Veltman: 'Het moet zondag maar gebeuren'

SamVR, 15-03-2016 om 13:53, 3578 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman heeft dinsdag een blog geschreven voor Ajax.nl. De verdediger geeft in de blog aan dat hij verbaasd is over het feit dat zowel PSV als Ajax afgelopen week punten verspeelde in de eredivisie. 'Dat beide ploegen afgelopen weekend averij opliepen, was voor mij wel verrassend. Ik vond PSV net als ons in goede vorm en stabiel. We wonnen allebei vrij gemakkelijk onze potjes', schrijft Veltman.

Komende zondag nemen PSV en Ajax het tegen elkaar op in Eindhoven. 'Het is de week van de topper tegen PSV, een duel dat vanzelfsprekend erg leeft. Het is misschien wel dé wedstrijd van het seizoen. Degene die zondag in Eindhoven wint, doet goede zaken en kan een gaatje slaan', meent Veltman. 'Ik denk dat PSV en Ajax elkaar weinig ontlopen. Het doelsaldo is ook min of meer gelijkwaardig. PSV is gewoon een goede ploeg. De laatste tijd krijgen ze ook wat minder doelpunten tegen. Dat betekent dat ze als team beter staan. Daarnaast hebben ze scorend vermogen. Iedere wedstrijd maken ze wel minimaal één goal.'

