bijvoorbeeld.
Jongens als Dankerlui, Bergsma, Walian, maar ook Clement, Mazraoui hebben niets te zoeken in Ajax 1. En op dit moment hebben ook Nouri, Eiting, de Jong en vd Beek nog weinig in Ajax 1 te zoeken.
Als dat het niveau is wat men hier nastreeft is het diep triest gesteld.
0 -1
Altijdbrutaalenarrogant
nouri en de ligt kan je totaal niet vergelijken met elkaar de ligt heeft fysiek enorm en nouri heeft het van voetballend vermogen maar kijk naar ziyech is die fysiek zo sterk zon breed lichaam? Nee nouri moet wel sterker worden maar die jongen is nog hartstikke jong!
0 0
HZMKK
Nouri is 19......... bijna 20 zelfs.
Wordt wel eens tijd, de echte toppers braken door op deze leeftijd!
3 0
Altijdbrutaalenarrogant
appie doet t regelmatig goed bij ajax 1 al speelt hij soms beetje onzichtbaar maar dat is niet zo gek en we zijn niet allemaal het nivo iniesta nivo eriken is ook al enorm goed.
1 0
Marcao
Wat ben jij een ontzettende Calimero. Hier wordt een jong, talentvol team hard van. En de zwakke broeders (waarschijnlijk de verdedigers, LOL) die halen dus het Eerste niet. Weer wat geleerd. En jij maar janken als een baby. Steun je cluppie, gast!
5 -2
Mace0107
hahaha
1 -1
IboAFCA
Stop maar
2 -1
HZMKK
De waarheid doet pijn, ook bij mij hoor......
1 -5
IboAFCA
Als Jong Ajax wint hoor ik je anders niet. Verliezen een keer en de hele jeugd is kut.
4 -1
HZMKK
Onzin, mijn vorige account is helaas helaas op non actief gesteld omdat ik mij een keer (excuses!!) heb laten gaan na puntverlies van t eerste elftal.
Ik ben altijd zeer kritisch, ook na een overwinning.
Maar je leest hierbij dan ook de helft van wat ik zei. Het zijn leuke spelers, maar zodra er weerstand komt, is het niet zoveel meer. Conclusie daaruit is dat deze jongens niet de absolute top zijn.
Ergens logisch, want dan hadden ze bij Barca en Bayern gespeeld op deze leeftijd.
0 -6
suitie
Pfffff...wat een onzin kraam je uit man. Jij bent kritisch om t kritisch zijn. Het is JONG Ajax hè.. Die leren van dit soort zeperds. En als jij ze nu al afschrijft en dan ook nog over Barca en Bayern begint...man man man.
0 0
Koenniiee
Want het Barcelona van nu is in de jeugd ook nog nooit tegen een zeperd aangelopen? Ongelofelijk, snelle conclusie.
3 -1
Ajaxhart
Wat een kutkeeper. Is die Galblaas altijd zo slecht?
2 0
Ajax#1900
Onana is onze enige goede keeper. De keepers die daar onder zitten gaan het niet redden. Ze zijn wel actief opzoek naar een talent. Laatst nog die keeper die ook op proef was bij Bayern. Had een lastige oost Europese naam ;)
2 0
Altijdbrutaalenarrogant
de lange zie ik ajax 1 wel halen
3 0
Koenniiee
Denk het niet.
0 0
de-Ajacied
Waren toch houdbare ballen voor Albas
3 0
Broekzak
zo die keeper is die altijd zo slecht. volg hem niet echt maar nu hij 3e keeper is en ik de tegengoals zie heb ik toch wel mijn twijfels
3 0
Ajax4life020
1-2 voor 5-2 verliezen wat een schande
3 0
peet-w
0-2 voor zelfs.
3 0
Elflashy
Leipe pakslaag ..
0 0
Marcdaan1971
En dat met 7 !!! spelers die gewoon in Ajax 1 zouden moeten/willen spelen
8 0
Milanajax
Wat is er gebeurd in Sittard, 0-2 voor met rust...
