[Update IV] Officieel: AZ meldt komst Krul

JipVR, 31-01-2017 om 22:10, 72026 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Peter Bosz weet nog niet of hij na 1 februari nog kan beschikken over Tim Krul. De coach maakte kortgeleden de keuze voor André Onana als eerste doelman en dus lijkt Kruls aanwezigheid als huurling overbodig.

Ajax zou mee willen werken aan een vroegtijdig vertrek, maar vooralsnog traint Krul nog gewoon bij Ajax. 'Heel simpel: hij is onderdeel van onze selectie. Tim zal moeten laten zien dat hij beter is dan André Onana. Daar krijgt hij van ons alle kans toe. Door de trainingen en wedstrijden die hij met Jong Ajax speelt', aldus Bosz tijdens de wekelijkse persconferentie

'Uiteindelijk is hij alleen afhankelijk van wat wij ervan vinden. En met wij bedoel ik ook Carlo L'Ami die de expert is. Of hij blijft? Ik herhaal: dat weet je niet in het voetbal. Als er een deze dagen een club komt, hij zegt daar wil ik heen en Ajax zegt oké, dan gaat hij', besluit de oefenmeester. Chelsea werd nog gelinkt aan de Ajax-huurling, maar de club uit Londen lijkt niet concreet.

Update - 18.15 uur
Tim Krul heeft van Ajax een vrijbrief gekregen om op zoek te gaan naar een andere club. Dat is wat Freek Jansen, verslaggever van Voetbal International, meldt op zijn Twitter. Vanwege de vrijbrief keept Krul niet bij Jong Ajax tegen Almere City.

Update II - 23.15 uur
Watford overweegt Tim Krul als versterking. Althans, dat is wat het doorgaans betrouwbare Sky Sports maandagavond meldt. Bij de Engelse club is de tweede keeper, Costel Pantilimon, geblesseerd. Huerelho Gomes is de eerste keeper bij de club uit de Premier League.

Update III - 07.45 uur (31 januari 2017)
Tim Krul wordt dinsdag gekeurd bij Watford, zo meldt Mike Verweij van De Telegraaf via Twitter. Op die manier lijken de Amsterdammers na Anwar El Ghazi en Mitchell Dijks ook de doelman nog kwijt te raken. El Ghazi tekent dinsdag bij Lille, Dijks rondt dan waarschijnlijk zijn verhuur aan Norwich City af. Krul kwam als opvolger van Jasper Cillessen naar Ajax, maar verloor de concurrentiestrijd van André Onana. Daardoor speelde hij geen minuut in het eerste. 

Update IV - 19.45 uur (31 januari 2017)
Tim Krul gaat toch niet de overstap maken naar Watford. De deal met de Engelse ploeg is afgeketst en zodoende is de sluitpost op weg naar AZ, dat meldt De Telegraaf. De goalie wordt dinsdagavond gekeurd bij de club die momenteel vijfde staat in de Eredivisie. Krul gaat in Alkmaar de concurrentiestrijd aan met Sergio Rochet, die tot dusver niet naar behoren presteert. 

