Jong Ajax wint knotsgek duel van Almere City

FinnDekker, 30-01-2017 om 21:20, 41165 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft maandagavond zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. De ploeg van Marcel Keizer leek zonder moeite over Almere City heen te walsen, maar kreeg na een 5-0 voorsprong ineens drie goals om de oren, hetgeen de voorsprong van de beloften iets in gevaar bracht. Jong Ajax wist echter stand te houden en won uiteindelijk met 6-3.

De beloften konden beschikken over een talentvolle, sterke selectie met Jaïro Riedewald en Kenny Tete. Twee spelers die zich gelijk lieten gelden bij de eerste goal. Een prachtige bal van de eerstgenoemde werd doorgekopt door Tete, waarna Mazraoui kon scoren. Een kwartier later verdubbelde Abdelhak Nouri, die net als Donny van de Beek ook bij de selectie zat, de score, nadat hij prachtig werd weggestuurd door een excellerende Frenkie de Jong.

Nog voor rust zette Jong Ajax via Van de Beek de derde treffer op het scorebord. Dit door een strafschop te benutten, die werd versierd door de nemer zelf. Na rust bleven de Amsterdammers de controle behouden. Tot echte kansen leidde dit echter niet, totdat opnieuw Van de Beek het net liet bollen. Mateo Cassierra was bij de vierde de aangever, bij de vijfde was hij de afmaker. Na een zalige pass van Nouri ging de Colombiaan sterk om de keeper heen, waarna hij keurig afrondde.

De buit leek binnen. Niets bleek echter minder waar. Waar Jong Ajax een uur nodig had voor vijf goals, had Almere tien minuten nodig voor drie goals. Twee keer zag het centrale duo Riedewald en Deyovaisio Zeefuik er niet lekker uit. Bij de derde treffer was vooral de laatstgenoemde de pineut, nadat hij een strafschop veroorzaakte, die feilloos werd binnengeschoten. Jong Ajax bleek na de flinke zeperd echter veerkrachtig. Damil Dankerlui benutte namelijk een fout achterin de defensie bij Almere, waarmee Jong Ajax alsnog de laatste treffer voor zijn rekening nam. Eindstand: 6-3.

Opstelling Jong Ajax: Alblas, Tete, Zeefuik (Savastano 75'), Riedewald, Dankerlui, Eiting (Sanniez 75'), Van de Beek, De Jong, Cassierra, Nouri (Bay 65')
Wissels: Van Bladeren, Savastano, Sanniez, Bergsma, Bay, Walian

Opstelling Almere City: Pistoor, Metalsi, Mirani, Nieuwpoort, Quasten, Rijsdijk, Overtoom, Salasiwa, Valpoort (Van der Water 55'), Mac-Donald, Ahannach
Wissels: Grim, Van der Water, Lanser, Vet, Ten Voorde, Sno, Van Haaren

Doelpunten:
1-0 Noussair Mazraoui (12')
2-0 Abdelhak Nouri (28')
3-0 Donny van de Beek (38')
4-0 Donny van de Beek (58')
5-0 Mateo Cassierra (63')
5-1 Soufyan Ahannach (65')
5-2 Sherjill MacDonald (68')
5-3 Tom Overtoom (71')
6-3 Damil Dankerlui (85')

Volg de wedstrijd via Twitter

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
prima gespeeld, jammer dat er zo makkelijk doelpunten werden weg gegeven, door puur laksheid in de verdediging.
0 0
Rood Gevaar
dit weekend maar eens met Nouri op linksbuiten beginnen ipv Younes.
Heerlijk om een actie en goede passes te zien op die positie
0 0
trainerdv
Goed idee! Liever investeren in Nouri (op meerdere posities wordt hij alleen maar sterker van) ipv Younes die het gewoon niet brengt.
0 0
Koenniiee
Tete is nog geen niveau Kozakken Boys. Zeefuik is een fantastische rechtsback, maar dit was een beetje pijnlijk midden in de verdediging. Riedewald viel ook niet mee, maar het is niet gemakkelijk als het gehele middenveld uit elkaar valt na zo'n dikke voorsprong.

