Bosz: 'Zie Traoré niet als een huurspeler'

BVeenstra, 07-01-2017 om 14:25, 6976 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax-trainer Peter Bosz behandelt Bertrand Traoré net als alle andere spelers van Ajax, ook al is hij niet officieel eigendom van de Amsterdamse club. Dat vertelt de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf.

'Ik snap dat het voor beleidsmakers anders is, maar ik zie Bertrand Traoré niet als een huurspeler', vertelt Bosz over de huurling van Chelsea. 'Hij is gewoon één van de jongens. Een huurling voor een halfjaar vind ik niet ideaal. Maar voor een jaar is het geen enkel probleem, dan gaat het om een heel seizoen. En is een speler goed, dan stel ik hem op. Is hij niet goed, dan stel ik hem niet op.'

Ook doelman Tim Krul wordt dit seizoen gehuurd (van Newcastle United). De keeper speelde vooralsnog geen minuut in het eerste van Ajax. Toch ziet Bosz hem als een volwaardige speler van de Amsterdamse club. 'Dat geldt ook voor Tim Krul. Ik stel gewoon de beste op en dan kijk ik niet naar bedragen. Dat wordt ook niet tegen mij gezegd vanuit de clubleiding.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Hopen dat ze Traoŕé kunnen overnemen. Zeg nooit nooit he
8 0
Sjaakvaak
Strak plan, zit heel veel potentie in maar speelt niet altijd geweldig bij ons. Daardoor zal hij bij Chelsea vrijwel zeker buiten de boot vallen. Dus is er kans dat wij hem straks definitief over kunnen nemen!
0 0
Sammy Sosa
Denk dat hij het ook wel naar zin heeft bij Ajax. Echter het belangrijkste is dat hij veel meer verdient dan wij ooit zullen betalen. Kansloze missie dus.
0 0
TheTruth
WAAROM STEL JE HEM OP DAN!!!!!!!!!???????
2 -11
mickey2602
"En is een speler goed,dan stel ik hem op. Is hij niet goed,dan stel ik hem niet op."
Is die zin zo lastig te begrijpen?
Daarbij is het ook zo wat TeamJonk zegt,sinds Traoré niet meer meespeelt verliezen we achter elkaar punten.
5 0
TheTruth
Daarom toch :D
0 0