Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Biseswar: 'In de tweede wedstrijd knallen'

BartVeenstra, 22-07-2016 om 12:05, 5590 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Met Diego Biseswar kent de selectie van Ajax' komende tegenstander in de derde voorronde van de Champions League een bekende naam. De buitenspeler is vooral bekend van zijn tijd bij De Graafschap, Heracles Almelo en Feyenoord, maar speelde daarnaast ook vijf jaar in de jeugdopleiding van Ajax. In gesprek met Ajax Life blikt hij vooruit op het treffen met Ajax in de Champions League.

'Het elftal van PAOK groeit steeds meer naar elkaar toe. Als het eenmaal gaat lopen, kunnen we het Ajax lastig maken, denk ik. Ajax is ook nog zoekende, net als wij, vergeet dat niet, onder een nieuwe trainer', doelt hij op nieuwkomer Vladimir Ivic. 'Als het eenmaal om het eggie gaat, zullen ze er heus wel staan, maar ze kunnen hun borst nat maken', spreekt de aanvaller vervolgens klare taal uit.

Biseswar denkt dat PAOK het in de ArenA nog redelijk rustig aan zal doen, om vervolgens in de terugwedstrijd de tweestrijd te beslissen. 'Na de eerste wedstrijd kunnen we Ajax rustig analyseren, in de tweede wedstrijd gaan we knallen. Ik denk dat wij qua ervaring en body ietsjes verder zijn dan Ajax', denkt de Amsterdammer, die ook de nodige pluspunten van Ajax opnoemt. 'Maar op tactisch vlak is de Nederlandse school weer sterker, dus ik weet het echt niet. Ik hou het op fiftyfifty. Ik hoop vooral op twee mooie wedstrijden, met PAOK als uiteindelijke winnaar, maar dat is logisch.'

Tenslotte deelt Biseswar nog de nodige complimenten uit aan voormalig Ajax-trainer Frank de Boer en aan een tweetal dat nu furore maakt in Amsterdam. 'Je kan veel zeggen over Frank de Boer, maar onder zijn leiding was er altijd een duidelijk plan. Daarnaast vind ik Riechedly Bazoer een ontzettend goede voetballer, niet alleen bij Ajax, maar nu ook in Oranje. Hij staat symbool voor de nieuwe generatie. Samen met die rechtsback, Kenny Tete, dat vind ik ook een goede speler.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3sterren
Sympathieke gast, maar maakt een enorme denkfout; de tweede wedstrijd zal om des keizers baard gaan. De achterstand zal te groot zijn voor de Grieken om alsnog te herstellen. Waarom? Onderschatting zal uiteindelijk hun achilleshiel zijn. Al blijkt dat niet direct uit de woorden van Biseswar...

Ooit speelde Ajax tegen het Griekse Panathinaikos de finale Europacup I en wonnen met 2-0.
Nu voorrondes CL, kan verkeren. Bizar eigenlijk als je er lang bij stil gaat staan...
0 -1
Frankkie
Ik vind het vooral opvallend dat deze jongen geen grootspraak heeft, en eigenlijk precies verwoord hoe de situatie bij beide clubs is.

En dat voor een oud speler van Feyenoord.
3 0
Redrum
Als die jongens geen achterban vol geretardeerde losers meer hoeven te pleasen zeggen ze zo waar nog wel eens normale dingen.
1 0
ambtenaar
Grappig, dacht altijd dat het ras kakkie was.
0 0
sjoerdverweij
thuis afmaken, uit rustig uittikken
0 0
Ajacied33
Hij praat in ieder geval met respect over Ajax
8 -1
MokumInMeHart
Thuis gewoon 3-0 op de broek geven en dan is er van die hele zogenaamde heksenketel niets meer over. Dan is t heerlijk om daar te spelen.
0 0
Ajacied33
Dat gaat ook gebeuren..
0 0
Suarez16_
Zegt toch genoeg over paok dat deze middelmaat er speelt.
3 -1
Onpartijdig
Ligt het nou aan mij of lijkt hij behoorlijk dik op die foto?

Ik kan me nog 1 goal van hem herinneren en dat was tegen NAC.. https://www.youtube.com/watch?v=e_VnFvSQfW8

Ik heb zin in komende wedstrijd... vraag me af in hoeverre Ajax echt vol druk gaat zetten.
0 0
insectenverdelg
Momentenvoetballer. Raak er niet direct van onder de indruk.
0 0