Ontzettend genoten weer van Nouri, Frenkie en bij vlagen Donny!
1 -2
Alexander40
Tete was inderdaad pijnlijk om te zien. Die kan helemaal niet voetballen. Bizar. Riedewald gaat het denk ik net niet redden bij Ajax. Zo een goede voetballer maar hij komt gewoon op alle posities waar hij kan spelen net te kort. Als CV is hij niet meedogenloos genoeg, als middenvelder denkt hij net niet snel genoeg en als linksbacks is het de combinatie van echt scherp verdedigen en technisch heel goed mee doen in de aanval waar het net niet goed genoeg is. Sinkgraven is daar beter.
1 -1
Chesterson93
Wauw, tijden veranderen. Dus wat dat betreft moeten wij het Tete en Riedewald niet kwalijk nemen als zij weg willen of ergens willen spelen, toch?
1 0
Alexander40
Tete mag van de zomer weg. Hij kan echt wel verdedigen maar dat is 40% van wat een back in het hedendaagse voetbal moet kunnen. Riedewald liever niet weg. Je moet backup hebben. Dan kan je zeggen dat is niet goed voor die jongen, hij moet spelen. Maar dat geldt voor bijna iedere speler die wissel staat bij een topclub.
0 0
Chesterson93
Dat kan, maar het is niet jouw carrière. Het is die van hem. En in die mate begrijp ik zijn frustratie en hoe hij dit uit. Dus jij en ik kunnen 3 maanden zitten op de bank "gewoon" vinden, maar zo zou ik het ook niet zien. Ik wil wel laten zien wat ik waard ben, tot op het punt dat er nog naar gekeken wordt. Hij heeft het gevoel van niet.
0 0
Alexander40
Ik kan me zijn frustratie wel voorstellen maar waarom accepteren bijvoorbeeld een Hendrikx en een Locadia de situatie in Eindhoven wel? Bovendien is de kans groot dat hij in het buitenland toch ook met regelmaat op de bank zal zitten. Of denkt hij dat hij van de bank bij ajax meteen in de basis zal staan bij een middenmoter in de Bundesliga? Denk het niet. Zie Kishna en nu ook weer Bazoer.
0 0
Joseph
Nouri was vandaag weer overal aanspeelbaar en de motor van het aanvallende voetbal. Zijn wissel liet een gat achter dat niet opgevuld kon worden, dan vind ik Donny erg tegen vallen als inmiddels vaste invaller bij het eerste.

Nouri in deze rol als linksbuiten (waar hij stond meende ik) zou niet misstaan in het eerste. Misschien zou ik dan wel Klaassen achter Nouri zetten, voor de verdediging maar ook voor de loopacties die hij kan belonen. Dan heb je met Ziyech ook nog eens creativiteit aan de rechter kant, wat nu ontbreekt.
1 0
Alexander40
Bij nouri blijf ik twijfelen over het wandeltempo waarin hij vaak speelt. Dat is meer pleintjesvoetbal. Soms gooit hij er ineens een versnelling uit en dan denk ik ja dat moet je veel meer doen. Ik begrijp het ook niet. Hij en zijn trainers moeten toch ook wel zien dat geen enkele speler in de top in dit wandeltempo speelt.
0 0
Joseph
Ik zie dat wandeltempo niet hoor, ik zie hem overal betrokken op het veld, dat kan niet in dat tempo. Als dat wel zo zou zijn, is hij nog briljanter dan ik nu denk, dan zou het geen energie kosten om het team zo gigantisch op sleeptouw te nemen. Vergis je niet, het viel zonder Nouri volledig in elkaar, ze gooide bijna een 5-0 voorsprong weg..
0 0
Chesterson93
Maar ook Nouri zal het niet redden denk je? Ik vind het overigens wel frappant dat niemand het heeft gehad over het feit dat Van de Beek ontevreden was met de middenvelders en aangaf dat dit hem stoorde, maar op Riedewald wordt los gegaan.
0 0
Alexander40
Nou ja zoals ik al zei, ik twijfel of Nouri het gaat redden. Maar ik hoop het wel, heerlijke voetballer. Hij moet alleen zijn spel wat aanpassen. Meer in een hoger tempo spelen.
0 0
FrankRijkaard4
Eerste set binnen
10 0
NouriVandeBeek
Tot de 5-0 was het gewoon goed. Daarna concentratie verlies. Dat is jammer,maar de bevestiging dat ze heel goed kunnen ballen geeft mij meer voldoening.
1 0
Middenweg401
6-3 is veel leerzamer dan 5-0

