Klaassen blij met rol van keeperstrainer

SJvanveen, 21-11-2015 om 21:44, 3556 views, |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Davy Klaassen was met twee goals medeverantwoordelijk voor de klinkende 5-1 zege op Cambuur Leeuwarden zaterdagavond en daar is de aanvoerder blij mee. 'Het is makkelijker gegaan dan gehoopt, maar je moet het maar voor elkaar zien te krijgen', vertelt de aanvoerder voor de camera's van FOX Sports. 

Naast de goals van Klaassen werd er twee keer gescoord uit een corner door Joël Veltman en Arek Milik. Volgens de blonde middenvelder is het geen toeval dat er uit standaardsituaties gescoord wordt. 'We trainen er altijd op, de keeperstrainer is daar verantwoordelijk voor. Dus die zal blij zijn.' 

Tenslotte blikt Klaassen vooruit op de uitwedstrijd bij Celtic van komende donderdag in de Europa League. Klaassen verwacht geen tumult door de aanslagen in Parijs van vorige week vrijdag. 'Ik kijk er juist naar uit. Mooiste dat er is. Het is extra oppassen, maar als je op straat loopt kan het ook gebeuren. Ik heb vanavond niets gemerkt.' 

 

3-1 Ajax! Davy Klaassen kopt knap raak na een heerlijke voorzet van Kenny Tete ?! #klaassen #goal #ajax #ajacam #afca

Een video die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Raikkonen94
Ik vind L'Ami iets te opdringerig overkomen op de bank altijd met zijn aanwijzingen. Ik kan me voorstellen dat je van een simpele keeperstrainer toch wat minder snel wat aanneemt dan een oud topverdediger als De Boer.
1 -3
JohnDylan
Die aanwijzingen gaan over de afgesproken standaardsituaties. Aangezien L'Ami daar verantwoordelijk voor is lijkt het me logisch dat hij vlak voordat een speler invalt die daar met die speler nog even doorheen loopt.
0 0
Raikkonen94
Ik doel niet zozeer daarop maar vooral dat, als De Boer in beeld komt, je hem op de achtergrond ook wilde gebaren ziet maken en aanwijzingen ziet geven terwijl er geen standaardsituatie aan de gang is.
0 0
AjaciedForLive
Keeperstrainer? iemand met uitleg.
0 0
JohnDylan
Bij de meeste clubs worden de standaardsituaties geregeld door de keeperstrainer.
1 0
RusselWestbrook
Wat niet zo gek is, want die gasten zijn hele actieve carrière bezig geweest met het proberen te stoppen van standaard situaties.
1 0