[Update IV] Dijks: 'Hebben iedereen nodig'

BVeenstra, 26-01-2017 om 21:20, 105513 views, De Telegraaf | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-verdediger Mitchell Dijks is naar verluidt in gesprek met de leiding van het Engelse Norwich City. Dat laat Rob Butler, verslaggever namens BBC, weten via Twitter.

Dijks werd in de zomer van 2015 door Ajax teruggehaald van Willem II en was onder voormalig Ajax-trainer Frank de Boer in veel wedstrijden basisspeler. Onder de nieuwe trainer Peter Bosz verloor hij die plek aan Daley Sinkgraven, waardoor Dijks dit seizoen bankzitter is geworden.

Opvallend is verder dat in Portugese media ook de naam van Marvin Zeegelaar aan Norwich City, dat dit seizoen uitkomt in de Championship, wordt gelinkt. De oud-Ajacied speelt bij Sporting Portugal als linksback, maar kan ook als linksbuiten uit de voeten. Norwich City verkocht recentelijk zowel zijn linksback (Martin Olsson) als zijn linksbuiten (Robbie Brady).

Update - 18.35 uur
Ajax heeft bevestigd dat het in gesprek is met Norwich City over een transfer van Mitchell Dijks. Dat laat Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, weten via Twitter.

Update II - 19.45 uur
Een transfer van Mitchell Dijks naar Norwich City lijkt een kwestie van tijd te zijn. De linksback ontbrak woensdag op de (besloten) training van Ajax, zo meldt Telegraaf-journalist Mike Verweij op Twitter. Volgens de NOS zou de verdediger van Ajax toestemming hebben gekregen om te praten met Norwich City.

Update III - 07.05 uur (26 januari 2017)
Mitchell Dijks vertrekt niet naar Norwich City, zo meldt De Telegraaf. De verdediger bracht woensdag een bezoek in Engeland, hij kon een mooi contract tekenen, maar uiteindelijk volgde een 'nee'. 'De trainer had ook een goed verhaal, maar uiteindelijk heeft Mitchell toch besloten niet voor Norwich City te kiezen. Het gevoel moet honderd procent goed zijn en dat was het niet. Een club als Norwich verdient ook geen negentig procent', aldus zaakwaarnemer Dirk van Burik.

Ajax had vier miljoen euro kunnen ontvangen voor Dijks, maar volgens De Telegraaf zijn de Amsterdammers niet rouwig om het afketsen van de deal. Dijks blijft (vooralsnog) bij Ajax en dus hoeft de club niet op zoek naar een andere back-up voor Daley Sinkgraven.

Update IV - 21.19 uur (26 januari 2017)
Ajax-verdediger Mitchell Dijks heeft de knop omgezet na zijn afgeketste transfer. De verdediger sprak met Norwich City, maar besloot uiteindelijk af te zien van een overgang naar Engeland. Op zijn Instagram-account reageert de verdediger. 'Ik ben weer op de trainingsvelden. We gaan er tegenaan in de tweede seizoenshelft. Als team en daar heb je iedereen bij nodig', luidt zijn statement.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Iedereen is ook niet zoveel meer als er maar mensen weggaan en er niemand gehaald wordt.
0 0
Bertus2002
Bakt er erg weinig van maar heeft een goede instelling en dat moet je koesteren.
0 0
MichelAngelo66
Dit vind ik wel een mooi verhaal. Respect. Geld is blijkbaar voor deze jongen niet alles. Norwich is ook wel wat anders dan bij Ajax voetballen. Het is toch allejezus treurig dat onze spelers vertrekken naar clubs Lille, Wolfsburg, Norwich, Brugge en weet ik wat al niet meer.

Daarbij is het toch wel lekker dat we nog een linksback over houden al is het geen absolute topper.
0 0
Godenzoon24
Voor Ajax niet de meest geschikte back. Maar heeft in mijn ogen alles om het in Engeland goed te doen.
0 0
Leviathan
Denk dat hij in Engeland idd goed tot zijn recht komt heeft longen als een paard en fysiek sterk dat kan hij daar nog beter leren te gebruiken hier zet hij soms al mensen weg als een beest maar dat kan hij nog meer doen. En voetballend beter dan menig andere verdedigers in het buitenland. Hoop dat hij zijn vorm kan vinden dan gun ik hem over een half of anderhalf jaar wel een mooie transfer naar Engeland als er bij Ajax dan een goed alternatief is.
0 0
Rdk1983
Leek me geen slechte club voor hem.
0 0
JHM
Het zal hem tegen gevallen zijn denk ik. Het is heel andere koek of je in Carrow Road of de Amsterdam Arena staat. De Amsterdam Arena is overigens ook indrukwekkender dan heel wat Premier League stadions.
0 0
Runnerlex
dat denk ik ook...andere kant als je echt wil spelen moet het niet uit maken...stukje mentaliteit..
0 0
TikkieTerugJaap
Het is trouwens een mooi verhaaltje van hem, maar hij liep gister wel rond bij Norwich. Dus zo graag wilde die nou ook weer niet blijven.
5 -3
Leviathan
Hij zit op de bank en kan ongetwijfeld meer gaan verdienen daar een kijkje nemen kan geen kwaad lijkt me dan.
3 -1
Heiko
Precies, zo denk ik er ook over.
0 0
trooop
Je kunt ook overdrijven met je yoga-mentaliteit. Toen hij uit de basis werd geknikkerd bedankte hij bosz, omdat die wissel hem zogenaamd duidelijk had gemaakt dat hij nog harder z'n best moest doen. Of iets dergelijks. Nu hij op een haar na niet weg is gekomen, zijn we opeens weer een team en gaan we er tegenaan en hebben we iedereen keihard nodig. Klef en hypocriet geleuter heette dat altijd, voordat het positiviteitsvirus was uitgebroken. Sindsdien is het van Respect!, Wat een mentaliteit!, Topgozer die dijks!
Lazer op met dat geslijm.
5 -14
JPC40
Dat verbaasd mij dus ook.
0 0
Sam Badi
Oh jee, daar had er eentje een strenge vader. Succes man.
0 -2
AFCAsphere
Wat een gejank weer zeg. Jij verwijt nu dat Mitch loopt te "leuteren" maar de enige die dat hier nu doet ben jij.

