Milik raakt paal en wint van Servië

Mr. Ajax, 23-03-2016 om 22:43, 3617 views, |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arek Milik heeft met Polen het nationale team van Servië verslagen: 1-0. De spits van Ajax speelde de volledige negentig minuten mee en was zelf in Poznan dicht bij een doelpunt, maar de paal stond een treffer in de weg.

Jakub Blaszczykowski daarentegen was wél trefzeker. Bij Servië deed Nemanja Gudelj niet mee. De Ajacied was niet opgeroepen door de bondscoach van het Oost-Europese land. Als gevolg van dat besluit meldde de middenvelder dat hij, tot er een nieuwe trainer wordt aangesteld, zich niet meer verkiesbaar stelt voor zijn ploeg.

Het duel werd gespeeld in het kader van de voorbereiding op het EK 2016 in Frankrijk, later dit jaar. Milik werd overigens door Marca genoemd als één van de spelers om gedurende het toernooi in de gaten te houden. (zie onderstaand)

Doelpunten:
1-0 28' Jakub Blaszczykowski

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flasher93
Zolang hij zijn reeks in Amsterdam voorzet, vind ik het goed.

Offtopic: Lees op verschillende sites dat deze jongen wordt gescout door Ajax: andrés roa van Deportivo Cali (Colombia), 22 jaar, middenvelder, 1,75m.

Bron:
AjaxDaily ‏@ajaxdailydotcom 12 u12 uur geleden Vertaling weergeven
Ajax scouts watched the Copa Libertadores game between Deportivo Cali
2 0
Ajax#1900
Ah je was me toch voor haha. Misschien zien ze in hem een eventuele vervanger van Klaassen, hoewel hij nog wel een jaartje blijft waarschijnlijk. Als Roa een beetje pit en loopvermogen heeft zou t kunnen.
0 0
Ajax748
Liever Ziyech
0 0
Ajax#1900
Heerlijke speler, maar is geen aanjager en leider
1 0