Veltman: 'PSV geen favoriet tegen ons'

BartVeenstra, 06-03-2016 om 22:05, 4183 views, Ajax Primeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-verdediger Joël Veltman denkt niet dat PSV de favoriet is in het duel met Ajax van 20 maart. Dat vertelde de mandekker na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Willem II (0-4) in gesprek met Ajax Primeur.

'Wij mogen daar in ieder geval niet verliezen. Hoewel die ploeg nu bovenaan staat, denk ik niet dat zij per se favoriet zijn voor de wedstrijd tegen ons. Als je bij Ajax speelt, moet je gewoon altijd winnen', vertelt Veltman, die van mening is dat de topper tegen de Eindhovenaren niet alles beslissend zal zijn. 'Volgens mij zijn er daarna nog zes wedstrijden te spelen. Daarin kan PSV er ook nog genoeg verliezen.'

Na een stroeve start in de competitie met een aantal remises tegen laagvliegers, heeft PSV inmiddels de smaak te pakken. De laatste tien wedstrijden werden allen gewonnen. 'Maar ik denk dat wij ook makkelijk onze wedstrijden winnen, daarin zijn PSV en wij de enige ploegen dit seizoen. Misschien spelen wij soms wat minder, maar toch winnen we dan heel zakelijk. Of het frustrerend is dat zij zo makkelijk winnen? Nee, ik denk dat zij het ook nog wel lastig krijgen in de resterende wedstrijden.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tonny
Jeetje veltman word eens wakker
Tuurlijk zijn zij favoriet
Ze zijn gewoon manlijker dan ajax
En hebben op sommige posities betere spelers
0 0
blava
Momenteel is Ajax beter dan PSV. Klaassen en Veltman zijn de aanjagers. Als El Ghazi normaal gaat doen op rechts speelt Ajax PSV weg in Eindhoven. El Ghazi/Willems en Klaassen/Propper worden leuke duels.
0 0
AjaxPassion
Klaassen zal zeker niet op Pröpper staan. Dat zal Bazoer of Gudelj zijn (als ze niet geschorst worden) en dat zie ik echt als 'the key' in die wedstrijd. Hoop dus dat Serero die wedstrijd speelt aangezien hij zijn mannetje niet zal laten lopen ala Gudelj en Bazoer.
0 0
insectenverdelg
Eerst NEC thuis (en PSV nog Heerenveen thuis en Atlético 3-0 weggespeeld Let maar op) En dan pas naar PSV uit kijken. Eerder heeft geen zin.
0 0
ajaxminimax
Juist Veltman. Gewoon goede uitspraken. Altijd gaan voor de 3 punten. Al hoewel ik met een gelijkspel ook kan leven, aangezien psv een aantal hele lastige duels heeft na 20maart. Programma van ons is dan makkelijker. Dus ik denk dat je met een punt in eindhoven al een goede stap zet richting de titel. Maar 3 punten blijft het allermooist, dan zet je echt een reuzenstap. Ik zeg ook, bij winst op pisvee ben ik er van overtuigd dat ze de 34ste grijpen.
1 0
jollie18
Idd zeker niet verliezen in Eindhoven. Winst of gelijk spel is goed. Denk wel dat PSV de favoriet is veel hangt af hoe het resultaat in de CL is.
1 0
Robinjo1988
Dit soort uitspraken snap ik dan weer niet

Winnen in ehv godverdomme!!
1 0
..::Rootje::..
Daar moet je niet van uitgaan, Joey. Kijk naar jezelf en zelf alles winnen ipv hopen op puntenverlies van PSV .
1 -3
TRAjax2
Joey?
2 -1
..::Rootje::..
Joey, ja.
0 0
3*stars*3
Sssst, laat deze uitspraken maar over aan die Brabanders.
Op elke site roepen die stinkfans wel dat ze ff op die plattekar staan in april.
Laat ze maar denken dat ze die titel pakken en laat de druk maar bij hun.
Word natuurlijk wel een moeilijke opgave want dit seizoen hebben hun 1 thuisduel verloren en dat was die weggegeven bekerpot tegen FCU.

Zag net Atletico bezig en als Atletico zin heeft, gaan ze die lampjes hard vernederen...
2 -3
RyanBabel
PSV heeft nadat ze tegen Ajax moeten nog Roda, AZ en PEC Zwolle uit. Die 3 wedstrijden gaan ze sws niet allemaal winnen
1 -1
jollie18
Ik hoop het maar PSV heeft ons in alle potjes verrast waarin we dachten dag ze puntverlies zouden lijden.
2 -1
31xAjax
Wat een domme uitspraak....
2 -1
Daniii
Als je het in eigen handen wilt hebben zou je moeten winnen van PSV, want het gokken op puntverlies terwijl jezelf ook wisselvallig speelt is te riskant lijkt mij.

Voordeel is wel dat PSV tegen Atl Madrid moet voor het duel met Ajax en wellicht vermoeit/teleurgesteld van verlies.

1 -1
3*stars*3
Ik dacht dat ze op woensdag spelen maar ze spelen op dinsdag en hebben toch 4 dagen rust.
Tenzij Simeone zijn mannen opzweept en dat de PSV spelers bont en blauw terugkeren en met een mentale tik door die uitschakeling, aan aftrap beginnen.

Het liefst win ik wel gewoon van een sterkst mogelijk PSV want die nederlaag tegen PSV-B (zonder Luuk en Guardado), zat me toch een tijdje dwars.
0 0
AjaxPassion
En laat nou juist die 'B-status' ervoor hebben gezorgd dat PSV die wedstrijd won. Pereiro voor de Jong was toen de sleutel.
0 0
..::Rootje::..
Als ze eruit liggen zullen ze extra gemotiveerd zijn om van ons te winnen.
0 0
Suarez16_
Milik, Klaassen en Younes en ook de rest van Ajax komen precies op tijd in vorm. Hopelijk lopen we geen schorsingen op tegen nec en dan zie ik het wel gunstig in. Zou lekker zijn als ze in Madrid moeten verlengen of dat ze een kut goal tegen krijgen in de 90ste minuut, want dat zou mentaal of fysiek kunnen doorwerken in de topper. Mike Van der Hoorn de hele wedstrijd op de jong laten spelen, want de jong heeft het lastig tegen fysieke tegenstanders en Gudelj en Bazoer de opdracht geven om guardado en propper geen centimeter de ruimte geven. Dan zie ik ons een goede kans maken. Zeker omdat het dan over locadia en narsingh moet gaan en dat zijn allebei matige voetballers.
0 -1
AjaxPassion
Daarom zou het niet zo erg zijn als Gudelj of Bazoer geschorst zouden zijn (liefst Gudelj). Thuli is echt een fel mannetje en geeft Pröpper geen centimeter ruimte, handelt daarnaast ook nog eens snel en is wat Ajax echt ontbeert met die 3 powerplayers.

Bazoer en Gudelj laten nog wel eens hun mannetje lopen, dus dat kan echt het breekpunt worden tegen PSV.
1 0
Lazell
Klinkt goed. Ik denk ook dat Younes die Arias helemaal zoek speelt.
1 0
BaaszoeRoermond
We MOETEN winnen van psv.
2 0