Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Keizer: 'Nooit snel tevreden als trainer'

FinnDekker, 24-07-2016 om 14:53, 4079 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marcel Keizer kijkt met wisselende gevoelens terug op het oefenduel met Jong AZ. De trainer van de beloften zag bij vlagen goed voetbal, maar zag ook enkele slippertjes. Op de officiële site van Ajax beschrijft de trainer zijn kijk op de wedstrijd. 

'Voor een oefenwedstrijd was het een hoog niveau. Beide teams speelden verzorgd voetbal. Aan de bal waren we soms nog wat slordig, maar er zaten ook heel goede fases tussen', analyseert Keizer de wedstrijd van zijn ploeg, die werd aangevuld met Nemanja Gudelj. 'Nemanja heeft de 90 minuten volgemaakt en een prima wedstrijd gespeeld. Hij is natuurlijk geschorst tegen PAOK en kon zo toch nog wedstrijdritme opdoen.'

Voor Jong Ajax begint het seizoen over ruim twee weken. Twee weken die Keizer graag volop benut. 'Als trainer ben je nooit snel tevreden natuurlijk. Een aantal zaken gaan goed en een aantal zaken - zoals de opbouw - kunnen nog beter. Maar we zijn op de goede weg en gaan de komende week weer hard trainen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
nuff-said
Wat ik me afvraag is Hoe deze keizers speelwijze is. Zal tog overeen moeten komen met die van bosz. Anders kan je geen spelers oproepen voor het eerste. Tog?
0 0
FlyingDutchMan
Die zullen daar ongetwijfeld over gebabbeld hebben, hoop ik tenminste :p
0 0
EVH
Gap, ik wil niet de taal-nazi uithangen maar kom op zeg ...
2 -2
JohnDylan
Keizer zal straks waarschijnlijk spelers als Muric, Nouri, Vd Beek, De Jong en Cerny (regelmatig) ter beschikking krijgen en met zulke spelers erbij zal het niveau van Jong Ajax een stuk hoger komen te liggen.
0 0
Franciscos
Ik hoop dat vd Beek weinig bij JA zal spelen maar in Ajax 1. Nemanja Gudelj mag wel bij JA blijven.
1 0
AsAjax
VD Beek is vast bij het 1ste en zal regelmatig minuten maken
1 0