De Mos verwacht hels karwei voor Ajax

BVeenstra, 18-04-2016 om 17:40, 4827 views, PSV TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dankzij het gelukkige 2-2 gelijkspel tegen FC Utrecht heeft Ajax nog altijd de beste papieren om dit seizoen de landstitel te veroveren. Met nog drie wedstrijden te gaan staan de Amsterdammers op basis van een beter doelsaldo nog altijd boven titelconcurrent PSV. Toch denkt oud-Ajax-trainer Aad de Mos dat Ajax nog flink aan de bak moet om kampioen te worden.

'PSV heeft een makkelijker programma', begint de analist tegenover PSV TV. 'Ajax moet nog tegen lastige ploegen die gewoon heel goed kunnen voetballen. Heerenveen is thuis voor iedereen een lastige tegenstander. Twente met Jerson Cabral en Hakim Ziyech in topvorm, die willen ook nog wat laten zien. Al is het maar dat ze zich kunnen laten zien op de transfermarkt.'

Verder speelt Ajax op de slotdag (8 mei) op bezoek bij De Graafschap en volgens De Mos kan het ook daar nog gaan spoken voor de Amsterdammers. 'Tegen De Graafschap op een moeilijk veld, de laatste strohalm misschien. Als Cambuur nog punten pakt moet De Graafschap dat ook doen, dus Ajax is daar ook niet veilig', voorspelt de Hagenaar.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flyingsoccer
Voor woensdag heb ik een akelig gevoel gekregen. Onze jongetjes die geen mannen zijn staan misschien wel onder hoge druk en dan gaan je juist fouten maken. Het hangt er echt vanaf welke tactiek de Boer nu weer gaat hanteren, vol erop, counteren, met een ruit we zullen het pas na 90 minuten weten.

PSV pakt Vitesse en hopelijk maar met 1 of 2 doelpunten of liever 1 tegen dan is het mooi maar ik vrees dat de titel verspeeld is en dat is dan eerder in het seizoen gebeurd we zullen zien wat het wordt.
0 0
ibrahendriks
Aad woont in de buurt van het PSV - jeugdcomplex. Drinkt koffie op het station in Eindhoven. Twittert er op los. Een man, die graag mensen te vriend houdt.. Dat info over hem , heeft hij zelf bevestigd. Behalve de laatste zin natuurlijk.
0 -1
aniel.rambharos
Hij heeft helemaal gelijk. Hij zou dit nooit zeggen als Ajax van Utrecht gewoon 3 punten had gepakt. Na zo'n wanprestatie zou iedereen Aad z'n mening delen.
Ik zeg gewoon: Ajax heeft het thuis tegen o.a. NEC, Heracles Roda uit en nu tegen Utrecht gewoon laten liggen. Dit hadden gewoon 12 punten moeten zijn. Eigen schuld, dikke bult. PSV wordt jammer genoeg kampioen.
2 -2
PH-GVN
Toch zijn Heerenveen, Twente en De Graafschap minde moeilijke ploegen dan Utrecht. Minder verdedigend en meer "voetballend".
0 0
Wijnvoord
en dat voor PSV TV, wat moet hjj anders zeggen. Ajax heeft het best moeilijk tegrn Heerenveenben Twente.
0 0
Van Reenen
Ajax heeft het dit seizoen tegen elke ploeg moeilijk gehad. Maar dat ligt ook aan de trainer die zijn spelers niet kent. Hij gaf toe dat sommige spelers niet snel genoeg omschakelen bij 3-4-3, dus waarom van de redelijk succesvolle 4-3-3 afwijken! Raadselachtige beslissingen.
Daarnaast ziet iedereen dat Bazoer hopeloos uit vorm is, maar die Boer laat hem staan, zodat Ajax eigenlijk met tien man speelde. Trouwens was niet de enige wedstrijd dit seizoen.
1 -1
Toekomst1900
Aadje is de voorzitter van stichting open deur! Voor psv - Ajax zou psv kampioen worden. Daarna ging Ajax het niet meer weggeven, en nu krijgen we het nog moeilijk. Goh, Aadje..
1 0
Cartman
Niet alleen zijn hoofd maar ook zijn argumenten zijn dom. PSV heeft een makkelijker programma en Ajax moet tegen clubs die goed kunnen voetballen.
Tuurlijk Aadje. Vitesse en PEC staan zo hoog op de ranglijst omdat ze slecht kunnen voetballen.
Ik word zo moe van dit soort mensen.

Als Cambuur nog punten pakt.....ja, dan wel Aad. Dan wel. Gelukkig hoeft PSV ook helemaal niet meer tegen Cambuur.
En Vitesse en PEC zijn nou net twee ploegen die al jaren verzorgd en leuk voetbal spelen. Jammer dat het de laatste tijd niet loopt, maar dat is een ander verhaal.

Aad praat onzin.
Als ik puur naar de stand kijk dan hebben wij een makkelijker programma. Maar ik doe niet aan scorebordjournalistiek. Ik probeer nuchter maar voetbal te kijken en feiten te gebruiken.

Snap ook echt niet dat er hier mensen zijn die PSV met zes goals verschil van Cambuur zien winnen.

We gaan het zien. Ik heb alweer genoeg over PSV gepraat. Krijg het steeds rotter mijn strot uit.
Walgelijk minderwaardig provincieclubje.

3 0
HenryVakH1972
Hij heeft wel gelijk. Heerenveen uit is vaak genoeg heel lastig gebleken.
0 0
Nummer 9
Die lult ook met alle winden mee
0 0
Theo jan
en ja hoor , daar Is ie weer
0 0
pajax
zou wel lekker zijn dat vitesse in de laatste minuut een pingel krijgt waardoor ze met 1-2 winnen
1 0
A Cohen
4-3-3 en gelijk vanaf het begin 200 % er boven op.
Het gras opvreten en fysiek er tegen aan.
2 0
WesleySonck
PSV heel makkelijk programma met Vitesse thuis. Aad weet hoe je dan doelpunten kan weggeven zodat psv kampioen wordt
0 0
amthree
IK vrees echt het ergste aanstaande woensdag....
0 0
jollie18
Ik weet dat de kans klein is maar het zou leuk zijn als PSV morgen punten laat liggen en wij woensdag winnen. Dan zijn al de praatjes weer voorbij. Maar ja ik heb een slecht gevoel over woensdag waarom weet ik niet.
1 0
Copacabana
Aadje achteraf komt ook weer lullen.
Na Ajax-Nec wist ie zeker dat psv kampioen ging worden, na psv-Ajax ging Ajax het worden.
0 0
Suarez16_
Tja dat is het toch ook? Het is ook een helskarwei voor p$v om onder titeldruk alleen maar monsterscorers neer te zetten. Wij kunnen bij een 2-0 in de 80ste minuut gewoon de pot rustig uit voetballen terwijl p$v dan nog vol in de aanval moet.
0 0