Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Dan ben ik bereid om te gaan praten'

SJvanveen, 05-06-2016 om 09:08, 79300 views, Telegraaf TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vincent Janssen sluit een transfer naar Ajax nog niet uit. Volgens de club AZ en Nederlandse media is de topscorer van de Eredivisie niet te betalen voor clubs in Nederland.

'Het is niet aan mij om te zeggen wat het gaat worden', begint Janssen tegenover Telegraaf TV. 'De kans is wel klein. Als er een club bereid is om er met AZ uit te komen, dan ben ik bereid om met die club te gaan praten, wie het dan ook is', sluit Janssen Ajax nog niet uit.

'Maar eerst moet de club er met AZ uit gaan komen, dat is het belangrijkste', gaat de international verder, die over interesse niet te klagen heeft. Naast de Nederlandse top, wordt Janssen volop in verband gebracht met een potentiële overstap naar Atlético Madrid. Bij Ajax is Klaas Jan Huntelaar een ander toptarget voor de spitspositie. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dave41
hij is balvast, werkt hard, hard schot, sterk in de lucht en aanspeel punt.
Koop hem en gebruik van RIJn als ruilmiddel.....dus 8 miljoen en van RIjn erbij.
Verkoop Menig, viergever, elghazi en je hebt je 8 miljoen alweer ruim terug.
Ajax zal wel weer met een ' tweede' garnituur bezig zijn die geen verbetering zijn, maar alleen aanvullend of achteruitgang.
0 0
FissaDeGekste
Wel grappig, deze jongen wil duidelijk graag naar Ajax om de kakkies een poepie te laten ruiken.