ik was trainen, kan iemand mij vertellen hoe dit heeft kunnen gebeuren?
0 0
FCMax
Ik kijk even naar de stand: 1-2
Even wat andere dingetjes doen, 20 minuutjes later de stand weer checken: 5-2
Dat was even schrikken :')
0 0
de-Ajacied
Sanniez is het hele jaar al matig tot zwak en Alblas nog niet klaar of getalenteerd genoeg
5 0
Restored
Wtf ga je ff 20 minuten weg kom je terug opeens 4 goals tegen.. iemand zei net 32 tegengoals in 23 wedstrijden zegt genoeg ook als je die statistiek vergelijkt met andere topteams in JL.. JA verdedigend gewoon erg zwak
0 0
Rsv
4 tegendoelpunten in 10 minuten tijd is wel bizar, collectieve off day zullen we maar zeggen.
1 0
boris
Jong Ajax is een garantie voor veel goals voor en tegen. Speel elke week met mijn toto dat er 5 goals vallen en dat levert me veel op dit seizoen. Vandaag in combinatie met jong PSV levert dat me 180 euro op als jong PSV het vast houd
0 0
Nozzi
Man man man, dat wordt morgen een goed gesprek
2 0
maus_afca
ik ga nooit meer koffie halen
0 0
ajax4ever01
Ja wil je dat tijdens de wedstrijd nooit meer doen!!!
0 0
DJMokum
Als dit bij het eerste gebeurt is het een gele kaart voor de trainer!
0 0
DolbergVoorBallonDor
Goede jonge verdedigers zijn altijd moeilijk te vinden maar dit is gewoon te belachelijk voor woorden.
2 0
Web
Dat is toch dat top middenveld, ze zijn er nog lang niet. Als ze er ooit komen
3 -6
Rsv
Komen er wel, maar dit mag ze idd eigenlijk niet overkomen.
1 -1
DJMokum
Zie alleen dat er 4 tegengoals zijn gevallen nadat Reidewald werd gewisseld....
0 0
roylee2
terry lartie sanches als er iemand niet geschikt is voor ajax is hij het wel. zorgt altijd voor onrust als die er in komt. En zoals ik nu zie is het weer drama
0 -1
J00DT0TMIJND00D
Echt een verschrikking van een verdediger, maakt de meest domme fouten.
0 -1
W Z A W Z D B
Zonder strijd geen overwinning.
1 0
@Maar7en
laag=lijkt ..
0 0
NouriVandeBeek
Even weer met beide voeten op de grond
3 -1
Myers
Gaat helemaal nergens over. Zoveel ruimte en niet rennen. Echt bizar.
1 0
3*stars*3
Haha hoor die Koert genieten joh..
0 0
DJMokum
Even serieus...hoe kan dit?
0 0
AFCA.
Je mag van Tete en Riedewald toch wel meer aansturing en leiderschap verwachten. Die zouden het team toch even neer moeten zetten?
0 0
Truth
Riedewald is al sinds de 1-2 exit
0 0
eros
Het is ook gewoon heel slecht!
Geen pech,... gewoon heel slecht!
0 0
ST
Kansloos.
0 0
luiszwaaris
Thefuckk
0 0
NouridolbergNeres34
Kan je inlopen op vvv en dan dit..
1 0
ST
Kansloos. Dat wordt een lange rit naar huis.
0 0
AFCA.
Hier heeft (jong) Ajax wel een handje van altijd. Als het echt moet geven ze het nog wel eens uit handen. Nu kan Jong punten inlopen, geven ze het weg. Het 1e vorig seizoen een aantal keer laten liggen met als dieptepunt De Graafschap. Zo verliezen ze ook vaak punten in het laatste kwartier. Toch opvallend.
2 -1
@Maar7en
Laag het grote Ajax wel... na 2-0 achterover leunen en onheil over je afroepen. Ben altijd pas blij als het minimaal 3-0 is.
3 0
3*stars*3
Idd, bij 3-0 zit ik pas rustig.
kan mij een pot in Kerkrade herinneren 0-2 voorsprong en in laatste minuut 2-2 weggeven.