Update V - 22.09 uur (31 januari 2017)
AZ heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat Tim Krul de overstap maakt naar Alkmaar. De sluitpost werd door Ajax van Newcastle United gehuurd, maar kwam wegens een tegenvallende blessure niet verder dan optredens in Jong Ajax. Bij AZ is de verwachting dat hij de eerste keeper wordt van het eerste elftal.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
R.F.
1. Boer komt tekort. Geen backup voor Onana.
2. En wat gebeurde er met Jasper toen de concurentie van Vermeer wegging?
3. Half jaar geld weggegooid
Hoe kun je dit een goed idee vinden?
4 0
Schmitz11
Helemaal met je eens, het was goed om hem te halen ooit maar dit is heel raar. Ajax moet aan zich zelf denken ipv met Krul mee te denken.... Gewoon banken gap, slaat helemaal nergens op dat opeens niemand dat meer kan opbrengen bij Ajax. Is dit ooit geweest? Dat 6 spelers aan het janken zijn over dat ze op de bank zitten, niet 1 maar een half elftal. Get the fuck out of here, met je salaris gap. Ik werk me de tering in voor nog niet eens een procent van bankrekening, echt ongekend dit.
0 -1
HenryVakH1972
Hij zal straks bij Ajax-AZ ook extra gemotiveerd zijn om goed te keepen. Kost je nog het kampioenschap!
1 -1
Freddy Al
Wederom een goeie actie van Overmars,bespaart een half jaar huurvergoeding en het biedt Krul nieuwe kansen.
Logisch dat AZ hem oppikt als je naar hun laatste wedstrijd bijvoorbeeld kijkt,hopelijk gaat Tim er wat van maken,ik gun het hem van harte.
2 -1
blava
De keeper van Jong AZ is beter dan Krul
0 -2
de-Ajacied
doodzonde. Twee gelijkwaardige keepers was juist zo goed geweest.
0 -1
Harrie Nak
AZ huurt hem neem ik aan?
1 0
eros
Onana doet het beter als vooraf gedacht.
Met het laten gaan van Krul, bespaard ajax waarschijnlijk veel geld.
Slimme zet.
2 -1
GrandMasterFlex
Hahaha prachtig nu heeft Krul het gedaan volgens sommigen hier... Eerst is Marc een pannenkoek voor het huren, nu voor het laten gaan en Tim Krul is een ondankbare vent?!?!?! Knettergek. Zo logisch handelen van alle partijen, maar te dom zijn om het te zien. Its just business...
4 0
MichelAngelo66
Eigenlijk en gotspe. Bij ons kunnen revalideren. Tijd en energie in gestoken, geld gekost en nu naar een concurrent. Krijgt Ajax het 1e half jaar nu vergoed? Rare zaak. Als Krul een vent is compenseert hij zijn salaris of zo. Heeft ie tenminste z'n eigen revalideren bekostigd.
2 -3
AjaxfanRuben
Laten we het maar bekijken dat hij de laatste periode Onana veel geleerd heeft, en dat hij de concurrentiestrijd opgeschroeft heeft voor onana
3 0
Ajax0317
Newcastle gaf hem zn salaris
2 0
MichelAngelo66
Dat begrijp ik wel, maar ik bedoel gewoon compensatie op wat voor manier dan ook. Ik zou me er zelf niet prettig bij voelen als ik Krul was. Revalideren en op de been geholpen worden door een club. Daar geen minuut in het veld staan en als je fit bent naar een andere club gaan binnen dezelfde competitie. En in april tegen de club spelen die je fit heeft gemaakt. Ik vind het een idiote situatie.
1 -1
Mikee
Het waren 6 mooie maanden, gun hem een mooi vervolg. Het is alleen nog mooier dat onana er staat. Is toch uitgegroeid tot een van m'n favoriete spelers!
6 0
3sterren
Ruimte op de salarispost.
Prima zet Mijnheer Overmars.
Laat de mensen maar kletsen
Bij een toekomstvisie, vooral voor de lange termijn, is een ongeduldig karakter hinderlijk.
U toont een ’engelengeduld’ te bezitten, maar wanneer nodig te kunnen toeslaan als een cobra.

