Riedewald: 'Hij geeft echt juiste signalen af'

SJvanveen, 23-09-2016 om 20:25, 7653 views, Ajax Kick Off |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jairo Riedewald is tegenover Ajax Kick Off vol lof ingegaan op de debutanten Abdelhak Nouri, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. 

De verdediger annex middenvelder is goed bevriend met met name Nouri. 'Het was een mooie avond. Het hele team speelde goed en met name Appie speelde lekker. Hij schoot die vrije trap erin', begint Riedewald over zijn maatje. 

'We hebben een sterke band, zowel binnen als buiten Ajax. We praten veel en hij vraagt veel over het eerste. Na elke wedstrijd vraagt hij hoe en wat. Op een gegeven moment wordt het wel irritant, maar hij wil gewoon in de ArenA spelen. Hij geeft echt de juiste signalen af', vervolgt de international over Nouri. 

Bij de goal van 'Appie' maakte de debutant een C-gebaar. Dat gebaar is afkomstig van Riedewald, die de letter ook met zijn handen maakte na zijn goal bij Panathinaikos uit. 'Het betekent quatro. Dat is vier in het Spaans. Dat gebaar maak ik af en toe.'

De Ligt
Riedewald kent De Ligt, die net als Nouri ook debuteerde met een goal tegen Willem II, minder goed, maar heeft alsnog positieve woorden over voor hem. 'Het is een goede jongen, hij weet wat hij wil. Hij is groot en je ziet aan de duels, zijn goal en coaching dat hij volwassen is. Je zou niet zeggen dat hij zeventien is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ankaroth
Ik zou er cuatro van maken, met een C. Dat is best wel Spaans en het begint nog met een C ook. Coincidence? I think not :)
1 -1
johnd
Die Nouri is echt gemotiveerd als een malle, hopen dat hij blijft gaan!
2 0
ntdune
hahahaha Jairo is met zijn negentien jaar al senior/nestor.
3 0
14Abdelhak14
Echte he, heeft een beetje zo'n Rijkaard attitude, heerlijk. Hopelijk ook een mooie carriere met 2 periodes bij Ajax voor Jairo.
Daarnaast is elke week dat Nouri niet bij het eerste zit een motie van onkunde van PB.
2 0