Sneijder twijfelt: 'Zou terug kunnen naar Ajax'

HarryVlug, 04-10-2016 om 07:45, 54615 views, Galatasaray TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Wesley Sneijder sluit een terugkeer naar Ajax nog niet helemaal uit. Tegenover Galatasaray TV vertelt de creatieve middenvelder dat de Amsterdamse club nog steeds erg veel voor hem betekent, maar dat hij nu nog niet met vertrekken bezig is.

'Op zich zou ik zo terug kunnen gaan naar Ajax, want dat is de club die mij opgeleid heeft en natuurlijk heb ik nog speciale gevoelens bij Amsterdam', begint Sneijder. 'Maar daar denk ik nog niet aan, want ook Galatasaray heeft een plekje in mijn hart en dat zeg ik niet alleen maar omdat ik nu toevallig in Istanbul speel.'

Voorlopig lijkt de tweebenige middenvelder dan ook op zijn plek in Turkije. 'Bij Cim Bom voel ik wat meer de connectie met de fans en dat is wat het zo speciaal maakt. Ik ben gelukkig, mijn familie is gelukkig, voor mijn part speel ik hier nog jaren. Op dit moment speel ik hier al vier jaar, maar die tijd is voorbijgevlogen, het gaat allemaal zo snel', spreekt een gelukkig man.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Boei
Dat deze man als enige van de oude garde samen met Robben nog bij het NL elftal zit is echt niet voor niets. Nog steeds een top speler met inzicht, ervaring, leiderschap en een geweldige trap. Mensen die hem overbodig achten kan ik niet begrijpen...
0 0
Ajax Koersvast
Te laat!
0 -1
Spuit11
Elke keer dat zelfde nieuws en elke keer weer die smeekbedes van supporters. Het lijkt wel alsof Wesley het leuk vindt om die smeekbedes dagen later nog eens te lezen...
2 0
ram
Volgend jaar (of deels deze winter) Sneijder, Haps erbij. En een ervaren topaankoop naast Sanchez, plus een ervaren linksbuiten.

Uiteraard wel wat verkopen (Veltman, Klaassen, Westermann of Viergever) en verhuren (Zivkovic, Sinkgraven, Van de Beek) maar volgens mij heb je dan echt een heerlijke ploeg.
2 -1
afcajacied00
Ipv haps nabiullin, russisch toptalent op de LB. nieuwe jordi alba
0 -2
ram
Mag ook. Maar lijkt mij minder makkelijk haalbaar.
0 0
nicholas87
Stel je voor, een middenveld met schone ziyech en sneijder... In jaren niet zoveel (trap)techniek in 1 team gehad...
0 0
oudzuid2
ja, nog n middenvelder erbij
0 -1
kampioenenjood
Ik snap al die negatieve reacties niet. Het zou toch geweldig zijn als Sneijder met al zijn ervaring nog twee jaar komt afbouwen bij Ajax. Een beetje in een Poulsen rol misschien waarbij hij niet alles zal spelen. Ik zou het persoonlijk geweldig vinden als hij komende zomer terugkeert. Zeker als er een aantal middenvelders vertrekken.
0 0
voorland
Te laat Laters.
2 -1
ElPistolero16
Minder l*llen, Wesley.
0 -1
Daantje Makkes
Wegblijven.
1 -1
godezonensuper
Ga lekker naar Utrecht, we hebben Ziyech en Nouri.
3 -2
je
Née over the hill
3 -2
stopperspil
Inderdaad, pas op zn 34ste is een beetje laat
4 -1
IDJosh
Terugkomen wanneer zelfs Galatasaray je niet meer wilt zeker? Blijf a.u.b. daar want het is niet meer nodig, scheelt ook ons showbizz gezeik met je vrouw.
8 -4
trainerdv
Meestal is een terugkeer een flop.. Litmanen, Davids, Van Bommel, van Hooijdonk, Heitinga, (op volgorde van kwaliteit). Heb je ook nog grootheden als Stam en Kluivert die naar een andere club terugkwamen. Allemaal waardeloos....
Een speler moet alleen terugkomen/gehaald worden als deze gewoon nog een echte meerwaarde is, net als elke andere aanwinst. Helaas is Kuyt nu best een goed voorbeeld, die is gewoon nog topfit. Sneijder en eerder vd Vaart waren Ajax-toppers, maar spelen al jaren niet meer om de prijzen of op een hoger niveau dan Ajax en zijn om de haverklap geblesseerd. Daar heb je helaas gewoon niets meer aan....
3 0
gi0vanni
Ik heb Litmanen, Davids en Stam nog prima wedstrijden zien spelen toen ze terug kwamen. En ene Richard Witschge kon ook nog aardig ballen net als Frank rijkaard.