Ik vind het schrijnend dat het blijkbaar niet acceptabel is (volgens jou) om zo positief te mogen zijn zoals Mitchell dat de afgelopen maanden is geweest. Hij gaf niet op toen het duidelijk werd dat hij tekort kwam voor zijn eigen positie, nadat een middenvelder was omgevormd tot verdediger om zijn plek in te nemen. Ik hoop dat er nog veel meer mensen besluiten om met zo'n optimistische mindset aan hun dag beginnen, en dat meer mensen aan yoga en meditatie zullen doen. Dagelijks moet ik aanhoren hoe cynisch en negatief mijn vader kan zijn (soms om goede redenen, vaak vooral niet) en dat kan ik echt niet uitstaan gewoon.

Hier op het forum vind ik ook vaak genoeg (elke dag) mensen die alleen maar negativisme uitstralen. Alles is kut en alles is klote. Wij als Ajacieden hebben het echt heel goed. We spelen eindelijk des' Ajax onder Bosz, en hebben afgelopen zomer zowel Sanchez en Ziyech erbij gekregen, waarna Dolberg opstond als groot talent. Erg jammer van de 2de plek, maar dat kunnen we nog goed maken.
3 -2
JPC40
Er word hier ook wel erg met de wind mee geblazen, zo krijgt hij alle stront over zich heen en zo is hij de held ??, dat gebeurd constant, er zijn maar weinig die hun standpunt willen volhouden.
0 0
Amsteraaij
Top berichtje! Ik deel je mening! Betrap mezelf ook op cynisme zo nu en dan. Maar je dag wordt er niet beter van! Beter zoals dijks in t leven staan
2 0
ambtenaar
Gaat het voor de rest wel goed met je ?
4 -1
Matzet
Als Dijks lijdt aan het positiviteitsvirus, dan jij aan een negativiteitsvirus. Ajax ging zelf akkoord met een transfer, dus hij heeft alle recht om te kijken of het iets voor hem was. Hij kiest voor Ajax, dus smaak en kunde heeft hij.
Als voetballer vind ik hem niet goed genoeg en zie ik liever Sinkgraven of augustinsson, maar een fijne gozer met een topmentaliteit is het wel. Van mij geen negatieve opmerkingen over de persoon Dijks. Wereldgozer!
15 0
GrandMasterFlex
Klinkt gek, maar zulke gasten maken je kampioen. Dit is nou echt een voorbeeld van op en top prof zijn tegenwoordig. Ontzettend belangrijk voor het groepsproces, want je kan als trainer op ze bouwen doordat ze druk op de basis houden en positief bijdragen aan het team. Dijks sinds zijn terugkomst nooit meer laks of gezeik of gezanik. Idem een Tete en Riedewald. Enkel respect en waardering voor zulke gasten!!!
6 -1
Inhartennieren
Goeie gast
2 0
Nouri10Eriksen
Vind het een goede gast, maar hij bakt er niet veel van.
7 0
J00DT0TMIJND00D
Niet mijn favoriete speler, maar dit zijn pas indrukwekkende woorden hoor! Respect!
4 -1
JPC40
Waarom is iedereen plots zo blij dat hij blijft ??? terwijl de afgelopen maanden hij bekritiseert werd vanwege zijn trage spel.
Het is veel beter als hij gaat tenzij Dijks plots zes stappen sneller gaat lopen, maar dat zie ik niet gebeuren, hij is niet vooruit te branden.
2 -2
@Maar7en
Nou volgens mij loopt hij wat af als ie speelt en haalt vaker de achterlijn dan Younes. Vorig jaar werd hij nog bejubeld door iedereen. Dit jaar bakt hij er ineens niets meer van.. Als hij zijn voorzet zou kunnen verbeteren en de positionering bij het verdedigen is hij echt wel goed genoeg voor Ajax. Sinkgraven heeft meer techniek en kan beter passen, verdedigend ontlopen ze elkaar (nog) niet zoveel.
1 0
JPC40
je zult zien, eind van dit seizoen word hij de tent uitgevloekt, Dijks moet nu echt voor wonderen gaan zorgen.
0 0
iammike
Prima mentaliteit. Hopelijk kan die in de zomer naar een mooie club, ik heb zo n vermoeden dat die naar een Celtic ofzo gaat. Vind dat echt een club voor Dijks. En Warmerdam kan dan mooi de plek achter sink invullen. Doet het ook gewoon prima bij Zwolle in zn eerste eredivisiejaar.
1 0
31xAjax
Mmm, dan maar hopen dat Sinkgraven fit blijft....
0 -1
verkwanseld
Ajax heeft dirk gekocht lachwekkende clown Marcie
0 -3
verkwanseld
Marcie slappe lul
0 -2
TikkieTerugJaap
Hier baal ik dus echt van, klinkt een beetje lullig maarja. Het is een prima gozer maar wel de minste voetballer uit de hele selectie. 4 miljoen voor hem was heerlijk geweest.
5 -2
iammike
Wat maakt jou die 4 miljoen als supporter uit. Denk je dat Marc netto dat geld nog eens extra zou uitgeven Haha
1 0
AjaciedMike
Geen topvoetballer maar wel een topgozer!
2 0
Ajax418
Respect voor deze gozer man, heerlijke instelling waar menig voetballers van kunnen leren. Gun 't hem echt!
1 0
Mokum31
Karakter
0 0
Marcnettorustaaaaaggggg
Allemaal leuk die updates . Komt er nou nog eens wat fatsoenlijks bij . Dat is wat iedereen wil weten denk ik .? Sinkgraven maar op rechtsvoor dan ofzo .of krul maar eens proberen ?
2 -2
godezonensuper
Nee hoor.
0 0
Leviathan
Qua mentaliteit gewoon een speler naar mijn hart en heeft ook wel clubliefde. Was vorig jaar gewoon goed nu minder maar hij weet het van zichzelf.. Heb Veltman of Klaassen nog nooit zelfkritiek horen uiten bijvoorbeeld.
7 -1
blessure
Dijks er gewoon weer in.
Sinkgraven, linksbuiten en Younes op de bank.
1 -3
Leviathan
Dat is wel het proberen waard ja die ene keer dat Sinkgraven daar speelde scoorde hij er 2.
0 -2
koreem
Wat een onzin, als het goed had gevoelt dan was hij gewoon weggegaan.
1 -1
Dwergje48
Ontkent ie toch ook niet?
1 0
koreem
Hij zegt we hebben iedereen nodig, wordt lastig als hij weg gaat
. Niet dat ik hem dat kwalijk had genomen.
0 0
Dwergje48
Nu hij blijft is hij gefocust op de titelrace, en daar hebben we iedereen bij nodig.
1 0
Dwergje48
Ontkent ie toch ook niet?
0 0
AjaxDaniel
En zo is het maar. Hij wordt vaak belachelijk gemaakt maar kampioen worden doe je met de hele selectie. Mooi om te zien, hopen dat Riedewald en Tete er ook zo over denken. Hun kans komt echt wel.
6 -1
ajax4ever01
Je kan zegggen wat je wil over Dijks maar hij stelt zich meer dan professioneel op net zoals Schöne dat destijds deed toen hij veel op de bank moest plaatsnemen. Ook vind ik dat Riedewald zich prima gedraagt!
10 0
vak114
Dijks kunnen we missen als kiespijn.
2 -10
ajax4ever01
Wat meer respect voor zijn instelling kan best kerel.
3 -1
vak114
Kan er geen ene pepernoot van,doet pijn aan de ogen om te kijken.
En instelling hoort iedere werknemer te hebben,voetballer of schilder met instelling begint het allemaal.
2 -2
ajax4ever01
Nee jij scoort volle zalen hou toch op man
2 -2
vak114
Maar mijn mentaliteit is wel top !
1 0
BennJii020
hahaha deze reactie is wel humor, hoewel Dijks van mij best mag blijven
0 0
Simon1
Zonder twijfel is zijn instelling geweldig. Het compenseert alleen helaas niet zijn kwalitatieve tekortkomingen.
1 0
ajax4ever01
Precies dat klopt.
0 0
MankeNelis
Jammer 4 milj zou mooi zijn voor Dijks
2 -2
Beer
Ik zou zo graag Maxwell nog voor 2 jaar terugzien.
Maar dat is een utopie, helaas. Denk ik.
Heeft contract tot 2017. Ik was altijd een groot fan van hem.
0 -1
@Maar7en
ja dat is wel een geweldenaar. Zou mooi zijn maar dat had vorig jaar al moeten gebeuren, hij is nu toch al wel te oud inmiddels.
0 0
@Maar7en
ja dat is wel een geweldenaar. Zou mooi zijn maar dat had vorig jaar al moeten gebeuren, hij is nu toch al wel te oud inmiddels.
1 0
Duif63
Oud en versleten niet meer doen nu. Hij was wel steengoed.
2 0
Piejotter
Bij Dijks gaat het om vertrouwen zoals bij vele spelers die lang op de bank zitten. Wat dat betreft mijn complimenten aan Schöne die weet wat het is.
1 -1
jvs
Blij dat hij blijft. Jongen met een prima instelling.
Sinkgraven is een betere voetballer, maar begint wel met de week slechter te verdedigen. Tegen Utrecht deed hij soms niet eens meer een poging om spelers af te stoppen. Als je tegen betere clubs speelt wordt dat echt afgestraft.
Ik denk dat we echte verdedigers als Dijks en Tete nog hard nodig gaan hebben.
2 -1
Koenniiee
Klopt, misschien dat we ze in de JL nog nodig hebben!
1 -2
Red Devil
Hij moet niet denken dat er een Premiere club op hem zit te wachten.
Norwich City is een mooi club in Engeland.
1 -5
NouriVandeBeek
Heel jammer natuurlijk. Aan de andere kant. Had Overmars iets fatsoenlijks gedaan met die 4 miljoen Euro?? Nee
2 -2
PeterVKV
AZ zal waarschijnlijk 8 miljoen vragen voor Haps. Dus wat dat betreft....
0 0
PeterVKV
Ik denk dat Dijks bij Feyenoord of PSV veel beter uit de verf komt dan bij Ajax. Zelfde verhaal voor El Ghazi. Ze hebben allebei veel kwaliteiten maar niet voor het voetbal dat Ajax wil spelen. Ik zie Bazoer en El Ghazi wel weer aanhaken bij Oranje omdat daar ook een ander voetbal wordt gespeeld.