Van een onervaren jongen als Zeefuik vind ik het ook nog niet zo erg als het een keer helemaal fout gaat. Komt vast even aan, maar laat hem er van leren en sterker worden.
2 0
Ajax_33
Typische Jong Ajax thuiswedstrijd
0 -2
Semmier
zeefuik bahhhhh!
0 -1
gofee
Godschristus wat staan er een stel te kloten , vd beek, tete, hele middenveld is zo Gvd slecht aan het ballen
0 -12
godezonensuper
Man man man..
0 0
FCMax
Ze stonden 5-0 voor ja, laat die jochies het dan even uit handen geven. Daarvoor is Jong juist, dat ze nu de fout maken, maar niet in het eerste.
1 0
Kingoffdatoilet
6-3 wat een stand zeg
3 0
Bram410
Liever met 6-3 winnen als met 1-0, heeft het publiek veel doelpunten gezien zou Johan zeggen!
1 0
Kingoffdatoilet
En de spelers hebben veel plezier gehad en er van geleerd
0 0
@Maar7en
Dankerlui als Linksbuiten in Ajax binnenkort ;-) Knap afgemaakt met links en rechts :-)
0 0
Johan5Derksen
Cassierra krijgt voor mij een dikke 8!
4 -3
Joseph
Poeh, ik vind dat je de lat wel iets hoger mag leggen, is gehaald als spits voor het eerste en verprutst op dit niveau en ook vandaag toch wel erg veel. Gelukkig is hij nog jong, er is nog veel te leren voor hem.
1 -1
simok
Hij moet niet zoveel doen. Doet geen enkele spits hier.
0 0
Duif63
Dat was nog niet eens zo makkelijk. Knap afgemaakt
0 0
3*stars*3
Netjes.
1 0
AjaciedForLive
Toch weer die nouri
0 -1
DavyBlind
lol
0 0
AFC34
Pfff ik zit weer rustig
0 0
Dennish
Er zit helemaal geen smaak aan Bay.
5 0
Keizer020
van 5-0 naar 5-3...
0 0
3*stars*3
Heb veel gekke potjes gezien en kan mij een 5-5 herinneren bij NL-België, 15 jaar geleden ofzo maar nooit meegemaakt dat een ploeg een 5-0 weggeeft.

