[Update IV] 'RvC blokkeert vooralsnog transfer'

BVeenstra, 18-06-2016 om 00:00, 74914 views, Twitter | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Na Mateo Casierra lijkt Ajax ook dichtbij de komst van Davinson Sanchez. De Colombiaanse journalist Diego Rueda claimt via Twitter dat de verdediger donderdag in het vliegtuig stapt om de deal rond te maken.

Sanchez is momenteel met zijn club Atlético Nacional actief op de Copa Libertadores, maar dat toernooi zou hij dus onderbreken voor een transfer. Na zijn bliksembezoek aan Amsterdam zou de mandekker weer terugreizen naar Zuid-Amerika om vervolgens aan te sluiten bij Atlético.

De afgelopen dagen, rondom de deal met Casierra, claimde De Telegraaf al dat Sanchez nog serieus in beeld is bij Ajax. Mocht het tot een transfer komen, dan troeft het FC Barcelona af. De Spanjaarden wilden de negentienjarige verdediger graag bij Barça B stallen. 

Update - 18.11 uur (16 juni 2016)
Volgens de Colombiaanse krant El Deportivo wil Ajax maar liefst zes miljoen euro betalen om verdediger Davinson Sanchez aan te trekken. De mandekker van Atlétio Nacional, die Barcelona B afwees, zou daarmee nog iets duurder zijn dan spits Mateo Casierra. De aanvaller zou volgens de laatste berichten zo'n 5,7 miljoen euro moeten kosten.

Verder laat het Colombiaanse medium weten dat Ajax vanwege meerdere factoren overtuigd is van Sanchez. Onder meer zijn leeftijd, technische kwaliteiten, internationale ervaring en het feit dat hij is opgeroepen voor Colombia U23 voor de Olympische Spelen spelen een rol.

Update II - 19.05 uur (16 juni 2016)
Victor Marulanda, voorzitter van de Colombiaanse club Atlético Nacional, heeft tegenover Radio Munero aangegeven dat er nog geen akkoord is bereikt met Ajax over de transfer van verdediger Davinson Sanchez. 'Er is nog geen akkoord. Er is gisteren (woensdag, red.) een nieuw bod binnengekomen van Ajax. Dat gaan we vandaag bespreken in het bestuur. Ik ken de exacte details nog niet, maar van wat ik heb begrepen is het bod sterk verbeterd ten opzichte van het bod van vorige week.'

Update III - 17.00 uur (17 juni 2016)
Volgens een Colombiaanse journalist is Davinson Sanchez een nieuwe Ajax-speler. De centrale verdediger komt over van Atlético Nacional. Eerder op de dag presenteerde de Amsterdamse club al de eerste aanwinst van komend seizoen, Mateo Cassierra.

Update IV - 00.00 uur (18 juni 2016)
De Raad van Commissarissen van Ajax wil dat de Amsterdamse club eerst spelers verkoopt voordat Davinson Sanchez kan worden binnengehaald. Dat meldt Mike Verweij van De Telegraaf op Twitter. De journalist vertelt dat Marc Overmars eerst Ricardo van Rhijn en Mike van der Hoorn moet slijten, voordat Sanchez naar Ajax kan komen. Er is een kans dat Sanchez komt, maar dan moet de RvC achter Overmars staan, dat is nu nog niet het geval.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Raoul14
Blij dat de RvC nu gewoon naar ons luistert :-)
0 0
Frankie
Telegraaf maakt zojuist bekend dat ook Sánchez komt!!!
0 0
iLaCoste
BREAKING: rvc #Ajax overstag. Club legt Davinson #Sanchez tot zomer 2021 vast. Maandag keuring. https://t.co/gLrT5AEhLw
0 0
VM9
Sanchez die komt er wel, daarna alleen nog hopen op een speler als bailey of lozano.
0 0
SW6
Rvc is er niet in het belang van Ajax. Zitten er voor zichzelf. Prima dat je geen geld uitgeeft. Dan moet je met een statement komen. Vertel dat je een opleidingsclub bent en dat je geen internationale ambities hebt. Dit is namelijk het gevolg van het beleid dat Ajax voert. Zwarte cijfers zijn helig! Ook lekker voor de bonussen.
1 0
tonny
Oprottn die rvc
0 -1
AJAXZZZ

dennis wieringa
‏@wieringa1975

@MikeVerweij @MeulM85 @AFCAjax maar hoe groot schat je de kans dat ze buigen? Ik bedoel over transfer.
15:24 - 18 jun. 2016
0 retweets 0 vind-ik-leuks

Mike Verweij ‏@MikeVerweij 41 sec41 seconden geleden

Die kans acht ik wel groot @wieringa1975 @MeulM85 @AFCAjax
1 retweet 0 vind-ik-leuks

2 0
Kupke
Die is gewoon binnen. Beetje raar van Mike allemaal
0 0
Melvin01
Ben jij dan ook Dennis wieringa?
Ik ben MeulM85 op Twitter.
Ik vind het Nondeju spannend of hij komt... Elk half uur check ik of hij alsnog wordt aangetrokken... Plus wil altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Ik raadpleeg veel verschillende sites om het juiste te achterhalen
0 0
suske
Dan hebben wij de zelfde gedachten gang. Hij heeft of speelt momenteel nog op de Coppa Amerika. Dus is ook Columbiaans international.
0 0
NR9
Kansloos die beursgang van Ajax nu. Die Rvc bepaalt nu alles. Stelletje oude bankiers runnen onze mooie club. We hebben de flexibiliteit van een olie tanker en daardoor blijven we de strijd om de grote spelers verliezen van PSV. We zullen zolang Ajax gerund wordt door een stelletje bobo's nooit meer wat betekenen in Europa omdat we geen enkel risico durven te nemen kwa transfers . Zelf een landstitel die ruim van te voren wordt behaald door dominant voetbal is al lang niet meer haalbaar. Om de twee weken zat ik met afgrijzen te kijken naar het voetbal van Ajax . Investeer gewoon is in een speler als Huntelaar en hij betaald je terug met vele goals en je hebt m al terugverdiend bij kwalificatie voor de champignons league. Ajax wordt gerund door kruideniers.die geen ondernemingsrisico durven te nemen....
4 -3
BrandjeXL
Je kan de beursgang wel overal de schuld van geven maar dat heeft hier dus echt helemaal niks mee te maken. In de tijden dat Ajax 16 miljoen uitgaf zaten ze al op de beurs. Men wil gewoon minimaal break even draaien wanneer ze een jaar geen CL spelen. Men wil zeker niet terug naar de tijden onder vd Boog waar alles maar gekocht kom worden wat los en vast zat en daar is best wat voor de te zeggen.
3 0
deMeester
Er bestaat ook nog zoiets als het midden maar bij deze RvC is alles zwart-wit. De beursgang is niet de schuldige maar de krentenwegers zoals van Duivenbode. Ook bedrijven nemen risico's ,heel wat meer dan Ajax. Jij kan mij niet een bedrijf opnoemen dat op de beurs minder risico's neemt dan Ajax. Ook is er niet een bedrijf te vinden dat 100 miljoen oppot zonder een bepaalde reden.
1 -1
AjaxfanRuben
Letten op financien, weinig aankopen, veel jeugdspelers.
0 0
AjaxfanRuben
Het beleid is letten op de financi
0 0
Restored
Wanneer bevestigd Mike Verweij nou dat Boilesen naar Barca gaat? Dat kan toch niet meer misgaan...
1 0
Henning
Ongelooflijk wat een prutsers in de rvc. Kan dit niet eigenlijk niet geloven.
2 -2
afca4eva
Meestal komt Verweij rond de klok van 1 tot leven toch?
0 0
AJAXZZZ
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 4 min.4 minuten geleden

Davinson #Sanchez komt alleen als rvc #Ajax buigt voor Overmars @basvuik_ ... Kan zo maar
Gesprek weergeven
2 retweets 0 vind-ik-leuks
0 0
talent020
De RVC zijn een stelletje ouwe harken die gaan niet buigen vrees ik
1 -2
Santiago
Deze tweet is op een manier geschreven van 'hij komt maar wacht maar op mijn tweet later vanavond'
1 0
AJAXZZZ
Precies, lijkt wel of hij meer weet.