Als Younes zo blijft spelen en Cerny is nog niet fit / in vorm lijkt het me tijd worden voor de optie Sinkgraven hangend op linksbuiten met Riedewald erachter op linksback. Dijks is denk ik pas derde keus op linksback. Overigens zou het verhaal Cerny wel iets psychisch kunnen zijn met zijn rugblessure. Faalangst na de Graafschap uit, veel uitgefloten, het vertrek van zijn vrienden Gudelj/Zivkovic etc. Zou doodzonde zijn, want in goede doen zou hij DE oplossing zijn op links- of rechtsbuiten.
5 -1
klopper
Ik zou graag zien dat Ajax Muric per direct terug haalt. Hij verpietert in Italië. Geef hem maar de kans die hij zegt te willen krijgen.
3 -3
jvs
Klinkt als een goed idee.
Fantastisch talent en als er een moment is, dat hij zijn kans kan grijpen bij het eerste is het nu wel.
0 -1
Heiko
Hij wilde zelf weg bij Ajax. Typisch geval van: "Eigen schuld, dikke bult"
5 -1
Frankkie
Wat een droeftoeters hier toch.......
Zo veel afgunst naar een jongen toe die altijd hard heeft gewerkt, nooit hoorde zeuren en altijd inzet heeft getoond!
ik vind het knap dat een jongen op zo'n leeftijd een keuze durft te maken met zijn hart.
Niet aan het geld denkt maar wat zijn gevoel is.