U blijft een held, mijn held...
2 -1
AFCSANCHEZ
Goede transfer voor Krul en AZ. Ik snap er alleen niks van. We hebben hem fit gemaakt dus je had hem net zo goed kunnen houden. Die Boer kan echt niet meer, dat optreden tegen Cambuur staat nog op mijn netvlies gebrand. Wat een amateur. Die kan er echt he-le-maal niets van.
1 -3
talent020
word Krul opnieuw verhuurd of gaat het hier om een definitieve overstap?
0 -1
Fredschuit1
Huur. Blijft eigendom van Newcastle.
2 0
Fredschuit1
Prima. Je hebt er niets aan als zo'n keeper niet speelt. En ik heb daarachter ook wel vertrouwen in Alblas.
0 0
fc Barcelona_ke
Krul weg,
Onana boer 1e 2e doelman.
Wie wordt derde??
0 0
Kingoffdatoilet
De keeper van Jong das nogal logisch
1 0
M.Olsen
Gorki
0 -1
Fredschuit1
Alblas
1 0
ElPistolero16
Wat een afgang zeg. Onvoorstelbaar. Hij zou eind september fit zijn. Lachwekkend. Heeft hier gewoon een half jaar lang gerevalideerd en gaat met een opgestoken middelvinger naar de Arena, richting Alkmaar.
2 -7
AFCA1510
Pfff hopen dat Onana alles gaat kunnen spelen. Anders wordt het huilen met de pet op.
1 0
Aeter
Concurrentiestrijd met Rochet? Ik denk dat we Rochet niet meer terug zien in de eredivisie. Wat een slechte keeper is dat zeg.
2 0
Kingoffdatoilet
Ik hoop voor de eredivisie dat we hem pas terugzien als hij veel heeft bijgeleerd
1 0
Hillie99
Als je als subtop ploeg een keeper nodig heb kom je naar Ajax vermeer krul :)
0 0
Freddy Al
Succes Tim,jammer dat het bij ons niets geworden is maar dit is beter voor allen!
3 0
Mikey Stormram
VI bevestigt zojuist
1 0
spcHenk
Mag hopen dat AZ minimaal de helft van de totale huursom betaald aan Ajax.
1 -1
FUBAR
Jij denkt dat Ajax een cent betaalt voor het verhuren van een verhuurde speler aan AZ lol.
3 0
Marcnettorustaaaaaggggg
Vage zooi allemaal ...
0 -1
Sergevanw
Niet zo mooi deze deal je moet zelf ook tegen az ik vind het niet handig
0 -1
Sammy Sosa
Ach die ene pot. Als je beter bent win je, ook van een Krul in eventuele topvorm. Voor Krul beter en Ajax bespaard weer wat onnodige knaken, Az speelt daarnaast ook nog Europees voetbal. Er is uiteraard een kleine kans dat Onana lang geblesseerd raakt. Maar daar ga ik niet vanuit met dat beest. En Onana zal nu ook het volle vertrouwen voelen, dat is mij nog het meeste waard.
0 0
Hillie99
Ik lees het vaker knaken besparen. Als supporter heb ik daar lak aan of tenminste alsof we grof investeren in spelers. Het is altijd slecht een fractie van de verdiensten. Ziyech was 12 maar toen hadden we schip geld binnengehaald (vn milik) nu hebben we 30 miljoen verdient en de helft wordt uitgegeven. Ja ik ben blij met versterking maar knaken let ik al niet op we zitten niet bij de plaatselijke fc
Kapitaal op veld!! Niet als
Blind paard met met een gedegenplan
0 -1
afcalegend
kunnen wij weinig aan doen staat niet onder contract bij ons
0 0
Ajacied33
Az thuis is nooit een probleem joh
1 0
Sergevanw
Nee maar je zult net zien dat die dan een topwedstrijd keept ( extra gemotiveerd )
0 -2
BRAMHOUTEN
Az moet ook nog tegen Feyenoord! Kuijt en co scoren ook niet tegen Tim
3 0
Ajacied33
OT: Voor de liefhebbers, Liverpool vs Chelsea gaat zo starten
1 0
Sammy Sosa
Voor de liefhebbers met een decoder wel ja. Het wordt weer tijd voor europees voetbal. Ben echt benieuwd waar Ajax gaat eindigen dit jaar.
0 -2
FUBAR
Je kunt zonder een decoder via Ziggo kijken.
2 0
Ajacied33
Laten we hopen op een halve finale. Dromen mag toch?
1 0
Ajacied33
Mooie deal voor Krul toch? Die gaat daar zeker keepen bij Az, denk zaterdag al tegen de lampen. Want die Rochet kan er echt helemaal niks van
1 0
anrejane
Als er nu niets meer gebeurt, kan ik niet zeggen dat Ajax er in deze transferperiode beter op is geworden: Bazoer, El Ghazi, Gudelj en Krul weg. Oké, geen echte basisspelers (meer), maar wel allemaal inzetbaar, gewend aan Ajax en al redelijk ervaren, zeker in vergelijking tot al het superjonge grut dat voor hen in de plaats is gekomen. Conclusie, ondanks die 15 miljoen: Ajax heeft nóg meer geld op de bank en nóg minder ervaring en breedte in de selectie ...
1 -2
Web
Gelukkig ben jij niet Overmars
2 0
Labrador
leuke club voor hem. Die rochet is een grabbellaar 1e klas
0 0
DeWareRealist
Voorlopig heeft Krul in de wedstrijden die hij gekeept heeft geen zekere indruk gemaakt. Het zal ook niet voor niets zijn dat Onana is blijven staan, aangezien Bosz geen rekening houdt met huurspelers (zie Traore). Hij stelt gewoon de beste op. Slim gegokt maar niet gewonnen. Dat gebeurt weleens.
1 0
Web
ik begrijp niet dat niemand dit door had, Krul was allang fit, wilde al spelen tegen Utrecht thuis, maar Onana veraste vriend en vijand, en hij viel Bosz tegen, kan niet mee voetballen, je moet er niet aan denken als Onana geblesseerd raakt, echt jongens zo zit Bosz in elkaar