"Kan zo maar"
0 0
Santiago
Daarbij was dit ook nog eens een reactie op een artikel waarin staat dat hij rond is met Ajax. Komt goed!
0 0
afca4eva
Idd. En hij zegt letterlijk dat hij komt wanneer de RvC toestemming geeft.. Hoe zit het dan met Basel, niet meer van toepassing?
Uiteindelijk is het toch aan Sanchez om te kiezen tussen de 2 clubs en met deze tweet lijkt hij min of meer te zeggen dat Sanchez zelf zijn keuze al gemaakt heeft.
0 0
afca4eva
Ik denk dat als het waar was dat hij inderdaad gister medisch gekeurd zou worden door Basel dat dat al lang bevestigd zou zijn geweest of dat het zelfs allemaal al rond was geweest nu.
0 0
Kupke
Die komt naar Ajax, 100%
0 0
Schillo
Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio meldt nu dat ook Sanchez naar Ajax komt. Geen idee of het een betrouwbare journalist is, maar goed...
0 -1
davidoff
http://gianlucadimarzio.com/news-cat/ajax-si-guarda-ai-giovani-presi-sanchez-e-casierra/
0 0
BaaszoeRoermond
Jawel
0 0
JPC40
En die spelers die eerst versleten moet worden, raak je natuurlijk aan de straat stenen niet kwijt, nou snap ik ook niet waarom Ajax perse PSV probeert na-apen.
0 0
han23
met het beleid is in principe niet heel veel mis. alleen past het beleid niet bij de ambities. als je dit beleid wat de rvc graag wil voeren aanhoud, dan moet je je ambities gewoon aanpassen.
maak dan niet de supporters wijs dat je graag hoge ogen wil gaan gooien in Europa ect. vertel dan gewoon aan het begin van het seizoen dat je mee wil doen om het kampioenschap, maar europeesvoetbal totaal onbelangrijk is en het liefst er gewoon voor de winter helemaal klaar mee bent, dan schep je in ieder geval duidelijkheid. nu houd je iedere transferperiode de supporters voor de gek. en als er een keer geld uitgegeven wordt dan wordt er weer een TALENT aangetrokken waar we er al zoveel van hebben.
9 -1
Professor
Je hebt 100% gelijk maar wat ik ook een beetje vreemd vind is dat Overmars een kleine twee weken geleden riep dat er waarschijnlijk binnen 2 weken 2 a 3 spelers zouden worden aangetrokken (kanonnen of niet). En dat nu de RVC zegt er moet eerst verkocht worden voordat Overmars mag kopen. Overleggen ze dat niet binnen Ajax zelf of zijn het allemaal aparte bv'tjes binnen Ajax.
1 0
Bensco
er is geen beleid, alleen een RVC die jaar na jaar een totale leegverkoop houdt en de hand op de knip houdt. afgelopen winter kwamen ze met excuses aanzetten dat er spelers weg moesten voordat er gekocht werd. Sindsdien hebben 6 spelers de club al verlaten waarvan er 3 grootverdieners waren en alsnog willen ze eerst verkopen voordat ze iets halen? belachelijk, je kan dit als RVC zijnde niet constant blijven herhalen.

Wil je mee doen met de grote jongens dan zul je bereid moeten zijn om te investeren. PSV haalde vorig seizoen marco van ginkel binnen zonder dat ze hem nodig hadden maar kochten daarmee ook 10 extra doelpunten en een kampioenschap. Sanchez is een goede investering. Hij heeft behoorlijk wat wedstrijden in de benen voor een 20 jarige jongen. Het is niks voor niks dat Europese topclubs hem willen hebben.

Vooruitzien is ook regeren. We moeten de voorrondes CL gaan halen en daar heb je versterkingen voor nodig. We weten met vrije grote zekerheid dat van rhijn, v.d. hoorn en duarte deze zomer zullen vertrekken. Misschien dat schone en serero ook op zoek gaan naar meer speeltijd. Dat zijn dan al 11 spelers die zijn vertrokken dit jaar waarvan er regelmatig deel uitmaakte van ajax 1. 3 gerichte investeringen en de rest kun je aanvullen met jeugdspelers.
5 0
3sterren
Ik ben een volwassen weldenkend individueel een enorme dosis realiteitsbesef en voel me dus absoluut niet, door wie dan ook, in de maling genomen...
Degenen die zijn ambities hardop uitsprak was de voormalige coach. En dat is als coach ook zijn taak.

Overigens opvallend dat je voor je post twee duimpjes omhoog hebt gekregen.
De meesten zijn zowat gekielhaald voor woorden van gelijke strekking. Ik noem dat progressie in de meest positieve zin. Ik zeg: ”vooral doorgaan”.

Zo zie je maar weer, de waan en de willekeur van de dag regeren ook op dit forum...

2 -2
Kupke
Overmars staat er bij de supporters niet goed op. Mike Verweij heeft zeer goed contact met Overmars.Overmars geeft die info door aan Mike. Mike stuurt die tweets de wereld in zodat het lijkt alsof RvC de boosdoener is. Mike stuurt ook een tweet met het feit dat het niet valt uit te sluiten dat hij toch komt. Volgende week presenteert Ajax Sanchez en denkt iedereen dat Overmars die transfer door heeft gedrukt. En zo is zijn imago verbeterd. Zo denk ik erover, wat denken jullie?
4 -2
deMeester
Dat heeft de RvC ook aan zichzelf te danken. Die zaten alleen maar te zeuren over de nul lijn. Ik denk niet dat Overmars zo maar iets kan roepen dat totaal niet klopt. De Boer, Overmars, Bergkamp, Stam, Sjaak Swart allemaal wilden ze een tweede spits maar de RvC bleef maar zeuren dat ze niets wilden kopen. Zo gaat het al jaren, iedere keer zouden er versterkingen komen maar Ajax had zogenaamd geen geld. Misschien kunnen ze deze onzin ook proberen aan de belastingdienst te verkopen, dan wordt dat incompetente zooitje opgepakt wegens belastingontduiking. Zijn wij van de slechtste bestuurders die er ooit in de wereld hebben geleefd af!
1 0
talent020
Ik denk dat iedere journalist wel een vriendje in de club heeft, ( dus ook Verweij) echter denk ik niet dat Overmars dit doet voor zijn imago, de RVC heeft wel vaker laten merken dat ze vingers in de pap hebben, het wordt de hoogste tijd dat die invloed een stuk afneemt.
3 0
svanrensen
Kan, maar lijkt me ver gezocht
0 0
Kupke
Elke Colombiaanse medium zegt dat hij naar Ajax gaat. Die komt echt wel
0 0
3sterren
Als alle Colombiaanse helderzienden dat zeggen, dan zal het wel waar zijn...
1 -1
deajaxcommissie
Off topic: Heerenveen al begonnen met de voorbereiding. Die hebben er zin in jonnnggguhhhh :p
1 0
ZeeuwseAjacied
RVC is kansloos.
1 0
jeugdtoekomst
Ik zie het al weer gebeuren dat we weer voor de gek worden gehouden. Er zouden snel 3 kanonnen komen. Ik had toen een speler als huntelaar in gedachten. Maar het blijkt dus dat ajax achter twee colombianen aanzit die toch weer op de bank komen en dat ze vast weer een middelmatige speler als rashica als buitenspeler gaan halen omdat bailey weer te duur is. Verder verwacht ik bij een eventueel vertrek van cillessen of milik ook dat er geen gelijkwaardige speler voor wordt teruggehaald (giefer). Jongens het wordt me weer eens een top transferperiode waarin de kwaliteit van onze selectie zoals ieder jaar weer achteruit gaat en de portomonnee lekker gevuld wordt!
0 -2
svanrensen
Volgens een redelijke betrouwbare bron op Twitter wordt Sanchez medisch gekeurd bij Ajax
0 0
Kupke
@cesaralo
Davinson Sanchez viajó a Holanda para hacer los éxamenes médicos con el @AFCAjax Lo había confirmado el 31 de mayo?