Kom maar naar de Arena Vincent we gaan allemaal van je houden.
0 0
Henry1972
Ik begrijp werkelijk niet en kan me niet voorstellen dat er een club is die voor Janssen na 1 goed seizoen bereidt is om %15 mjn neer te leggen. Laat hem eerst eens 3 seizoenen aantonen dat hij het kan en dat afgelopen seizoen geen vormpiek is geweest.... Ik denk dat hij op Europees niveau vreselijk door de mand gaat vallen...
0 0
pcknaller
Gevalletje Sulemani?? Speelt een goed seizoen en krijgt zijn transfer om vervolgens niets meer klaar te spelen? Onthoud..... het is geen speler met een gouden techniek zoals we "gewend" zijn.
0 0
A'dam Oud-West
Goh... ook lekker vergelijkbaar. Gevalletje Huntelaar dan? Of een gevalletje v. Nistelrooy? Jongens die het niet moeten hebben van een gouden techniek, weten dat vaak prima te compenseren. Voor een spits moet fysiek een relletje kunnen leveren, timing hebben en weten waar het doel staat. Ik denk dat je dan aan Janssen een hele goede hebt.
0 0
Sazzz
Hij schijnt vijftien miljoen te moeten kosten
0 0
rechtsback
Gaat niet gebeuren
0 -1
AFCA1510
Aub haal Janssen goed voor ajax + het Nederlandse voetbal...
3 0
Christian Eriksen
Hoe jammer het ook is, Janssen komt niet naar Ajax. Dan maar hopen op Klaas-Jan!
0 0
statham
tuurlijk kost hij veel geld maar waarschijnlijk verkoop je hem over een paar jaar voor nog veel meer geld. en daarnaast heb je hopelijk een hele goede spits aan hem voor 2/3 seizoenen
2 0
Arim_
Gewoon halen. 10 miljoen of meer. Ik denk dat je er meer aan hebt dan aan Huntelaar.
Desnoods maar met Janssen en Milik gaan spelen. Kon vroeger ook met Kanu-Kluivert en Bosman-Van Basten, en recenter Twente met De Jong-Janko.
Met een hangende Sinkgraven links of Schone rechts, kan dat ook prima. De Boer heeft het 1 keer geprobeerd afgelopen jaar met Milik op 10, maar bij gebrek aan een andere spits was dat maar eenmalig. Volgens mij zou Milik op 10 opzien kunnen baren. Fysiek en kwa loopvermogen en duelkracht zou hij als schaduwspits gewoon van het middenveld moeten kunnen kunnen.
6 -2
RobertAjax97
Deze man is een absolute versterking, gister lette ik op zijn balvastigheid. bijna elke keer hield hij de bal goed vast en elke keer dat ik dat zag, zag ik weer Milik voor me waar de bal van de voet af stuiterde.
4 0
Devinho18
Halen! Nieuwe RVN en haal Berghuis er maar bij.
1 -5
je
Die deskundige beslissing Geronimo is genomen door Frank de Boer .
0 -1
geronimo
Eerst weg laten gaan naar AZ en dan voor veel geld terug kopen, waarom kunnen "deskundigen" "voetbal kenners" niet zien wat voor spelers ze in huis hebben.
1 -2
HarryHarHar
Ajax word overal geassocieerd met de Joden, dat willen ze ook graag weten en dragen dat ook overal uit, echter de joden en het jodendom word in de hele wereld in één adem uitgesproken met handelsgeest, vooruit zien, kwaliteit herkennen, durven investeren!.. en het liefst eerst iets investeren om er later wat groots voor terug te ontvangen, daar is zeker niks mis mee en dat bekende mes snijd dan aan meerdere kanten, er komt meer publiek, de jonkies worden beter, heel Ajax word in de breedte beter, nou deze wetenschap is bij de R.V.B. zeker nooit aangekomen, ja op zeker gaan daar zijn ze sterren in geen risico nemen en vasthouden aan een zwaar achterhaald salarisplafond uit de vorige eeuw.. zo kom je nooit meer aan de (sub) top.. hier hoeft je geen Jood voor te zijn om te zien dat het investeringsbeleid bij Ajax is van een zwaar amateuristisch niveau!.. kijk nu eens naar 010, die hebben geen nagel om hun natte kont te krabben maar spreken gewoon uit WE GAAN VOOR DOST... en zo hoort het ik zeg het niet graag maar en heb het er helemaal niet over of de spelers goed of beter zijn, ik ben jaloers op de aanpak van 010 zeker na de giga afgang bij de Graafschap die wij als supporters als bonus mochten ontvangen na vijf jaar billen knijpen je hebt iets goed te maken Ajax!!!!!!!!!!!!!!!!!! en kom nou niet weer met een talentje voor Jong Ajax daar hebben we er al meer dan genoeg van daar kan je een heel elftal van verkopen en je mist er geen één!.... mannen moeten we hebben, mannen waar je weer graag voor naar het stadion gaat, nou die hebben we in de verste verte niet meer!!!!! maar de dikke bankrekening hebben we nog wel..... of is dat de enige definitie van Ajax met het Jood zijn?
