Klaassen: 'Lekker om hier zo te winnen'

FinnDekker, 28-08-2016 om 16:36, 2834 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Davy Klaassen heeft zondagmiddag tegenover FOX Sports verteld content te zijn met de overwinning van Ajax op Go Ahead Eagles. De aanvoerder van de Amsterdammers zag zijn ploeg met 0-3 winnen in De Adelaarshorst. Iets wat na de uitschakeling in de Champions League tegen Rostov meer dan welkom is. 

'We mogen tevreden zijn. Het is erg lekker om hier zo te winnen', begint de rechtspoot die een lichtpuntje ziet in een mindere periode. 'Als het zo slecht gaat met je club, dan ben je heel blij. We hebben het goed gedaan', stelt Klaassen, die de gestopte penalty ziet als een keerpunt. 'Lekker dat hij (Onana, red.) die penalty pakte. Daarna scoren wij twee keer en wordt het makkelijker.'

De goaltjesdief scoorde opnieuw uit een penalty. 'Dat bepaal ik zelf', vertelt hij nadat hem gevraagd wordt of Carlo l'Ami hem iets inseinde. De aanvoerder gaat ook nog even kort in op de commotie rondom Hakim Ziyech. 'Ik weet dat niet, dat moet je aan Marc vragen', aldus Klaassen, die de komst van de middenvelder wel ziet zitten. 'Het is een goede speler, dus hij is welkom.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Runnerlex
Ben blij dat we gewonnen hebben.
0 0
JordyAjacied
Klaassen topscoorder van de Eredivisie :)
0 0
IamLegend
had minimaal 0-5 moeten zijn... dit is een magere uitslag tegen fucking go go go. onze aanvoeder is het enige wat dit ajax beetje hoop geefr.
0 0
Ar
Dus er was weer een panalty voor nodig.
Plus een vrije trap.
Triest hoor!
Maar geweldig lekker natuurlijk en we gaan nu de EL winnen en Bosz is een geweldige trainert.
0 -5
talent020
Neem nog een glaasje azijn joh,
0 0
dondonny
Oooohhjee weer zo'n zeikerd, flikker toch lekker op en wees geen onderdeel meer van Ajax
0 0
FlyingDutchMan
Net wat Perez en Bruggink zeggen, het falen van het behalen van de Champions League lijkt alweer vergeven en vergeten. Knap dat die spelers zich daar zo makkelijk overheen kunnen zetten, gaat bij mij een stuk lastiger..
1 -4
amberjari
Eens, regelrechte afgang op woensdag. En dan moeten we trots zijn als ze zondags winnen van waarschijnlijke nr 18?

Blij met de 3 punten hoor, maar verder zou een beetje terughoudendheid wel op z'n plaats zijn.
0 0
Toekomst1900
Klaassen zei toch: begrijp wat ze bedoelen? Maar moeten ze dan? Ik snap dat ze opgelucht zijn. Psv wint niet, dus dan moet je inlopen!
1 0
Ajax4life16
Gewoon niet aan denken. Het enige wat je echt mist in de CL is het geld, en wij supporters gaat dat vrij weinig aan. Natuurlijk is het ook de eer, maar daar kan je je wel overheen zetten toch?
0 0
tsja1433
Hebben we ook niks te zoeken. In de EL kunnen we in ieder geval wat laten zien.
1 0
3*stars*3
Leven gaat door, als je daar aan blijft denken word je gek...
1 0