Hadden meer voetballers maar zo'n verstand als Dijks, dan hadden er een hoop carrieres er stukken beter uit gezien!
7 -2
Mokum31
Helemaal eens!
0 0
Sam Badi
Dijks is een gevoelsmens die al eerder een kutperiode in zijn leven gekend heeft. Kan me goed voorstellen dat hij geen zin heeft ergens te tekenen als hij het gevoel heeft dat het niet goed zit. Vier miljoen was een mooie deal geweest voor een voetballer waar ik best vanaf zou willen maar het mens Dijks gun ik het beste.
4 0
godezonensuper
Op advies van Frank zeker.
0 0
TikkieTerugJaap
Kan je gvd 4 miljoen vangen voor Dijks, weigert ie. Ongelofelijk, wat een kut transferperiode weer.
3 -12
AFCSANCHEZ
Wat jammer weer. Ik ga de vlag maar weer binnen halen.
1 -11
Truth
Ik trek m'n eerdere conclusie hier beneden in en geef toe dat ik te vroeg negatief heb geoordeeld. Dit pleit toch écht wel in het voordeel van Dijks, vind ik tof van hem. Begreep ook al niet waarom je de beste club van Nederland zou inruilen voor een 10 plek in de Championship. Gelukkig doet hij dat dus niet
3 -1
Harrie Nak
Waarom? Dit zegt toch niks over zijn gevoel voor Ajax?
0 0
Ferd
Speeltijd.
1 0
TOOL
Geld en speeltijd misschien?
1 0
AFCA.
Eerlijk is eerlijk, Netto kan wel verkopen! 4 miljoen voor Dijks is echt bizar. Zonde dat Dijks zelf niet wil.
2 -4
klopper
Dat is helemaal niet bizar, dat betalen ze daar al voor bijna elke willekeurige speler. Jammer dat hij niet gaat. Jammer voor Ajax, maar ook voor hem zelf. Ik zie hem niet veel speeltijd meer krijgen bij Ajax, waardoor een buitenlands avontuur een utopie lijkt.
0 0
simok
Bizar? Iemand met zoveel ervaring op zo'n jonge leeftijd kost al snel 4 miljoen.
3 0
iammike
Mooi laat hek het seizoen hier afmaken en dan vertrekken naar een mooie club. Er was toch geen vervanger gekomen en ik vind Sinkgraven redelijk blessuregevoelig. In de zomer Warmerdam als back up en Dijks verkopen, dan ga je er ook nog licht op vooruit. Ik denk dat Warmerdam goed in t plaatje van peter Bosz past.
0 0
Bil
Er kan natuurlijk nog steeds een nieuw bod komen.
Ik verwacht wel dat Dijks vertrekt.
0 0
insectenverdelg
Dat moet wel een andere club zijn dan.
0 0
NouriVandeBeek
Erg balen. Dijks heeft de aanbieding geweigerd. Overmars was al akkoord met een transfersom van 4 miljoen.
0 0
ajaxfan4life82
Mooi bedrag hadden we kunnen krijgen, maar ben blij dat hij blijft, want we zijn hem echt nog wel nodig dit seizoen.. Was hij wel verkocht, dan weet ik niet of er daadwerkelijk een vervanger was gehaald..
0 -1
Ajax418
Vanwaar deze informatie? Zie niks op twitter
0 -1
NouriVandeBeek
Telegraaf/Blendle
0 -1
ajaxfan4life82
Er zijn genoeg spelers verkocht, en nu waarschijnlijk, El Ghazi en Dijks ook.. Voordat Sanchez en Cassiera konden komen moest er eerst verkocht worden, dat is gebeurt en gelukkig zijn ze gekomen.. Voordat de competitie begon waren we al een extra buitenspeler achter Younes nodig, nu gaan El Ghazi en Dijks waarschijnlijk ook weg, dus dan moeten we een rechtsbuiten, linksbuiten en een linksback halen.. Voor het geld hoeven we geen spelers te verkopen, maar het is een leegloop aan het worden, en er moet echt nog wat bijkomen, want zo blijft er weinig van de sterke selectie over..
0 0
Hup
Dijks blijft aldus de telegraaf.
1 0
JariHeijden
Ik hoop dat onze trainer Riedewald eens gaat zien als back. Misschien niet zijn beste positie, maar hij kan daar wel spelen. Wellicht beter dan Sinkgraven, die ik het best prima vind doen, hoor.
0 0
rodnet
Toch wel mooi. Dijks en Zeegelaar hebben nog samen in de A1 gespeeld toen Zeegelaar kans op het eerste had en Dijks net uit de B1 kwam. En nu met z'n tweeën bij Norwich, best leuk. En laat ik dit zeggen: ik heb enorm respect voor de manier waarop Dijks zich heeft teruggevochten nadat hij door Ajax was afgedankt. Hij mag niet de meest begaafde Ajax-voetballer ooit zijn, maar hij heeft zeker vorig jaar zeker toegevoegde waarde gehad en de stuitend respectloze commentaren van sommigen hier jaagt de echte supporter het schaamrood naar de kaken. Ik wens hem het beste.
10 0
3sterren
Ik heb een kaarsje gebrand met het klemmende verzoek of hij zou willen blijven.

Ajax heeft op iedere positie een goede dubbele bezetting nodig. Dat is met Dijks nu gewaarborgd voor het resterende seizoen. Op andere posities mag het ’goed genoeg’ plaatsmaken voor ’goed’.
Vooral op de flanken is er nog ruimte voor verbetering.

Dat wordt de komende avonden nog een hoop kaarsen branden...
1 0
Tinseltown
Ik had het niet beter kunnen verwoorden!!
0 0
Ajax412
Dijks is een echte Ajaccied!
1 -1
afcas
precies. ik heb ook regelmatog commentaar gehad op Dijks, maar het moet wel respectvol blijven. hij heeft zijn bijdrage gehad, maar is uiteindelijk niet goed genoeg gebleken. jammer voor beide partijen, maar dan is uit elkaar gaan het beste. aan zijn mentaliteit lag het niet. goeie gozer en ik wens hem het beste. denk dat engeland hem wel goed kan liggen.
2 -1
Ferd
100% mee eens
0 -1
@Maar7en
amen!
0 -1
erikje
David Neres is dus het konijn uit de hoge hoed. Mooi antwoord op alle negativisme hier op AS.
1 -2
foensai
En daar zijn ze weer. terug van weggeweest...Afc headlines twitter...

BREAKING: David #Neres nieuwe vleugelspeler #Ajax. Braziliaan kost 11,5 miljoen. 20% doorverkoopclausule. Contract voor 5,5 jaar. a
0 -2
AjaciedMike
Dat ventje van 15 jaar kan weer ff rukken van de aandacht...
2 -1
jollie18
Die zijn niet echt betrouwbaar te noemen
1 0
foensai
Nee weet ik. daarom zeg ik ook ''en daar zijn ze weer'' haha
0 0
AFCAWZAWZDB
Gewoon nog een uurtje wachten op bericht van Telegraaf, zal inderdaad wel onzin zijn.
0 0
Johan5Derksen
Marc Overmars is momenteel zijn vrouw aan 't in smeren ergens in Dubai met al dat geld.
1 0
Ajacied33
Bedankt Dijks, het gaat je goed man
Buttner was een ideale back up geweest voor Sinkie, daar is het nu te laat voor
1 -2
dumperPattiruhu
Zo haalt ajax de 250 miljoen wel!
Volgend doel is zeker toewerken naar een eigen vermogen van 500 miljoen?