0 -19
OntlastendeMiddenvelder
Je houdt een stompzinnig stereotiep in stand. Jammer.
0 0
NoFX
Te veel spelfouten om serieus te nemen. Plus die debiele link naar het jodendom. Ik heb hier al veel bagger voorbij zien komen, maar dit slaat alles.
4 0
Bennyben
Ga je lekker feyenooit supporteren, als je daar zo jaloers op bent. Die kopen alleen maar spelers van 25 jaar en ouder iets waar je nooit geen geld meer voor gaat vangen als je zo speler koopt, en dan word je nog 3 e ook ben blij dat wij niet zo naïef zijn als dat feyenooit
0 -1
PetrosQ
Gewoon alles op alles zetten om Janssen te halen! Altijd dat laffe gedrag bij Ajax.. Ga gewoon een keer doorpakken!!
12 0
Bennyben
Type kolbein, veel rennen af en toe kaatsen en af en toe een doelpuntje meepakken. Snap niet dat zoveel mensen hier Janssen willen hebben en dan straks weer zeiken dat de scouting slecht is. Ik heb Sulejmani ook wel eens een goed seizoen bij Heerenveen zien voetballen.
4 -9
Jajijdaar
Af en toe een goaltje mee pakken?
3 0
Bennyben
Ja iets wat kolbein ook deed, gaat Janssen ooit het niveau Barcelona halen ? Zoals Suarez of Zlatan ik denk het niet dan moet je hem niet eens willen hebben
1 -3
JPC40
O nee we gaan weer vergelijkingen trekken, Nee Jansen is Suarez niet hij is Zlatan niet hij is Robben niet, en DAT wil hij ook niet zijn !!!.
Dus laten we ophouden om elke voetballer in een hokje te duwen, die zij niet zijn, je maakt die gasten daar diep ongelukkig mee.
3 -1
Gooseman
Janssen word gevolgd door internationale topclubs..... Die hebben dan volgens velen stront in hun ogen of wat? Beste mogelijkheid voor de spitspositie, kun je nog jaren plezier vam hebben. Scoorde in de EL een paar lekkere doelpunten. Laat maar komen!
3 0
Suarez16_
Deze jongen is op dit moment gewoon de beste spits die de Eredivisie heeft. We kunnen hem zeker goed gebruiken, want ook al speelt hij slecht hij werkt zich helemaal kapot, waardoor hij alsnog een nuttige kracht is. Milik zie je niet op een slechte dag, maar deze jongen maakt het de verdediging nog zo lastig. Ik zou hem gewoon halen ook al blijft Milik. Dan hebben we eindelijk is een keer luxe in de spits. Dat mag ook wel is na 6 jaar Sightorsson, Bulykin, De Jong, een middenvelder of Hoesen. De laatste keer dat ik echt genoot van de aanval was met Pantelic en Suarez.
1 0
daniajax1
Haha Milik gaat echt niet blijven als Janssen komt. Grootste probleem voor hem is juist dat hij geen vertrouwen kreeg/krijgt. Die gaat 100% weg als hij niet uitgesproken eerste spits wordt. En 90% kans dat hij sowieso wel weggaat.
0 0
Ismael Urzaiz
Was niet eens de beste speler bij AZ afgelopen seizoen. The hype is real.
2 -4
afcano1
doe mij maar klaas-jan vindt het maar een beperkte spits die janssen maar door die wat gelukkige goaltjes wordt er weer net gedaan of het zo een geweldige spits is zo typisch nederlands
4 -3
AFCA.
Haha inderdaad. Een pingel. Zijn 2e goal was wel redelijk opzich. En gisteren werd de bal van richting veranderd waardoor de verdediging verkeerd stond. En hij kreeg de bal nog op zijn neus ook.
0 -1
giet
Vincent Janssen had Ajax vorig jaar al moeten halen en verhuren aan een eredivisie club, nu is hij bijna of misschien voor Ajax onbetaalbaar, waar gaat het dan fout ?
2 0
strafschop
Net alsof er een scout in de Eredivisie was, inclusief die van AZ, die de progessie van VJ had voorzien.
1 0
A Cohen
Of hij kiest voor een heel goed salaris en voetballen.
Of hij kiest voor veel geld en de reservebank.