ps: Stam natuurlijk bij terugkomst in Nederland want die zat eerst bij PSV.)
0 0
WinstonWeed
Hij heeft goed naar Heitinga gekeken.
Al komt ie over 5 jaar als ie 40 is en niet meer kan rennen nog op de bank zitten voor een miljoen.
De mensen in Amsterdam roepen toch wel: Held, held, held, held, held, held, echte Ajacied, held, echte Ajacied.... en denken dat ie de Rijkaard-rol gaat vervullen.
Dus waar zou hij zich druk om maken.
3 -1
ZeeuwseAjacied
Terughalen. Wes kan onze verwende jochies echt iets bijbrengen, zowel voetballend als mentaal.
3 -3
Sliding
Wij kunnen er ook met een lange termijn visie naar kijken. Haal Sneijder, desnoods over een paar jaar, terug. Neem contractueel mee dat hij na een jaartje in de Arena zich klaar laat stomen voor een trainersplek op de Toekomst. Dan sla je op een paar vlakken gelijk een slag; de man heeft ontegenzeggelijk en uitstekende visie op het spel, is een oud Ajacied, kan voor aantrekkingskracht zorgen voor internationale spelers en (omdat hijzelf de hele jeugdopleiding heeft doorlopen) kan heilloos als boegbeeld fungeren voor aanstormend talent.
0 -1
AFCABart
We zijn wat middenvelders betreft in mijn ogen nog steeds niet in de positie om iemand met de kwaliteiten van sneijder af te wijzen.
We hebben inderdaad veel middenvelders, maar ik ben ook van mening dat er bij een aantal spelers door geselecteerd moet gaan worden.
3 0
SjaakieSwart
Sneijder ipv Schone als dirigent op het middenveld zou mooi zijn. Dan Klaassen en Veltman verkopen zodat Bazoer en Tete terug de basis in kunnen en je hebt een mooi elftal voor volgend jaar:
Onana
Tete - Sanchez - Riedewald - Sinkgraven
Sneijder
Bazoer - Ziyech
El Ghazi/Cerny - Dolberg - Younes/Nouri
2 0
Minsc
Sinkgraven linksback gaat natuurlijk niet gebeuren.
0 -2
Michael25
Nee stel je voor... Heb je de laatste weken wel opgelet?
1 0
Raikkonen94
Mooie woorden, maar die komt echt niet terug. Of ja misschien over een aantal jaar als er weinig interesse meer is en hij dan maar naar Ajax gaat en het fysiek allemaal niet meer aankan. Tenslotte hebben we een hoop middenvelder die over 2 a 3 jaar moeten vlammen in Ajax 1.
1 0
trodat4030
Had afgelopen zomer moeten gebeuren, maar we hebben Ziyech (uiteindelijk) gehaald en daar ben ik ook heel blij mee. Wat mij betreft hoeft het nu dus niet meer.
3 -1
R.F.
Jaartje als linksbuiten zoals in oranje?
0 0
GrandMasterFlex
Dat is echt een belachelijke positie voor Sneijder... mooi op 6 net zoals Schone nu, Riedewald/Bazoer en Ziyech.
2 0
Restored
Sneijder was natuurlijk een fantatische speler, één van de beste die we de afgelopen 15 jaar hebben gehad. Ik had hem graag zien terugkeren, maar dan wel nu en niet over 3 jaar, want dan wordt het weer een Heitinga verhaal die voor 1m per jaar op de bank zit...
2 -1
Ajaccus
Ik denk dat Sneijder met zijn status elders nog veel teveel geld kan verdienen.
Dat zal dan wel LA Galaxy worden zodat Jolanthe haar ambities
nog even in Hollywood kan testen.
Maar alle gekheid op een stokje;
We hebben nu Ziyech en die maakt Sneijder overbodig. Ik zie Wesley niet het (loop en defensieve)) werk doen op de 'zes' of de 'acht' positie.
2 -1
Redrum
Vroeger kreeg je nog wel eens wat hoop als een speler het had over een eventuele terugkeer, maar inmiddels gelooft niemand er (terecht) nog in als spelers dit soort dingen zeggen. Het gaat niet gebeuren.
3 0
WyZynDeBeste
Gaat niet gebeuren.
1 -3
GvanderK
Leuk hoor, echt waar. Zie hem de eerste 3 jaar nog niet terugkeren, dus we hebben er weinig aan momenteel.
0 0
AjaxDordt
Komt hooguit terug om de jeugd te trainen, maar echt niet om te spelen
1 -1
Joodokus
weg met die dikke utrechtse kabouter.speciaal plekje?net of we hem nodig hebben?
over het paard getild mannetje,die is 5 jaar te laat als ie iets wilde betekenen.
blijf maar heulen met de turken.
3 -10
mvdk
Sneijder---Ziyech
-------Schone------

Dat zijn 3 kanonnen op het middenveld. Met ervaring ook nog.