Zit gewoon in koppies van onze boys joh, mentale kwestie maar dat je 3 goals zo weggeeft mag natuurlijk niet en zeker niet met een paar Ajax1 spelers in de verdediging...
0 0
insectenverdelg
1cuit de oude doos. Heerenveen Ajax Abe Lenstra. Google maar is. Heerenveen wint met 6_5 nadat ze 1-5 achter stonden.
0 0
3*stars*3
Ha das dan een hele ouwe.
Kan mij vaag wel zoiets herinneren van aardig wat jaaaaaaren geleden op canal+ en toen hadden ze het over de gekste comebacks.
Daar viel Heerenveen-Ajax onder en natuurlijk Milan-Liverpool.
0 0
gi0vanni
Dat is geen 5-0. :p :d
0 0
Remco1109
Voor de toeschouwers leuke pot! veel goals
2 0
@Maar7en
Hopelijk kijken de Veltman haters dit soort wedstrijden ook eens. Dan wordt het geschreeuw om Tete meteen minder.
11 -1
Ferd
Natuurlijk niet, die hebben Veltman tot pispaal gepromoveerd en stappen daar nooit meer vanaf.
0 -1
Heiko
precies!
1 0
Semmier
zeefuik eruitt!
1 0
Heiko
Bizar verloop van de wedstrijd
0 0
Marcao
Nou. Leerzaam dit: Zeefuik, Tete, Riedewald. Verdedigend werkelijk DRAMATISCH. En Tete valt me ook opbouwend vreselijk tegen. Ineens zie je weer hoe het onder FdB was: elke bal terug naar de laatste man of de keeper. Gruwelijk.
2 -1
jaribombari
Ik begrijp ook niet waarom mensen blijven schreeuwen om Riedewald ipv Viergever.
3 0
Heiko
En dan vinden sommigen het nog gek dat Bosz ze niet opstelt.
0 0
Remco1109
zeefuik er af.. niet zo gek 3 fouten
0 0
IboAFCA
Zeefuik is ook geen centrale verdediger
2 0
Keizer020
Gaat fout
0 0
de-Ajacied
Ondanks een goal is Cassierra de slechtste man op het veld, inclusief de spelers van Almere
1 -5
Adamoost
Zo tete laat hem weer lopen
0 -1
arigold
Cassierra, alleen maar twijfel als hij op de doelman afgaat...
1 0
simok
Toch.. goede loopacties en hij kan ze wel afmaken. Puur zelfvertrouwen dit, is ook nog maar 21. Kom je ineens in zo'n kil landje als Holland. Ik begrijp het wel..
1 0
Jaridebeste
Nog maar 19 zelfs.
1 0
simok
Ah idd
0 0
nuff-said
Google is ur friend
0 0
arigold
Bij Ajax krijg je daar geen tijd voor...
1 -2
@Maar7en
Tete en Riedewald in de verdediging en dan ineens 3 goals tegen. Dat is niet best.
1 0
FUBAR
Dit soort jongens zouden hier echt uit moeten blinken. Helaas hebben ze dezelfde waardeloze mentaliteit als de bekende voorgangers. Als het goed gaat dan is alles oke maar als het even tegenzit heb je er echt helemaal niets aan.
0 -1
booya4afca
Nouri gaat eruit en het valt als een kaartenhuis in elkaar..
1 0
AFC34
Zeefuik.
0 0
PetrosQ
Haal Zeefuik er maar. Hij is betrokken al dan niet de veroorzaker van alle drie de tegengoals. Bij zowel de eerste als tweede tegengoal laat hij zich op een haast identieke manier om het verkeerde been zetten en bij de derde is hij hopeloos het overzicht kwijt. Spijtig voor die jongen.
0 0
blava
mist (nog) het overzicht nodig voor een een centrale verdediger. Hij is beter als rechtsback.
1 0
PetrosQ
Dat zal dan wel de reden zijn dat Keizer hem daar neerzette. Jong Ajax is uiteindelijk bedoelt om deze jonge spelers te verbeteren en klaar te stomen voor Ajax 1. Daarbij moeten de grenzen worden opgezet en worden spelers op posities gezet waarbij zij zich minder prettig voelen
0 0
Piethein
Is dan ook geen cv, op rechtsback is die gewoon prima normaal
1 -1
Keizer020
Kom op boys
0 0
stefanwillem
Middenveld en aanval erg leuk, maar verdedigend is het om te janken. Die zeefuik is de grootste verschrikking.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Man man man koppie erbij houden!
0 0
Dwergje48
Echt hoor, als dit nog gelijkspel wordt..
0 0
Knalpot
Misschien moet Tete zich toch iets meer met verdedigen bezig houden dan staat die Ahannach miss niet iedere keer zo vrij.
0 -1
blava
speeltuinvoetbal
0 0
Nouri10Eriksen
Zeefuik man..
1 0
AFCAWZAWZDB
Man man man
0 0
gwn_rj
zeefuik als cv kan echt niet man... riedewald.blijkbaar ook niet. .
1 0
Adamoost
Haha tete en zeefuik aan het kutten
0 0
CPLP
Waar is Zeefuik in hemelsnaam mee bezig???
0 0
Mr-MZ
Zeefuik is echt ajax onwaardig, al het hele seizoen
0 0
Duif63
3x Zeefuik nu...
0 0
PeterVKV
waardeloos
0 0
AFC34
Jezus Zeefuik, gaat ie lekker?
0 0
NouriVandeBeek
Deze 2 tegendoelpunten doen mij niet zoveel. Genoeg goede momenten gezien.

