Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vd Sar: 'Doet meteen aan De Meer denken'

SJvanveen, 23-12-2016 om 14:28, 9849 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax, is zeer content met de aanstaande verbouwing van de Amsterdam ArenA. De voormalig keeper is heel erg tevreden met het ontwerp, zo vertelt hij op Ajax.nl.

'De manier waarop de letters Ajax in de tribunes zijn verwerkt doet meteen aan De Meer denken', begint 'Sar'. 'Daar heb ik mooie herinneringen aan en dat geldt niet alleen voor mij maar voor heel veel Ajacieden.'

'In de loop der jaren is de Amsterdam ArenA steeds meer een Ajax-stadion geworden, dat ging stapsgewijs met telkens bepaalde aanpassingen', vervolgt de Ajacied, die als directeur nu de grootste stadionsaanpassing meemaakt. 'Die zijn qua impact niet te vergelijken met dit stoelenplan, want het totale beeld van de binnenkant van stadion verandert.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca_vak414
Er is nkg zoveel te verbeteren om te beginnen zie je vaak dar het bij ajax niet vol is, zeg gewoon bij bepaalde wedstrijden we gooien de bovenste 3 rijen van de tweede ring pas in de verkoop als alles vol zit, en dan dek je dat af, dan dat er overal lege plekken zie
0 0
trainerdv
Maar dat is dan ook het enige dat aan de Meer doet denken...
Het is overigens ne druppel op ene gloeiende plaat want het stadion wordt er niet sfeervoller op. Welke kleur de stoeltjes hebben, boeit niet als er mensen op zitten. De 2020 verbouwing gaat voor veel meer 'comfort' zorgen, dus het zal steeds minder op de Meer gaan lijken.
0 0
je
Wat weet Van Der Sar nou Van de historie van Ajax in de Meer niks klaar uit.
1 0
Morrissey
Wat weet jij van de historie van Ajax ?
0 0
de-Ajacied
van der Sar was in zijn jeugd in Voorhout zelfs voor feijenoord
Hij is nu gewoon met zijn carrière bezig
0 -1
aietos
Van der Sar is waarschijnlijk nooit in De Meer geweest.
0 -2
jaribombari
Grapje??

Toch??

0 0
EVH
Alleen wanneer die vier hoeken dicht zijn en de tribunes aan de korte zijden korter achter het stoel komen, Edje Raketje.

Niet gelijk weer gaan overdrijven heh
1 0
Myers
de Meer: Een stadionnetje waar je kon gaan staan waar je wilde, mits je de ballen had. Een stadionnetje waar je gratis naar binnen kon glippen, mits je de ballen had. de Meer een stadionnetje waar je nog gewoon een biertje kon krijgen, een stadionnetje waar de tegenstander met spetterpoep naar toe kwam, omdat ze al met 1-0 achter stonden voor het eerste fluitsignaal had geklonken. de Meer, een stadionnetje, waar je gewoon lekker jezelf kon zijn, roken, zuipen en de rest deed je gewoon als je je ff omdraaide.

de Arena, een kolos van ding, waar je geen echt bier krijgt, al de wedstrijden er toe doen. de Arena, waar de stoeltjes vol zitten met schimmel. de Arena, waar er eerst 1 steward komt als je een peukie rookt, waar er daarna 10 komen als je het gore lef hebt om er nog 1 op te steken. de Arena, waar je als je bij de verkeerde stand staat, geen broodje Unox meer krijgt.

Ik zal wel een nostalgische en ouwe zeur zijn, maar in de Meer was alles beter, gezelliger, veel persoonlijker. de Arena kan dat ook worden, mits de naam wordt veranderd en supporters weer als mensen worden behandeld.

Voor de directie:
Hoe vaak hoor je spelers zeggen dat de sfeer van het publiek er een schepje bovenop doet bij het team? Waarom willen jullie de sfeer kapot maken? Wees trots op vak F en het vroegere 410. Zonder deze legendarische vakken is de sfeer 0. Zonder sfeer geen prestaties, hoe wil je dan prijzen halen?

Edit:

Ik vergeet even de enorme pisgeur overal, dat is dan in de Arena beter xD
6 -5
Barrabrava
precies, nu moet je wachten totdat er een schijthok vrijkomt.... :(
0 0
de-Ajacied
En als al die ellende van bioscoop supporters die meer Whats-apppen dan meeleven, veilinghal-akoestiek, de commerciële vernieling van het heilige Ajax shirt, (brede rode band) nou had geleid tot meer nationale en Europese successen dan was de pijn nog verzacht. Maar nu zijn allen de bobo's tevreden met hun glaasje witte wijn bij het voetbal en de bestuurders met hun 100 miljoen op de bank.
Tijd voor een revolutie
0 0
de-Ajacied
Helemaal mee eens met dit stukje
En als al die ellende van bioscoop supporters die meer Whats-apppen dan meeleven, veilinghal-akoestiek, de commerciële vernieling van het heilige Ajax shirt, (brede rode band) nou had geleid tot meer nationale en Europese successen dan was de pijn nog verzacht. Maar nu zijn allen de bobo's tevreden met hun glaasje witte wijn bij het voetbal en de bestuurders met hun 100 miljoen op de bank.
Tijd voor een revolutie
0 0
chrisjuhhh
dan ben ik ook een ouwe nostalgische zeur , want wat jij zeg moest ik gelijk terug denken aan de mooie momenten en jaaa dat glippen man hahahaha ,wat een tijden waren dat .
Weet ook nog de herstel training van Litmanen kon je gewoon bij het hek bijna naast hem staan terwijl Bobby Haarms hem onder handen nam op dat bankje mooie tijden veel gezien en meegemaakt .
0 0
AFCSANCHEZ
Gooi nou maar die grachten dicht. Ook nog eens levensgevaarlijk. Zie maar met die supporter tegen Barcelona. Waar zijn die grachten goed voor?
2 -3
Horrontelli
Is nog uit de tijd van de hekken om supporters van het veld te houden. Ze wilden toen een oplossing waarbij de supporters niet op het veld konden komen zonder dat er hekken stonden die je het zicht ontnamen. Maar dat is allemaal veranderd. Dus kunnen die grachten inderdaad net zo goed dicht. Zou het stadion ook mooier van worden. Maar de tribunes blijven veel te ver van het veld staan. Dat verander je helaas niet.
1 0
Piejotter
Een gek die het veld op rent en schade berekend voor de club is er een teveel. Die grachten zijn er niet zomaar gekomen.
0 0
MosesD
Ah, supporters zijn opeens hele nette mensen geworden?
2 -4
Myers
Want supporters rennen wekelijks het veld op? Het is voor een half invalide vrij makkelijk om het veld te betreden. Dus wat is je punt?
0 0
Horrontelli
Ik kan er ook niks aan doen. Zo was het vroeger en nu niet meer.
0 -1
joaquim wiers
je kan ook het veld wat meer naar achteren verlengen zoals je bijvoorbeeld op Wembley hebt, daardoor heb je Misschien het gevoel dichtbij het veld te zitten, maar is dat niet zo, en het ziet er mooier uit
0 0