570 k volgers. Die gaat gwn naar Ajax
2 0
deajaxcommissie
Wat een kut soap :p
0 0
BaaszoeRoermond
Tuurlijk, Marc doet waar hij zin in heeft RvC heeft niks te zeggen.
0 -1
komopajax777
Wat een seniele oude mannen die van de RVC.Met zoveel geld op de bank en de zekerheid dat je er toch wel in zal slagen om van der Hoorn en van Rhijn te verkopen is het toch helemaal zonder enig risico om nu al deze Sanchez aan te trekken.Op de transfermarkt is de waar zo voor je neus verdwenen en de voorronde CL is al aanstaande.Met van der Hoorn gaan we dat echt niet redden,want dat is pure middelmaat om over van Rhijn maar niet te praten.
2 0
3sterren
Gelukkig weten we zeker dat Sanchez een absolute topper is.
En nee ik ben niet tegen zijn komst. In tegendeel zelfs.
Maar die ongepaste euforische stemming voor deze Colombiaan en naar het schijnt de daarbij behorende oneerbiedigheden, zijn totaal misplaatst en bovendien Ajaxsupporters onwaardig.

Mag ik jou alvast noteren als deelnemer van mijn voorgestelde crowd fund actie?
Gezien de zorgvuldig door jou gekozen woorden, bijeengebracht in bovenstaande post, denk ik zomaar dat je goed bent voor € 2000,-

”Put your money where your mouth is triple seven”
Of ben ik nu ietsje te voorbarig?

0 -3
talent020
De RVC denkt veels te gemakzuchtig, op deze manier zal Ajax altijd achter het net vissen bij spelers, de invloed van de RVC zou zich moeten beperken tot het controleren van het gevoerde beleid, nu maken en sturen zij eigenlijk de te varen koers.
6 -1
VAK410
inderdaad
1 0
AFCZlatan
Kan iemand aan Verweij vragen of Ajax nog gaat proberen om Bailey aan te trekken?
0 -1
Intec
Als je opgelet hebt heeft Mike al gezegd is geen optie meer en dat ze verder kijken.

Edit :

Mike Verweij‏ @MikeVerweij

Bailey was buitenspeler waar #Ajax mee bezig was. Bleek te duur. Staat (voorlopig) streep door. Nu doorgeschakeld naar andere opties
0 0
VAK410
gebeurt niet want daar gaat rvc sws een stokje voor steken
0 0
Raoul14
Grote probleem met de handelswijze die de RvC voorstaat is dat we niet meer snel kunnen handelen. Je kan nog zo goed scouten, als je niet direct kan (of mag) beslissen, vis je toch nog achter het net. Denk dat Overmars, ondanks missers uit het verleden, vertrouwen van de RvC moet krijgen om te kunnen handelen. Op deze manier ben je te laat en bovendien druk je de prijzen van spelers van wie iedereen weet dat je ze moet verkopen. Moet allemaal beter kunnen.
7 0
bobos
precies, helemaal gelijk. Wanneer er spelers eerst verkocht moeten worden ga je achter de feiten aan lopen. Deze spelers zijn niet heel erg gewild en vertrekken vaak pas op het einde van de transfer periode. Als ze vertrekken tenminste. Waarna ajax, zoals afgelopen jaren steeds is gebleken, te laat is om iets op de transfermarkt te bewerkstellen. Plus daarbij vind ik wanneer ze een speler willen halen die echt een versterking is, ze deze zo snel mogelijk moeten halen ongeacht er spelers verkocht worden of niet. Ze zoeken in dit geval een verdediger en Sanchez is de nummer 1 op hun lijstje. Ze hebben hier een hele tijd op gescout en van alle spelers die ze hebben bekeken vinden ze sanchez het beste in het plaatje passen. Dan moet je die toch gewoon halen.. De kans op het mislopen van Sanchez door te lang te blijven wachten is in mijn ogen een hogere prijs dan het bijv. niet verkopen van v. d. Hoorn of v. Rhijn. En natuurlijk moet je niet 7 spelers gaan halen wanneer er nog niets verkocht is maar soms moet je ook gewoon de gok nemen wanneer er een speler is die in het plaatje past. Ajax heeft de financiële middelen om deze 'gok' te kunnen nemen.
3 0
Kupke
Jij verwoordt het perfect denk ik.
2 0
korem
Het is ook nooit goed bij sommige mensen. Wat zien jullie dan als kanonnen ? ik denk dat we op dit soort jongens moeten hopen en heb er vertrouwen in dat we goed bezig zijn. Neymar Suarez Ronaldo Messi etc zijn ook ooit opgepikt door een club zonder dat er garantie bij zat dat het wereldtoppers zouden worden.
2 -2
Sulejmanibesteaankoopooit
Van Messi was Barcelona behoorlijk zeker en komt uit jeugd, neymar idem en ronaldo was een groot aanvallend talent en is van sporting naar man utd gegaan.

Bovendien zijn dit allemaal aanvallers, aanvallers kun je niet per se opleiden, verdedigen is een 100% trainbaar vak.
0 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
Ik snap de ophef niet zo, het is weer een jongen van 19/20, wij hebben genoeg verdedigers in de selectie, hij kost maarliefst 6 miljoen (of meer) en daarnaast komt hij niet voor de basis.
Dit is meer een aankoop in de categorie sinkgraven en Zivkovic, en die hadden al eredivisie ervaring.
ik vind het helemaal niet erg om geld uit te geven, graag zelfs. Maar dan wel aan versterkingen voor de basis. Want het is zeer terecht dat de RvC een aankoop voor de bank blokkeerd, dat is namelijk tegen het plan Cruijff.

ik wil versterkingen zien voor de basis, de bank kunnen we prima vullen met jeugdspelers, die net zo oud zijn en ons niks hebben gekost.

1 -2
Kupke
Deze gast komt voor de basis. Is een klasse beter dan Veltman.
0 0
HarryHarHar
Wat een belachelijke amateurs zijn we toch geworden in een paar jaar tijd, de één roept we gaan op zeker twee kanonnen halen, en een ander roept zet hem maar gerust zachter want we gaan (weer) geen geld uitgeven... het is dat ik zoveel van Ajax hou maar je zou toch zo kappen met deze armoedige zooi!.... Ajax maakt de supporters en zichzelf weer belachelijk, vorig jaar waren we al het lachertje van de ere divisie omdat ze aan het einde de zuinigheidsknuppel in hun nek kregen en jawel dit jaar gaan ze gewoon vrolijk verder Bah!!!!!!!!!!!!!!!
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Maar sanchez is toch geen kanon? Een kanon komt voor de basis.
2 0
tijger19
Er vallen hier twee dingen over te zeggen lijkt me, ja dit staat snel handelen in de weg en dit beleid zorgt ervoor dat niet meer uitgeven dan wat er binnen komt. Het beleid is goed, Fischer eruit Cassiera erin. Nu is het zo dat er van Viergever, Vd Hoorn en Van Rhijn er twee weg mogen, nu Sánchez kopen betekent dat je de huid verkoopt voor de beer geschoten is, wat je een slechte onderhandelingstafel positie geeft in de verkoop van onze spelers (vervanger is immers al gehaald). Aan de andere kant betekent het ook dat als je wacht, Basel hem binnen zal halen hoogstwaarschijnlijk. Er zal hier dus een oplossing voor moeten komen, iets in de zin van dat er per zomerse transfer periode 1maal een risico genomen mag worden in een situatie als deze.

Maar goed een andere vraag kan zijn, is deze verdediger het risico waard, hoor dat hij niet bijzonder snel is, en om een vergelijking met Heitinga te maken wil men graag een verdediger die iets sneller is vanwege de grote ruimte is de rug. Dit was natuurlijk onder Frank, wellicht dat onze nieuwe trainer hier anders over denkt.

Verder boven alles, droom ik nog steeds ervan dat ik deze site eens open en dat er staat: BREAKING: Wesley Sneijder voor 7,5 miljoen maar Ajax!! Het zou de man zijn die Ajax verder in de CL kan helpen, en als men bij Huntelaar al het salarisplafond wil doorbreken, dan kun je dat al helemaal bij Wesley mooie tekenbonus erbij en vastleggen voor 3 jaar!
1 -1
NouriVandeBeek
Er wordt dus geen geld vrij gemaakt voor de eventuele vervanger voor Van Der Hoorn. Dan blijven die 2 kanonnen ook wel uit.
1 0
AIR-S
Werken er nou mensen langs elkaar heen?