Bosz zal nooit lang trainer zijn bij onze mooie club, en dat heeft niet te maken met zijn kwaliteiten, maar hij is behoorlijk arogant en maakt weinig vrienden
0 -3
robert R.
Bosz hoeft ook helemaal geen vrienden te maken

Wij zijn een proffesionele voetbalclub, waar de beste spelers spelen. Als je daar als speler niet mee kunt dealen moet je moven.

Ik hoop dat Bosz nog een paar jaartjes blijft, verricht tot op heden zeer goed werk.
3 0
Web
Ja misschien komt Boer nog op goal, onthouden spreken wij elkaar weer
0 0
Web
Ik vind het ook een top trainer, maar er komt meer kijken, maar wacht maar af wij zullen het zien
0 0
noahdepoah
Huurlingen en geblesseerd, nooit een goede combi. Vind het wel een beetje een raar gevoel dat wij hem weer fit hebben gemaakt en hij vervolgens naar een concurrent over stapt. Als straf pakt ie nog alle ballen tegen Ajax uit het doel ook nog. Let maar op.
1 0
Bram410
Vind het toch jammer, een Back-up met de kwaliteiten van Krul is toch wel heel erg fijn om erbij te hebben? Waarom moet hij dan weer weg.
0 0
Web
Bosz
0 -2
@Maar7en
maar dan wel een deal maken dat ie Ajax laat winnen en zijn best doet tegen de.concurrentie :P
0 0
davidodo98
hopen dat krul van t weekend gelijk in topvorm verkeerd en de 0 houdt tegen PSV.
0 -1
Web
Of hij laat er bewust een door, lijkt mij dat hij niet blij is met Ajax
0 0
ElPistolero16
Wanbeleid. Overmars out. Ik heb helemaal geen vertrouwen meer in het zooitje.
1 -5
Web
Zooitje
0 0
Web
Ik hopp dat dat een grap is, anders is er iets niet goed met jou, dat komt door Bosz, moet Ajax nooit aan toe geven,

