Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Van Seumeren: 'We zijn niet in gesprek'

SJvanveen, 24-04-2016 om 11:01, 10820 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, heeft zondagochtend bij de Tafel van Kees op FOX Sports gesproken over de vermeende interesse van Ajax in Utrecht-spits Sebastien Haller. 

'Ajax heeft zich gemeld, maar we zijn niet in gesprek. Ze hebben de zaakwaarnemer van Haller gebeld, maar ze zijn in meerdere spelers geïnteresseerd', aldus Van Seumeren, die ook sprak over andere interesse in de Franse spits. 'Duitse clubs, welke weet ik even niet. We waren rond met Norwich City, maar dat wilde Haller zelf niet.' 

Naast de mogelijke interesse in Haller zijn de Amsterdammers bezig met Klaas Jan Huntelaar en ook Vincent Janssen wordt genoemd in de wandelgangen. Laatstgenoemde zou zelfs 'met stipt op nummer een' staan. De toekomst van topscorer Arek Milik is echter wel bepalend. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum31
Dat is maar het beste
0 0
blessure
Vol voor Vincent Janssen gaan!
0 0
A Cohen
Nou ik heb vanavond wederom Haller gezien op een moment dat je van hem moet verwachten dat hij er staat.
Hij stond er niet.
Ik heb weinig tot niets van hem gezien.
Gewoon 3 x niets.
Garantie voor een miskoop als je Haller binnen haalt.

Daarnaast ben ik er op tegen dat wij "Domoren" financieel beter laten worden.

Haller ..............NIET DOEN, afblijven.
4 0
Jan Doedel
Helemaal eens vooral het laatste punt!
0 0
Talent
Gelukkig maar, houden zo.
Vanavond heeft hij wederom bewezen niet goed genoeg te zijn als ajax spits.
1 0
grannig mokum1
Voor mij haald jansen van AZ op en laat jansen met milik uitvechten wie het 1e spits wordt....

0 -1
Jan Doedel
Huntelaar of Janssen prima maar deze Haller vind ik niks bijzonders.....mijn symphatie gaat uit naar Huntelaar maar Janssen is zelfs als ie niet scoort altijd bezig en houdt altijd 1 of 2 spelers bezig. Ook de beste investering imo. Kan alleen nog maar beter worden en is al international. Het is geen vervelend pubertje zoals Zivkovic....komt heel volwassen over voor de camera. Kortom Janssen lijkt me de beste keuze. Over 2 jaar (na 2 jaar in jong het Ajaxspel te hebben geleerd) heb je er een leuke speler aan. Nu nog een leuke aanvallend denkende trainer!
2 0
Michael25
Haller is typisch zo'n gehypte speler, heb ik soms hele wedstrijden niet gezien. Janssen is completer en constanter. Huntelaar is natuurlijk de gedroomde spits, maar kan en wil hij nog wel? Janssen of Milik hebben de toekomst, Huntelaar kan alleen maar minder worden.
0 0
A Cohen
Ik ben bewuster naar Haller gaan kijken. Ook in de Arena. Mogelijk dat hij als aanspeelpunt / kaatser iets beter is dan Milik, ik zei mogelijk want ik vind dat bij beiden een zwak punt. Daarin is een Luc de Jong veel verder.
Maaaarrrrr bij voorzetten voor de goal is Milik beter.
Haller gaat bij Ajax niets toevoegen, daar worden we niet echt beter van.
Haal dan Vincent Jansen maar, die is snel en veel handiger en wendbaarder in de kleine ruimte, waarmee Ajax vaak mee te maken heeft.

Haller is door mij afgetest.
2 -1
mickey2602
Ik heb niet specifiek gekeken naar Haller,ik heb reacties hier gelezen over hem. En op basis daarvan zou ik hem niet bij Ajax willen zien. Wat ik van Janssen heb gezien past die stukken beter bij ons en het spel dat wij willen spelen dus ik zou gaan voor Janssen.
Oftewel eens!
0 0
EVH
Marc please haal Vincent Janssen en niet Haller of een 34 jarige Huntelaar.
3 -1
The
Huntelaar is 32.
0 0
EVH
Wordt 33 in augustus. Dus oke ik zit er 1 jaar naast wanneer het nieuwe seizoen begint. Toch maar Janssen halen.
0 0
kaashaas
zeker met hunter meer kans om naar een hoger nivo te komen.
perfect voor jongens zoals milik. waarom een haller of een jansen.. we hebben ook al een zivkovitch. en die moet ook nog van alles lerem beter een speler die er gelijk kan staan.
0 0
Daantje Makkes
Ik zie liever Haller dan Janssen... Alleen jammer dat hij onder contract staat bij een absolute grafclub
0 -6
Jajijdaar
Doe mij maar het liefst Janssen en anders Huntelaar.
4 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Ik snap echt niet wat iedereen ziet in Haller. Hij scoort niet veel, blinkt niet vaak uit en doet niks bijzonders. Hij heeft maar 11 doelpunten gemaakt als je de penalties weglaat. En heeft ook maar 4 assists dus het is ook niet alsof hij zo goed meevoetbalt.
Milik is echt een paar klassen beter dan Haller .

Janssen lijkt me ook beter dan Haller, omdat Janssen meer waarde vertegenwoordigd.(International, Uefa ervaring).