Edit: Oke nu mag het stoppen
0 -1
3*stars*3
Haha die Frenkie blijft in balbezit, alsof hij zijn neefjes loopt te dollen.
Hij is ook sterker dan ik dacht.
1 0
Semmier
jezussss zeefuik gatverdamme
0 0
Duif63
Oei. Zeefuik wel erg makkelijk 2x uitgespeeld.
0 0
afcalegend
2 keer zeefuik die verkeerd in stapt
0 0
3*stars*3
Slaapkoppen! ;)
0 0
Adamoost
Tete bewijst met deze 2 goals weer dat hij niet in Ajax 1 thuis hoort.....
0 -3
Duif63
Zie jij het verschil wel tussen Tete en Zeefuik?
0 0
Ajax_95
Was toch echt Zeefuik die zich twee keer liet foppen
0 0
PeterVKV
2 fouten Zeefuik
1 0
Adamoost
Die gast bij de eerste was de man van tete en die was weer aan het sprinten naar Vooren om dan weet terug te shocken en nu weer
0 -1
Semmier
zeefuik
0 0
Nouri10Eriksen
Riedewald niet geconcentreerd..
1 0
AFC34
Zeefuik ging ook niet vrijuit
1 0
PeterVKV
2x fout Zeefuik
1 0
Myers
Geeft niks, leuk voor het publiek.
0 -1
Dwergje48
Wat is dit?
0 0
AFC34
Zucht, te lakoniek
0 0
Mokum87
mhhh zou nouri dan mss toch een invalbeurtje krijgen komend weekend? *fingers crossed*
0 0
Nouri10Eriksen
Heerlijk gedraaid van Eiting!
0 0
FU
We hebben geen extra vleugelspelers nodig.
Een vijfmans middenveld met veel techniek en beweging.
Op 9 een spits als Dolberg.

Als het niet loopt vleugels er in, heb je meteen een plan B vanuit een ander systeem.

