'Zodat hij met druk naar voren kan spelen'

SJvanveen, 25-05-2016 om 23:13, 6818 views, Voetbal International | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

In gesprek met Voetbal International is Edward Sturing, generatiegenoot en opperkenner van Peter Bosz, ingegaan op de overstap van laatstgenoemde naar Ajax. Volgens Sturing past Bosz perfect bij Ajax. 

'Peter past overal. Een kameleon is een groot woord, maar Peter is zeker flexibel. Ajax is en blijft natuurlijk een aparte club, maar hij weet heus wel hoe het werkt in de voetballerij', begint Sturing, die denkt dat Bosz alles heeft om te slagen bij Ajax. 

'Je moet eigenwijs zijn en visie hebben om daar te slagen. Dat heeft Peter zeker. Ik vind hem een goede trainer die overal past. Peter is zich bovendien nog steeds aan het ontwikkelen. Hij heeft zijn carrière zorgvuldig opgebouwd. Dit is daarbij een heel mooie kans voor hem', gaat Sturing verder. 

Die kans is mede gebaseerd op het feit dat hij met jonge jongens kan werken, wat Bosz heel graag doet én goed kan, denkt Sturing. 'Daar is hij bij gebaat, zodat hij met veel druk naar voren kan spelen. Peter verzamelt altijd de goede mensen om zich heen en weet precies welke spelers hij nodig heeft.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rockpotje
"Weet precies welke spelers hij nodig heeft." Dat klinkt in ieder geval veel belovend. Scheelt ons weer een Duarte en een Zimling.
0 0
mistermiyagi
3-4-3 met een ruit op het middenveld.

Dat word slijpen en lef hebben!

Vertrek, Serero, Fischer, Schone, Milik, Klaassen enz enz..

aankoop V. Jansen, Ziyech, oude ervaren spits
2 -2
ajaxinho
Dat zou geniaal zijn!

Zoals Mexico.
Met Marquez op 6.

Younes-Huntelaar-Cerny
Klaassen
Nouri-vdBeek
Bazoer
Riedewald-Veltman-Tete
Cillessen
?
0 0
jollie18
Ik hoop dat qazaishvali de eerste aankoop is.
1 0
EVH
Ik hoop Vincent Janssen.
7 -1
afca4eva
Zal me jeuken wie er als eerst komt als de bezem maar door de huidige selectie gaat en er spelers komen die gedurfd en sprankelend voetbal op de mat leggen.
6 0
Arek Milik
"Peter is eigenwijs en heeft een visie" Juist dat hebben we nodig. Iemand die voor één doel staat en dat is aanvallend mooi dominerend voetbal, waarbij niemand hem zal tegenhouden, want hij is eigenwijs! Aan lafaards met betonvoetbal hebben we niks aan.
Hennie, Sander en de F-Side zullen wel van een zeer koude kermis thuiskomen.
14 0
Ajax412
exact!
1 0
leazi
Ik ken genoeg gasten (Collega's van me) van de F Side die de komst van Peter Bosz juist toejuichen. Maar verder ben ik het volledig met je eens.
4 0
EVH
Peter Baasz
3 0
3*stars*3
Zou mooi zijn als we dat over een tijdje kunnen roepen of nog makkelijker, Peter BOSS.

Ik heb er vertrouwen in en klinkt natuurlijk lekker als je hoort dat een trainer met druk naar voren wilt spelen.
We hebben iig met; Tete, Riedewald en Dijks, 3 snelle verdedigers, die met wat ruimte in hun rug kunnen ballen.

Nogmaals, ik heb vertrouwen in deze man!
6 0
Ajacied33
Klinkt goed allemaal, alles en iedereen is positief over onze nieuwe trainer
Nu de werkelijkheid nog. Ik heb er vertrouwen in. Ben wel benieuwd naar welke spelers hij zal gaan informeren en eventueel gaat halen
0 0
Ar-AFCA
Alles en iedereen is positief???
Behalve de f-Side.....
6 0
Superjood410
Je moet voor de grap is op de facebook van de Fside kijken. Daar staat dat protest van Nee tegen Peter B en één van de hoofden van de Fside, ene Richard Mudde, reageert op elke reactie die tegen actie wordt geplaatst. Maar hij komt niet verder als over ziektes beginnen aan en over kakkerlak en 010. Draagt geen andere trainers en komt met drogredenen waarom Bosz niet zou slagen bij Ajax. Wat een idioot. Net als de hele Fside trouwens. Ze mogen blij zijn met 410 naast hun op hun vak, zodat ze zelf ook nog wat voorstellen.
1 0
AFCAsphere
Wat een kinderachtige figuren zijn dat zeg.
0 0
EVH
Die leven in het stenen tijdperk en kunnen geen enkel fatsoenlijk alternatief aandragen. Alleen maar janken, piepen en kraken.
6 0
J00DT0TMIJND00D
En de 410 boys.
0 0
Ar-AFCA
Ken er genoeg uit 410 die de komst wel zien zitten... Daarbij dragen ze het veel minder uit naar buiten toe, in tegenstelling tot die f-side.
0 0
Superjood410
410 wil zich nooit bemoeien tegen technische beslissing van de club. Alleen als er beslissing worden gemaakt op supportersgebied waar ze het niet mee eens zijn hoor je hen klagen. Zij staan tenminste wel 100% achter de club. Zal me benieuwen hoe de samenwerking 410/FlutSide gaat komend seizoen op Zuid1.
3 0