Hoe kan Ajax een bod uit brengen en vervolgens als dat geaccepteerd wordt dat Ajax ook zegt dat het niet door kan gaan.... Zo neemt de buiten wereld je echt niet meer serieus...
3 0
Kupke
Aan die laatste tweet van hem en het feit van zijn tweet over drukzetten Overmars lijkt me dat Sanchez gwn wordt binnengehaald. Een buitenspeler kunnen we dan wel vergeten, dan moeten er wel echt eerst spelers weg.
0 0
BaaszoeRoermond
Fischer is toch weg...
1 0
Kupke
Ja, en dat geld is nu weer uitgegeven aan Cassierra.
0 0
BaaszoeRoermond
Die 2e spits moest sowieso komen ipv Sanogo.
0 0
VAK410
En nu?
0 0
Zorro
Ik wordt zo moe van dat plan Cruijff. Op deze manier kun je geen zaken doen. Soms moet je snel kunnen handelen. Het wordt nu echt tijd dat supporters eens en voor altijd duidelijk maken dat de RvC zich niet mag bemoeien met de dagelijkse operationele zaken. Oprotten!
3 -1
deMeester
Zo is dat!
0 0
TOOL
Ik begrijp het wel maar met zoveel geld op de bank kan je dit gewoon financieren. Ze zetten natuurlijk druk op Overmars dat hij zijn werk moet doen en zoveel mogelijk geld binnenharkt, dat is goed. Maar je moet wel de spelers halen om het seizoen mee in te kunnen, te lang wachten en je staat met lege handen.
1 0
KRD89
Dit is een goede speler gewoon halen van der hoorn slijt je heus wel of vab rhijn
1 -1
deMeester
De grootste Feyenoord en PSV supporters zitten in de RvC van Ajax.
5 0
kaashaas
vreemd dat het geblokkeerd word er is al 2x een aanbieding gedaan...
3 0
afca4eva
Ja de RvC zal wel gezegd hebben dat hij voor 3 miljoen aangetrokken mag worden en anders eerst iemand uit de verdediging verkocht moet worden.
Opzich niet zo gek maar ja in deze fase van de transfermarkt moet je risico's nemen, je zou zeggen dat ze dat in de afgelopen jaren wel geleerd hebben...
1 -1
ajaxfan4life82
Dan zullen die 2 kanonnen ook wel niet komen, Overmars beloofd 2 kanonnen, maar hij weet toch ook dat er afspraken zijn gemaakt dat er eerst spelers verkocht moet worden voordat hij nieuwe spelers mag aantrekken..

Hij gaat dus al informeren naar een speler, hij doet ook al een bod en vervolgens word hij terug geroepen door de rvc..nu lijkt het net of de rvc de boosdoener is, maar hoe Overmars het doet das toch niet al te snugger van hem..
2 -5
kampioenenjood
Ik vind dat je hier wel heel erg je best doet om Overmars weer in een kwaad daglicht te stellen. Er zijn duidelijk intern bij Ajax fouten gemaakt, maar wij weten niet welke processen er doorlopen zijn en welke afspraken er gemaakt zijn. Wie daar allemaal bij betrokken zijn weten we niet.
2 -1
ajaxfan4life82
Ik geef alleen aan hoe dit op mij overkomt, hoe als ik het zie..
0 0
MNJ7
Ziyech of Janssen zal dus ook nooit komen
1 -1
daniajax1
Die zouden sowieso niet komen.
1 0
MNJ7
Jezus Christus man ... Geef de fack eens wat geld uit man !!!!!!!
1 0
deMeester
Waarom moeten er eerst twee vetrekken alvorens er 1 mag komen? Ze zijn gewoon bang dat hun bonus lager wordt, de aasgieren. Misschien moet je wel hopen dat Ajax 12 de wordt. Geen Europees speelt en in de KNVB beker in de eerste ronde wordt uitgeschakeld. Dan is het al 3 jaar geen prijzen en wordt de roep om versterkingen nog groter. Hopelijk wordt voor de RvC de druk dan zo hoog dat ze aftreden. Kunnen we alsnog een huldiging gaan houden.
0 0
ericnelstein
stelletje krenten daar man op deze manier haal je het natuurlijk nooit
ze kunnen geen eens zaken doen en brengen dingen naar buiten en dan troeven andere clubs ze weer af en wat cassierra betreft ik wens hem veel succes en het is natuurlijk geen directe versterking of ervaring wat je binnenhaalt had dan meteen klaas jan gehaald dan ben je gegarandeert van je doelpunten
psv alvast gefeliciteert
1 -1
JesusZoonVanGod
Jezus man, psv alvast gefeliciteerd?? Het is half juni.......transfermarkt is nog wel een tijdje open.

Ook al gaat het niet altijd even goed, beetje vertrouwen in je club mag wel hoor!

Neem dan een seizoenskaart voor die club uit Eindhoven als het daar allemaal zo goed is...
1 -1
deMeester
Hij heeft wel gelijk en dat hij een seizoenkaart van PSV moet nemen? Ach dan moeten degene die RvC zo verdedigen maar een seizoenskaart van FC Eindhoven nemen, krijgen ze allemaal lekker hun zin. Komen er alleen maar hele goedkope spelers en met een beetje geluk 1 heel jaar geen aankopen, precies wat die krentenwegers ook willen. Ze zullen allemaal ook wel een huurhuis hebben omdat een huis kopen een te hoog risico is.
0 0
JesusZoonVanGod
Hij heeft ergens wel gelijk inderdaad. Maar kom dan niet met die onzin om je concurrent vast te feliciteren!!

Een club, een stad, de liefde van ons leven.

AFCA
1 0
Alexander40
Die komt dus niet want Hoorn en van Rhijn zijn onverkoopbaar. Nederlandse clubs kunnen hoorn niet betalen en het buitenland heeft geen interesse in een speler met zo een lage handelingssnelheid. Van Rhijn is een bankzitter die ook nog eens slecht invalt. Zal geen tot weinig interesse voor zijn.
1 0
JesusZoonVanGod
Ach, voor Boilessen is er ook interesse. Van Rhijn en Mike zijn van een vergelijkbaar niveau ;-)
0 -1
Alexander40
Tuurlijk boilesen is gratis. Hoorn en van Rhijn komen ook wel weg als Ajax geen transfersom vraagt. Is denk ik ook de enige oplossing want geld gaan deze jongens niet opleveren.
0 0
4xbestevaneurop
??? Wacht ff, je doet als ik het goed heb een bod..Maar eigenlijk mag je helemaal geen bod doen omdat er eerst verkocht moet worden...Lekkere communicatie. wat gaat er gebeuren als er wel gekocht gaat worden voor er iemand weggaat? Is dat een wereldramp? Gaat de club dan failliet? Hou je maar lekker aan de regeltjes en als je zo spelers aan je neus voorbij ziet gaan zet je jezelf echt voor lul. Je zal maar een bod doen en vervolgens teruggefloten worden door mensen die niks van voetbal weten en de kas in de gaten moeten houden. Op zich niks mis mee, wel als je net zoveel geld op de bank hebt als 010,psv en nog 5/10 middenmoters bij elkaar opgeteld.. Als ik Overmars was en ik al zou onderhandelen en ik word vervolgens teruggeroepen (net als vorig jaar) dan zou ik op een gegeven moment zeggen: Aju paraplu!
Veel Ajacieden zouden dat niet erg vinden en zijn marc liever kwijt dan rijk, maar wie weet gaat die zelfde rvc dan wel een nieuwe man voor overmars positie zoeken, dan krijg je misschien iemand als van breukelen, tel uit je winst.
3 0
kampioenenjood
Het is ongelofelijk. Ik ken de speler zelf niet, maar als het technische deel van de club een speler nodig acht en de transferperiode duurt nog een tijdje moet je volgens mij die speler gewoon kopen als je zo mager in fatsoenlijke spelers zit als Ajax op dit moment. Amateurisme van de bovenste plank (alweer).
0 0
Maus1978
Echt ongelooflijk wat een kruideniersmentaliteit die RvC . Totaal geen realiteitszin over hoe het werkt in de wereld van het voetbal, met korte transfer periodes waar je het ijzer moet smeden als het heet is. Investeren heet dat! En trouwens; regeren is vooruit zien . Waarom zijn vd Hoorn en Van Rhijn niet allang gesleten ergens? Vd Hoorn had sowieso nooit moeten komen maar dat is een ander verhaal. Overigens heb ik grote twijfels over die Sanchez, maar als je m dan wilt halen handel dan slagvaardig, prutsers.
2 0
De_Realist
Alleen Ajax is zo dom om een transfer te blokkeren voor een talentvolle speler waar zelfs een topclub als Barcelona en anderen geïnteresseerd in zijn.
3 0
Starring
Barca B hé, niet de A-selectie.
0 0
daniajax1
Deze moet je even uitleggen.
1 0
De_Realist
Ja beetje hangover, zat het terug te lezen en zag al snel dat het niet duidelijk was. Ik heb het nu aangepast, hoop dat het nu wel duidelijk is.
0 0
daniajax1
Haha no problem, duidelijk nu.
0 0
3sterren
Ik lees dat er veel supporters staan te trappelen om geld uit te geven van een ander.
Als die anderen dat niet doen zijn ze dom, kortzichtig, oude mannen, laffe verraders en meer van dat soort diskwalificaties.

