Younes: 'Moet oplossingen blijven bedenken'

SJvanveen, 28-08-2016 om 22:19, 4694 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes is met zijn creativiteit een belangrijke schakel in het team van Ajax. Om niet te voorspelbaar te worden in zijn acties, probeert hij steeds nieuwe dingen te bedenken. 

'Ik moet oplossingen blijven bedenken om mijn tegenstanders te verrassen. Als ik gevaarlijk wil blijven, moet ik daar harder aan gaan werken', begint Younes, die de samenwerking met Davy Klaassen looft, tegenover Ajax Life. 'Davy en ik hebben aan een blik genoeg. Ik vind dat we als spelers ook in een wedstrijd dingen moeten bedenken die onze tegenstander verrast.'

De komst van Hakim Ziyech zou de Duitse jeugdinternational ook zeker toejuichen. 'Ik ben blij met iedere nieuwe aanwinst. Concurrentie maakt ons alleen maar sterker. Ziyech? Als hij komt is dat goed voor Ajax, goed voor mij, goed voor iedereen. Hij heeft veel kwaliteit. Ik zou blij zijn als hij komt.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mr-MZ
Moet meer buitenom gaan en afwisselen met binnendoor, denk dat je dan al een stuk verder bent!
0 0
Minsc
Mwah, leuke speler maar niet erg effectief. Scoort niet en ziet z'n medespelers die er beter voorstaan niet. Kan beter.
0 -7
FissaDeGekste
Helemaal mee eens. Ik vind de Younes-hype maar niks.
Opzich goed dat hij van Bosz de opdracht krijgt zn mannetje op te blijven zoeken. Het hele teamspel gaat echter dood door Younes. Hij scoort niet elke wedstrijd waardoor de huidige inrichting van het team gewoon niet gerechtvaardigd is. Sinkgraven vult de linksbuiten positie veel meer in als een Ajax-linksbuiten. Veel meer een teamspeler, die OOK voor een eigen actie kan kiezen indien gewenst. Younes kan alleen maar naar binnen..
0 0
AsAjax
.....
0 0
AFCArjen
Wat een ventje is dit.

Speler waar je voor gaat zitten en buiten het veld een zeer innemend mannetje. Oprecht blij voor Ajax te spelen en oprecht zelfkritisch. Spreekt Nederlands omdat hij vindt dat dat zo hoort.

Beste dribbel in de competitie en toch oog voor zijn medespelers.

Terecht een publiekslieveling.
9 0
BDW
Heerlijke speler die oprecht blij en trots is dat hij voor AJAX mag spelen! Beelden waarin hij dat laat blijken waardeer ik echt. Amin is onze Messi en voor eredevisie begrippen is het een fantastische speler waarvan ik echt benieuwd ben waar zijn plafond zal liggen. Zijn acties zijn geweldig om naar te kijken en Ik vind het niet te voorspelbaar tuurlijk kan het altijd beter en moet hij zorgen dat hij zowel binnen als buiten op zijn man kunnen blijven passeren. Het zou mooi zijn als hij dit niet 50-60min kan maar 90min echt gevaarlijk kan zijn. Amin blijf hard werken je bent een top speler voor AJAX!
4 0
Matts
Toen hij gehaald werd dacht ik echt dat het een paniekaankoop was. Dat hij "per ongeluk" een oefenwedstrijd tegen Ajax goed speelde en dat Ajax dacht "Nou, we zoeken nog een aanvaller, laten we hem maar halen".

Maar het bleek een schot in de roos. Vreemd dat je regelmatig geruchten hoort over dat clubs interesse hebben in El Ghazi, maar over interesse in Younes hoor je (gelukkig) bijna nooit iets. Op dit moment de creatiefste speler in onze selectie. Hoop dat hij nog lang blijft!
10 0
ElKloppo
Geweldige dribbelaar. Moet zich wel echt gaan verbeteren in zijn positionering. Staat nu zovaak vast aan de zijlijn waardoor hij te ver van de goal staat en minder assists en goals maakt dan hij zou kunnen. Zou al veel schelen als Dijks hoger zou staan in de opbouw zodat Younes wat vaker in de halfspace zijn acties kan maken.
5 0
Spuit11
Stuurde vandaag vier verdedigers het bos in, dat was smullen om te zien maar helaas de afwerking viel tegen...
2 0
AjaxfanRuben
Traore had ook zo'n actie dat hij 4 man passeerde. Traore en Younes zijn goede dribbelaars waarvoor je naar het stadion komt. El Ghazi heeft wel een meer verfijnd schot dan beide waar mee hij makkelijk scoort en voorzetten geeft. Traore en Younes hebben weer beter inzicht en zijn goed in de combinatie. Ik heb ook echt genoten van een aantal aannames van Dolberg (en Traore) zeg!
3 0
Suarez16_
Hahahahah ofniet. Lijkt de bal kwijt te raken maar 1 lichaamsbeweging en een panna en is 2 man kwijt. Voor de Eredivisie is dit gewoon een Messi. Iemand die spelers voor bij loopt alsof het pionnen zijn.
4 0
Spuit11
Met alle respect, we hebben vandaag tegen GAE gespeeld en die actie die we zagen was wel aan de karige kant van hem.

Thuis tegen Rostov speelde hij nog beter. Daar had hij moeten scoren.
2 -1
Suarez16_
Dat weet ik, maar hij passeert ze ook tegen feyenoord, psv en twente. Je kan zo nog 20 dribbels van het afgelopen seizoen opzoeken waar hij het ook doet. Mijn reactie was niet op 1 wedstrijd gebasseerd. Het is in ieder geval genieten met deze jongen.
4 0
kevinajaxxxx
Ja en toch gezien het hedendaagse geldbal... als ie zich zo blijft ontwikkelen dan kan ie maar zo volgend seizoen weg worden gekaapt :(
0 0
Michael25
Heerlijke speler, de enige die structureel een man kan uitspelen en gevaarlijk is. Heel snel zijn contract verlengen.
3 0
ajax4ever01
Onze kleine Messi maar dan anders ;)
3 0
insectenverdelg
Zet meer spelers bij hem in de buurt die kort in de combinatie sterk zijn, en deze jongen is niet meer te stoppen. Staat nu helaas nog te vaak op een eiland. Maar moet je voorstellen als Nouri dicht bij m staat.
2 0
Lazell
Hij moet zorgen dat hij op links traint. Als hij buitenom gaat moet hij nog terugkappen naar rechts. Dan komt er veel meer rendement vanaf.
5 0
WyZynDeBeste
Zijn basisplaats komt onmogelijk in gevaar. Zeer belangrijk.

Bovendien beseft deze jongen belang van wedstrijden en de titel na afloop van vorig jaar.
0 -1
Wimmel
Topper! Trots dat hij in ons shirt voetbalt en het mooie is, ook hij is er super trots op. Ik zie hem zo nog 5 jaar blijven.
3 0
3*stars*3
Zou mooi zijn maar als hij weer een goed seizoen draait en wat meer inhoud krijgt, is hij weg.
Ik zie hem wel naar een Valencia of een Schalke gaan.
1 0
Wimmel
Kan altijd, maar bij Amin denk ik dat hij het prima zou vinden wanneer Ajax zijn eindstation is. Die zit als mens heel anders in elkaar dan de meeste voetballers.
2 0
3*stars*3
Ja zag hem vorig jaar bij FC Afkicken, sympathieke vent.
Zou mooi zijn als hij nog jaren wilt blijven, kan hij ook nog samenspelen met Suarez ;-)
2 0