0 -1
AjaciedForLive
Is er dan echt geen jeugdspeler beter dan dijks? Wie uit de jeugd kunnen daar spelen?
0 0
EenAjacied
Warmerdam, Savastano
1 -1
Justin4195
Vind riedewald ook beter dan dijks eigenlijk
2 0
Fredschuit1
Wie niet? maar dat is niet echt een back. Misschien Dekker omturen tot back.
0 0
Justin4195
Savastano
0 0
Ricoo
Mitchel Bakker, maar die is volgens mij pas 16. Wel een beer voor zijn leeftijd al.
1 0
TikkieTerugJaap
Ben echt benieuwd hoeveel we krijgen voor Dijks trouwens. Norwich heeft 5 miljoen voor Zeegelaar betaald (inclusief 1.5 miljoen aan bonussen).
0 0
@Maar7en
het maakt me weinig uit. 2 mille of 5 mille het komt op de grote stapel en er gebeurt niks mee.
1 0
verkwanseld
Weet je het is onze Marcie heeft schijt aan ons en aan jouw, en wij mogen krom liggen voor een seizoenkaart en wij zijn klapvee, Marcie steek dat geld in je reet, maar ga mij nooit meer vertellen dat we elk jaar om de schaal mee wil doen, en met de laatste 8 van Europa mee wil doen ,want Ajax is gewoon handels huis,zeg het gewoon en laat echte AJAX supporters met rust.
4 -3
CPLP
Tuurlijk... Overmars mag zelf bepalen wat hij uitgeeft... doe niet zo onnozel... hij krijgt zakgeld van de RvC en daar moet hij het maar mee doen. Lekker makkelijk om Overmars overal de schuld van te geven...
3 -3
AFCSANCHEZ
Die Mike Verweij toch hahaha, als zijn primeurtjes zijn naar de klote. Nu met Dijks buitenlandse media eerst, met El Ghazi, met Deulofeu. Mike Verweij is zijn bronnen kwijt. Je kan het ook lezen op de manier waarop hij schrijft; 'ik DENK het wel dat Ajax een vervanger haalt'. Een beetje journalist weet zulke dingen. Mike Verweij is niet meer zo goed.
0 -1
Ricoo
Die Engelse media hebben het natuurlijk van bronnen via Norwich, dus kan het zijn dat die eerder zijn. Verweij is wel de eerste Nederlandse journalist die de bevestiging heeft van de onderhandelingen.
0 0
afcas
verweij loopt gewoon achter tegenwoordig...
0 0
MankeNelis
Voorlopig loopt de buitenlandse media incl het AD te speculeren bij het leven. Zwijgen is goud in deze.
0 0
afcas
zwijgen is geen goud als het betekent dat je altijd te laat bent met spreken...
0 0
Patrick78
Mike Verweij alias Marc Overmars
0 0
TikkieTerugJaap
Er is geen 1 journalist meer met een bron bij Ajax. Maar gewoon wachten op ajax.nl , tot die tijd moet je het met twittergeruchten doen.
1 0
Ajaxbrl
selectie is flik uitgedunt zeg , de bankrekening gespekt en let maar op er komt niks bijzonders bij of helemaal niks , wij als supporters hebben het maar zwaar helemaal met de wetenschap dat we 150M hebben maar voor het 3e jaar op rij met lege handen staan en een bankroet club word kampioen.. MISMANAGEMENT BAHH
0 -1
gi0vanni
Ajax heeft ene Gorski aangetrokken. :d :D :d Zo nu kun je je vanavond weer lekker slapen.
0 0
@Maar7en
vergeet Aliyu Mahmoud ook niet!
0 0
han23
Ongelofelijk zeg dat az hier op voorsprong komt
0 0
han23
Iedereen loopt maar larsson dit en larsson dat, maar ik vindt zeneli een stuk beter zelfs niet dat ajax hem moet halen, liever geen spelers uit de eredivisie, er lopen hier geen spelers meer die een echte versterking Ijn voor ajax op dit moment
4 -2
@Maar7en
eens. Zeneli (typte altijd Zeleni :p) is een betere speler dan Larsson. Prima schot en slimme loopacties. Ittj lijkt het mij wel een aanwinst voor de rechtsbuiten positie.
1 -4
@Maar7en
btw Alexander Buttner was ook niet verkeerd om transfervrij op te pikken... pas 27 en kan vast nog wel aardig ballen als linksback.
0 0
ram
Anders volgt je de 'actuele' transfers even ;)
0 0
@Maar7en
staat "was" zoals van had eerder geanticipeerd als je Dijks kwijt wilt...
0 0
Bram410
"Was"
0 0
@Maar7en
Kan ajax Menig en Warmerdam misschien terug halen? Niet netjes tov Zwolle maar zou wel fijn zijn als er wat backups zijn in de selectie.
1 -2
Maxwell5
Voegen beiden niks toe.
3 -1
Koenniiee
Als Sinkgraven zo op linksback kan spelen, zie ik Warmerdam dat ook wel doen. Zo slecht is die jongen niet!
1 -1
TikkieTerugJaap
Zou wel grappig zijn als Overmars na het vertrek van Dijks en El Ghazi gewoon Warmerdam en Muric terug haalt van verhuur.
0 -1
3*stars*3
Nou, ik zou niet verbaasd kijken als hij dat doet.
Lekker cheap.
0 0
Kingoffdatoilet
En niet eens zo raar want zo gaat dat nou eenmaal bij Ajax. Dit is overigens lang niet altijd negatief maar ook niet altijd positief
0 0
MosesD
Muric zou ik sowieso terughalen. Zonde dat hij daar verpieterd. Een geweldig talent. Hoop dat het er een keertje uitkomt, maar deze verhuur leidt tot niks.
0 -1
HZMKK
Bakt er al heel heel lang helemaal niets van. Gevalletje overschat, type el Ghazi. Moet het van 1 actie per 2 wedstrijden hebben.
0 -1
MosesD
Muric kan natuurlijk veel en veel beter voetballen dan El Ghazi. Geweldig in de kleine ruimte ook. Alleen er moet een knop om bij die jongen.
0 0
ambtenaar
:-)
0 0
SanchezBeastOfAjax
Menig niet nee, maar Warmerdam is een vrij behoorlijke linksback hoor.
1 0
Toekomst1900
Het Ajax van De Boer loopt leeg. Zal Overmars aanwezig zijn in Alkmaar? Haalt ie Haps en Larsson na deze match weg? Ik hoop het niet, beide zijn niet constant genoeg.
2 0
NR9
Haps ophalen als vervanger.
0 -7
Rinus M.
Wat een hoop gehuil. Winterse aankopen Ajax zijn zelden succesvol, er komen ook weinig reële namen voorbij. De basiself staat, daarachter zijn er genoeg jonge gasten die zich graag willen bewijzen. Prima om Dijks nu te verkopen, wordt steeds minder waard en hij liet tegen Cambuur nog zien waarom hij geen basisspeler gaat worden. Prima actie Marc.
4 -5
Ajaxfan_1987
Even off topic --> ik las bij de geruchten op de site van Ziggo sport dat Chelsea en Manchester United interesse hebben in Bale. Ze zouden een bod overwegen van 200 miljoen. Als dit waar is dan slaat de transfermarkt helemaal op tilt!