Daarom stel ik een ’crowd funding’ voor onder een aanzienlijk aantal supporters.
Laten we zeggen 55.000 man (ongeveer het aantal personen dat in een uitverkochte Arena past) doneren ieder € 200,- meer mag natuurlijk ook. Maakt bij elkaar toch samen € 11 miljoen. Wellicht geeft de rvc dan eerder toestemming om het eventueel resterende bedrag aan te vullen.
1 -1
deMeester
en dan? Jij gelooft dat er dan aankopen komen? Ook al levert het 471 duizend miljard op, dan nog gaat het salarisplafond op bijstandsniveau niet weg en komt er geen aankoop. De rvc heeft een mentaliteit van de plaatselijke kruidenier dat verander je niet met veel geld, dat is alleen te veranderen door ze de straat op te schoppen. Nederland is rijk geworden door de Voc mentaliteit. Hun lijfspreuk: De kost gaat voor de baat uit. Als de rvc van Ajax toen de macht had in Nederland was Nederland net zo arm geweest als Albanië. PSV haalt ons in en dat is hun schuld.
0 0
Mokum_32
Denk je wij de enige zijn die deze speler willen kopen ? Vooral bij zuid Amerikanen ligt dit toch gevoelig je moet wel laten zien dat je hem echt wilt. Als dit lang gaat duren gaat die naar basel.
0 0
amberjari
Cue 17 onverstandige reacties over het banksaldo..

0 -1
Mokum_32
Heb heb je die nietsnutten ook weer wat hebben die gasten nou eigenlijk goed gedaan ga lekker jou de boules spelen ofzo
1 0
bazza25
Ff een berichtje voor degene die het wel serieus nemen..
Afca headlines verkoopt puur gelul, gebaseerd op niks, dit doet diegene al jaren..
Verbaasde mij dat ik weer mensen zie aankomen met die bron..
Het is gewoon iemand met een aandacht stoornis en het beste geneesmiddel is negeren..
Ontopic:
Het voelt een beetje dubbel.. Enerzijds hebben ze gelijk want een overvol salaris huis is al bijna x finest geweest en het is Overmars zijn rommel anderzijds lijken ze schijt te hebben aan supporters en daarmee de prestaties op het veld..
0 0
Amsterdam Loyals
Kansloos.. Nu weten eventueel geïnteresseerde clubs in VdH en VR dat Ajax druk heeft om te verkopen...
0 0
Melvin01
Weg is weg.
0 0
deMeester
Wat we eerst moeten doen om weer kampioen te worden is de RvC de straat op schoppen!
De RvC zijn laffe verraders, we hebben maar 1 spits. Er zijn 3 spelers vertrokken en van nummer Boilesen loopt het contract deze maand af. Er is nog maar 1 speler voor terug gekomen, dus kan er makkelijk nog een tweede worden gehaald. En dan het bedrag op de bank: boven de 120 miljoen de sukkels denken zeker dat ze bij Top Oss zitten. Waarom gaan ze niet naar Twente? Kunnen ze hun geliefde hobby bezuinigen de hele tijd uitvoeren en vernietigen ze onze club niet!
0 0
chrisjuhhh
Het verbaas me niets hoe makkelijk sommige hier met geld smijten .
Ik ben het vaak niet eens met die RVC maar nu wel , niets is zeker en zolang van Rhijn en vd Hoorn er nog zijn is gewoon weg kapitaal vernietiging , wel kunnen ze alvast een voor contract opstellen .
Trouwens bied geld voor Baily en geef vd Hoorn , v rhijn aan Genk , misschien voor alle partijen fijn , of misschien Serero , Schone ?
El ghazi zie ik wel vertrekken en Milik weet ik nog niet zo .
2 -2
deMeester
Ajax smijt helemaal niet met geld. Het is de enige club in het betaalde voetbal dat maar 1 spits heeft. Elke bedrijf/instantie investeert en als je bedrijfskunde/ bedrijfseconomie hebt gehad snap je dat veel geld dat op de bank, zonder dat er iets mee gedaan wordt een doodzonde is.
5 0
3sterren
Had je maar ook zo goed opgelet tijdens de lessen Nederlands...
0 -1
AFCABart
Loop niet te zo te jammeren joh
1 0
3sterren
Beetje last van selectieve verontwaardiging???

’deMeester’, alleen de naam al komt betweterig over, mag wel in slecht Nederlands anderen er op wijzen dat ze kennelijk te weinig af weten van bedrijfskunde/bedrijfseconomie??? Alleen omdat ze het niet met hem eens zijn en bovendien wel weten hoe ze verstandig om moeten gaan met geld. Ook een heel erg belangrijk onderdeel als je een bedrijf financieel gezond wil houden.


0 0
grannig mokum1
Weer de zelfde gedoe als de seizoenen ervoor, en straks op laatste moment haalde ajax een pipo binnen pfffff, wilt ajax nou wat te betekenen in Europa?, dan moeten ze ook goed investeren aan spelers en niet op het rem staan door de rvc
0 0
AFCABart
Als ik overmars was zou ik met van rhijn en van den hoorn om tafel gaan zitten en zeggen: wil je een transfervrije status? Gewoon hier even krabbelen.
Kijken of de Rvc de volgende keer dan ook zo moeilijk doet. Wat een omhooggevallen mannetjesclub is dat geworden zeg.
3 -1
3*stars*3
Echt, ik keek uit naar een frisse start maar gezeik begint nu al en dan heeft Bosz zijn 1e interview op ajaxtv niet eens gegeven.

Het is simpel, it takes money to make money.
Selectie versterken en de kans is natuurlijk groot dat je je plaatst voor de CL en dat levert ook geld op maar kennelijk zijn ze niet zeker van kwalificatie voor de CL.

Lekker veel vertrouwen ---
0 -1
suske
Het zijn twee verschillende berichten van Mike Verweij. Bij het eerste meld hij dat er eerst twee spelers verkocht moeten worden geplaatst 11:55 uur op 17-06-2016. In het tweede berichtje 00:04 18-06-2016 meld hij dat het niet uit te sluiten is dat Sanches komt maar dat Overmars dan wel de steun moet krijgen van de RVC. Daar is echter geen sprake meer van verkoop van de in het eerste berichtje genoemde spelers. Van Rhijn en Van der Hoorn. Dus hoeveel waarde moet je hechten aan de juist heit Van beide tweeds/Berichten . De toekomst zal het leren!!! . Dus oordeel niet te snel over de RVC.
0 0
Melvin01
Dat laatste kan juist zijn omdat de rvc juist eerst wil verkopen. Dus dan blijft het dus hetzelfde. Dat ze het dus eerst willen aanhoren van Overmars. Op deze manier lopen we juist onze 1e keus mis en valt Overmars terug op 2 en 3e keus en ben je geen stap verder/vooruit.
0 0
Raoul14
We zijn al kansloos tegen clubs uit de grote competities, dankzij onze RvC kunnen we straks alleen nog maar de kruimels krijgen die iedereen in Europa liet liggen. Wat een armoede.
1 -2
Henning
Je stelt vooraf toch een budget op wat je wil uitgeven aan transfers en wat er binnen moet komen aan uitgaande transfers. Dan is dit toch geen verrassing. Je moet gewoon dedicated iemand op verkoop zetten naast Marc en dan kun je tot je vooraf gestelde budgetruimte uitgeven. Zoals nu midden in de onderhandelingen te horen krijgen dat het toch een probleem is, is wel erg amateuristisch.
0 0
nuff-said
Is wel dom. Wil je een goede Cassierras hebben dan is et beter als je ook die sanchez heb. Zet ze samen in een appartement. Zo zullen ze elkaar hebben om niet dat heimwee te krijgen. Zonder dat gaat et een moeilijk verhaal worden voor Cassierras. En andersom ook voor sanchez als hij hier alleen was. Rvc moet nadenken. V. Rhijn en vd. Hoorn verkoop je zoiezo.
0 -1
3sterren
Heb op dit forum meerdere keren gelezen dat Ajax geen liefdadigheidsinstelling is, toen het bericht naar buiten kwam na het besluit het contract te verlengen van Leyder, na een lange periode van blessure leed.

