[Update V] Stam ontkent akkoord met Reading

BartVeenstra, 08-06-2016 om 07:10, 44231 views, Daily Mail |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Voormalig Jong Ajax-trainer Jaap Stam staat serieus in de belangstelling van het Engelse Reading. De club van technisch directeur Brian Tevreden zou verregaande interesse hebben in de trainer, die na twee seizoenen Jong Ajax aangaf open te staan voor een buitenlands avontuur.

'Hij zou daar een gesprek hebben gevoerd om hoofdtrainer te worden bij Reading, dat uitkomt in de Championship. Stam en zijn manager Henk van Ginkel onthouden zich van commentaar', valt vrijdagochtend te lezen in De Telegraaf

Bij Reading komt de Ajacied een bekende tegen. Tevreden, die in het verleden trainer was op De Toekomst, is tegenwoordig technisch directeur. Onder zijn leiding werd Danzell Gravenberch (ook voormalig Ajax) al binnengehaald als versterking.

Update - 12.40 uur
De kans dat Jaap Stam bij het Engelse Reading aan de slag gaat, lijkt ineens een stuk groter. De coach van Jong Ajax wil graag als hoofdtrainer aan de slag en Reading heeft een vacature beschikbaar. Via de officiële kanalen meldt de club dat trainer Brian McDermott is ontslagen. 

Update II - 14.29 uur
Jaap Stam is met Reading in gesprek om de nieuwe trainer van Reading te worden. Dat meldt Sky Sports vrijdagmiddag. De inmiddels oud-trainer van Jong Ajax heeft al een gesprek achter de rug met de club uit de Championship, waar verder ook Brian Tevreden (technisch directeur) en Danzell Gravenberch onder contract staan.

Update III - 18.06 uur
De zaakwaarnemer van Jaap Stam, Henk van Ginkel, ontkent de geruchten over mogelijke onderhandelingen tussen Stam en Reading stellig. Tegenover het Algemeen Dagblad zegt Van Ginkel: 'Wij zijn niet in Londen geweest en er is Stam ook geen aanbieding gedaan. Dus al helemaal geen onderhandelingen.'

Update IV - 14.16 uur (28 mei 2016)
Volgens de Engelse krant The Daily Mail zijn Jaap Stam en Reading vrijdagavond tegen een probleem aangelopen in de onderhandelingen. Desondanks verwacht men in Engeland dat Stam binnen afzienbare tijd de nieuwe trainer zal zijn van de club uit het Championship. Wanneer het struikelblok 'overleefd' zal zijn, is de bedoeling dat men dit weekend verder gaat praten om tot een overeenkomst te komen.

Update V - 08.49 uur (07 juni 2016)
Jaap Stam zou dan nu eindelijk een akkoord hebben bereikt met Reading, zo schrijft The Daily Mail. Beide partijen zouden een contract overeen zijn gekomen voor twee seizoenen en de coach moet nog deze week gepresenteerd gaan worden. De voormalig oefenmeester van Jong Ajax bevestigt de interesse, maar ontkent vervolgens dat er sprake is van een akkoord. Dat er nog geen overeenkomst is, liet technisch directeur Brian Tevreden van de Engelse club dinsdag al weten aan Ajax Showtime.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Starring
Toch apart dat een vermeend Wim Jonk-aanhanger als Brian Tevreden nu in de functie van TD bij Jaap Stam uitkomt.
0 0
AFCA.
GTST is er niks bij. Wat een soap zeg...
0 0
EVH
Mazzellllll !!!!
0 0
godenzonensuper
Dag jaap, neem je clement en acolatse mee?
0 -1
UltimateKaos
offt.. Waarom komt er geen nieuws over Anouk en Daphne eigenlijk??? Is al via de officiële weg bekend.
1 0
gusanito
Reading wil dat Jaap een toupetje draagt omdat de stewards hem anders aan kunnen zien voor een hooligan. Beter te voorkomen dan te genezen, maar ik begrijp dat Jaap hier niet zomaar mee akkoord gaat.
14 -6
Ajaxmax
Hahahaha
0 0
Jan Doedel
Toen ik de titel las dacht ik ff terug aan toen hij op de trainerscursus zat: Jaap begrijpt er weer niks van omdat ie niet of nauwelijks kan lezen ;)
0 -3
Daantje Makkes
Ondankbare honden
1 -2
3*stars*3
Mooi voor Jaap!
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Op basis van Stams prestaties bij Jong Ajax vind ik hem te licht voor Reading, op basis van Stams prestaties als verdediger vind ik Reading te licht voor hem. Op een bepaalde manier passen ze dus wel goed bij elkaar.
2 -1
Cruyffie
Haha. Mooi dit.
1 -1
M.Olsen
Stam gelinkt aan reading
*5 minuten later
Reading ontslaat coach
*2 minuten later
Stam in gesprek met reading

Lag stam daar onder de grassmat misschien stiekem te wachten op zijn kans?
18 -1
De natte dwijl
Die kale bats lag daar mooi te glimmen in het gras
1 0
Savastano
Ja en Clement en Vissie stonden op de uitkijk.
1 0
Aianteia
Stam onder de grasmat zou wel grappig zijn. Weet hij ook eens hoe zijn vroegere tegenstanders zich gevoeld moeten hebben.
6 0
MoenMeister
Waarom is dit eigenlijk hoofdnieuws?
0 -2
Jan Doedel
Louis zn persconferenties helaas gecancelled maar dit gaat ook hele leuke televisie opleveren hihi. Hoop zo dat ie gaat.
1 0
trodat4030
Vreemd, vind Stam niet echt passen bij de Cruijff-aanhanger Tevreden eigenlijk, maar misschien is het voor het huidige Reading nog niet mogelijk om de ideeën van Cruijff al door te voeren bij het eerste van Reading. Dan zou Stam een aardige oplossing kúnnen zijn, als tussenpaus.. Wellicht halen ze over een paar jaar dan een trainer met wat meer Cruijff-gerelateerde ideeën en gaan ze dán meer voetballen.. Beetje zoals Ajax deed met FdB en Bosz. Maar toch vind ik het niet bij elkaar passen..
2 0
3sterren
”Deed met Bosz” moet nog allemaal blijken...
Maar ik begrijp je punt en hoop dat je gelijk krijgt.
0 0
PetrusKeizer
Reading. Gek, bij Stam heb ik meer n associatie met Reader's Digest.
0 -5
ST
:/
0 0