Van de Beek: 'Droom die uitkomt'

BartVeenstra, 27-11-2015 om 07:20, 2443 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek maakte donderdagavond zijn debuut in het shirt van Ajax en met de middenvelder in het veld wonnen de Amsterdammers dankzij een laat doelpunt van Vaclav Cerny met 1-2 van Celtic. Van de Beek sprak na afloop tegenover AjaxTV van 'een droom die uitkomt.'

'Ja, fantastisch. Je komt er bij een stand van 1-1 in, de wedstrijd gaat op en neer en dan droom je ervan dat als je erin komt je met 1-2 wint', vertelt Van de Beek. 'Dat gebeurt ook, daar ben ik heel blij mee. Het gevoel wat dan loskomt is onbeschrijflijk, waar je van droomt, komt uit. En toen die 1-2 viel, was het natuurlijk helemaal geweldig', aldus een blije Van de Beek.

Van de Beek maakte tegen de Schotten dus zijn debuut. 'Of ik erop rekende? Ik moest na rust gaan warmlopen, dus toen dacht ik dat hij (Frank de Boer, red.) me wel ging brengen. Ik denk dat het wel een redelijke invalbeurt was, heb mijn duels gepakt. Het was wel lastig, continu heen en waar blijven gaan, maar ik denk dat ik het prima gedaan heb', gaat Van de Beek verder, die zijn competitiedebuut nog moet maken. 'Maar uit bij Celtic is wel mooi om je debuut te maken. Toen ik zes jaar was ging ik voor het eerst met mijn vader naar de Arena toen Ajax thuis speelde tegen Celtic. Ik zei toen 'dat wil ik ook graag', dan is het misschien puur toeval dat het nu is gebeurd. Maar dat zijn mooie dingen', klinkt een trotse Van de Beek.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
dannyberg
hij stond ze mannetje super
0 0
dannyberg
hij stond ze mannetje super
0 0
a.v.ajacied
super voor die jongen! laatste alinea moet misschien nog even naar worden gekeken (;
0 0