Veltman geeft verder aan respect te hebben voor de prestaties van PSV in de Champions League dit seizoen. De komende kraker in de eredivisie wordt volgens de verdediger van groot belang in de titelstrijd. 'Deze wedstrijd kan cruciaal zijn in de strijd om het kampioenschap. Hoewel we beiden dus een misstap maakten afgelopen weekend, verwacht ik dat Ajax en PSV in de laatste wedstrijden niet veel gaan laten liggen', aldus Veltman.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wendoo9
En toch tegen de luchtmacht van Pisvee heb je Van der hoorn wel nodig. Hij is sterk in de kopduels, maar weer slecht in de opbouw en een draaicirkel van een tank. Ik zou voor Veltman in het centrum kiezen samen met Van der Hoorn en een extra slot op de deur ,een soort verkapte vijfde verdediger.Hoop niet dat Ajax als een kip zonder kop daar gaat aanvallen in Eindhoven, want dan weet ik wel wie er gaat winnen. Laat Pisvee het spelletje maar maken,en wij op de counter loeren ! Het is laf maar we hebben de punten nodig !! Ps : Bazoer vervangen door onze kleine krijgen Serero of Sinkgrave. In mijn ogen oogt Bazoer niet scherp en heeft het even niet wat ik niet zo raar vind na zoveel wedstrijden !! Ajax 4 Ever
0 0
X-RaY
Alleen die kop al hahaha geloofwaardig zijn jullie allang niet meer Veltman,dat is iig een ding wat ik wel zeker weet als ik weer zo een mooie kop zie staan.
2 -3
ajax4ever01
Vd hoorn zondag samen met viergever in het centrum...dat gaat hem niet worden
2 -1
ZeeuwseAjacied
Ben ik de enige die sinds zondag helemaal kapot is? Kan er niks aan doen maar het was werkelijk waar verschrikkelijk. Koppositie weggegooid, godverdomme.
2 -1
Redrum
Nee ik ben ook nog steeds pissig gewoon. Ik moet er niet teveel aan denken, want dan word ik helemaal gek. Wat een verschrikkelijke klerezooi zeg! Ik heb serieus gewoon al helemaal geen zin meer in die kutwedstrijd in Eindhoven.
1 0
Aasgier
Ik voel hetzelfde maar heb hoop dat we zondag winnen. Zo niet is het naar mijn idee afgelopen. Mijn grootste angst is dat die kakkies er dan met de beker vandoor gaan en die lampies met de landstitel, en dan staan wij met lege handen.
1 0
Kingoffdatoilet
Ik heb er zin in. Hoop op een mooie pot zondag.
0 0
Joseph
Ach, anders heb je volgend seizoen misschien wel een andere trainer, dat is ook wel lekker, kun je van achteruit misschien een keer genieten van wat er voor je gebeurt..
1 -6
Theo jan
Vraag ?
voor wie zijn we vanavond ?
0 0
Redrum
Ik ben vanavond voor de ploeg die voor de winst gaat en met lef voetbalt. Vul zelf maar in welke van de twee dat is.
0 0
Kingoffdatoilet
Dat vraag ik mezelf ook af. Een overwinning heeft nadelen (vertrouwen enzo) een verlies ook (kans op een laatste prijs)
0 0
AjaxMH
Voor Ajax A1 natuurlijk... duh
1 0
Rhythim
Het betere copypaste werk van die Veltman hoor, mijn god zeg....
0 0
Piejotter
Klinkt weinig overtuiging uit de woorden van Veltman. Ikzelf heb er weinig vertrouwen in , zeker met van der Hoorn en Viergever in het centrum. Voor mijn gevoel heeft Ajax het kampioenschap tegen NEC verloren. Ik hoop ongelijk te hebben uiteraard.
1 -1
AjaxMH
Hij kan moeilijk zeggen ''tja, we zien wel.. denk dat het niets wordt maar we moeten het toch blijven proberen''
1 0
Michael25
Het zit er behoorlijk dicht tegen aan.
0 0
ajaxminimax
Toch heb ik er best vertrouwen in. Thuis tegen die kakkies waren er ook een hoop die weinig vertrouwen hadden en toen stond ajax er wel. Heb er vertrouwen in dat ajax er gewoon weer staat tegen pisvee. En bovendien de laatste jaren pakten wij wel vaak de punten tegen pisvee in deze fase van het seizoen...
0 0
JBM
Ik vrees dat er zondag helemaal niks gaat gebeuren. Of Younes moet het op z'n heupen hebben :-)
0 0
godenzonensuper
Ja maar die wordt dan weer gewisseld.
2 0
lennard1989
Gaat um niet worde zondag ( geen glazen bol) maar psv is gewoon veel te sterk voor ons en zeker met die gammele verdediging en kutkeeper
1 -4
Aasgier
Aha, jij bent die jongen die in elk topic wat maar iets met die lampjes te maken heeft verteld dat ze ons gaan slopen of kapotmaken. Verspilde moeite gap, zondag zit je huilend tussen de boeren op de tribune in Eindhoven. Wij gaan winnen!
0 0
AjaxMH
Sinds wanneer staat Laura du Ry op goal?
0 0
ajaxminimax
Sinds wanneer hebben wij een kutkeeper dan ?
1 0
lennard1989
Al een halfjaar
0 0
ajaxminimax
Kijk jij andere wedstrijden? Bij mij stond er het laatste halfjaar gewoon een goede keeper onder de lat. Ik zag op zijn rug staan cillessen en dat is toch echt de keeper van ajax 1...
0 0
AjaxMH
Die gast zit natuurlijk al een half jaar naar Rabat Ajax te kijken... ja die hebben een kutkeeper. Vorige week 5-0 verloren van Hamrun spartans.
1 0
lennard1989
Al een halfjaar
0 0
AjaxMH
Ik wil dus heel graag dat Ajax kampioen wordt... maar ik ben bang, als ze inderdaad de schaal pakken, dat Frank denkt dat de selectie sterk genoeg is en dan krijgen we weer sanogoals en andere faalhazen voor de breedte. Anyways... 1-2 1x bazoer, 1x de jong en in de 89ste minuut schiet klaassen via de hoofd van Van Ginkel en onderkant lat 3 centimeter over de doellijn, waar doellijn technologie toegepast moet worden en het op een groot phillips scherm bevestigd wordt dat ajax gescored heeft.
4 -1
ajaxminimax
Ik heb liever dat vd hoorn in de 89e minuut scoort... dan kun je lachen om die calimero's
0 0
Kingoffdatoilet
Van der Hoorn van der Hoorn Mike van der Hoorn. Ik hoor het al gescandeert worden in het stadion
0 0
AjaxMH
V/d Hoorn, wie kent hem niet... v/d Hoorn, v/d Hoorn is een echte ajacied!
0 0
davidodo98
ik teken ervoor
0 0
..::Rootje::..
We winnen zondag en spelen de kampioenswedstrijd tegen FC Twente.
2 0
blava
Beter geen blog dan zo'n blog
2 -1
Redrum
Het is weer open deuren intrappen met Joël. Altijd zeer vermakelijk om te lezen!
4 0