Met de middenvelders in onze selectie heb je nauwelijks balverlies, ze scoren ook nog.
De Jong, Nouri, Eiting, Ziyech, Schöne en onze voetballende stofzuiger Klaassen: de klasse druipt er af.
0 0
Nouri10Eriksen
Jammer van de tegengoal..
0 0
gofee
Dit is toch echt een heel prachtig doelpunt hoor, moeilijke hoek en over de keeper heen
0 0
Oordopjes
jammer nouri eruit
0 0
Dwergje48
Oei, jammer.
0 0
AFC34
Oh zonde
0 0
DannTheDon020
Lekker goaltje cassierra
0 0
IboAFCA
Zo zie je maar weer dat Cassierra er niks van bakt, geen killer. Kan totaal niet voetballen
1 -5
Nouri10Eriksen
Frenkie de Jong en Nouri zijn technisch zo sterk, echt genieten gewoon!
0 0
NouriVandeBeek
Nouri stop man stop!
1 0
Dwergje48
Geven ff een showtje hoor. Lekkere wedstrijd.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Man man man wat een galavoorstelling
0 0
Myers
Netjes Cassiera hoor.
2 0
Ajax_33
Heerlijke assist va Nouri
0 0
Nouri10Eriksen
Het is 'm gegund, Cassierra 5-0.
0 0
AFC34
Ja hoor Cassie!
0 0
Piethein
Gewoon een prima assist van Cassierra
2 0
Superjood410
Dit is echt Ajax kijken. Lekker tikken, mag van mij nog iets meer naar het doel toe tikken, maar dan ben ik wel een zeur.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Hahaha die Nouri toch
1 0
AFC34
De Jong is zó goed.. wat een speler!
1 0
rodnet
Zit ik ook met plezier naar te kijken. Elegante speler, technisch fraai, prachtige pass.
1 0
AFC34
Hij draait zijn tegenstanders helemaal zoek, zijn draaibewegingen doen me denken aan Serero, al is De Jong veel completer natuurlijk!
0 0
Nouri10Eriksen
Heerlijke actie van Appie!
0 0
Knalpot
Anderen laten scoren is ook een kwaliteit dit deed Cassierra prima.
2 0
Rood Gevaar
de assist ja.
de aanvallende actie voor zichzelf was natuurlijk weer echt om te huilen.
blijft iedere wedstrijd de zwakste op het veld bij Jong
1 -1
Rood Gevaar
nou maak me maar af haha
0 0
Knalpot
Zei je nog wat? :)
0 0
Rood Gevaar
wel netjes dat jong ajax nu 4-0 voorstaat terwijl ze volgens AS met 10 man zijn begonnen :p
0 0
Rood Gevaar
@AS misschien Mazraoui nog even toevoegen in de basis :)
0 0
Knalpot
Op het goaltje na weinig gezien, laat maar zo :)
0 0
3*stars*3
Met dat kappen en draaien gaat Frenkie het veel tegenstanders lastig maken en ook op hoogste niveau.
Hij speelt met hoofd van tegenstanders en maakt ze gek.

Die jongen moet geduld bewaren want zijn kans krijgt hij echt wel!
1 0
Nouri10Eriksen
4-0 Donnie, assist Cassierra!
0 0
Myers
Lol Cassiera, assist, had zelf moeten scoren. Die is het helemaal kwijt.
0 -1
FriescheAjacied
Prima opgelost doe Cassiera. Kwam snelheid tekort. Dat kan. Als een voetballer bij Almere City speelt, wil het niet zeggen dat je niet snel bent natuurlijk ;-).
1 0
3*stars*3
Ik gun die jongen wel een goal.
zijn zelfvertrouwen is na Ajax-PSV, gedaald naar een all time low...
0 0
Myers
Hij kan echt wel voetballen en het net vinden ja, puur zelfvertrouwen, koppie hangt vrij snel.
1 0
3*stars*3
Yup en dat hij taal. nog niet spreekt maakt het nog wat moeilijker.
Vomd wel dat Donny hem daarnet ff gelijk moest bedanken.