Maar nu mag Ajax wel de beurs open trekken en ik schat een slordige € 6 miljoen er uit halen, om de nieuwe Colombiaanse aanwinst gezelschap te houden en zo zijn eventuele heimwee tegen te gaan.

In mijn ogen meten met twee maten ; )
0 0
Blankenburg
Komt allemaal omdat we geen voetbalclub zijn maar een beursgenoteerd bedrijf. Alleen hebben ze niet in de gaten dat kampioen worden direct geld en status oplevert via de CL. De RVC is een old boys network met die vreselijke slijmbal Theo van Duivenbode. Snappen niets van het huidige voetbal.
1 -2
amberjari
Ook interessant, wat doet het met je onderhandelingspositie voor bijv een van rhijn, vd hoorn, als clubs weten dat we snel willen verkopen?
8 0
Raoul14
Precies, dit heet onderhandelen voor beginners.
0 0
amberjari
We kunnen allemaal heel verontwaardigd doen over de rvc, maar als we teveel spelers onder contract hebben, hebben ze gewoon een goed punt.

Overmars is er in eerdere transferperiodes niet in geslaagd overbodige spelers te lozen, je kunt er niet op gokken dat het hem nu wél lukt.

Eigenlijk is het zijn eigen falen wat hem nu dwars zit. En nu gebruikt marcy marc zijn lijntje met mikey mike om de publieke opinie aan zijn kant te krijgen en de rvc onder druk te zetten. Nogal een zwaktebod wat mij betreft.
2 -4
3sterren
Niet zo zeer het hebben van teveel spelers is ernstig bezwaarlijk, maar teveel voor dezelfde linie en dan ook nog eens één extra halen, is momenteel onverstandig.
Van der Hoorn en Van Rhijn hoefden vorig seizoen niet per se vertrekken; sterker nog, ze mochten niet eens weg. Mike (Riedewald) bleek hard nodig en pakte zijn kans, Ricardo was ook hard nodig (Tete), maar pakte zijn kans niet en ’zakte door het ijs’. Vind dus eigenlijk niet dat je kunt spreken van het falen van Overmars.

Ben het wel eens met hetgeen je schrijft over de rvc, die doen waar ze voor werden aangesteld; toezicht houden, én de directie behoeden voor het nemen van ’overenthousiaste’ beslissingen.
0 0
amberjari
Klopt, maar ook de verhalen boilesen, zivkovic, duarte zullen weinig vertrouwen wekken bij de rvc.

Fischer weg dus casierra kan komen. Volgende transfer moet dus blijkbaar ook in die volgorde.

Op zich helemaal geen onverstandig beleid gezien onze grote selectie maar dit móet altijd intern blijven, anders verspeel je onderhandelingsruimte.

Echt niet handig van overmars om verweij in te schakelen om zijn punt bij de supporters te maken.
0 -1
Clarence
Tuurlijk zijn teveel spelers wel bezwaarlijk. Ze drukken namelijk nogal op de salarissenpost. We hebben dit jaar al bijv. Duarte en Boilesen doorbetaald zonder daar ook maar iets voor terug te krijgen. Dus in dat opzicht snap ik de RvC wel. En aan wie wil je Van der Hoorn en Van Rhijn voor een beetje fatsoenlijke bedragen verkopen? Zijn allebei geen toppers...
1 -1
3sterren
Niet per se noodzakelijk hoor.
Wel als je ervan uitgaat dat alle selectiespelers tegen het salarisplafond aanschurken...

Met mijn post bedoelde ik dat niet het aantal spelers op de begroting drukt, maar de hoogte van hun honorering wel. Maar ik verkeerde in de veronderstelling dat je dat wel begreep.

Ook ik begrijp de rvc.
En ik wil helemaal niemand verkopen, een brede, ingespeelde sterke selectie is ook bepalend voor het behalen van successen.

Doorselecteren is tegenwoordig een modewoord, maar in mijn ogen niet altijd de oplossing voor het behalen van klinkende resultaten.

Van Rhijn, een rasechte Ajacied, is niet te vergelijken met bijvoorbeeld een Duarte en Boilesen. Ooit was Ricardo een vaste waarde bij Ajax én bovendien nuttig in Oranje. Kan toch niet zo zijn dat hij het voetballen is verleerd.
Een mindere periode van een exponent uit de eigen jeugdopleiding wordt kennelijk niet geaccepteerd, maar twee wildvreemde Colombianen worden op dit forum bejubelt als ware zij stuk voor stuk de reïncarnatie van ’El Salvador’.
1 -1
Blankenburg
Het wordt wel moeilijk om van Rhijn te verkopen.heeft al jaren geen fatsoenlijke wedstrijd gespeeld, is door iedereen voorbij gestreefd en loopt er bij of ie net wakker is na een handvol slaappillen. Gewoon gratis weg, heeft ook nooit een transfersom gekost
1 0
geronimo
Daar gaan we weer :-(
1 0
Sterretje73
Het is echt ongelooflijk. Dat dat clubje van angstige bejaarden de laatste seizoenen kennelijk volledig heeft gemist is nog tot daaraantoe maar dat ze onze onze club belemmeren in hun groei is ronduit belachelijk. Geld oppotten ipv een voetbalclub runnen. Dat is tegenwoordig ons beleid. Angsthazerij ipv ingecalculeerd risico nemen zoals een bedrijf dat omhoog wilt hoort te doen. Misselijk wordt je ervan...
1 0
jollie18
dan zou hij wel naar Basel gaan en niet meer komen.
0 0
foensai
Natuurlijk willen wij allemaal vooruit. dus ook met aankopen. maar men moet niet vergeten dat we bijna naar de klote waren door aankopen te blijven doen en dus heel veel spelers op de loonlijst te hebben staan.. er niets weg ging maar alleen bij kwam. je zult toch ook echt moeten verkopen om niet weer in een oud patroon te geraken. Je kunt de RVC niet kwalijk nemen dat ze hun taak uitvoerd. toezichthouden en ingrijpen wanneer noodzakelijk. ze zullen ook echt wel vooruit willen maar dan moet je gewoon noodzakelijk van spelers af.
2 0
foensai
Natuurlijk willen wij allemaal vooruit. dus ook met aankopen. maar men moet niet vergeten dat we bijna naar de klote waren door aankopen te blijven doen en dus heel veel spelers op de loonlijst te hebben staan.. er niets weg ging maar alleen bij kwam. je zult toch ook echt moeten verkopen om niet weer in een oud patroon te geraken. Je kunt de RVC niet kwalijk nemen dat ze hun taak uitvoerd. toezichthouden en ingrijpen wanneer noodzakelijk. ze zullen ook echt wel vooruit willen maar dan moet je gewoon noodzakelijk van spelers af.
0 0
oudzuid2
jezus, als je als RvC denkt dat Overmars te snel geld uitgeeft dan heb je het niet begrepen. het is een blijft een zooitje in de leiding bij Ajax helaas...
0 -2
MS22
Ze zouden juist deze transfer toe moeten zeggen. In augustus gaat die naar de OS en het lijkt me beter dat ze van Rhijn en Van der Hoorn pas verkopen zodra sanchez terug zou zijn van de OS! Zeker met de CL voorrondes die maand..
4 0
Mokum31
Oooh de RvC !
Krijgen we dat weer
2 -2
flodder
en we hebben nog maar ....een paar miljoen in kas he...
0 0
Duif63
De RvC, ik heb het al zo vaak geschreven hier, is het meest verantwoordelijk voor de waardeloze prestaties van de laatste jaren. Die 4 titels zijn er ondanks en niet dankzij de RvC gekomen. En in Europa en de Beker, tsja....
4 0
PJK54
Dit is wat de voetbalclub AJAX naar de klote helpt mensen die alleen maar aan hun geld denken en 0,00 aan voetbal. Ik hoop dat Ajax heel snel van die beurs gaat en weer een echte voetbalclub wordt.

