Ajax wil contract Onana snel verlengen

BvdPloeg, 10-01-2017 om 10:20, 20700 views, Voetbal International | De trainingscollectie voor thuis is beschikbaar!

André Onana krijgt binnen afzienbare tijd een voorstel van Ajax om zijn contract te verlengen, zo meldt Voetbal International. De Kameroener heeft momenteel nog een verbintenis tot de zomer van 2018.

Onana kreeg begin dit seizoen de kans als opvolger van Jasper Cillessen en die kans greep hij met beide handen aan. Hij is inmiddels twee jaar in Amsterdam en lijkt de concurrentiestrijd te hebben gewonnen van Tim Krul, die juist als opvolger van Cillessen werd gehuurd. 'Hij heeft overtuigd en ik ben dan ook zeker te spreken over zijn groei. Onana is voor ons een betrouwbare doelman', vertelt Bosz in de nieuwe Voetbal International, die woensdag verschijnt.

'Dat word je niet als je even een wedstrijdje goed speelt, maar moet je over een langere periode aantonen. Dat heeft André gedaan', stelt Bosz verder. Voor hoeveel jaar extra Onana kan tekenen in Amsterdam is onduidelijk, maar feit is dat Ajax hem nog deze maand een aanbieding gaat doen. Hij hield in vijftien officiële wedstrijden in de eerste seizoenshelft tien keer de nul. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mr.P.
Doen en ontsnappingsclausule :)
0 0
RusselWestbrook
Dat laatste is nergens voor nodig. Daarmee geef je feitelijk alleen een maximum prijs aan waarvoor ie verkocht mag worden.
0 0
Sammy Sosa
Graag nog meer van die Ganzenbord Kerstspecials. Zet dat ook maar in het nieuwe contract.
1 0
Sallons@AS
Doe maar wel ja hahahahaha. Die specials waren echt leuk om naar te kijken.

Onana viel mij voor het eerst op bij Barca O19. Ik vond hem toen een verbeterde versie van Vermeer met meer passie in zijn spel en in zijn gedrag op het veld. Hij was aanwezig. Ik was dan ook zeer te spreken over zijn overstap naar Ajax. Bij Jong Ajax begon hij stroef, maar dat had meer met het acclimatisering te maken denk ik. De foutjes die hij nu maakt hebben naar mijn mening vooral te maken met jeugdigheid. Topkeepers zijn net een goede wijn. Hoe ouder, hoe beter. Zijn toekomst ziet er wat mij betreft rooskleurig uit. Als ik Cillessen zo zie keepen bij Barca, denk ik dat Barca een fout heeft gemaakt om Onana te laten gaan. Ik ben in ieder geval blij met hem.
0 0
Wu44TyAJAX
Prima keeper!!
1 0
AFCA.
Ohja Cillessen hadden we vorig jaar nog. Helemaal vergeten door deze baas.
3 0
DaenerysTargaryen
Onze black panther (nieuwe Lev Jasjin??). Bazige baas die Onana
2 0
WinstonWeed
Veel beter dan die zuurpruim van een Cillessen.
1 -18
ZeeuwseAjacied
Stop is met dat natrappen man, Cillessen heeft alles voor Ajax gegeven. Weet je nog dat zijn tanden uit zijn bek getrapt werden en hij toch doorging? Goede kerel is het.
24 -1
Labrador
Zo makkelijk weer. Die heeft ook veel punten voor ons gepakt
21 -2
Christiano91
Klasse speler, hopelijk tekent hij voor een jaar of 4/5 bij
0 0
trainerdv
Had dit niet verwacht begin dit seizoen, echt klasse van hem.
Was bij Jong Ajax geen grote verschijning, maar is nu, op een paar technische manekementen na, wel een keeper waar we wat aan hebben. Volgens mij past hij ook goed binnen dit team.
2 0
TikkieTerugJaap
Geen Lozano. Zijn we ook weer van dat gezeik af. Reken er maar gewoon op dat er niemand komt, de interviews van de afgelopen dagen zeggen genoeg.
0 -2
RaynoFischer
Dat zegt niks, want het zou ook raar en oneerlijk tegenover zijn spelers zijn als Bosz van de daken gaat schreeuwen om versterkingen.
Hij gaat niet over transfers dus ja voor nu moet hij het hier nog mee doen

Er is ook vaak wat gezegd, maar even later gebeurde juist het tegenovergestelde
0 -1
W Z A W Z D B
off: lozano totaal niet in beeld bij Ajax.. net bevestigd door Mike Verweij op Twitter.
0 0
foroloca
Hij heeft zich echt bewezen. Sterke persoonlijkheid ook, komt goed over.
0 0
Bram410
Top!
0 0
Jeffreym
Prima doelman. Hij is een uitstekende opvolger van Jasper. Bij Barca zullen ze nog wel spijt krijgen dat ze hem hebben laten gaan.
0 0
Leviathan
Barca wou Onana behouden maar had daar weinig kans op spelen komende jaren.. ja barca b maar daar zat hij niet op te wachten
0 0
Willem410
Ik ben hem sowieso voor altijd dankbaar dat hij die omhaal van L de Jong pakte. Je had er toch niet aan moeten denken als die er in had gegaan, wat een hel had dat geweest.
2 0
WyZynDeBeste
Contract tot 2020 of 2021 lijkt me. Verwacht hier geen problemen in. Kan nog veel stappen maken.

Bovendien is het ook gewoon een positieve en goede jongen naar buiten toe.
0 0
iammike
Verlengen tot 2022
0 0