Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Boer: 'Iedereen praat over Janssen'

MrAjaxxxx, 24-02-2016 om 19:27, 9319 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Frank de Boer is onder de indruk van de prestaties van AZ, de tegenstander van aankomende zondag. 'Op dit moment zitten ze in een flow, het wordt tijd dat wij dat gaan stoppen', zegt De Boer tegen Ajax TV.

'Ze zijn nu een stuk verder en de resultaten helpen mee. Het ziet er swingend uit, ze geloven erin', vertelt de oefenmeester van de Amsterdammers, alvorens hem wordt gevraagd of hij potentiële versterkingen ziet in de selectie van de Alkmaarders.

'Op dit moment praat iedereen over Vincent Janssen, hij doet het fantastisch', vindt De Boer. 'Hij is echt zo'n speler die een fantastische carrière aan het maken is. En Dabney dos Santos maakt ook een mooie ontwikkeling door. In sommige spelers heb je altijd interesse, maar eerst maar hen verslaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TOOL
Volgens mij is AZ wel te pakken, afgelopen zaterdag waren ze tegen Groningen ook helemaal niet zo goed. Scoren dan twee keer uit een standaardsituatie waarbij de bal door de kluts goed valt. Geluk dwing je misschien af maar ik vond Groningen helemaal niet veel slechter.
1 0
ShowtimeAjax
Dos Santos ken ik Persoonlijk is in hart en nieren Ajaxcied ! Die komt er wel als hij zo doorgaat...

Off: toch vind ik dat er een nieuwe trainer moet komen na dit seizoen lekker fris en fruitig beginnen. Rijkaard ? Seedorf of/met Stam ? Van Gaal ? Lets go !!
1 -7
Mokumnorth
Ajaxcied? Ik vind het zo erg als dit verkeerd geschreven wordt wanneer je voor Ajax bent....
2 0
HarryHarHar
De bus word zeker niet voor het doel geparkeerd door AZ dus is het zondag geen verstoppertje meer spelen door Ajax omdat de tegenstander zich ingraaft, nu moeten ze laten zien wat ze werkelijk kunnen!.. we moeten nog 10 keer winnen dan zijn we kampioen dus iedere wedstrijd is een finale want puntverlies is geen optie want dan is PSV gelijk zover weg dat ze niet meer in te halen zijn
2 0
Talent
Neeeeeeee...geen Janssen alsjeblieft. Die gozer heeft momenteel de wind in de rug en scoort...maar hij komt echt tekort voor de top in Nederland.
2 -5
Vak M
Nou... Hij is beter dan Milik. Volgend jaar huntelaar, Janssen, Ziyech en Vlaar. Moet jij eens kijken. 25 miljoen uitgaven en 25 binnen halen met overwinter een in de CL
2 -3
wladimir
Milik, Fischer, Schone, van der Hoorn, Viergever en van Rhijn verkopen. Boilesen vertrekt transfervrij. Sinkgraven verhuren.

Cerny, Muric, Nouri, van de Beek, Owusu en van Bruggen doorschuiven naar het eerste. Andersen komt terug van Willem II.

Huntelaar of Siem de Jong terughalen voor de spitspositie. Misschien ook Emanuelson als back-up voor Dijks.
0 0
Kingoffdatoilet
Doe dan Sneijder inplaats Ziyech. Dan overwintert Ajax ook weer eens in de CL. Als het mogelijk is ook Zlatan voor Huntelaar of voor Jansen. Ik vindt dat je Milik gewoon de kans moet blijven geven. Heeft genoeg potentie.
2 -1
Amsteraaij
Je kan dan ook wel Ronaldo ipv younes doen. Meer kans op overwintering...
0 0
Vak M
Zlatan is echt te groot voor Ajax geworden. En eerlijk gezegd denk Ik dat Ziyech een grote wordt....
1 -1
Chesterson93
Na 22 goals piepen wij wel anders.
2 0
JohnDylan
De Boer heeft ook weer eens Studio Voetbal bekeken...
2 -5
Bobo het Konijn
Lijkt me dat het in ieder geval een hele mooie pot kan worden, AZ speelt aanvallend dat betekent ook ruimte voor Ajax. Muric zal toch wel bij de selectie zitten?
2 0
Nummer 9
Hoorde net van niet
0 0
jollie18
Met de Boer weet je het maar nooit.
0 0
Bobo het Konijn
Kom kom, niet te somber.
0 0
jollie18
AZ speelt goed voetbal dat wil ik niet ontkennen maar de goals tegen Groningen vielen wel heel 'makkelijk' dat gaat bij ons niet gebeuren. we krijgen zeker een leuke wedstrijd omdat beiden teams willen voetballen. Lijkt me sterk dat AZ komt om op de counter te spelen. Het blijft eventueel een gok om Janssen aan te trekken. Maar beter nu dan nooit.
0 0
Toekomst1900
AZ supporters die ik spreek zijn er allerminst van overtuigd dat ze wat kunnen doen bij ons. Ik denk een keiharde les voor Az. 4-1 Ajax!
1 0
ajaxinho
Tegen Excelsior 3 verdedigers, tegen AZ 5 verdedigers.
0 -1
Freddy Al
Ik hoop het ook,maar AZ speelt op dit moment supervoetbal.
1 0
AFCA4L
Supervoetbal in de Eredivisie ?
0 0
IamLegend
gewoonn ons eigen spelletje spelen, tikkie breed tikke terug, de diepte word niet gezocht, weinig risico-spel? Toch denk ik dat deze wedstrijd anders word. AZ wil zijn eigen spelletje spelen, dus er zal ruimte komen....

Dus moet Ajax meer de diepte gaan zoeken, tikkie breed en tikkie na voren. Hier een daar een steekpass, een dieptepass, en crosspass, Dan komen de kansen vanzelf. Als er een individuele actie word gemaakt. Laat de klasse zien die de a1 ook heeft...

ik denk een 2-0 Ajax,...
1 -2