Oké je kan er over twijfelen of die speler een aanwinst is maar door blijven modderen op de weg die we zijn gegaan is de club ten grave dragen.
6 -2
RusselWestbrook
Doe niet zo dom. De RvC krijgt geen salaris, geen bonus en heeft geen geld in Ajax zitten.

Daarnaast is een RvC verplicht, zelfs de Graafschap heeft een RvC en die zitten echt niet op de beurs.

Dat domme, ongefundeerde gelul hier altijd.
2 -3
PJK54
Dom???? ik zeg helemaal nergens dat ze salaris krijgen maar zitten er allemaal financieel in dus denken zo aan "hun geld" dus wie lult er dom??????
0 0
rodnet
Als je niet gehinderd door enige kennis van zaken totaal overmand door onderbuikgevoelens en negatieve emoties volstrekte flauwekul uitkraamt ben je gewoon dom. RusselWestbrook heeft natuurlijk volkomen gelijk: een RvC is verplicht en zijn op geen enkele wijze financieel afhankelijk van Ajax. Ze controleren zoals het hoort het beleid en stellen de financiële randvoorwaarden waaronder de directie mag handelen. En dat allemaal om te voorkomen dat emotie de overhand krijgt over het gezonde verstand. Zoals bij Twente bijvoorbeeld.
0 0
insectenverdelg
RvC leden krijgen vergoedingen voor een paar uurtjes werken per maand normaliter. waar ik ongeveer een hele maand voor werk. en dan doen ze vaak iets van 5 verschillende RvC's Dat is echt wel lucratief hoor. Tenzij je bij overheidsinstellingen zoals ziekenhuizen gaat zitten. want dan zit er een limiet op.
1 0
strafschop
'De leden van de Raad van Commissarissen hebben afgezien van enige vergoeding verband houdende met het uitoefenen van de functie
van commissaris.'

Dit staat in alle jaarverslagen die Ajax heeft gepubliceerd.
0 0
RusselWestbrook
Ja, normaliter, maar bij Ajax krijgen ze NIKS, alleen een onkostenvergoeding.
3 0
strafschop
Hebben de mensen in de RvC dan geld in Ajax zitten ?
1 -1
Redrum
Het amateurisme gaat vrolijk verder bij Ajax.. Zorg godverdomme eerst dat je een fatsoenlijke selectie hebt en ga dan de overbodige spelers verkopen. Dit wordt weer hetzelfde als altijd, te lang wachten en dan weer volledig misgrijpen. De seizoenskaarten zijn alweer betaald voor dit jaar, dus de supporter staat weer machteloos. Hoe lang gaan we nog toekijken met zijn allen?
8 0
MankeNelis
Straks zitten er weer 50.000 man die weer een keer aansluiting willen in Europa. Natuurlijk garandeert 1 speler niets, maar het zou weleens fijn zijn als er een grote snelle jongen in de verdediging zou staan.
1 0
Runnerlex
Rvc bestaat uit teveel echo,s...... Je moet eerst je eventuele versterkingen kopen..En dan de zwakkere verkopen. Je zal gelijk aan het begin met voltallige selectie moeten trainen,voorbereiden..Anders ben je al gelijk kansloos in de CL ....pffff..
3 0
vak114
Amateurs
2 -1
giet
Dit is natuurlijk waardeloos wat de rvc hier doet. Er moet wel worden geïnvesteerd kunnen worden. De rvc heeft teveel macht binnen Ajax !!!! Een rvc zuiver een controlerende functie, het zijn geen beleidsmakers. Schandalig dit .
9 0
A Cohen
Die RVC bestaat kennelijk uit hobbyisten die alleen verstand hebben van een TELMACHINE, waarmee men weer de miljoenen kan optellen die zijn binnengekomen van verkochte spelers.
Blind was nog niet zolang geleden verkocht voor 18 miljoen.
De schaal, die miljoenen waard is, ging hen de neus weer voorbij.
Ze willen wel lekker in het pluche achter een ruitje zitten en zich laten fetteren in de bar, voor, tijdens en na de wedstrijd.
Verstand en hersenloze bestuurders, dat zijn het op gebied van versterken van Ajax-1.
Om kotsmisselijk van te worden.
4 0
MankeNelis
Verschrikkelijk die types, zoveel risico wordt er niet genomen.
1 0
Redrum
En zo staan we straks weer met een te slecht elftal de voorrondes in.
0 0
ST
Waarom een foto van Gudelj?
1 0
MankeNelis
Zit bij de scouting
0 0
Hans Kraay Jr.
Sánchez voor Boilesen,
Casierra voor Fischer.

Ik zie t probleem niet zo van de RVC.
0 0
insectenverdelg
Dijks kwam al voor Boilesen
0 -2
BaaszoeRoermond
Hoezo elke plek moest toch dubbel bezet zijn?
0 0
Ruudje74
Nee, als er een speler weggaat, zou er een vervanger komen...Boilesen en Fischer zijn weg...en nu moeten eerst van Rhijn en van der Hoorn (dus 2 om 1) weg om deze ene speler in te lijven?
Dat gaat natuurlijk niet 1-2-3 lukken, dus Sánchez tekent elders.

Kom toch eens van die centen af! Van Rhijn gaat echt wel weg, van der Hoorn waarschijnlijk nu ook.

Nu Serero nog weg, Sinkgraven verhuren aan Twente en Ziyech kopen. Schone eervol afscheid, Duarte weg, El Ghazi verkopen en Sisto kopen + goede linksback, Emanuelson terughalen. Klaar!
1 -1
insectenverdelg
Vorig jaar werd Boilesen uit de A selectie gezet en Dijks aangetrokken voor zijn plek. Dit was zo goed als zeker niet gebeurd als Boilesen had bijgetekend. Dus tuurlijk kwam Dijks voor Boilesen. Zou vreemd zijn om Boilesen nogmaals te vervangen.
0 0
insectenverdelg
Boilesen telde vorig jaar al niet mee voor de A selectie. Zoals ik zei daar kwam Dijks voor. Dus je redenatie gaat niet op.
0 0
@Maar7en
Vreemd we hebben Fischer al verkocht en Casierra komt voor Sanogo.. Met zo'n RvC is het maar lastig om je te versterken. Snappen ze dan niet dat het belangrijk is zo snel mogelijk een CL waardig elftal op de been te hebben omgeen flater te slaan in Europa? Er zijn genoeg spelers die straks verkocht zijn. Soms moet je een klein risico nemen. Milik, vd Hoorn, Van Rhijn ofzo die verkopen echt nog wel als het moet.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Ik begrijp de RvC wel. Er moeten ook echt spelers weg, er staan er nu nogsteeds te veel op de loonlijst voor de eerste selectie.
Daarnaast is het beleid ook zo volgens het plan cruijff dat er alleen versterkingen kunnen worden gehaald voor de basis.
Heel leuk een nieuwe spits in de vorm van cassierra en een nieuwe verdediger van 19, maar ik dacht dat voor deze posities de jeugdopleiding was. (Reserves eerste selectie)
Nu wordt er dalijk als hij ook nog komt 11-12 miljoen aan twee spelers van 19 besteed, terwijl we beter 1 speler dan konden halen voor de basis voor 10-12 miljoen.
Ajax geeft al 5 jaar geld uit op de transfermarkt, maar consequent op de verkeerde manier.
1 0
Michael25
Een directie hoort beleid te voeren met betrekking tot investeringen. RvC hoort alleen maar te controleren en zich niet actief met het dagelijks bestuur te bemoeien. Is er geen instelling die deze bemoeizieke commissarissen tot de orde kan roepen? Waarom hebben we überhaupt directeuren als de RvC toch zelf het beleid maakt?
3 0
Minsc
We kunnen de rvc wel afkraken, maar staan er niet veel te veel spelers op de loonlijst nu?
0 0
TinussOptioneel
Misschien moeten ze dan van die middelmaat wat contracten ontbinden. Neem een Viergever, een Duarte, maar vooral een Boilesen die alleen maar geld heeft gekost de laatste 2 jaar. Ontbinden die handel, vang je toch niks meer voor, weg d'r mee, opgerot. Soms moet je investeren om stappen te kunnen maken. 11 miljoen voor wat ze zeggen dat het 2 toptalenten zijn is ook geen wereldprijs. Helemaal niet als een Sánchez Barca B afzegt om bij ons in de hoofdmacht terecht te kunnen komen. Stilstand is achteruitgang. Soms moet je investeren.
2 0
Pierre Heno
Dat worden dus weer Boilesen situaties. Wanneer Ajax die Sanchez aankoopt daalt de marktwaarde van Van Rhijn en Van der Hoorn maar die daalt net zo hard wanneer evt in die laatste 2 spelers geïnteresseerde clubs...( kunnen alleen maar eerste divisieclubs zijn want dàt niveau kunnen ze aan) toch óók weten dat Ajax al met nieuwe spelers in de weer is. Die RVC is dus weer eens met geheel andere zaken bezig dan met de naam en faam van Ajax. Liever nog een jaar aan blijven modderen met vRhijn en Van der Hoorn dan wat minder geld in kas maar tevreden toeschouwers. Sparta -Ajax......wie kijkt er inmiddels niet reikhalzend naar uit ? !!
0 0
milan-jantje
Die is/ moet toch ook al weg zinn of geen heeft geen contract meer toch dus Fischer weg Boilesen weg kan deze jongen komen. Hoe bedoel je je eigen beleid als RVC tegen spreken
0 0
johnd
Walgelijk dat de RVC die invloed heeft. Sorry, maar dit moet niet kunnen.