http://www.ziggosporttotaal.nl/nieuws/123790-bale-duurste-miljoenen-voor-pepe.html
1 0
AjaciedForLive
HahahaHAHA
0 0
ambtenaar
Hij slaat al aardig op tilt zeker nu ze in China ook leip gaan doen.
0 0
Donnyvdbeek10
Lekker Marc! Wegwezen met die pannekoek. Nu lekker haps binnenhalen
1 -9
A-west
Sinkgraven had Narsing onder controle, ja hehe, die komt noch geen lantaarnpaal voorbij. Dat is lekker makkelijk. Sinkgraven stond tegen Utrecht gewoon toe te kijken. Dat is hem niet kwalijk te nemen. Maar dat kan tegen sterke tegenstanders echt niet. Zet voor mijn part Tete linksback, maar niet een speler die aan alle kanten voorbij wordt gelopen.
2 -4
behangdelul
Uitstekend om die jongen te verkopen en gaat het fantastisch doen in Engeland.

Gelukkig heeft Ajax de scouting op orde en staat er al een linksback klaar om gekocht te worden, net als een recht- en linksbuiten.

Zucht

Prima overigens om Dijks te verkopen, maar nu wel doorpakken en met een vervanger op de proppen komen!
1 -4
Ajax27
Wat de fuck is het met spelers van tegenwoordig?
Even een paar maanden banken en hoppa... transfer.
Wil er dan niemand meer knokken voor z'n plaats? Wil niemand het de trainer ontzettend moeilijk door hard te werken, te groeien als speler, je concurrent uit te dagen om uiteindelijk weer terug de basis in te komen? Echt wat een schijtgeneratie...
10 0
Dwergje48
En wat nou als dit de keuze is van Ajax? Drama queen.
0 -3
Ricoo
In dit geval kan hij bij Norwich waarschijnlijk wel meer verdienen en past hij beter bij zo'n club dan bij Ajax waar je als linksback ook goed moet kunnen voetballen.
1 0
Web
Ajax wil dit ook graag door selecteren, allemaal spelers die geen toekomst hebben bij Ajax, alleen misschien Bazoer, dus gunstig voor beide partijen.
2 0
Ajax27
Bullshit.. hadden we Schone na een paar weken/maanden banken maar weg moeten doen? Of Viergever? Of minder recent Daley Blind? Of Vertonghen na z'n verhuurperiode, want ja... hij was destijds toch niet goed genoeg. Dat je bij iemand als Serero na 5 jaar zegt van, ok.. er zit geen rek in dus je mag vertrekken, dat snap ik helemaal. Maar die klote jonkies die na een paar maanden al zitten te janken dat ze geen kans meer krijgen en meteen maar vertrekken, man man man. Gelukkig staan er nog wel jongens klaar als Donny en Nouri die wel hun geduld kunnen bewaren.
0 0
AFCA0492
snap wel dat dijks weg gaat. is al ietsjes ouder en de trainer ziet het duidelijk niet in hem zitten. waarom zou je dan blijven als er een AM op jou plek staat? dat jongens als tete bazoer en el ghazi weg willen vindt ik dan mindet logisch.
1 0
frosttang
De bank gewoon verkopen en nog meer geld op de bank. Wauw. Schorsingen en blessures zijn niet meer op te vangen op deze manier. We maken Feyenoord op deze manier gewoon kampioen. Die Bosz denkt als ik geen trainer ben van Feyenoord dan maak ik de grootste concurrent wel kapot.

Dit is toch geen beleid meer.
4 -4
@Maar7en
Denk niet dat Bosz dit alleen beslist ;)
Tja Dagobert Overmars ziet het geldpakhuis groeien en groeien en trekt straks zijn zwembroekie aan om van de duikplank in de euro's te springen.
0 -3
A-west
Off topic. Willem Janssen mist een strafschop. Mooi zo . Wat een vuile etterback.
1 -4
AjaxAddicted
4 basisspelers van vorig jaar weg. Een basisspeler in Afrika. Een aantal te jonge spelers die niet helemaal lekker gaan. Dit is niet oké hoor.
4 -1
booya4afca
Het zijn allemaal spelers die niet aan spelen toe komen..
Het eventuele vetrek van Dijks maakt ons echt niet zwakker hoor.
Mitchell is een prima kerel, maar kan er echt niets van.
0 0
godezonensuper
Lekker relevant dat het 4 basisspelers waren vorig jaar. Dat lag alleen maar aan BetonMeester Frank.
4 -3
MosesD
Precies. Eindelijk door selecteren.
5 0
godezonensuper
Jup. Nu Tete, westermann en Boer nog.
0 0
Chesterson93
Maakt zijn punt toch niet minder valide? Het gaat niet goed op deze manier.
1 0
A-west
Wat een schrale selectie wordt dit zeg. Uitverkoop houden midden in de competie. Lachwekkend en kortzichtig. Zo wordt je echt geen kampioen hoor. Wat een beleid.
2 -3
Mauroafca
Het is juist top. Het zijn allemaal spelers die gewoon tekort komen voor Ajax. Buiten dat zijn het allemaal spelers die te vervangen zijn, prima deal dus!
1 -1
godezonensuper
Lachwekkend dit. Ben blij dat Bosz die beton spelers van ome Frank eruit schopt.
1 -1
A-west
SInkgraven als linksback is geen gezicht. Aanvallend heel aardig maar als er verdedigd moet worden, schiet hij toch echt schromelijk tekort. Dat zag je tegen Utrecht heel duidelijk.
2 -6
booya4afca
Onzin. Sinkgraven is een godsgeschenk vergeleken met houten klaar Dijks.
1 0
Minsc
We hadden gewoon mazzel dat ze er niet een paar inschoten. Sinkgraven stond gewoon toe te kijken, zelfs voor een gemaakte back is dat onbegrijpelijk.
1 -1
PeterVKV
maakt inderdaad af en toe dezelfde verdedigende foutjes als Sergio Roberto op rechtsback bij Barcelona........toch lekkere spelers op de backposities
1 0
GregNeck
Bij Barcelona kan dat inderdaad. Aangezien je daar verder alleen maar spelers van absolute wereldklasse hebt. Aanval is de beste verdediging bij Barcelona, helaas gaat dat voor Ajax niet meer op.
0 0
NouriVandeBeek
Goede persoonlijkheid, maar kan niet voetballen. Hopelijk gaat deze transfer door.
1 0
GregNeck
Wat is dit nou!?! De enige pure linksback in de selectie verkopen? Ik begrijp niet waar ze allemaal mee bezig zijn. De ploeg met de breedste selectie wordt vaak kampioen. Ajax had hierin een voordeel ten opzichte van Feyenoord, maar dat wordt op deze manier alleen maar ingeleverd. Sinkgraven komt in mijn ogen al te kort voor de linksback positie, maar wie moet er dan staan als hij geblesseerd raakt? Riedewald? Die zich begin dit seizoen nog moest richten op de 6-positie?

