Milik-fans kunnen Polen aanmoedigen in café

BVeenstra, 08-06-2016 om 15:00, 3087 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Aangezien het Nederlands elftal op het aankomende EK zal ontbreken, is het de vraag welk land de steun vanuit ons land moet krijgen. Voor de Nederlanders die Polen een warm hart toedragen, maar ook voor de Polen die in Nederland wonen, is er nu de mogelijkheid om gezamenlijk het Poolse nationale team te supporten. Dit kan men doen in Bar Benjamin, welke tijdens het EK wordt omgedoopt tot Bar Milik, in Amsterdam Oud-West.

'In de familie-archieven kwam ik er laatst achter dat mijn opa en de opa van de Poolse spits Arkadiusz Milik broers waren', legt eigenaar Benjamin van de bar uit in een officieel persbericht. 'Kortom: ik ben familie van Arkadiusz en kan niet anders dan mijn bar tijdens het EK omdopen tot Bar Milik. Een beter eerbetoon aan mijn familieband met Polen lijkt me niet mogelijk.'

Tijdens de wedstrijden van het Poolse nationale team zullen er Poolse lekkernijen geserveerd worden. Denk hierbij aan rode bietensoep en de traditionele varkenshiel. Verder zullen ook het bier en de wodka niet ontbreken. 'Het wordt een EK om nooit te vergeten en ik wil alle in Nederland woonachtige Polen en iedereen die het land een warm hart toedraagt, uitnodigen om in Bar Milik onze Poolse trots aan te moedigen. Polen wordt Europees Kampioen!', besluit Benjamin vol hoop op een goed EK voor Polen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Daar kan Frank de Boer het EK kijken.
0 -1
Arek Milik
Die wisselt alle Poolse versieringen in voor de ijslandse versieringen. #teamstruikelson
0 0
Afstandsschot
Benjamin verdient echt een sticker voor zijn marketingskills.
2 -2