Marc is de beste TD van Nederland
1 -2
ElPistolero16
Ah, een persoonlijke aanval. Ik neem je niet meer serieus vriendelijke vriend. Fijne avond nog.
0 -1
Web
Maakt mijn avond goed, persoonlijke aanval op een top TD
0 -1
Kale
Open deuren. Geen onderbouwing. Dingen roepen. Omdat het kan.
3 -2
ElPistolero16
Nee. Ik vind het schandalig. Hem laten revalideren voor niks.
0 -1
3*stars*3
Toevallig riep Derksen gister dat Krul wat zou zijn voor Az.
Die TD van Az heeft dan goed geluisterd.
Mooi voor Krul en als wij in problemen komen hebben we...Boer...-_-
0 -1
NouriVandeBeek
Wij hebben toch maar mooi Krul op weg geholpen naar herstel. Financieel ook. Wij hebben er geen ene reet aan gehad.
2 0
litmanendebest
das wel beetje kort door de bocht hoor. Als onana niet voldeed dan hadden we wel mooi krul nog als backup. Kan krul niks aan doen
1 0
NouriVandeBeek
Het is ook niet de schuld van Krul. Wel van Overmars. Een keeper huren die helemaal niet fit was slaat nergens op. Zeker niet, omdat het vertrouwen in Onana van de zomer niet groot was.
0 0
insectenverdelg
nogmaals na vorig jaar Heitinga wederom heel vreemd dat de medische staf m niet af heeft gekeurd.
0 0
Kingoffdatoilet
Dat zou een zege zijn voor AZ. Wat is die rochet slecht zeg
0 0
AFCArjen
De revalidatie van Krul faciliteren en financieren om hem zodra hij fit is naar een competitiegenoot te laten vertrekken? Wat is dit voor waanzin?
1 0
Kingoffdatoilet
Ik vind het goed van Ajax. Dit versterkt de competitie alleen maar.
0 -1
johnd
Leuk voor AZ, nu hopen dat Onana fit blijft en blijft presteren.

Vind eigenlijk wel dat we nog een verdediger moeten halen, maar zal wel niet.
1 0
robert R.
Laat hem maar meteen die lampen punten afsnoepen.
4 0
insectenverdelg
als ie maar in de ArenA niet al te goed z'n best doen om te laten zien dat hij daar hoort.
1 0
Leviathan
Denk dat Ajax zich tegenover Krul gewoon goed opstelt hij is oprecht gehaald als 1e doelman, maar Onana doet het gewoon erg goed en dat ziet Krul ook wel en Ajax gunt Krul gewoon ergens anders minuten. Vind het zelfs best lullig voor hem maargoed ik ben maar wat blij met Onana dat terzijde.
1 0
HenryVakH1972
idd
0 0
robert R.
Dat regelt Sjaakie Swart wel. Die doet wel een belletje de dag ervoor.
0 0
FCMax
Leuk voor Krul, hopelijk keept ie nog een leuk halfjaartje daar.
1 0
HenryVakH1972
Hmm daar moeten we nog tegen....
0 0
Raikkonen94
Haha toevallig sprak René vd Gijp hier gisteren bij VI nog over. Prima club voor hem en echt 100 stappen vooruit tov hun huidige ballenvanger.
0 0
insectenverdelg
Gaat deze ex ajacied toch nog zijn eredivisie debuut maken Zometeen. :)
0 0
Milan95
Leuk!
1 0
AFCSANCHEZ
Bij AZ kunnen ze wel een keeper gebruiken, die Rochet kan er helemaal niks van.
1 -3
JesusZoonVanGod
Niet geheel vreemd aangezien Az geen ervaren keeper meer heeft met de blessure van Coutinho. Die Rochet is geen zekerheidje.
0 -1
JordyAjacied
Werd gister aangehaald bij VI, er hebben wat gasten van het bestuur van AZ gekeken geloof ik zo.
4 0
Sommelier
De vi-groep? of voetbal inside? of voetbal international?
0 0
Ruff Rhythim
Dit is wel de grap van het seizoen hoor...
2 -1
insectenverdelg
gisteren VI gezien bij AZ. :)
0 0
Ardoe
Grappig, Gijp had het er gisteravond nog over. Slimme A-Z (hehe, see what I did there? :P)
4 0
MankeNelis
Hij moet weer minuten maken, vooruitziende blik van Gijp ;))
0 0
Ardoe
Gebeurt alleen niet zo vaak haha
0 0
Toon meer reacties