Als ik Ajax was per direct halen, hij scoort aan de lopende band en wordt alleen maar beter.

De aankomende week de knoop door gehakt hebben met Huntelaar.
Wil hij nu wel of wil hij toch nog eerst fff (af)wachten op Schalke 04.

Ziyech ophalen per direct.

Centrale verdediger(s) met ervaring en voetballend vermogen aan de selectie toevoegen.
2 -4
Jorehn
En dan maken we van Ajax een mooie koopclub :(
0 -1
han23
hoe weet jij zo zeker zeker dat hij alleen maar beter gaat worden?
0 0
strafschop
Wil Ziyech naar Ajax dan?
0 0
ericnelstein
deze beste man heeft 1 goed seizoen gedraait en word meteen de hemel in geprezen
en dat nog wel in de nederlandse competitie wat laten we eerlijk zijn allang is uitgeholt
word hier zo moe van
2 -2
Gooseman
Ik word moe van posts die geen hoofdletters, punten en komma's bevatten!
2 -1
je
He Teacher leave those kids alone.
0 0
The
Ben het met jou eens als het over d en dt en dat soort shit gaat. Als ze daar over gaan zeiken bekruipt mij ook altijd een raar gevoel. (waarschijnlijk omdat ik deze fouten ook aan de lopende band maak) ;-)

Maar ik ben het ook met Gooseman eens. Een stuk tekst, zonder punten en komma's, is verschrikkelijk om te lezen.
0 0
strafschop
Je kan zeggen wat je wil, hij heeft in 18 van zijn 23 wedstrijden sinds de winterstop 25 goals gescoord. En dat zijn er bijna net zoveel als Milik (13) en Luuk de Jong (14) samen in dezelfde periode.
0 0
3*stars*3
Goal wAs gister beetje Lucky omdat hij het niet goed raakte maar je ziet wel dat gij een slimme spits is.
Echte teamspeler en fysiek sterk.
Max10 voor hem maar denk niet dat Az interesse heeft in Zivko want zou toppie zijn om dan 6/7mil voor Janssen te betalen en Zivko richting Az.

@sammeister, las dat Arsenal idd voor Vardy gaat en 25mil hebben geboden.
Onbegrijpelijk dat ze niet gaan voor jongere gasten met meer potentie zoals een Janssen, Lacazette etc.

Maarja, zou me niet verbazen als ze komen met een onbekende Afrikaan.
0 0
blessure
AJAX moet niet treuzelen, betaal de hoofdprijs maar en je hebt een geweldige spits , voor jaren.
Deze speler, Janssen, wordt alleen maar meer waard.
Hij is niet te vergelijken met Huntelaar.
Janssen staat aan het begin van zijn carrière, en wordt alleen maar beter.
Janssen is wendbaarder, sneller en agressiever, kortom, een uitstekende spits, voor AJAX.
7 0
..::Rootje::..
Yep, totdat ie twee wedstrijden niet scoort, of totdat hij een bal van zijn voet laat stuiteren.
0 0
jollie18
Dat gebeurt met Janssen niet vaak. Goede spits!
0 0
..::Rootje::..
Ik weet het niet, Jollie. Is een grote gok.
0 0
Cobrakai
Dat dachten we ook met micky sulijmani
0 0
..::Rootje::..
Vincent Janssen gaat, denk ik, naar Arsenal voor 12.5 miljoen, excl. bonussen.
0 0
afcano1
whaha je bent grappig
0 0
..::Rootje::..
Arsenal had interesse in hem.
0 0
Sammeister
Vardy gaat naar Arsenal...
0 0
..::Rootje::..
Dat is jammer voor Vincent dan. Zou een leuke club zijn voor hem.
Ook wel raar van Vardy, dat ie niet gewoon nog een jaar trouw blijft aan zijn trainer, fans en club. Echt jammer.
0 0
mcjc
Het zou zonde zijn als hij direct naar het buitenland verkast. De kans dat hij daar slaagt is dan 50/50. Bij ajax of psv zal hij gegarandeerd een basisplaats hebben en doorgaan met scoren.
3 -1
voorkennis
400.000 euro heeft Az vorig jaar voor Janssen betaald........
Weer een schoolvoorbeeld van een goede scouting, daar waar ajax altijd de plank volledig misslaat
4 -1
daniajax1
Ooit van Milik gehoord? Of Younes? Prima gescout.
0 0
AFCA.
Dat is altijd zo makkelijk lullen. Jongens van clubs als almere hebben gewoon een tussenstap nodig. Janssen bij az. Gudelj bij az. Propper bij vitesse. Ajax haalt duarte op bij heracles en je ziet dat hij gewoon meteen door het ijs zakt. Janssen had het nooit gemaakt bij Ajax.
0 0
trodat4030
Jaaaa, maar wij hadden Hendriks al.............
0 0