Suarez: 'Dolgraag ooit voor Ajax spelen'

MrAjaxxxx, 13-02-2016 om 08:06, 16871 views, Daily Mail |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax zit nog altijd diep in het hart van Luis Suarez, zo laat de spits blijken in gesprek met de Daily Mail. De Uruguayaanse steraanvaller van FC Barcelona laat weten nog altijd open te staan voor een terugkeer in Amsterdam.

'Het liefst blijf ik hier nog veel jaar spelen', vertelt de 29-jarige Suarez over zijn dienstverband in Catalonië. 'Maar ik weet dat het niet zo simpel werkt. In de Premier League zou ik alleen spelen voor Liverpool en dat zou geen stap zijn voor het geld. Ik zou dolgraag ooit weer voor Ajax spelen, omdat zij mij de kans gaven om me als speler in Europa te ontwikkelen.'

Bij Barcelona maakt de international naast indruk ook veel plezier. 'Ik voel niet zoveel verantwoordelijkheid. Bij Ajax en Liverpool had ik soms het gevoel dat ik de man moest zijn', blikt Suarez terug. 'Nu ga ik altijd het veld op en dan vermaak ik me, dan lach ik. Ik heb moeilijke perioden gekend tijdens mijn loopbaan, daar wil ik niet aan blijven denken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaciedBas
Als die terugkomt maar die meteen Messi en Neymar meenemen wat mij betreft ;)
0 -1
Oliveira
Suarez is zo'n beetje de enige die telkens blijft zeggen dat hij terug wilt keren bij Ajax. Ik denk ALS er die gelegenheid komt, dat Suarez wel terug keert, maar ik realiseer me dat het ook af hangt van de wensen van Ajax, de vorm van Suarez, de spelers die op dat moment spelen bij Ajax ( wie weet hebben wij een topspits tegen die tijd), etc.
1 0
HeinJan
Maar dat zegt hij dus ook over Liverpool en Nacional. Hij is 'al' 29, dus houd er maar gewoon rekening mee dat hij niet komt. Dan is het een heel mooie verrassing als het wel gebeurt.
0 -1
N-ajax
De grote vraag is natuurlijk altijd of ze nog op tijd terug willen komen en niet als ze te oud zijn. Aan de andere kant, zelfs als hij 40 is, is hij beter dan elke spits die Overmars zou halen.
2 0
JanTa
Moet kunnen. 1 á 2 jaar nog voor Ajax uitkomen en zich dan voegen bij de technische staf om de cursus coach betaald voetbal te volgen.
0 0
Cleo9
Waar heb ik dat eerder gelezen...
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Hij gaat het nog doen ook. Had hij trouwens niet ook ooit gezegd dat hij nog bij zijn club uit Uruguay wilde terugkomen?
1 0
shota99
Zoiets heeft van der Vaart waarschijnlijk een paar jaar geleden ook geroepen.
0 -1
KlasseLasse
jij bent altijd welkom suarez!!
3 0
Milan95
Suarez is een speler die het woord held echt volledig waard is. Ik heb dan wel niet de machtig mooie Ajax tijden van de jaren 90 meegemaakt, maar ik voel me nog altijd bevoorrecht dat ik deze held voor Ajax heb zien voetballen. Niet alleen qua voetbalkwaliteiten een unieke speler, ook kwa persoonlijkheid en mentaliteit. Een speler met zijn winnaarsmentaliteit en wilskracht zie je vrjjwel niet meer. Die man doet echt alles om te winnen en dat is zo schitterend om te zien. Die handsbal op het WK bijvoorbeeld. Velen verachtten het, ik vond het juist schitterend hoe die man alles doet om zijn land/club te laten winnen.
En ik heb bij hem daarnaast het idee dat ie vaak gewoon voor 80% op wilskracht voorbij z'n man gaat. Geregeld ziet er niet eens uit, maar komt ie er wonderlijk genoeg toch langs. Daarnaast mooi om te zien wat een killer ie nu voor de goal is, want wat heeft deze man buiten zn doelpunten een hoop kansen voor ons gemist zeg. Verder verbaast het me eigenlijk niks dat die nu 1 vd beste ter wereld is.
Oké lang verhaal kort haha: topspits en een mooi mens. Held.
4 0
Biss
Hopelijk komt hij terug als Jonk het stokje over heeft genomen van De Boer. Als Johan genezen is en aan het roer staat in Amsterdam. Als Jantje 'gewoon' weer centraal achterin staat bij ons Ajax. Als Donny vd Beek meer weg te denken is uit de basis en samen met Nouri wéér een wereldgoal heeft gemaakt in Ajax1..
Als als als ...
0 -1
mvdk
Met hem en Zlatan zou je echt een gruwelijke aanval hebben. Denk dat de helft van de eredivisie naar Belgie zou verhuizen.
2 0
VFischer
Misschien kan hij Messi ook meenemen
3 -2
Wimmel
Lijkt me geweldig! Nog een jaartje of 3 a 4 wachten.
0 0
zuidzuid
Dat zei ie vorige maand ook over Liverpool....
0 -1
Bensco
die komt nooit meer terug.. zodra de onderhandelingen met marc starten en hij krijgt te horen wat die verdient loopt die jankend van het lachen weg.
0 0
Robinjo1988
Zou een droom zijn! Dan zit de Arena wel weer vol elke wedstrijd
1 -1
Joseph
Zou natuurlijk geweldig zijn als hij na het wk van 2018 zou komen, ik denk dat hij minimaal tot die tijd op het hoogste niveau wilt spelen. Mooi is ook dat dan hopelijk de komende lichting talenten vertrouwd beginnen te raken in het eerste.