Hé en Cassierra prikt em erin ;)
0 0
talent020
ken de meeste spelers van JA wel maar Alblas niet.zo, heeft hij de kwaliteiten om als 3e of 2e doelman te functioneren?
0 0
Johan5Derksen
Geweldig nieuws: Neres morgen naar Ajax.
0 0
gofee
Hij weet het alleen zelf nog niet zeker
1 0
AjaxfanRuben
Bron?
0 0
Johan5Derksen
Yordi Yamali.
0 0
afcklaasf
hahaha yordi kun je niet serieus nemen, die zei ook dat eto o op zeker ging komen.
0 0
gofee
Oja die ????,!!!
1 0
Dwergje48
Waar dan? Nergens wat over te vinden?
0 0
Johan5Derksen
Gesproken net op Sportpark de Toekomst. Hij heeft zijn ja woord al gegeven, alleen de clubs moeten wachten tot dat El-Ghazi naar Lille gaat.
0 0
Dwergje48
Maar elders op de website staat een bericht van een Braziliaanse journalist die meldt dat Ajax nog steeds aan het bieden is. Hoe zit dat dan?
0 0
insectenverdelg
goh wie zou de speler van de week worden deze weken. Zucht....
0 0
FriescheAjacied
Who cares. Nietszeggende prijs immers. Je staat eerder voor schut met zo'n prijs, dan in het zonnetje. Zegt al genoeg dat die onrendabelen uit Rotjeknor zo euforisch zijn met zo'n prijs.
0 0
boris
Zit er weer een 7 klapper in? Ik ben aan het werk helaas
0 0
NouriVandeBeek
Als Cerny en Kluivert hierbij zouden zijn zou Cassierra gewoon moeten banken bij Jong Ajax.
1 -1
MJ98
Zoveel risico is 15miljoen tegenwoordig niet meer. Hij hoeft maar een paar leuke acties te maken en hij gaat voor hetzelfde bedrag de deur weer uit.
0 0
Jaimie108
Super wedstrijd hier in Amsterdam, alleen wel een beetje koud! is t allemaal waard dit
0 0
vdvaart8
Assist op vd Beek bij die penal was wel heel lekker zeg!!
Die de Jong kan het op termijn mooi gaan overnemen van Lasse!
0 0
luiszwaaris
15M best veel geld!
0 0
DannTheDon020
Precies goed voor zo'n speler
1 0
NouriVandeBeek
Meer dan terecht dat er geen vervangers zijn gekomen voor Bazoer en Gudelj. Nouri, Van de Beek, Riedewald en Eiting kunnen er ook spelen.

0 0
insectenverdelg
Volgens mij is ook Mijland boos dat er geen middenvelders gehaald zijn. Sterker nog als Klaassen zometeen vertrekt komt er ook geen nieuwe. Alleen als Schone vertrekt moet je je afvragen of al deze jonge jongens t al samen met Ziyech kunnen dragen nog 1 jaar. buitenspelers en backs daarentegen....
0 0
Myers
Freek Jansen ‏@FreekJansenVI 3 min.3 minuten geleden

Vanuit Brazilië komen berichten binnen dat #Ajax bod op David Neres heeft verhoogd... Wordt vervolgd. #nog27uur
1 0
FriescheAjacied
Klopt. Lees berichten dat Ajax 15 miljoen heeft geboden. Interessant.

http://globoesporte.globo.com/futebol/times/sao-paulo/noticia/2017/01/ajax-oferece-r-50-milhoes-por-david-neres-sao-paulo-estuda-proposta.html

1 0
DannTheDon020
Die gaat komen!
1 0
Ajacied33
Laten we hopen van niet
0 -1
Myers
Dat wordt laat naar bed vrees ik :( Begint toch een beetje spannend te worden :x
0 0
Ajax#1900
Haha, transferperiode blijft toch leuk altijd. Ook al moeten we veel teleurstellingen verwerken.
1 0
DannTheDon020
Inderdaad
1 0
afca4eva
Almere city weet niet waar ze het zoeken moeten haha prachtig
0 0
AFCA.
Jong Ajax speelt het mooiste voetbal van Nederland. Natuurlijk moet je daar ook het materiaal voor hebben, maar Keijzer doet het fantastisch!
Zet maar vast op papier dat Keijzer de hoofdtrainer wordt ala Bosz vertrekt.
Bosz speelt aanvallend, maar Keijzer nog meer. Bijzonder om te zien dat Tete veel en veel dieper staat dan in Ajax 1. Dat komt door Keijzer.
0 0
gofee
Inderdaad ; keizer wordt de king
1 0
AFCA.
Keijzer wordt The Bosz
0 0
JordyAjacied
Wat een team staat er zo poeh..
0 0
Professor
Frenkie de Jong ook maar snel een kans in 1 geven. Echt een hele goede voetballer.
0 0
Alexander40
Frenkie wordt de opvolger van schone. Zeker. Volgend seizoen veel invallen en jaar daarop vast in de basis.
0 0
3*stars*3
Bosz is in ieder geval op De Toekomst en zit waarschijnlijk ook te genieten.
Qua middenvelders zit Ajax komende 5 jaar wel goed denk ik.
0 0
Toon meer reacties