Er moet wel een spits bij, want met 1 spits kun je eigenlijk geen seizoen volmaken, maar die spits wordt tweede keus achter Milik, want Milik is op dit moment de beste spits voor Ajax.
De ruimtes zijn extreem klein bij ajax, en je moet maar zien of iemand die er bij een andere club 20 inschiet dit ook bij ajax kan. Milik kan het en is een garantie voor doelpunten. Daarnaast is Milik het meest waard van alle drie, en kan hij ons het meest opleveren. Ook is dit pas zijn eerste seizoen als cobtractspeler van Ajax, dus ik hoop dat hij nog 3 jaar blijft, want hij zal alleen nog maar beter worden.
0 0
daniajax1
Liever Milik, Janssen of Huntelaar dan Haller eerlijk gezegd. Doet het aardig bij Utrecht, maar zie hem liever niet bij Ajax. Tenzij hij als tweede spits komt, maar daar is hij weer te duur voor.
5 0
geronimo
Hoop wel dat hij en zijn vriendjes vandaag gaan winnen daarna mogen ze wat mij betreft degraderen.
0 0
4xbestevaneurop
1 echte spits in je hele selectie als topclub als Ajax is natuurlijk lachwekkend. Stel Milik was geblesseerd geraakt,stond Ajax dan nu 3e? Duur foutje ook die Sanogoal. 30 wedstrijden in Engeland en geen goals, Marc doe eens wat met die zogenaamde contacten die je in je loopbaan hebt opgebouwd! Als ze je Sanogo willen slijten nemen ze je blijkbaar niet echt heel serieus.
Off: De leegte blijft leeg
https://www.youtube.com/watch?v=ZcjvrdMhLQA&nohtml5=False
1 0
4xbestevaneurop
1 echte spits in je hele selectie als topclub als Ajax is natuurlijk lachwekkend. Stel Milik was geblesseerd geraakt,stond Ajax dan nu 3e? Duur foutje ook die Sanogoal. 30 wedstrijden in Engeland en geen goals, Marc doe eens wat met die zogenaamde contacten die je in je loopbaan hebt opgebouwd! Als ze je Sanogo willen slijten nemen ze je blijkbaar niet echt heel serieus.
Off: De leegte blijft leeg
https://www.youtube.com/watch?v=ZcjvrdMhLQA&nohtml5=False
1 0
Johan1
Gelukkig. Ik heb liever Janssen. Goed tweebenig, steekt enorm veel energie in een wedstrijd en is ook nog redelijk technisch. Hij is alleen wat minder snel dan Haller, maar verder lijkt hij me een betere spits voor Ajax dan Haller of zelfs Milik.
3 0
Pauw
Liever Janssen dat Haller. Kun je net zo goed Mikey in de punt zetten.
1 0
Talent
Ik ben heel lang een fan van Zivkovic geweest. Hij moet het nu echter wel laten zien en niet altijd als talent beschouwd willen blijven. Wordt het deze zomer niets, dan is hij afgeschreven, helaas.
0 0
Tpes
Ajax zou Wagner moeten proberen te halen van Hoffenheim.
0 0
Ajax0317
Hij speelt bij Darmstadt
0 0
Intec
Speelt bij Darmstadt. Uth speelt bij Hoffenheim.
0 0
ibrahendriks
Gisteren te gast op Duitse tv - zender. Hij komt toch van Werder Bremen? Bloeit nu op, bij Darmstadt. Zijn goals heel bepalend , ja, mede dankzij hem, volgend jaar weer Bundesliga.
0 0
Nummer 9
Als daar een Wagner zou voetballen wel ja.. Jammer dat dat niet zo is...
0 0
DavidAFCA
whahahaha die van Geel kan lullen pfff.... kees en hans lachen hem gewoon uit.
0 0
Ajacied33
Voor wie zijn jullie trouwens vanavond?
Het zijn allebei rotclubs, maar laat Utrecht maar winnen dan. Feyenoord is allang geen topclub of concurrent van ons ,maar gun ze alsnog zeer weinig
2 0
BDW
Ik ben HAAT 010 gewoon dat ik ze niks gun eigenlijk.. Maar omdat ik toch uit Alkmaar kom en AZ rechtstraaks Europa wel gun kan ik er ook mee leven als die kakkerlakken winnen..
0 0
Dennisjez
Als we kijken naar Europa dan lijkt het mij het beste dat Feyenoord wint. Dan moet az wel vierde worden. Als dat niet gebeurd mag Utrecht wel winnen vanavond.
4 0
pajax
schijthekel aan 010 dus Utrecht mag winnen
2 -1
Ajacied33
Aub geen Haller zeg, kom op. Je hebt met Milik een betere spits in huis, of op z'n minst gelijkwaardig
Huntelaar of Suarez, niemand anders
5 -1
Ajax4life16
janssen is misschien wel beter dan Huntelaar.. Vergeet niet dat hij topscorer is in de Eredivisie en Huntelaar vaak op de bank zit,
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Alfonso Alves was ook de topscorer. Als je tegen die clubs die niets, maar dan ook niets voorstellen 20 van je 22 doelpunten maakt dan wil dat niet betekenen dat je goed genoeg bent voor Ajax.
0 0