Younes krijgt kramp tijdens Ajax Kick Off

BvdPloeg, 07-10-2016 om 14:15, 28517 views, Ajax TV |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Amin Younes moest vrijdag de uitzending van Ajax Kick Off tijdelijk onderbreken. De Duitser was bezig met een interview, toen hij plotseling opstond omdat er kramp in zijn kuit schoot.

Ajax spaarde Younes niet en zette het fragment van onderbreking op social media. De dribbelaar schreeuwt het uit, maar kan ondertussen ook niet ophouden met lachen. Na een beetje rekken strekken, grappen en grollen gaat Younes weer zitten en kan het interview verder gaan.

De uitzending van Ajax Kick Off wordt vrijdagavond om 20.15 uur uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport. Wekelijks is er een speler in de uitzending om alle fragmenten van de afgelopen week wat aan elkaar te praten. De presentatrice moet beamen dat de kramp-aanval van Younes nieuw voor haar was. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt', roept ze. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wdw020
younes wat een grappig ventje wat een lol
0 0
ElPistolero16
Die mediageile presentatrice die een de stempel krijgt als talentvolle vrouwelijke journalist stuit me een beetje tegen de borst. Dat wijf stelt zich vreselijk aan hier. Eng. Naar. Misselijkmakend. Onder het mom van: Kijk mij het eens leuk hebben met een speler van Ajax. Maar zelf niet weten of er lucht of zand in een bal zit. Tenenkrommend wederom.
0 -12
Ajax27
en drink maar lekker verder aan de azijn stakker..
1 0
AIR-S
Ik vind dr wel lekker.
2 -4
ajax4ever01
Ik zou dr wel doen jij niet dan? haha
0 -1
AIR-S
100%
0 0
AFCA.
Goede gast en een prima voetballer!
1 0
ram
Hahah, dit wil ik echt zien XD
1 -1
nap3000
Los van dit filmpje. Ik vind Younes een zeer getalenteerde voetballer maar heb zo het idee dat zijn lichaam niet gemaakt is voor de top. Hij zit vaak na de 60ste minuut er doorheen. In de kleine ruimte is hij koning, hij kan snel kappen en draaien maar hij mist de echte power, venijn en stamina.
6 0
Myers
Ik vind juist dat Younes steeds langer een hoog niveau haalt. Hij kan nu een wedstrijd 90 minuten spelen, en dreigend zijn, vorig seizoen was het inderdaad na 60 minuten helemaal klaar.
5 0
AFCAwooz
Grootste nadeel van hem blijf ik vinden dat het niet een echte killer is. In de eindfase is het vaak net niet, vooral dit seizoen tot nu toe.
6 0
chrisjuhhh
wat niet is kan nog komen , voor Ajax een prima speler .
1 0
IDJosh
Hahahahaha, geweldig. :')
Ben benieuwd naar de volledige interview!
2 -4
FUBAR
Kramp jaja.
1 -8
Myers
Kramp ja, of wou je beweren dat een demon bezit had genomen van hem?
14 -2
Saanchez
Mirani is alweer vertrokken bij Ajax hoor ;-)
0 0