Of je hebt vertrouwen in de directie en laat ze de beslissingen nemen, of je hebt geen vertrouwen en ontslaat ze, dit is zo'n typische halfslachtige Hollandse middenweg...
4 0
Pierre Heno
Nu gebeurt er tenminste weer 'ns wat bij Ajax ( zei het dan buiten het veld). Heb ik het hele afgelopen seizoen nog niet zo gezien ( op het veld!) . Krijg ik toch nog wat waar voor mijn seizoenskaart. Waarschijnlijk gata het allemaal uiteindelijk niet door en kloppen we eind december weer aan bij Arsène maar dan hebben we wel weer even een hete zomer gehad. Een kwaliteit die we op het veld al een hele tijd niet hebben kunnen aanschouwen.
0 0
AFCZlatan
Dan zal Bailey al helemaal niet komen. Zonde, in zo'n talent moet je gewoon 1x investeren.
1 0
AJAXZZZ
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 28 sec28 seconden geleden

Als Davinson #Sanchez alsnog naar #Ajax komt, bezwijkt rvc onder druk. Overmars kon/kan ook naar @Everton
0 retweets 0 vind-ik-leuks
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 1 uur1 uur geleden

Valt niet helemaal uit te sluiten dat Davinson Sanchez alsnog naar #Ajax komt. Maar dan moet rvc Overmars steunen ...
9 retweets 4 vind-ik-leuks
0 0
serero97
Tweet is inmiddels verwijderd... Vreemd dit
0 0
AJAXZZZ
Dit staat er nog wel.

Mike Verweij ‏@MikeVerweij 2 uur2 uur geleden

Valt niet helemaal uit te sluiten dat Davinson Sanchez alsnog naar #Ajax komt. Maar dan moet rvc Overmars steunen ...
0 0
serero97
nee sorry idd bedoelde deze: https://pbs.twimg.com/media/ClMNooyWgAABrrB.jpg
0 0
AJAXZZZ
Ja klopt inderdaad.
0 0
boye04
AFCAHeadlines meldt dat RvC vanmiddag al groen licht heeft gegeven voor transfer Sanchez. Zij melden ook dat KJH maandag tekent.
0 0
bazza25
Haha spit dit twitter account is goed uit dan zal je zien dat allemaal gelul is!!!
0 0
serero97
Dit zeiden in het verleden ook wel dat eto'o zou tekenen. Vertrouw ze niet
0 0
boye04
Het lijkt mij ook zeer sterk dat Ajax én Cassierra én Huntelaar kopen terwijl we Milik nog hebben lopen waarvan helemaal niet zeker of hij wel vertrekt.
0 0
Hillie99
Er was juist laatst een bericht dat Ajax een andere weg ingeslagen is. Er hoeft niet eerst verkocht te worden en nu begint het gezeik alweer verdomme. Mislukte gasten jn die Rvc.
3 0
Pierre Heno
Milik vertrekt 100% zeker!
1 0
boye04
Hij beslist nog altijd zelf en volgens mij heeft hij een hekel aan De Boer voor de manier waarop hij behandeld is. Misschien dat een gesprek met Bosz hem over de streep kan helpen.
0 0
serero97
Als ze al moeilijk doen over sanchez.. dat ze eerst moeten verkopen.. Gok ik dat ze dat ook doen met milik en huntelaar
0 0
serero97
Het wordt steeds gekker. Wat een soap dit
0 0
ah89
Ik kan me haast niet voorstellen dat ze eerst de transfer rond gaan maken, om er vervolgens achter te komen dat de rvc er niet mee akkoord gaat. Ze zullen toch van tevoren ook wel hebben laten weten wat ze van plan waren en wat het waarschijnlijk zou gaan kosten? Ik ga er vanuit dat dit maandag gewoon doorgaat (als Basel niet meer biedt).
2 0
AJAXZZZ
Precies, vreemd verhaal dit.
1 0
Bensco
Ik zou Sánchez alvast over laten komen. na het EK komt de transfermarkt pas los dus die 2 raak je voor de voorrondes CL toch niet kwijt.
0 0
Savastano
Waarom moeten er meteen twee spelers weg om er eentje voor terug te halen.
Als ze nu hadden gewild dat er 1 zou vertrekken dan had ik het begrepen.
0 0
AJAXZZZ
Heitinga weg, Fischer weg, Ligeon weg, Hendriks weg.
2 0
Ajaxamersfoort
duidelijk. veltman naar fiorentina voor 6 miljoen. en Sanchez naar ajax, en van der hoorn rcv en Sanchez als 2e man.
0 -3
AJAXZZZ
RVC, Heitinga is toch weg ?

Zullen we maar even niet meer op Overmars zeiken ?
Overmars is gewoon nu lekker bezig, maar het werk wordt hem onmogelijk gemaakt.
2 -1
Labanda
Het valt de prijzen dat de rvc niet wilt dat Ajax weer in de situatie komt zoals in 2009 na het wanbeleid van Coronel. Maar ze slaan nu echt door naar de andere kant.
2 spelers moeten weg om er 1 te halen?
4 -1
Pettersson1963
Wanbeleid van Coronel? Lul niet zo dom kerel. Coronel moest roeien met de riemen die hij had en investeerde in spelers als Vermaelen, Vertonghen, Eriksen, Alderweireld enzovoort. Coronel zette ook zijn handtekening onder de aankoop van Suarez waardoor Ajax 10 miljoen verdiende aan de verkoop van Suarez.
0 -5
Savastano
Ja en hielp de club bijna naar de klote.
1 0
Chesterson93
Ja, want een handtekening zetten zorgt dat je zoveel werk gedaan hebt voor de club? Hou toch op, hij was in die positie. Was het een ander, dan was het precies hetzelfde: een beslissing, een handtekening. Niks meer, niks minder. Dus 10 miljoen op z'n conto schrijven gaat mij iets te ver.
1 0
geDaante
En Henrichs is zeker ook een prima kerel en een zegen voor Ajax? Het is wel duidelijk dat je zelf of zo'n bobo bent, of daar vriendjes mee bent, de old boys network/Van Gaal kliek.
1 0
Maxwell5
De spelers die jij noemt kwamen uit de jeugdopleiding..Daar had Coronel part noch deel aan. Ik herinner me Coronel als de man van de blanco cheque die hij overhandigde aan Van Basten en Van Geel en als de man die Cruijff willens en wetens een dolk in de rug probeerde te steken....meermaals.
0 0
Toon meer reacties