Dan moet je alleen de portemonnee nog trekken voor een goede centrale verdediger en dan kunnen er opeens leuke dingen gebeuren...
0 0
AjaxPassion
Dan zal hij hier netzoals in Barcelona ook weer terugkomen voor het voetbalplezier! Maar dan een stapje lager en hopelijk zonder de mensen die verantwoordelijk zijn voor dit spel.
0 0
4xbestevaneurop
Dachten meer ex Ajacieden er maar zo over. Volgens mij zei de jong ook zoiets maar alleen als toby en chris ook terugkomen.. Mooiste lijkt me toch om wesley ooit nog met nr 10 + aanvoerdersband in de Arena te zien spelen. Oh nee, mooiste zou zijn om Zlatan nog een keer terug te zien komen, als je dan tegen clubjes als molde speelt zouden ze het liefst de wedstrijd schriftelijk afdoen
0 0
Warrior
Om hen, net als een heleboel anderen, de grond in te stampen, als het ff niet loopt. Nee, wat zich nu supporters noemen, verdienen hun terugkomst niet. En ik denk dat ze zich wel honderd keer bedenken voordat ze zich weer bij Ajax melden. Met dank aan die zogenaamde supporters.
2 0
Biss
Vrees het ook :(
0 0
Gertje
Dat klopt, maar dat zeiden ze dan tegen een Nederlandse verslaggever. Dit is tegen een Engelse verslaggever die niks met Ajax te maken heeft. Dat geeft me hoop.
3 0
AJAX1996
Kom maat meteen terug. Kan Frank hem eerst even een halfjaar aan het ajaxspelletje laten wennen en dan staat hij er volgend seizoen
4 -2
kampioen0809
Halfjaartje verhuren aan Willem II
5 -1
wolterx
Toch mooi, heeft zijn droom om voor Barcelona te spelen waar gemaakt, heeft voor Liverpool gespeel, heeft met Uruguay vriend en vijand verrast maat toch blijft hij zo praten over Ajax. Ik gun het hem om zo lang als hij kan bij Barcelona te blijven om daarna naar Amsterdam te komen, zelfs al is de pijp helemaal leeg.
4 0
Ajaxamersfoort
29 al... nou over 3 jaar
0 0
Suarez16_
Net een weekje 29 he. Niet dat hij morgen al 30 is.
1 0
AFCA.
Nou marc, je weet wat je te doen staat.
0 0
AFCA37
Die gaat zeker nog is komen! Laat elke keer weer blijken een hart voor Ajax te hebben. Is een speler met plezier in het spelletje wat je niet vaak meer ziet!
0 0
Jantjeajax
Weet niet of hij zijn woorden ooit waar gaat maken. De toekomst zal het uitwijzen.
Wel mooi dat deze jongen Ajax zo promoot in Europa/Wereld.
6 0
Ron403
Koning Luis!
0 0
Warrior
En dat moet hij zo houden, en lekker daar blijven. Verwachtingspatroon is dan veel te hoog, en dan staan ze weer klaar om de volgende Ajax-ster af te maken.
0 0
geronimo
Wil hij de "looplijnen" van de Boer wel uitvoeren
2 -1
insectenverdelg
ach kan altijd een half jaartje in Jong wennen aan 't spel...
2 -1
Yo
Hopelijk komt hij als hij 32/33 is terug naar ons
0 0
3*stars*3
Ik geloof hem!
0 0
grensjager
Vastleggen voor komend seizoen
1 0
ajaxminimax
Betaal jij? :p
0 0
AFCA-HHW
Overmars betaalt ;)
0 0
Jantjeajax
Die is nog te gierig voor een panini plaatje van hem
4 -1
IamLegend
Held
0 0