En dan ook nog El Ghazi verkopen terwijl we op de rechtsbuiten positie verder helemaal niks hebben rondlopen op dit moment (op Kluivert na, die simpelweg te jong is om wekelijks te presteren).

Begrijp echt helemaal niks van dit beleid. Waarom zo gretig op die miljoenen nu? Waarom niet juist investeren in het team, om zo te zorgen dat we aan het eind van de rit op de eerste plek staan en die uitgaven weer terug kunnen verdienen met de Champions League?
1 -2
MJ98
Is het mogelijk om Warmerdam terug te halen? Dijks lijkt me trouwens wel een goede speler voor de Engelse competitie. Harde werker en fysiek sterk, maar daarentegen technisch en tactisch minder.
0 0
Meinders
Als happs komt verliest sinkgraven binnen no time zijn plek, gaat niet gebeuren
1 -1
AFCAsphere
Ik vind Sinkgraven oprecht beter dan Haps. Maar Haps zal niet gehaald worden, dus ik zou me er ook niet druk om kunnen maken. Daley nu #1 en eventueel Jairo #2 op de linksback positie. Volgend seizoen hopelijk Warmerdam als back-up.
1 0
mickey2602
Nou,dat weet ik zo net nog niet. Bosz heeft zelf toegegeven naar een vaste basis toe te werken en die heeft ie nu,bovendien is Sinkgraven als linksback min of meer zijn idee. En dan een nieuwkomer direct ten koste van Sinkgraven in de basis? Ook nog eens terwijl hij zelf altijd zegt dat de spelers zich op de training moeten laten zien?
Nee,Sinkie blijft gewoon de linksback en mocht ie geschorst worden,ziek zijn,geblesseerd zijn of gewoon in een dip komen,dan pas komt Haps aan bod verwacht ik. Als Haps komt...
0 0
3*stars*3
Hoe zit het met Savastano jeigdwatchers?
Prima als back up Sink of toch kopen?
0 0
SanchezBeastOfAjax
Ik denk eerder aan Warmerdam als backup vanaf volgend seizoen.
0 0
3*stars*3
dacht ik ook aan idd.
maar voor de komende maanden, moet er wat opgevuld worden.
0 0
oudzuid2
die linkerkant is in ieder geval prima in orde! niks meer aan doen! lekker Krul linksback als Sinkgraven onverhoopt uitvalt
1 0
TheTruth
hahahah
0 0
Flarkow
4gever riedewald niemand halen dus
0 -1
TheTruth
Ik vind het jammer. Ik denk dat Ajax beter uit is met Dijks als back tijdens Europese wedstrijden met een tegenstander die erg veel druk zet, dat zag ik vooral tegen Feyenoord heel erg. Kom maar met die duimpjes omlaag.
0 -2
stefanwillem
Tegen Feyenoord liet Dijks Kuyt de gelijkmaker binnenkoppen......kan niet aanvallen, niet verdedigen dus ik ben er niet rouwig om.
1 0
SanchezBeastOfAjax
Als er druk wordt gezet door de tegenstander is Dijks de eerste die het overzicht verliest.
2 0
pimp
Riedewald als back-up. Nu gauw v;eugels versterken. Bailey, Neres, die Spanjaard, iemand
0 -1
ElPistolero16
Iedereen gaat weg, niemand komt er voor in de plaats.
5 0
AFCACBS410
Hadden we nu Büttner maar gratis opgepikt paar weken terug....Maar eerst maar eens een nieuwe vleugelspeler aanhalen AUB!
0 0
mickey2602
Een back is toch wel in de opleiding te vinden? Bovendien zou Riedewald of Viergever daar ook kunnen spelen als de nood aan de man is,alhoewel ik toegeef dat het geen ideale oplossing is. Riedewald wil volgens mij niet meer op de back positie spelen en Viergever is beter in het centrum.Vleugelaanvaller lijkt me belangrijker.
0 0
TikkieTerugJaap
Op linksback hebben we niks in de jeugd, Savastano niet vooruit gegaan mede door blessure natuurlijk. We zullen daar echt een concurrent voor Sinkgraven moeten halen. Denk dat het gewoon Haps en Larsson worden.
1 0
mickey2602
Als je de criteria in aanmerking neemt die ze bij Ajax hanteren zou je dat inderdaad zeggen. Een speler die er direct staat en die de Nederlandse competitie kent. Dan kom je al vrij snel uit bij Haps en Larsson. Maar wie weet verrassen ze ons nog;-)
0 0
TikkieTerugJaap
Zou dus wel is kunnen dat de transfers van Dijks en El Ghazi morgen officieel worden. Ben ik toch heel benieuwd of Overmars nog vervangers kan regelen binnen 5 dagen. Verwacht in ieder geval wel een tweetje van onze vriend Verweij vannacht.
0 0
Ellende
Hopelijk hebben ze bij het technische hart in de gaten dat we een cruciaal punt hebben bereikt.
Dit is het moment om de selectie omhoog te tillen. Tijd om te laten zien waar je als AJAX zijnde naartoe wilt.

Om een voorbeeld te geven: Koop Huntelaar, Lozano, Pavon en Haps en je koopt het kampioenschap en een in balans zijnde selectie waarin talenten weer perfect kunnen bijvoegen.

