AS Kerstspecial: 'Ajax met stip bovenaan'

FinnDekker, 19-12-2016 om 17:00, 11403 views, Ajax Showtime |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax Showtime presenteert dit jaar de 'Ajax Showtime Kerstspecial'; een eenmalig digitaal magazine bomvol met interviews, achtergronden, opinie en veel meer. Het ideale leesvoer voor tijdens de feestdagen!

Het magazine biedt naast allerlei boeiende interviews met onder andere David Endt en Andy van der Meijde ook plek voor vaste rubrieken zoals 'Het Verhaal Achter' over Donny van de Beek en 'Onze Trots' met Roué Verveer. Daarnaast veel ruimte voor columnisten als Pieter Zwart en Jaap Visser.

In de Kerstspecial is ook een uitgebreid interview te lezen met Sjaak Swart. De ras-Ajacied gaat onder meer in op de kracht van de jeugdopleiding, die nergens beter is dan in Amsterdam. 'Ajax heeft gewoon de beste jeugdopleiding, dat wil ik met iedereen wedden. Ajax staat met stip bovenaan', aldus Mister Ajax.

De Kerstspecial is vanaf nu te pre-orderen in onze webshop voor een prikkie van 2,99 euro. Een ideaal kerstcadeau voor familie en vrienden of een presentje voor jezelf om de dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw te slijten. Wie de Kerstspecial bestelt, krijgt deze op 23 december automatisch in zijn of haar mailbox!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags

Het is niet toegestaan te reageren op dit artikel.