Cillessen: 'Wilde spelen tegen Willem II'

NielsE, 24-08-2016 om 23:52, 4983 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jasper Cillessen sprak na afloop van het duel tussen FK Rostov en Ajax kort met Veronica. De sluitpost wilde nog niet veel kwijt over zijn aanstaande transfer naar FC Barcelona, echter gaf de doelman wel te kennen te balen van de manier waarop hij afscheid moet nemen bij Ajax.

'Verschrikkelijk. Ik heb er geen andere woorden voor. Je hebt geen enkele aanspraak gemaakt op de winst', begint de keeper treurig. 'Een te laag tempo, en je verliest de duels. Dan valt de vierde binnen in de zestigste minuut. Dan duurt dat resterende half uur ineens wel heel erg lang. Ik kan zo niet de vinger leggen op wat er fout ging, we hebben met een goed gevoel hiernaartoe gewerkt.'

Over zijn transfer naar FC Barcelona was Cillessen nou niet bepaald een open boek. 'In principe vlieg ik vandaag of morgen naar Barcelona, maar het is allemaal nog niet officieel. Voor de rest kan ik er niks over zeggen behalve dat ik hier graag had willen winnen.' De afgelopen dagen werd gesuggereerd dat de mindere prestaties van de Oranje-international bij Ajax te maken hadden met zijn aanstaande transfer naar Catalonië. Cillessen spreekt dat tegen. 'De transfer heeft niet in mijn hoofd gespeeld, maar de club wilde niet dat ik zaterdag (tegen Willem II, red.) speelde. Dat wilde ik wel.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
W Z A W Z D B
Wat een trieste mensen heb je hier...
0 0
ArmooWasRight
vandaag in de kleedkamer met veltmannetje morgen met messi
1 0
tsja1433
Veel nieuwe accounts opeens?
0 0
tsja1433
Keep Smiling... wat ontzettend ironisch
0 0
W Z A W Z D B
AS, jullie kunnen toch reacties verwijderen? Absoluut niet lullig bedoelt hoor, maar zouden jullie die kakkerlak van dit forum kunnen verwijderen voordat ik echt uit m'n plaat schiet? Ik kan hier namelijk heel slecht tegen. Alvast bedankt.
0 0
KlasseLasse
en wie niet springt,, en wie niet springt die is niet blijjjjjj en wie niet springt die is niet blijjjjjj! jeej en dit jaar worden we weer geen kampioen met deze kut instelling van die lamzakken zondag nog ff pakkie van gae krijgen zou lekker zijn
0 0
Ajacied1978
Ik begrijp trouwens niet wat de kakkerlak dapper komt doen op een Ajax site, jullie hebben al 13!!!! jaar geen CL gespeeld. En in dat jaar werden jullie 6 wedstrijden weg gespeeld. Dus ga alsjeblieft weg, als je nog enig gevoel voor eer voor je club hebt, je zet je hele legioen voor lul.
0 0
afcajacied00
Jongens kap gewoon, cillessen had best een hoog niveau vandaag maar dat werd doorschemert door de slechte verdediging. Hij pakte aardig wat ballen. Ik denk dat we jasper nog veel gaan missen dit seizoen. Jasper succes jongen!
0 0
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Ik ben nou niet meteen om Bosz eruit te knikkeren, maar ik vind dat hij wel veel fouten maakt.

-Cillessen niet mee laten spelen
-Elke wedstrijd starten er andere 11
-Vertrouwen van de spelers is zoek

Ik ben bang als de twee laatste punten niet drastisch worden veranderd. Denk ik dat het snel exit is voor hem. Daarnaast vind ik dat het grootste probleem op het ereterras zitten. Namelijk edwin en marc. Wat hebben ze er een potje van gemaakt.
1 -4
ZeeuwseAjacied
En ik wil dat jij eens een keer een bal tegen houd, Barcelona laat me godverdomme niet lachen man. Ga je verdediging eens neerzetten joh, je bakt er geen klote van. Verdediging van niks en daar ben jij ook onderdeel van Jappie. Ter Stegen moeilijk maken wat een schandalige uitspraak van die journalisten.
0 -2
afcajacied00
Even rustig ouwe, Jasper kan hier toch niks aan doen?
4 0