Stel je voor dat je weinig doet. Wie wordt vervanger voor Sinkgraven bij een blessure? Wie is de vervanger voor Dolberg bij een blessure? Hebben we twee links en rechtsbuiten spelers??

Wat voor brede selectie hebben we op dit moment. NIET. Zie het als een voordeel. Vul aan met echte echte echte kwaliteit. Zeker wanneer je voor transfers zoveel binnen hebt gekregen. Zelfs ook beter voor het talent dat gaat komen. Ze komen dan in een team waar ze kunnen wennen en niet gelijk de kar hoeven te trekken.
0 -1
RvhC74
Het wordt nu echt een keer tijd voor een kwaliteitsimpuls of anders opzouten met Overmars en consorten...
90 mln op de bank heb je niks aan....
kapitaal hoort op het veld te staan!!!
0 -1
Dwergje48
Behalve dat je dingen buiten het veld kan verbeteren, zoals het salarisplafond omhoog schroeven bijvoorbeeld. En daar zou je dan weer profijt van kunnen hebben óp het veld (beter spelers/sterkhouders langer aan je binden).

En zo zijn er vast nog meer dingen, waar ook de fans al lange tijd om roepen.
0 0
ajaxxxxx
De ligt naast Sanchez en viergever linksback als Sinkie wegvalt?
0 0
Flerenc
Dankerlui is toch ook een prima linksback?
0 0
Leviathan
Toch jammer dat hij de lijn van vorig jaar nog niet heeft kunnen doortrekken.. Zou hem graag nog tot eind van het seizoen iig erbij hebben nu moet je wel een linksback gaan halen. Maarja mocht het doorgaan gun ik hem veel succes en denk dat hij wel kan slagen daar.
0 0
31xAjax
Als Marc na Gudelj ook Dijks weet te verkopen kan hij bij mij niet meer kapot en vergeef ik hem als z'n missers.....

Ik denk zelfs dat ik een petitie start voor een standbeeld ....
2 -2
3*stars*3
Dijks is itt Gudelj geen engerd maar een sympathiek mannetje en Ajacied.
Ik vond hem vorig seizoen prima maar Bosz vraagt meer van een back en daarom staat Tete er ook niet in (vorig seizoen beste rechtsback van NL).

Voor beide partijen nu beter aps Dijks vertrekt en ik denk dat jij jet prima gaat doen in Engeland.
Ik zie hem over paar jaar gewoon in de PL.
Geen niveau (sub)top maar prima voor een Southampton ofzo.
0 0
Ajax#1900
Dijks en Gudelj zijn typische Fdb spelers. Ik denk niet dat Marc daar mee kwam aanzetten eerlijk gezegd. Maar fijn dat alle beperkte voetballers worden weggewerkt.
2 0
MankeNelis
Mooie oplossing zou dat zijn voor beide
0 0
NemanjaG
Ik ben het met de meeste eens dat Dijks technisch gezien geen bijzonder talent is, maar vind het toch zonde dat hij gaat. Buiten dat ik hem altijd sympathiek vind overkomen en hij niet in de media klaagt of zeurt over zijn plek buiten de basis vind ik hem toch een prima speler om in de selectie te hebben. Dijks kende zijn beperkingen ook heus wel, maar hij heeft echt wel pluspunten. Die jongen is erg fysiek en heel erg snel. Ook gaat hij duels altijd hard in en deelt af en toe een goede tackel uit. Ja Dijks is meer verdedigend dan aanvallend, prima toch? Er zijn wedstrijden dat je zulke jongens ook nodig hebt.

Verder mag ik toch hopen dat er ook voor hem (net als el Ghazi) snel een vervanger komt. Met alle respect voor Riedewald, die ik graag zie spelen, vind ik niet dat je die nu back up moet maken voor vc, vmc en lb. Als Riedewald zo goed is op linksback als sommigen nu ineens opperen dan zou Sinkgraven toch niet zijn omgeturnd tot linksback?

Ik hoop dat marc snel reageert door voor zowel linksback als rechtsbuiten een basisplaatswaardige vervanger te halen. Dus geen versterkingen voor de breedte. Ajax moet altijd sterker uit een transferperiode komen. We willen ieder jaar beter zijn.

We moeten kampioen worden. We moeten die club uit 010 asociaal rechts inhalen en niet meer dichterbij laten komen.
8 0
godezonensuper
Die gekke Bosz verlost ons in een paar maanden mooi van die houthakkers.
Gudelj weg, bazoer weg, el ghazi weg, dijks weg en in de zomer Tete waarschijnlijk.
2 -3
glob
Alles wat te kort komt moet weg. Die jongens lopen alleen maar in de weg.
1 0
Cleo9
Ik snap echt niet waar Marc mee bezig is. Iedere wissel wordt verkocht zonder een vervanger te kopen. Niet alles is op te vangen met jeugd!
5 0
godezonensuper
Riedewald kan linksback en viergever eventueel ook nog. Ik zie het probleem niet.
1 -1
Leviathan
Viergever doet het centraal goed nu en is linksback een stuk minder en Riedewald is ook geen linksback eigenlijk
2 0
Restored
Hoeveel zou Ajax krijgen 5 miljoen ofso? waarschijnlijk halen ze dezelfde dag nog Haps...we hebben immers AZ nog niet gesponsord dit jaar.
1 0
Ruff Rhythim
Dan ga je dus Haps voor de bank halen of Sinkgraven weer op de bank moeten zetten?

Lijkt mij zeer onwaarschijnlijk...
1 0
Johan1
Ik ben het met veel verkopen eens, maar je kan je toch als TH afvragen of je het wel goed gedaan hebt. Nu ineens veel gekochte spelers verkopen is een teken van incompetentie. Daar komt bij dat we geen vervangers hebben. Met de huidige selectie wordt je weer geen kampioen, terwijl je met een aantal gerichte aankopen een betere en evenwichtige selectie had kunnen hebben. Nu is de selectie totaal uit balans.
0 -1
EVH
Nu as zomer Jan Klaassie nog voor een recordbedrag
1 -5
godezonensuper
Tete, heiko en Boer ook nog.
0 0
Patrick78
En Veltman.
0 0
N-ajax
Ik snap al die haat op Dijks niet zo. Hij was inderdaad niet echt van het niveau dat Ajax moet nastreven, maar afgelopen jaar was hij toch echt een van de betere (ja dat lag er ook meer aan dat de rest zo slecht was maar toch).
3 0
Toon meer reacties