[Update] 'Mitchell is geschrokken en aangedaan'

Mr. Ajax, 17-04-2016 om 20:45, 14660 views, RTV Noord-Holland | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax-verdediger Mitchell Dijks is zondagmiddag, kort na het 2-2 gelijkspel tegen FC Utrecht, betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De linksback reed op de Oranjebaan in Amstelveen volgens ooggetuigen een scooterrijder aan.

Volgens RTV Noord-Holland is de bestuurder van de scooter zwaargewond geraakt. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis met beenletsel, maar was nog wel aanspreekbaar. Wat er exact is gebeurd bij het ongeluk, is nog niet bekend. Dijks kwam weg met enkel blikschade.

Dijks speelde overigens niet mee in de wedstrijd tegen Utrecht. Ajax-trainer Frank de Boer besloot een man in zijn achterhoede op te offeren, om zo op het middenveld een plekje te kunnen geven aan Daley Sinkgraven. Uiteindelijk hielden de Amsterdammers een punt over aan het treffen.

Update - 20.45 uur
Mitchell Dijks is geschrokken van het verkeersongeval eerder op de dag in Amstelveen. Dat laat zijn management weten aan De Telegraaf. 'Zijn gedachten gaan uiteraard uit naar de betrokken medeweggebruiker. Mitchell hoopt dat hij spoedig en goed zal herstellen', zo valt er te lezen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
fucked up. kan me wel voorstellen dat die er flink van baalt.
0 0
leppe
Langs die weg lopen de fietspaden echt op de zuurste manier langs de weg. Elke oprit en afrit is weer tien keer kijken, voor zowel fietsers als automobilisten. Snap wel dat je iemand over het hoofd ziet daar.
0 0
grunnjood
Sterkte aan de betrokkenen. Wel een beetje misleidend om het dan een 'ernstig verkeersongeval' te noemen in de titel. Noem het dan gewoon een verkeersongeval. Nu denk je als je het leest dat er (een) dode(n) zijn gevallen of mensen voor hun leven moeten vrezen, maar uit dit artikel blijkt dat dit niet het geval is.
10 0
Aeter
Precies dat dacht ik dus ook. Vaak slechte titels en misleidende teksten hier. Weinig journalistiek, puur sensatie. Maar goed "Showtime" hè. Doen de naam weer eer aan.
4 0
BGB
Inderdaad
1 0
EVH
Oeiiiii, sterkte gewenst aan de scooter rijder.
0 0
s.vdb
sterkte dijks en scooterrijder dit doet dijks niet door de wedstrijd gewoon puur pech en kut
0 0
AFCA1986jan
Waarschijnlijk gefrustreerd geweest niet met zijn gedachten er bij en dan gebeurt dit allemaal negativiteit ja de wedstrijd was bagger en had niet verdiend toch nog gelijk mogen komen en dan Frank met zijn slap geouwehoer van Utrecht stond goed wij hebben gedomineerd donder toch op het was gewoon beschamend slecht en laten we nu ook eens stoppen met dat 3-4-3 systeem dat is des Ajax gewoon 4-3-3 aub en doe alsjeblieft geen el ghazi er meer in zetten die is echt Ajax onwaardig en sinkgraven ook man man man is gewoon pijnlijk om te zien schone is veel beter dan die 2 samen
0 -36
BaaszoeRoermond
Snap er op deze manier niks van. Je begint over Dijks die "gefrustreerd" zou zijn, dan schakel je over op hoe bagger de wedstrijd was en welke spelers niet Ajax waardig zijn. Lol.
1 0
AFCA1986jan
Dat dijks die scooter rijder aanrijd dat kan gebeuren als je niet goed oplet of er niet bij bent met je gedachten maar gaat mij meer er om dat het waarschijnlijk te maken heeft gehad door dat Frank zonodig weer eens de opstelling moet veranderen wat niet nodig is was gewoon begonnen met 4-3-3 en schone en dijks gewoon in de basis dan was er niks aan de hand geweest en had je geen punt verlies gehad want uit ging het ook verkeerd in Utrecht dus snap niet dat hij dan weer zo begint blijkbaar leert hij niet van zijn fouten
En el ghazi is al maanden niet meer in vorm waarom stel je hem dan toch op laat schone gewoon staan deed het goed de laatste wedstrijden
0 -2
Hwb
Dus dit ongeluk komt doordat De Boer op rechtsbuiten voor El Ghazi koos?
0 0
Theo jan
punten en komma's ook bij ongeluk betrokken ?
6 0
OKP-AFCA
Ooit van leestekens gehoord?

0 0
ajaxminimax
Een ongeluk zit in een heel klein hoekje... dus het zegt helemaal niets
10 0
Copacabana
Ernstig gewond... Hij heeft iets aan zijn been man. Ernstig gewond kun je roepen wanneer iemand in levensgevaar verkeerd.
5 -12
WyZynDeBeste
Als die maar niet uit frustratie veel te hard heeft gereden o.i.d.
8 0
Aasgier
"Ernstig gewond" aldus een journalist...
0 -1
Heiko
Sterkte Mitchell. Ook dit soort gebeurtenissen hakken er flink in. Je staat dan te trillen op je benen. Hopen op spoedig herstel van het slachtoffer.
11 -2
mickey2602
Helemaal mee eens en ik snap ook niet waarom je hier 2 minnetjes voor krijgt...
1 0
Heiko
Die minnetjes begrijp ik ook niet.
0 0
godenzoon92
Hopen dat het meevalt.
1 0