Blinker: 'Hoe kan El Ghazi door het ijs zakken?'

JipVR, 10-09-2016 om 19:20, 8096 views, VZ |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Regi Blinker bespreekt met Voetbalzone de titelkansen van zowel Feyenoord als Ajax. De voormalig teamgenoot van Peter Bosz is van mening dat de Rotterdammers een brede selectie hebben en 'lang om de titel mee zullen doen'.

Daarentegen voorspelt Blinker dat Ajax het lastig zal krijgen dit seizoen. De voormalig Feyenoorder denkt dat dit te maken heeft met het gebrek aan ervaring binnen de selectie. 'Hoe kan het dat een supertalent als Anwar El Ghazi ineens door het ijs zakt?', vraagt hij zich af. 'Hij heeft geen ervaren spelers om hem heen, die hem daaruit trekken en zorgen dat hij zijn talent kan laten zien. Er is geen goede balans tussen jeugd en ervaring'

Tot slot krijgt Blinker de vraag of Peter Bosz een goede trainer is voor Ajax 'Ik vind dat Peter daar wel past, hij is sowieso een heel goede trainer', antwoordt hij. 'Hij heeft alleen een beetje pech met de resultaten. En nogmaals: die balans is niet helemaal in orde. Ik denk dat zij het moeilijk gaan krijgen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Supertalent hahahahahaaaa Regi toch
0 0
Inhartennieren
Die ballans was vorige 2 seizoenen ook niet
0 0
Beretta
Als je El Ghazi een 'supertalent' noemt heb je echt nog nooit aan zelfreflectie gedaan. Next
0 -2
DOPEBOYsGAME
Zelfreflectie nog wel. De domheid straalt er van af. De man heeft gewoon gelijk ;) waarschijnlijk was jij degene die uit zijn dak ging en het hardste aan het roepen was toen El ghazi er 11 scoorde in een korte tijd. Moelijk leven in een zwart witte wereld, lijkt me.
0 0
Beretta
Je hebt gelijk, dank voor de openbaring :)
0 0
MankeNelis
Zet Ziyech maar achter El Ghazi.
0 0
AFCA0492
el ghazi zakt door het ijs omdat hij niet zn supertalent is. in vorm zeker een goede speler maar uit vorm zeer nutteloos.
0 0
Sterretje73
Dat is een open deur intrappen. Al die jongens zijn waardeloos als ze in een dip zitten. Het feit dat er elk seizoen zoveel in een dip belanden is wat je aan moet pakken dmv iets meer mentaal ervaren jongens in het team brengen. El Ghazi zelf is zijn eigen grootste vijand met zijn showboterij en rare maniertjes. Hij moet nu eindelijk eens beseffen dat de echt grote spelers zichzelf volledig in dienst van een elftal kunnen zetten. Ook zijn grote voorbeeld Ronaldo en bv Messi.
0 0
ajaxinho
Babel erbij doen.

Die kan voor de nodige rust zorgen voorin.
0 0
jaribombari
Regi Blinkert. Deze man heeft recht van spreken hoor, want is tenslotte 1993 een keer kampioen van Nederland geworden.
3 -1
Warrior
Wat heeft dat er nou mee te maken. Een blinde kan toch zien dat hij gelijk heeft.
1 0
mickey2602
Blinker zegt wat iedere Ajacied zegt,jeugd moet ervaring naast zich hebben staan in het veld en dan ook goede ervaring,geen Heitinga,Zimling of Westermann.
Maar de heren bij Ajax denken dat de ervaring van bijv Klaassen en Gudelj voldoende is.
2 0
Joop50
Een kleuterklasje is het wel. Dat was allang duidelijk
1 0
PetrosQ
Tja, dat had ik ze ook wel willen vertellen hoor. Een verzameling van open deuren die al tot in de ellende herhaald zijn.
0 0
grannig mokum1
Blinker het is allemaal oud nieuws elke jaar horen we gebrek aan ervaring , maar f'noord heeft ervaring gehaald dikkie vorige seizoen en toch niks van gebakken, dus houd op met dat reclame maken voor jou club f'noord dat ze heel lang volhoudt voor de kampioenschap....

Let op, wanneer ajax de draai krijgt dan krijgt psv nog moeilijk en niet......
0 0
AFCA0492
sorry je stukje is zeer lastig leesbaar.
0 0
Koenniiee
El Ghaz is een prima jongen, maar allesbehalve een 'supertalent'. Het is een talent, maar klassieke buitenspelers sterven uit. Dat besef heeft Gino Dekker wel, die traint ontzettend hard op zijn rechterbeen om niet voorspelbaar te zijn, zodat hij ook naar binnen kan komen. El Ghazi wil niet vanaf links spelen en snijdt zichzelf hiermee in de vingers. De klassieke buitenspelers van vroeger, zijn nu de moderne vleugelverdedigers, als ze een beetje kunnen verdedigen.
1 -1
VFischer
Omdat het een 21 jarige jongen is in een niet draaiend team met veel spelers van zijn leeftijd, zoals Blinker terecht opmerkt.
0 -2
3*stars*3
Volgens hem heeft Fey een brede selectie maar gaat om kwaliteit en niet kwantiteit.
Bank met:Vejinovic, Tapia, Bilal, vd Heijden en Kramer -_-

Hij heeft wel een punt over balans in ons selectie.
0 0
Ajax#1900
Aeg is geen supertalent maar gewoon een redelijke speler. We hadden zo lang geen buitenspelers dat mensen tegen beter weten in maar gewoon het label supertalent op hem hebben geplakt.
0 0
ambtenaar
Volg de jeugd niet zo veel, maar was El Ghazi in de jeugd een super talent ?
0 0
godezonensuper
Omdat el ghazi denkt dat je alleen mag bewegen zodra je de bal aan je voeten hebt ofzo.
Hij is veel te statisch en daardoor kan elke linksback hem uitschakelen.
Traore vulde die positie veel beter in, die bewoog namelijk constant in de diepte.
3 0