Nouri direct achter Sneijder, Vd Beek direct achter Ziyech, De Jong direct achter Schone. De rest weg.
2 -2
ambtenaar
Geweldige speler maar hoeft van mij niet terug te komen. Is ongeveer 2 jaar te laat.
6 -2
Justin4195
sinds ik hier woon heb ik ook altijd een speciaal gevoel gehad bij Ajax... ik denk ook dat het een optie is om binnenkort bij Ajax te gaan voetballen
1 0
johnd
Dit zegt hij natuurlijk alleen maar voor een wit voetje, meent hij niks van.
1 0
paulis
Die komt pas weer terug als hij een goede start van zijn trainerscarriere nodig heeft. Net hele mooie teksten uiteraard " de cirkel is rond" " Ajax is altijd mijn club gebleven " etc etc
5 0
fanvooraltijd
populaire praat ,fans paaien ,komt nooit.
2 0
Qwibuss98
Aangezien 1/3 van de middenvelders toch onder ons niveau is kunnen we beter 2 middenvelders (Sinkgraven, Gudelj em VD Beek verhuren) aanstaande zomerwindow wegdoen waardoor ruimte komt voor Sneijder.
Daarnaast zal het mij niet verbazen als Klaassen of Bazoer dan helaas weg zal gaan.

En als we toch op de oud-spelerstour zijn kunnen we ook meteen proberen Maxwell bij PSG op te pikken.
Dijks is aardig als back hoor, maar niet voor Ajax. Over Sinkgraven als back.... Laat maar. En ik zou toch nog een keer proberen Tete linksback te zetten, als Veltman rechts blijft staan.
0 0
Ajax4life16
We hebben voor de komende 2 jaar al (meer dan) genoeg middenvelders. Als Sneijder zou komen gaat dat ten koste van Nouri de Jong en vd Beek.
2 0
afc_red
Zo zou een verslaggever ook kunnen vragen of Anderlecht wat zou zijn en dan zou hij kunnen antwoorden dat als de voorwaarden goed zijn dat ook een optie zou kunnen zijn.

Vervolgens heb je je kop te pakken "Sneijder wil graag naar Anderlecht"
1 0
DaanP
Zou hem graag terug zien maar we hebben al zoveel middenvelders dat het ten koste zou gaan van bv Donny en appie....
2 0
Lazell
Inderdaad. Net Ziyech ook gekocht voor zijn positie. Die komt niet meer terug.
2 0
Justin4195
die jonge jongens zou je eventueel kunnen verhuren.. sneijder is wel echt een aanwinst als je riedewald op 6 zet en ziyech samen met sneijder ervoor (ervan uitgaande dat klaassen vertrekt)
0 -1
eros
Hij wil ook nog naar LA Galaxy.
1 0
ram
Ja, ja, ja! Doen! In de winter en zomer wederom een bezem door de selectie halen en hem vastleggen. Doe Haps ook maar meteen.
0 0
noahdepoah
Lees: ik verdien bij Galatasaray 4 X zoveel als ik ooit bij Ajax kan verdienen.
4 0
mvdk
Maar geld is niet meer belangrijk als het ergens niet veilig is. Ik ben echt benieuwd naar de ontwikkeling in Turkije de komende maanden.
0 0
tijger19
Voeg toe: We hebben hier ook een prachtige villa en het weer is heerlijk!

Je kan de man toch geen ongelijk geven, Nederland is op veel vlakken mooi om te wonen, maar ook op veel vlakken veel minder interessant. Wellicht dat ze andere prioriteiten krijgen als de kids wat ouder zijn, goed onderwijs, veilige en stabiele omgeving. Maar dan is de vraag wat hij dan nog als voetballer kan, na dit seizoen zou het nog een 100% ja zijn, na dat seizoen begint de twijfel er toch te komen. 'Kan hij het nog?'
0 0
Qwibuss98
Denk dat zodra zijn jongste naar school moet hij wel terug zou komen naar NL.
Dan is hij ook zo'n 35 ongeveer en kan hij of lekker zijn zoontje naar school brengen en misschien nog weleens bij ons meedoen als hij dan nog goed genoeg is.
0 0