Sanogo raakte de bal dertig keer voor Ajax

SamVR, 02-02-2016 om 17:06, 4736 views, Goal / Opta |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Yaya Sanogo heeft de bal in de eredivisie dertig keer geraakt namens het eerste elftal van Ajax. Dat blijkt uit de statistieken van de spits, die op een rij zijn gezet door de statistiekengoeroes van Opta. Sanogo werd het afgelopen halfjaar door Ajax gehuurd van Arsenal, maar hij imponeerde niet en verkaste maandag naar Charlton Athletic.

De club uit de Championship zal Sanogo vast niet gehaald hebben door zijn prestaties bij Ajax in de afgelopen zes maanden van de eredivisie. Van zijn dertig balcontacten voor de Amsterdamse club leverden er achttien balverlies op, wat een passzuiverheid betekent van slechts veertig procent. Sanogo schoot niet een keer op goal voor Ajax en scoorde logischerwijs geen doelpunt. Wel versierde de 23-jarige spits een keer een penalty tegen FC Twente.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
V12
Er moet toch onderhand bij heel veel mensen een belletje gaan rinkelen zou je zeggen. De huidige beleidsmakers bakken er bijzonder weinig van en aangezien we in een prestatieve omgeving zitten zou een reorganisatie op de scouting afdeling en hun directie niet ongewoon en zelfs noodzakelijk zijn. Daarnaast moeten we een keer gaan bepalen hoeveel aankopen een selectie mag hebben voordat het de spuigaten weer uitloopt.
0 0
3sterren
Er lopen in de babypupillen jochies die de bal in dertig seconden vaker dan dertig keer hoog kunnen houden...
0 0
Johan 14
IT ' S -A- NO- GO !
0 0
RusselWestbrook
Hij schoot wel een keer op goal! Maar die bal ging zo belachelijk hard voorlangs dat die waarschijnlijk als voorzet geteld is.
0 0
erikvr
Dat is meer dan 1000 euro per balcontact whahahaha. Dat vind ik nou wel weer humor
0 0
The
Tekenend dat er maar 6 in de 16 meter zijn. En 12 bij de middenlijn.
0 0
EVH
Goed gescout weer, van Marc en zijn jongens. Bravo.
0 0
Nummer 9
Cultfiguur hebben we t over 20 jaar nog over ...
1 0
Jornnn
Goed gezien van de voetbalkenners. Hem terug sturen is het beste wat Ajax de laatste maanden is overkomen.
0 0
Noxin
30 balcontacten voor, wat, een paar honderdduizend euro?
0 0
Jood1983
Wel een keer leuk om te zien dat het hele forum een keer eens is met elkaar! Iedereen is blij dag hij weg is! Haha wat een droeftoeter!
2 -1
schaakmat
Wat een held.
1 0
Duif63
Ongelooflijk dat zo iemand ooit het prachtige witte shirt met rode baan heeft mogen dragen. Al kan je hem dat zelf niet eens kwalijk nemen. Maar wel degenen die hem gehaald hebben. Die moeten zich echt helemaal kapot schamen.
4 0
Rudolph J
Leuk, maar 33 = het heilige getal
1 0
Nummer 9
Das 30x teveel
1 -2
De natte dwijl
Het kost een beetje, maar dan heb je wel wat. Komt SaNoGoal nu in het illustere rijtje Gabrich, Atouba, Kuffour, Urzaiz, Colin, Luque die een klap geld gekost hebben en geen bal geraakt. Het is werkelijk ongelofelijk. Wat een miskleun zeg. Maar goed dat ze niets hebben gehaald dat zou een ramp zijn geweest waarschijnlijk.
1 -2
rodnet
Het verschil met al die namen (behalve Gabrich) is dat die jongens allemaal tenminste een beetje konden voetballen e dat je nog enigszins kon begrijpen waarom ze gehaald werden. Van Sanogo was dat vanaf het begin volkomen raadselachtig.
0 0
ram
Ahhh.. Wat is dat een fenomenaal lijstje zeg, haha. En dan vinden mensen het hier nog gek als ik groot voorstander ben van extreme hervormingen in scouting - en aankoopbeleid..
0 0
kaashaas
best wel knap dat je dan nog een penaltie weet te versieren
0 -2
JanTa
Dat Sanogo 30 keer de bal geraakt heeft was dat incl. de trainingen?
0 -2
carsfield
toch best veel
0 -1
ck69
typeert het hedendaagse ajax
0 -1
oudzuid2
dat heb je goed gezien Marc!
1 -1
rodnet
Toen hij door Ajax werd gehaald was voor iedereen die wel eens een Arsenal forum heeft bezocht al glashelder dat hij er helemaal niets van kon. Ik moet hard nadenken om me een slechtere speler in het Ajax-shirt te herinneren. Ik vraag me werkelijk af of hij wel beter was dan Gabrich, van wie het verhaal gaat dat Frank de Boer zelf na een wedstrijd waarin Gabrich knullig kansen had verspeeld, schuimbekkend de kleedkamer inkwam en schreeuwend de vraag stelde welke idioot die halve gare spits naar Ajax had gehaald.....
Maar het incompetente vriendenclubje mag gewoon doorgaan met het naar de kloten helpen van de club.
1 -1
Raydo
Urzaíz II
0 -2
rodnet
Sanogo is zeker slechter dan Urzaiz.
1 -2
EVH
Gabrich dan?
0 0
rodnet
Dat zou zoals ik hier elders beweer best kunnen. Over Gabrich ging het verhaal dat hij helemaal geen voetballer was. En dat vroeg ik me van Sanogo ook wel eens af.
0 0
godenzonensuper
Zijn schwalbe tegen Twente heeft toch nog een puntje opgeleverd. Bij de goal van Gudelj thuis tegen Rapid Wien blokkeerde hij de keeper goed. Sanogo zijn waardevolste momenten waren wanneer hij niet aan de bal was...
1 -1
RuffRhythim
En wij hadden deze gast....
0 -1
JCr14
Je kunt ook niet alles hebben voor 600.000€ salaris
2 -1
TinussOptioneel
Hahaha ik zal 'm nooit vergeten.
1 -1
3*stars*3
1 versierde penalty en dat was 1 positieve bijdrage van hem.
Maar ik zal hem blijven volgen, als ik wil lachen ;-)
5 -1
Suarez16_
Zou wat zijn als we met 1 punt verschil kampioen worden en dat hij dat heeft versierd met die penalty bij twente. Hopelijk krijgt hij nog een ereronde in de Arena.
1 -1
Marcao
Maar Frank heeft het waarschijnlijk anders gezien.
2 0
J00DT0TMIJND00D
Toch 30 keer te veel.
3 0