Terwijl PSV een dag ervoor, punten liet liggen.
Ajax liet het al liggen voor 8 mei.
2 0
Suarez16_
Of wat dacht je thuis tegen nec? En tegen idd roda, de graafschap en heracles thuis vorig jaar. Werkelijk waar totale schandes.
1 0
3*stars*3
Ik zat net te denken, gaveb we tegen NEC thuis nou een 2+0 weg of 1-0.
Weet nog wel dat die Santos een bal hard erin kopte en ik zie die kop van die blije boer Faber nog voor me.

Volgens mij was dat ook een speelronde waarin we konden uitlopen.
Tis duidelijk een mentale kwestie en dit zie ik ook al heel wat jaartjes bij Arsenal.

Puur wil om te winnen lijkt te ontbreken.
Dit seizoen al 6/7x duels weggegeven in laatste kwartier.
0 0
Suarez16_
2-1 voorsprong als ik het goed heb tegen nec.
0 0
Ajacied33
Gaat nergens meer over dit...
1 0
Suarez16_
Jezus. 0-2 weggeven naar 5-2. Morgen straftraining geven en dat meen ik serieus. De fucking nummer 16 van de JL.
2 -1
Rsv
Ajax onwaardig
1 0
@Maar7en
zo rijp voor de slacht...
0 0
Myers
Rot op man. Dit kan niet man. Matchfixing
0 0
AYounes11
hahaha gaat nergens over.
0 0
NouriVandeBeek
Nog een rode kaart erbij en het is het Jong Ajax van Jaap Stam.
0 0
Truth
jezusss.... wtf!!??
0 0
Nozzi
Oeiii hier leren ze wel van
0 0
Dennish
Haha Jong Ajax en doelpunten tegen krijgen. Slapstick. Even voor de duidelijkheid. Dit is onze 3e doelman.
0 0
Myers
Toine glundert ook weer. Smerig ventje.
2 0
J00DT0TMIJND00D
Die gozer moeten ze opsluiten met zijn jankbek.
0 0
IboAFCA
Ze kregen in de rust zeker te horen dat VVV achterstond, de druk werd ze te veel
1 0
Myers
kijk ze vieren joh. bah.
1 0
RH1900
Pfff.. Nouja ze leren er van zullen we maar zeggen.
1 0
3*stars*3
Dacht dat die 3 tegengoals tegen Almere al een les was.
Jamner dat die verdedigers, het Bosz niet moeilijk maken.
0 0
Ajacied33
Klote...
0 0
Starring
Had Riedewald nooit moeten wisselen man, hoe kan je nou een 0-2 voorsprong uit handen geven? Man, man man...
1 0
Suarez16_
Lekker....
0 0
Myers
Ongelofelijk
0 0
AYounes11
wow.. toto vermeukt
0 0
3*stars*3
Tip, laat jong Ajax linjs liggen of een totaal van over 2.5 goals.
Vaak al 1.30/1.40.
0 0
Truth
wtf gebeurt er opeens? Stort er opeens een kaartenhuis in?
1 0
NouriVandeBeek
4-2....


wauw
0 0
Myers
Doodzonde 4-2
0 0
3*stars*3
ah, weggeef avonden lijken terug bij jong Ajax.
vorig seizoen was het ook vaak raak, na een voorsprong.

Apart dat dit kan gebeuren met Riedewald en Tete in verdediging.
Laatst tegen Almere ook 3 tegengoals.
1 0
peet-w
Riedewald is gewisseld toen het nog 1-2 stond.
0 0
3*stars*3
ja zag reactie van iboAFCA later.
Dioor die schakelprogramma ben je niet altijd up to date.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Man man man hoe amateuristisch.. Zonder De Ligt en Super Heiko is het achterin gewoon absolute middelmaat.
0 0
IboAFCA
Dus Riedewald wordt eraf gehaald voor Terry Lartey en Ajax krijgt meteen 2 goals tegen?
0 0
3*stars*3
Ow ok, dacht dat Jaïro nog erin stond.
0 0
amthree
Zie ik nou een doek met 110% anti 020? man man man natuurlijk hebben hun ook wat met ons...
0 0
SanchezBeastOfAjax
Tja, dat hoort tegenwoordig blijkbaar.
0 0
AYounes11
Hangt er al lang.
0 0
Ajax#1900
Typisch JA dit. Hopelijk leren ze hier van. Daar is JA immers voor.
0 0
peet-w
Kut Kurt, Kut Fox.
0 0
AjaxBaggio
Jammer

Had je deze gewonnen dan stond je bijna in punten gelijk met VVV (ervan uitgaande dat het zo blijft in Eindhoven).

Wat is dat toch met Jong Ajax en uitwedstrijden.

Thuis spelen ze vrijwel iedereen van het kastje naar de muur. Uit heb je het moeilijk tegen een laagvlieger als Fortuna
1 0
@Maar7en
3-2 ... net als vorige week binnen no time 3 goals tegen.
0 0
SanchezBeastOfAjax
3-2 voor Sittard...
0 0
AYounes11
kut fortuna
0 0
Suarez16_
Jezus.
0 0
Myers
teringzooi
0 0
didierajax020
2-2.. Kom op boys
0 0
Starring
Gaat Ajax nog winnen boys? Hoop 't wel nu VVV punten dreigt te verliezen.
0 0
IboAFCA
Laten we maar zeggen dat het op zand lastig spelen is
0 0
SanchezBeastOfAjax
Gelijkmaker Sittard.
0 0
Myers
kut ook.
0 0
Suarez16_
Lekker dan....
0 0
Myers
Kutcher.
0 0
AYounes11
wtf
0 0
Toon meer reacties